2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm çok begendim ben ama benim oglan bunun içinde durmaz bizimki artık nereye koysam koyum surunuyor ve sekilden şekile giriyor ..bizimki anakucagında bile bağlamazsam çıkıyor içinden yere dogru atıyor kendini birde bağlanmaya hiç gelemiyor.. eger senin kızcen sakinse al deerim çok guzelmiş

Bu aralar sütüm az,tekrar sütlaç yaptım bakalım işe yarar inşallah.

İnşallah yarar cnm senin bu süt yapma azmini çok taktir ediyorum bilesin istedim. )

Benim tatli cadimmmm..
3.resimde görüldügü gibi elini kolunu ayagini ne bulsa yiyor kizim..
7.resimde ayaklarimda salliyorum kundak yapiyorum eli kolu durmuyo diye hanimefendiyi zaptetmek mümkün degill :)

Maşallah :)) gorunce tebessum etmeden edemedim çok şirin bıdık yaaa ..cnm allah nazarlardan kem gözlerden sakınsın

bana işe başlamak çok zor geliyoo .. nasıl emecek, bensiz nasıl duracak, düzeni nasıl olacak vs vs :26:..
Allah kolaylık versin.. ama okulun yakın olması güzelmiş.

off ne gündü sabah önce muğlaya doktorumuza gittik 6800 olmuş ece 700gr almış oluyor çok şükür o kadar emmeme krizlerine rağmen. oradan sağlık ocağına geçtik öğle tatiline denk gelince gezelim dedik ve ece beline kadar doldurdu. hadi onu değiştir iğne faslı eve gel ece mızır mızır bu yorgunluk değilde şu eşimin işime karışması yok mu çocuğu çok giydiriyormuşum ya havalar soğudu diyom o bizim gibi hissetmez diyom yok çocuğu soymaya uğraşıyor afakanlar bastı beni ece bu gece zorlucak beni galiba.

çok alakasız olacak ama arkadaşım söyledi bizim bebeklerimiz ileride 66aylık uygulamasından yırtıyormuş çok sevindim:)

annemin bana ahıdır senin kadar babasını seven bir kızın olsun derdi:) acayip babacıyımdır annemle ancak evlendikten sonra yakınlaşabidim şimdi eceyi gördükçe keyifleniyor annem:))
ANNEYE VERİLEN POZ:))
ANNEANNEMİZİN YÖNTEMİ:))
BABAYA VERİLEN POZ:))

Biz de kız evi naz evidir canım ama sizin maşallahınız var Biz istersek alırız şekerim ayrıca aydındayım ben çok uzak sayılmam yani
Cidden kiz ne fena ciktim ben boyle nazli erkek anasi mi olur!
Valla bacim Aydin.i severim ve bence kizin annesine yakin olmalari daha iyi
Gurbeti sevmiyorum sadece. Dagila dagila herkes yilda bir anca gorusuyor
Kesinlikle kitaba bayiliyorlar ben omere kirmizi baslikli kizi okuyorum pur dikkat dinliyor mimiklerime guluyor turk masallari serisi duzecegim insallah
Benim tatli cadimmmm..
7.resimde ayaklarimda salliyorum kundak yapiyorum eli kolu durmuyo diye hanimefendiyi zaptetmek mümkün degill :)
Ahhh o gulumsemen hic solmasan esmer seker masallah sana!
bir geldim kimse yokk
benim beyde işte hala gelmedi..
yalnız kaldım ( nerdesiniz millet..
Ya ben cok zor bir aksam gecirdim esimle koruparka gittik marks&spencerda harika bebek urunleri vardi 1saat ayrilamadim hepsini almak istedim sonra esim 5d sinemaya gotururum birakirsan dedi mecbur biraktim ama aklim hala orda :s BIYOLOG bulusunca beni durdur e mi yoksa ben alayini alirim ordaki cicilerin :s
bana işe başlamak çok zor geliyoo .. nasıl emecek, bensiz nasıl duracak, düzeni nasıl olacak vs vs :26:..
Bana da zor geliyor tasarruf yapip ucretsiz izni 3aya cikaraacgim en azindan emekledigini goreyim ve ek gidalar duzene girsin
Bugun dougmgunum diye omeri birakip esimle ciktik surekli telefondan oglumu izledim aklim hep ondaydi ise nasil giderim bilmem aksam kavusunca agladik ikimiz de oyle ozlemis ki ic cekerek neneye sarildi o ic cektikce ben de cektim :26:

arkadaslar ben sadece 2 doz tetanoz oldum hemsire bana bidaha olcaksın demedi bir akrabam 3 doz olursan 5 yıl 5doz olursan ömür boyu korur sen sor yaptır dedi benim gibi olan varmı sorcam ama ilk size sorıyım dedim ...

böcege bak sen annesi sacını süpürge etsin o babaya gülsün hep bu lafı kullanmak istemişimdir nasip bu güneymiş buarada maasallah bebegin ilerde yakıcak simdi cirkin diyim nazar degmesin

Son düzenleme:
zeynepYUS iyiki dogmusun hayatım Allahım bebegini ve ilerde olacak bebeklerini yuvanı korusun nice hayırlı senelere saglık mutluluk huzur versin rabbim evine sonrada para para para

Canım tsk ederim.umuyorum ki yusuf ömerle olan bağımız fazla etkilenmez.asla benden çok annemi sevmesini istemem

Tsk ederim canım.okul yakın ama önemli olan anlayışli bir müdür. Yarın başlıyorum bakalım nasil olcak?

En büyük guvencem annem zaten ama ne bileyim ışte yusufa haksızlık mi ediyorum acep?

Canım aynı dertten muzdaribiz. Umarım çalışsak bile bebeklerimizib en güzel anlarına şahit olabiliriz.herşeyin hayırlısı olsun.çalma biberon aldım süt sagip birakicam umarım memeyi bırakmaz çünkü emzirmek müthiş bir duygu. Süt iznim var 3 saat.müdür arıza cikartmazsa bu 3saati parçalayarak degerlendiricem. Baktım olmuyo mu basarim dilekçeyi alırım ücretsiz izni

zeynepYUS iyiki dogmusun hayatım Allahım bebegini ve ilerde olacak bebeklerini yuvanı korusun nice hayırlı senelere saglık mutluluk huzur versin rabbim evine sonrada para para para
Sagol canim benim hala 20li yaslarda olmak ne guzel Rabbim birsuru guzellik nasip etti evlat verdi en guzelinden ohh miss!! Para kismini tekrar eder misin marks-spencer bebek bolumunu komple satin almak istiyorum da :)
Sartlar su an icin gayet elverisli bence. Oglunu birakip saatlerce ortadan kayboolmayacaksin boyle is olsa ben de baslarim omere guzel bir gelecek icin sonucta. Sen istemez misin evde oturmayi ama onun icin. Baginiz daha da guclenecek hic merak etme eve dondugunda simsiki sarilacak sana!

Benim tatli cadimmmm..
Maşallah kuzum benim,yerim senin o pembe tayt giyen bacaklarını,valla kesin ısırırdım ya da bilemedin öperdimmmm.
Canım yanında dursun Allah korusun sütün azaldığında bir öğün verirsin.Bir de geçen milupanın bir yazısını göndermiştim ek besinin içine yani pürelerin içine mama da ekleyebilirmişiz.Yoğurda bile ekleyebilirmişiz yani bu şekilde değerlendirebilirsin.Oda olmadı ihtiyacı olan birine ver istersen.

Ay maşallah kuzulara ya
Bu resimleri gördükçe benim de resim ekleyesim geliyor...

arkadaslar ben sadece 2 doz tetanoz oldum hemsire bana bidaha olcaksın demedi bir akrabam 3 doz olursan 5 yıl 5doz olursan ömür boyu korur sen sor yaptır dedi benim gibi olan varmı sorcam ama ilk size sorıyım dedim ...

canım evet öyle ben hamile kalmadan önce 4 dozu vurmuştum
dogumdan hemen sonrada 5. dozu vurdurdum ömürlük oldu yani :))

Sabah sabah gözüm gönlüm açıldı
Ay bu kız çok tatlı yaaaaaaaaaaa.Yerim senin o bskışlarını yerimmmmm.

ben doğumdan sonra 3.dozumu vurdurdum canım.

ZeynepYUS uyku tulumunun resmini koyacaktım ama bir türlü kısmet olmadı...Şimdi çektim resmini.
Bu arada d.günün kutlu olsun.Rabbim hayırlı uzun ömür versin sevdiklerinle beraber.

Günaydın kızlar.
Çok uykum var bugün :18:

Kayra dün brrrrrrrrrrrr yapmayı öğrenince beslenme saatlerimizde olanları tahmin edersiniz artık.Her ağzına kaşık girdiğinde brrrrrrrrrrrr diye başlıyoruz ve saç baş her yer mama oluyor
Ağlarken bile brrrrrrrrrrrrr diye ağlıyoruz
Sabah bile uyanır uyanmaz aynı ses ile günaydın dedi

Son düzenleme:

canım bende bir süre saklayıp tekrar vermeyi deneyeceğim oyun halısını bakalım etkilenecekmi, annem sürekli masal anlatıyor mınnosuma ama artık masal tekrarları yerıne kitaba geçsinler, iyi fikir

benimde terettüt ettiğim nokta oyudu aslında canım, benım kızımda durmaz sanırım onun içinde mama sandalyesinde bile durmuyor almazsak kemerlerini kemirmeye başlıyor, oylanmasını umut ediyoruz işte yeni bir oyuncakla çünkü oyun halısınında oyuncaklarını değiştirerek idare ettik bu zamana kadar ama farkındalık arttıkca yutmuyorlar herşeyi valla

canım allah bir kolaylık veriyor işte başlayınca herşey bir düzene oturuyor sonuçta merak etme, şimdi yanında olmanın tadını çıkar:)

siyahlale ve azraece bebekleriniz çok tatlı maşallah nazar değmesin, resim ekleme dürtülerimi depreştiriyorsunuz valla:)

zeynepyus canım doğum günün kutlu olsun, yavrunla ve eşinle bir ömür mutlu ve sağlıklı yaşlar al inş...

Aaa cok guzelmis renkleri gule gule giysin hic usumesin hic hasta olmasin tatl lokma!
Ici disi kadife mi bir de o kapatma sekli kullanisli oluyor mu deneyebildin mi?
Ne ironik di mi hem o brrrrr hosuna gidiyor hem de bir dunya is cikiyor :) ek gidada cidden zor olur gozumun onune geldi de eli yuzu yogurt olmus bir cocuk. Anne elinde tabakla aglayarak guluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…