kızlar, tiny love tekmele oyna jimnastik oyun halısı almıştım daha önce kızıma ve şimdiye kadar onunla çok vakit geçirsede artık ilgisini çekmiyor malesef, bende playskool un ikili egzersiz arkadasınımı alsam yoksa Chicco Bebek için Egzersiz Oyuncağı - e-bebek.com bunumu karar veremedim, fikir verebilirmisiniz
Bu aralar sütüm az,tekrar sütlaç yaptım bakalım işe yarar inşallah.
Benim tatli cadimmmm..
3.resimde görüldügü gibi elini kolunu ayagini ne bulsa yiyor kizim..
7.resimde ayaklarimda salliyorum kundak yapiyorum eli kolu durmuyo diye hanimefendiyi zaptetmek mümkün degill :)
selam kızlar benim de üç gün oldu işe başlayalı şu an için çok sorunumuz yok gibi okulum evimin karşısında ders programımı da ayarladılar uzun tenefüsümüzde eve geliyorum o saate kadar babasıyla kalıyor.Emzirip bakıcımıza (üst katımızda oturuyor) veriyorum.üçüncü dördüncü saatlerim de boş kızımı alıyorum oyun oynuyoruz emziriyorum bir saat kadar beraber vakit geçiriyorum . uykusu gelmeye başlıyor zaten tekrar bakıcımıza veriyorum iki ders sonra eve geliyorum kızım da yeni uyanmış filan oluyor.inşallah hep böyle gider şu an biraz yorucu ama ek gıdaya geçince daha kolay olur.
Cidden kiz ne fena ciktim ben boyle nazli erkek anasi mi olur!Biz de kız evi naz evidir canım ama sizin maşallahınız varBiz istersek alırız şekerim ayrıca aydındayım ben çok uzak sayılmam yani
Kesinlikle kitaba bayiliyorlar ben omere kirmizi baslikli kizi okuyorum pur dikkat dinliyor mimiklerime guluyor turk masallari serisi duzecegim insallahböyle oyuncaklar da ne oluyor cnm biliyor musun, çocuk bir süre sonra sıkılabiliyor hep aynı oyuncaktan..
ben olsam günlük kullanabileceği dönence tarzı değişik bir oyuncak alırdım, özellikle benim bebeğimin ilgisini müzikli oyuncaklar çekiyor.. yiğenimin fisher price konuşan çaydanlık takımına ve köpeğine bayılıyor
ya da oyuncakları değiştirerek vermek lazım, mesela 1 hafta falan görmese oyun halısını sonra merak edip oynar muhtemelen..
bir kaç oyuncak fazla sayılmaz zaten ama çok fazla oyuncak almak da doyumsuzlaştırıyor çocukları,
aslında annen bebişine kitap okusa çok iyi olur
anlamaz deriz ama bu dönemde özellikle 6.aydan sonra kitaplar inanılmaz geliştiriyor dil becerilerini
ilk eğitim dizisi diye kitap serisi var, ben de ona bakıyordum
bu aylarda bebekler gerçek resimlerden hoşlandığından iyi oyalanır
inşallah bebişin için güzel bir şeyler bulursun..
Ahhh o gulumsemen hic solmasan esmer seker masallah sana!Benim tatli cadimmmm..
7.resimde ayaklarimda salliyorum kundak yapiyorum eli kolu durmuyo diye hanimefendiyi zaptetmek mümkün degill :)
Ya ben cok zor bir aksam gecirdim esimle koruparka gittik marks&spencerda harika bebek urunleri vardi 1saat ayrilamadim hepsini almak istedim sonra esim 5d sinemaya gotururum birakirsan dedi mecbur biraktim ama aklim hala orda :s BIYOLOG bulusunca beni durdur e mi yoksa ben alayini alirim ordaki cicilerin :sbir geldim kimse yokk
benim beyde işte hala gelmedi..
yalnız kaldım( nerdesiniz millet..
Bana da zor geliyor tasarruf yapip ucretsiz izni 3aya cikaraacgim en azindan emekledigini goreyim ve ek gidalar duzene girsinbana işe başlamak çok zor geliyoo.. nasıl emecek, bensiz nasıl duracak, düzeni nasıl olacak vs vs :26:..
Allah kolaylık versin.. ama okulun yakın olması güzelmiş.
annemin bana ahıdır senin kadar babasını seven bir kızın olsun derdi:) acayip babacıyımdır annemle ancak evlendikten sonra yakınlaşabidimşimdi eceyi gördükçe keyifleniyor annem:))
ANNEYE VERİLEN POZ:)) Eki Görüntüle 513870
ANNEANNEMİZİN YÖNTEMİ:)) Eki Görüntüle 513871
BABAYA VERİLEN POZ:))Eki Görüntüle 513872
annemin bana ahıdır senin kadar babasını seven bir kızın olsun derdi:) acayip babacıyımdır annemle ancak evlendikten sonra yakınlaşabidimşimdi eceyi gördükçe keyifleniyor annem:))
hadi hayırlı olsun canım:)okulun yakın olması çok iyi olmuş arada bi çıkar çıkar gelirsin yusuf ömerin yanınaayrı kaldığın için ilk günler zorluk çekersin ama annen bakıcağı için gözün arkada kalmaz..boyuna posunada maşallah kuzunun aşı içinde şimdedn geçmişş olsun Yusuf Ömere inş. ateşlenmeden ve huysuzlanmadan atlatır kuzucuk
bence de iyi yapmışsın
her şey moda mod uygulanmaz zaten, benim harmanladığım dediğim de buydu :))
ağlata ağlata da çocuk uyutulmaz, sonra uykudan nefret eder kız valla
benim kızım da gündüz kendi kendine uyuyor, akşam sorunlu, yanına yatıp seviyorum, uğraştırıyor fazlasıyla..
ne güzel canım, hem yakın okula geçmişsin hem de bebişine annen bakıyor, senin adına sevindim..
enin de sonunda ayrılıcaz, herşeyde vardır bir hayır, moralini bozma..
maşallah bebişine de iyi almış bu ay
ben duydum ama içeri çok ses gelmiyordu. sizinki çatı katı ya demek nerdeyse dışardaymışsın gibi duymussunuz.. bizim de öyle olsa uyanırdı eminim.. bazen cıt desen uyanıyo cunkusiz sulak yerden gelin de burdaki gök gürültüsüne tırsın olcak şey mi neyse gitti mi bunu da özlersin artık :))
melegim sen iğne mi yaptırmıştın korunmak için
ben de bi çözüm bulsam da kazaya kurban gitmesem :))
Aaa cok sevindim canim hem yakinmis hem iyi bir okulmus sahane! Ozendim valla hic tereddut etme oglun icin calisiyorsun sonucta yabanciya da birakmiyorsun
tamam yavrum esim bu hafta fazla mesai yaptigindan arabayi birakamiyor haftaya kafamiza essin cikalim azcik alisveris de yapasim var zaaten
Yaaaa cok merak ettim! Ben de dun doktora gittim adet olmuyorum nasil takcaz diye ister ilac vereyim ister olmayi bekle dedi ben ilactansa beklicem. Rahmi asagi cekiyor ne demek ki odum patladi
oyyyyy resmen oznedim nasil guzel bir dudak o kiyamam sanaa
bayanlar yazdıklarınızı sürekli okuyorum.... ben 24 mas 12 annesiyim.......öğretmenim.... evime uzak ve zor koşullarda bulunan bir okuldaydım düne kadar.... ve niyetim yaza kadar ücretsiz izin almaktı tüm şartlarımı zorlayarak... malum maddiyat!!!------------------taki dün akşam tayinim çıkana kadar.... evime 50km bir okula tayinim çıktı ve muhtemelen haftada sadece 3gün çalışacağım....... müdür yardımcım çok anlayışlı ders programımı ona göre hazırlayacak.... böylece 4gün kızımla olabileceğim çalıştığım günlerdede evden 7.30-15.30 arası uzak kalacağım....ama sadece 3 gün... bütün bunların yanısıra bakıcım yengem :) çok şeker biri (annem ve kayınvalidemde aynı şehirde bizimle fakat işin aslı yengeme daha çok güveniyorum) çok severim onu ve kızıma gözü gibi bakacağına eminim... tabiii annem ve kayınvalidemde sürekli yavrumun yanına gidip gelebilirler (evleride çok yakın).....yani bakıcı konusunda sıkıntım yok aslında ama kendimi çok kötü hissediyorum... kızıma ihanet ediyormuşum gibi, onu terkediyormuşum gibi,, dünden beri düşündükçe ağlıyorum..... kızımı bakıcaya bırakmak için çok mu erken sizce? maddiyatı ve önümdeki 1yıl çalışma zorunluluğumu düşününce çalışmam gerek çalışacağım diyorum üstelik haftada sadece 3gün.... ama kızımı düşününce akan sular duruyor! ne yapmalıyım ne olur yardım edin bana 24eylülde 4. ayımız bitecek... yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Sagol canim benim hala 20li yaslarda olmak ne guzel Rabbim birsuru guzellik nasip etti evlat verdi en guzelinden ohh miss!! Para kismini tekrar eder misin marks-spencer bebek bolumunu komple satin almak istiyorum da :)zeynepYUS iyiki dogmusun hayatım Allahım bebegini ve ilerde olacak bebeklerini yuvanı korusun nice hayırlı senelere saglık mutluluk huzur versin rabbim evine sonrada para para para
Sartlar su an icin gayet elverisli bence. Oglunu birakip saatlerce ortadan kayboolmayacaksin boyle is olsa ben de baslarim omere guzel bir gelecek icin sonucta. Sen istemez misin evde oturmayi ama onun icin. Baginiz daha da guclenecek hic merak etme eve dondugunda simsiki sarilacak sana!Canım tsk ederim.umuyorum ki yusuf ömerle olan bağımız fazla etkilenmez.asla benden çok annemi sevmesini istemem
Tsk ederim canım.okul yakın ama önemli olan anlayışli bir müdür. Yarın başlıyorum bakalım nasil olcak?
En büyük guvencem annem zaten ama ne bileyim ışte yusufa haksızlık mi ediyorum acep?
Canım aynı dertten muzdaribiz. Umarım çalışsak bile bebeklerimizib en güzel anlarına şahit olabiliriz.herşeyin hayırlısı olsun.çalma biberon aldım süt sagip birakicam umarım memeyi bırakmaz çünkü emzirmek müthiş bir duygu. Süt iznim var 3 saat.müdür arıza cikartmazsa bu 3saati parçalayarak degerlendiricem. Baktım olmuyo mu basarim dilekçeyi alırım ücretsiz izni
Maşallah kuzum benim,yerim senin o pembe tayt giyen bacaklarını,valla kesin ısırırdım ya da bilemedin öperdimmmm.Benim tatli cadimmmm..
Canım yanında dursun Allah korusun sütün azaldığında bir öğün verirsin.Bir de geçen milupanın bir yazısını göndermiştim ek besinin içine yani pürelerin içine mama da ekleyebilirmişiz.Yoğurda bile ekleyebilirmişiz yani bu şekilde değerlendirebilirsin.Oda olmadı ihtiyacı olan birine ver istersen.
Hayırlı olsuuunn...
Merak etme annesi boğulma tehlikeleri kalmadı.Artık yüz üstü dönüp sırt kaslarını geliştirecekler.
Hele başlarını kaldırıp öyle meraklı meraklı etrafa bakıp popoyu bir sağa bir sola atmaları yokmuuu.Isırasım geliyor bazenn
Bu arada yüzüstü dönünce kusmalar artıyor,o yüzden sen tok karnına yüz üstü dönmesine fazla müsade etme.Bugün benim kuzu her beslenme sonrası yüz üstü döndü ve her seferinde kustu.
canım ben artık pek mama vermiyorum.Günde 4 biberon anne sütü alıyor.Kalan öğünlerde ek gıdadan oluşuyor.İyi oldu bu şekilde ama elimde 5 kutu 1 numaralı sma mama kaldı.Ne yapacam hiç bilmiyorum :44:
arkadaslar ben sadece 2 doz tetanoz oldum hemsire bana bidaha olcaksın demedi bir akrabam 3 doz olursan 5 yıl 5doz olursan ömür boyu korur sen sor yaptır dedi benim gibi olan varmı sorcam ama ilk size sorıyım dedim ...
ben doğumdan sonra 3.dozumu vurdurdum canım.arkadaslar ben sadece 2 doz tetanoz oldum hemsire bana bidaha olcaksın demedi bir akrabam 3 doz olursan 5 yıl 5doz olursan ömür boyu korur sen sor yaptır dedi benim gibi olan varmı sorcam ama ilk size sorıyım dedim ...
böyle oyuncaklar da ne oluyor cnm biliyor musun, çocuk bir süre sonra sıkılabiliyor hep aynı oyuncaktan..
ben olsam günlük kullanabileceği dönence tarzı değişik bir oyuncak alırdım, özellikle benim bebeğimin ilgisini müzikli oyuncaklar çekiyor.. yiğenimin fisher price konuşan çaydanlık takımına ve köpeğine bayılıyor
ya da oyuncakları değiştirerek vermek lazım, mesela 1 hafta falan görmese oyun halısını sonra merak edip oynar muhtemelen..
bir kaç oyuncak fazla sayılmaz zaten ama çok fazla oyuncak almak da doyumsuzlaştırıyor çocukları,
aslında annen bebişine kitap okusa çok iyi olur
anlamaz deriz ama bu dönemde özellikle 6.aydan sonra kitaplar inanılmaz geliştiriyor dil becerilerini
ilk eğitim dizisi diye kitap serisi var, ben de ona bakıyordum
bu aylarda bebekler gerçek resimlerden hoşlandığından iyi oyalanır
inşallah bebişin için güzel bir şeyler bulursun..
Cnm çok begendim ben ama benim oglan bunun içinde durmaz bizimki artık nereye koysam koyum surunuyor ve sekilden şekile giriyor ..bizimki anakucagında bile bağlamazsam çıkıyor içinden yere dogru atıyor kendini birde bağlanmaya hiç gelemiyor.. eger senin kızcen sakinse al deerim çok guzelmiş
bana işe başlamak çok zor geliyoo.. nasıl emecek, bensiz nasıl duracak, düzeni nasıl olacak vs vs :26:..
Allah kolaylık versin.. ama okulun yakın olması güzelmiş.
Aaa cok guzelmis renkleri gule gule giysin hic usumesin hic hasta olmasin tatl lokma!ZeynepYUS uyku tulumunun resmini koyacaktım ama bir türlü kısmet olmadı...Şimdi çektim resmini.
Bu arada d.günün kutlu olsun.Rabbim hayırlı uzun ömür versin sevdiklerinle beraber.
Eki Görüntüle 513964
Ne ironik di mi hem o brrrrr hosuna gidiyor hem de bir dunya is cikiyor :) ek gidada cidden zor olur gozumun onune geldi de eli yuzu yogurt olmus bir cocuk. Anne elinde tabakla aglayarak guluyor :)Günaydın kızlar.
Çok uykum var bugün :18:
Kayra dün brrrrrrrrrrrr yapmayı öğrenince beslenme saatlerimizde olanları tahmin edersiniz artık.Her ağzına kaşık girdiğinde brrrrrrrrrrrr diye başlıyoruz ve saç baş her yer mama oluyor
Ağlarken bile brrrrrrrrrrrrr diye ağlıyoruz
Sabah bile uyanır uyanmaz aynı ses ile günaydın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?