Dun 4.ay asilari icin saglik ocagina gittik. Ayrica ferro sanol verdi. Bu sabah da dr kontrolune goturdum. Denir ilacina baslamami soyledi. 7100 gr 61 cm olmus defne hatun. İyi bakmissin dedi. Sadece anne suutu veriyorum. 6. Aydan itibaren ek gidalara gecicekmisiz. Rotanin 2.dozunu da yaptirdik bugun. Ferro sanilu pek begenmedi sanirim. Öğürdüneyse aliscak mecburen. Valla izmitte de yagdi mi hic bilmiyorum, duymadik biz, :) halbuki sabaha karsi 3 kez uyandi benimki:s anne sutuyle-emzirmeyle ilgili paylasim super olmus. Tesekkur ediyorum. Simdilik sagmiyorum, sutlerin saklama suresi de 3 ayadusmus:/ nasil yapsam bilemedim. Ben daha evdeyim ne zaman baslicami bilmiyorum ama imkanlar elverdigince 6 aylik ucretsiz hakkimi kullanmak istiyorum, o zaman simdiden sagarsam kullanamicam sutleri. Yogurt yapmak icin falan kullanilir herhalde:/ off bakici isi de zor. Bu arada planner sen sehir plancisi misin? Ben mimarim:) biyolog yaptigin domateslere hayran kaldim, ben de bisuru sey yapmak istiyorum ama kicimi kaldirip mutfaga gitmek bile zor geliyo turuncu gibi mayistim :) cenem dustu:)
merhaba şekersiz yeşilçay meslektaşız galiba bende mimarım.ben 2 yıl ücretsiz izin aldım. bişey sorcaktım anne sütünü nasıl mayalıyacaksınız inek yoğurduyla mı?