2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

turuncu ve melegim ic huzurum kalmadi kiz baklavalar dolmalar salyalarim akiyor resmen hamile olsam dava acardim size

Biyolog hangi durumcu o dedigin?

Bu arada ben de domates sosu ve menemen yaptim kis gelse de yesek!

Aman durun kızlar sakin olun :78: buna biraz ben sebeb oldum uzgunum yaa sorry

ben giydiriyorum külotlu corap hava cok soguk ayaktan sogugu almamalı bebekte büyüklerde oyuzden giydirmeye basladım bide benim ev sanki klimalı şimdi öle sogukki bugun actım fön makinasını ayaklarımı ısıttım ben cok severim kücüklügümü hatırlarım hani annelerimiz süpürge acar ya arkasından hava cıkar ben kardeslerim onun peşinde o hava sıcak üflüyor diye gezinirdik ben fön makiinasındada onu hatırlıyıp daha mutlu oluyorum
MELEGİM ben netten buldum tarifi yapıyım dedim gııı cnkü bebek için dogalını istiyorum büyüdügünde zaten yeterince bizim gibi yicek gdoluları bari tam zekası vücudu tam gelişirken daha düzgün seyler yesin(nekadar saglıklı oda meçhul ya) nese canım yapalım bakalım turuncumla birleşip milletin salyasını akıttınız ama hepsi kilo haaa zaten yapıstı kilolar gitmedi hala 8kilo fazlam var resimlerde deniz anası gibi cıkıyorum

meleğim en iyisi bizim için dediğin gibi yapalım bizim kuduruklara:)

kızlar pekmez için de size tavsiyem muhakkak içirin. benim kız kardeşim çok nazlıydı. annem 3. çocuğuydu ama çok zorlanıyordu iştahsızdı hep hastalanıyordu. en sonunda hastaneye yatırdılar bütün testler yapıldı birşey çıkmadı bağışıklığı zayıftı sadece. orada bir profesör izmirin efem çukuru yada kavacık denen yerinin pekmezini önerdi. annemlerde bir dağ köyü olan yere gidip evlerden birine durumu anlattılar sağolsunlar onlarda verdiler bize. maşallah kızkardeşim her sabah yarım fincan içiyordu ve onun sayesinde toparladı. şimdi tam bir katana oldu:))

artizzz bide kapakları desenli kumasla süslemiş cok güzel olmus ya biz birbirimizden göre göre hamarat karı olcaz ister istemez ellerine saglık hayatım şifa olsun sana ve ailene

Aslında dogru diyon kilotlu çorap işi çok kafama yattı alıcam boy boy bende valla giydirme konusunda şimdi biraz erken benim velet için çunku bizde senin evin aksine çatı katındayım halan sıcak sayılır ama havalar böyle giderse bende başlayabilirim iyi dedin gıı hemen yarın gidip alıyım çoraplardan bir tanede kırmızı alıcam eşimi uyuz etme adına :))hiç sevmezde bana giydirmez ama ben inat giyinirim :))
Butun topilk annelerinden gerçekten özür kızlar valla muhabbetin onune geçemedik başladık yemeklerden bahsetmeye haklısınız herkesin aklına getirip deli ettik ama işte dilin kemiği yok ki en azından benim yok işte birde hiç doyum hissi olmuyunca habire konusasım geliyor hani oruçlu iken hep öyle olmazmı
Beykoz sana başarı dilerim cnm tarhana işinde inş istediğin gibi olur .)

Arkadaslar tam okuyamadim sayfalari ama hazir olan herseyden kacinin.Ben kamuda calisan bir gida muhendisiyim,o pahali bilinen marka bebek mamalari bile yasalara uymuyor,piyasadan toplatilan cok urun var.burada isim vermem maalesef uygun olmaz etik acidan.yapabiliyorsaniz purenizi ,tarhananizi kendiniz yapin.

Benim doktorum 5.ayımızda vereceğini söyledi siz erken kullanmaya başlamadınız mı?Hem bakıyorum da her kullananda kusma problemi yaşanıyor normal mi acaba bir de gece verin bakalım kusacaklar mı tekrar.
Yok canım ya nerdeeee,kaynanadan alırdım önceleri fakat einde fareler cirit atınca artık almayacağım,neme lşazım kızıma fare kuyruklu tarhana yedirmeyeyim kalsın.
Ben yumurtalı köfteye bayılırım,bir urfalı olarak çokta güzel yaparım...
Aslında iyi fikir ama bilmem nasıl saklasan?Bir bilene danışmak en doğrusu.Yukarıda bir arkadaş gıda mühendisine sormuş bakalım ne cevap gelecek.

Benim arkadaşım ek besine geçerken günde 2 tatlı kaşığı pekmez veriyor.Ben de geçeceğim zaman vermeyi düşünüyorum.Hem bu demir ilacı koyu renkli olduğu için bebişlerimizin dişleri çıkınca karartmaz mı?

Benim doktorum 5.ayımızda vereceğini söyledi siz erken kullanmaya başlamadınız mı?Hem bakıyorum da her kullananda kusma problemi yaşanıyor normal mi acaba bir de gece verin bakalım kusacaklar mı tekrar.
Yok canım ya nerdeeee,kaynanadan alırdım önceleri fakat einde fareler cirit atınca artık almayacağım,neme lşazım kızıma fare kuyruklu tarhana yedirmeyeyim kalsın.
Aslında iyi fikir ama bilmem nasıl saklasan?Bir bilene danışmak en doğrusu.Yukarıda bir arkadaş gıda mühendisine sormuş bakalım ne cevap gelecek.

Benim arkadaşım ek besine geçerken günde 2 tatlı kaşığı pekmez veriyor.Ben de geçeceğim zaman vermeyi düşünüyorum.Hem bu demir ilacı koyu renkli olduğu için bebişlerimizin dişleri çıkınca karartmaz mı?

al canım benim 2 tane var yetmiyor bende alıcam kısın hiç yetmez...kırmızı haaa ne cok yakısır bebişine tabi anasıda giyer beraber gezersiniz kocanda sizi kovalar buarada saol dedigin gibi ins olur tarhanam

canım uyarın için saol Allah razı olsun marka vermede zaten hepsi aynı hangisi düzgün resmen nesil küçüldü bi damlacıgız hepimiz eskiden insanlar kocamanmıs nese actırtcaklar agzımı beykozu dellendirmeyin leynnn

anam daha akşam yemeğinde eşime dedim külotluçorap alalım diyeee
ne kalbim temizzz ehemm ehemmmm:)
benm kızımın bir tane var kızlar poposunda kocaman tüllü çiçek varr tam pampişşş dötlüüü
onu giydirince elbise giydirdim geçen günn dötünde kocaman çiçekkk:):):)
yarın bende çorap ve tulum bakmayı planlıyorum ama hala kararsızım kollumu kolsuzmu torbalımı ayaklımııı
asya aşırı dönüyor birde kollu tulum gördüm geçen 6-18 ay arası meselaaa
şimdi çocuk bunun içine kaçmazmı yahuuu
0-6 alsam 1 ay sonra giremez içineee
bi fikir verin bakiim de yarın almayı düşünüyorumm:)

ımmmm...ımmmmm. eşimde demişti bana kavanozları süsle diyeeee:)
muhteşem olmuşlar canımmm afiyetle yiyin inş....

çekirge dürümcüsü varya canım...
en iyi içliköfte ordaaaa
tek tek denedimmm
test ettim onayladım şekermmm:)

Son düzenleme:

ne güldüm ya fare kuyruklu hiçmi care bulamıyor kv farelere yoksa o rahatmı bacım ben yaptıklarını bırak yatmam orda bebegin hiç kalmamalı dikkat et canım kan ilacına gelince 4.aydan sonra dedi verdi ben bugun vermedim pazartesi doktora sorcam midede 5 saat boyunca nasıl durur neden sindirilmemiş olabilir diye ...

Ne çaresi,kadın evinde fare olduğunu kabul etmiyor ki....
Şu ilacı sor canım ya ben kullanmadan tedbirimi alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…