kızlar yaklaşık 50 sayfa kadar geride kaldım.eminim fazlasıyla kaynattınız.şu buluşma günü ne zaman olacak?bende ümraniye-ist.'deyim.uygun olursa gelebilirim.
aslında bende tam bilmiyorum daha önce bu şekilde konuşulmuştu ama ben çalıştığım için forumuda düzenli takip edemiyorum yani kaçırmış olabilirim konuşulanları
kan ilacıyla ilgili canım digerine cvp verdiler saolsunlar dün oglusum kustu içinden koyu kahve kan gibi bişey cıktı ve ben sok oldum acaba nedir falan diye kalbim küt küt atarken aklıma saatler önce verdigim kan ilacı geldi ben onu ya 1 kere yada 2 kere verdim 2gündür unuttum vermedim dün verdim 5saat gecti yogurt verdim azcık oynarken midesine baskı yapınca kustu ve arada koyu kahve sey cıktı korktum aklıma sonra geldi kan ilacı olmasın cıkan sey aynı renk cnkü pazartesi gitcem doktora o arada kusmuk takibi yapcam hayatım saol bitanem
selam kızlar..
burada elektrikler kesildi, girene kadar çatladım
neyseki geldi sonunda..yine kaynatılmış, hiç bırakmaya gelmiyosunuz
ben artık evde uzun kollu rahat pijama takımları giydiriyorum..
1 yaş civarı :)) hafif bol rahat oluyor terletmiyor da..
ankarayı bilmem ama bugün ist. çok soğudu, ben bile eşofmanlarla üşüyor gibiyim.. kızım uyuyor ama uyanınca penye yeleğini bile giydirebilirm
okul açılsın denmişti, çocuklar okula gitsin diye
benim kızım gündüzleri 2 saatte bir 120-130 cc anne sütü içiyor ve 2 saat olunca mutlaka süt için huysuzlanıyormuş annem sütü zor ısıtıp yetiştiryorum bağırıyor resmen dıyor:) akşamları işten geldiğimde ise uyuyana kadar ki en geç saat 10 da mutlaka uyumus oluyor her saat başı emiyor canım, beni özlediği için bukadar sık ve uzun süreli emiyor olabilir çünkü eğlenceye dönüştürüp hep memede ve kucağımda olmak istiyor akşamları yada depoluyor galiba:) çünkü uyuduktan sonra sabah 7 e kadar hiç uyanmıyor ve emmiyor, aslında gündüzleri iyi süt alıyor sayılır ama geceleri emmediği için çok kılo alamadı muhtemelen, zaten yakında sadece anne sütü alamayacak sanırım kızım çok içmeye başladı ama sütüm artmıyor sonuçta dahada azalmasın dıye uğraşıyorum sürekli, sen neden taktın canım seninki kaç saatte bir emiyor 3-4 saatte bir emmesi çok normalmiş
benim kızım gündüzleri 2 saatte bir 120-130 cc anne sütü içiyor ve 2 saat olunca mutlaka süt için huysuzlanıyormuş annem sütü zor ısıtıp yetiştiryorum bağırıyor resmen dıyor:) akşamları işten geldiğimde ise uyuyana kadar ki en geç saat 10 da mutlaka uyumus oluyor her saat başı emiyor canım, beni özlediği için bukadar sık ve uzun süreli emiyor olabilir çünkü eğlenceye dönüştürüp hep memede ve kucağımda olmak istiyor akşamları yada depoluyor galiba:) çünkü uyuduktan sonra sabah 7 e kadar hiç uyanmıyor ve emmiyor, aslında gündüzleri iyi süt alıyor sayılır ama geceleri emmediği için çok kılo alamadı muhtemelen, zaten yakında sadece anne sütü alamayacak sanırım kızım çok içmeye başladı ama sütüm artmıyor sonuçta dahada azalmasın dıye uğraşıyorum sürekli, sen neden taktın canım seninki kaç saatte bir emiyor 3-4 saatte bir emmesi çok normalmiş
Geçmiş olsun cnm sıkma canını buyuk ihtimal verdiğin ilaçtandır ama ben anlamıyorum bu dr leri neden kan ılaçı durup durmadan veriyorlar ki hem nerden biliyorsunuz kan ılaçına bu bebeklerin ihtiyaçı olup olmadıklarını..herhangi bir test yapıyorlar ve sonrasında mı veriyorlar yoksa hasbel kader verelim herkese deyip de mi veriyorlar ..ben yinede karışmıyım malum burda yasamıyorum ama yinede çoçukları bu kadar etkileyen ve kusturan bir ilaç neden ısrarla veriliyor anlamış değilim
Ben bugun itibari ile oğluma ince vari hırka gydirmeye başladım hadi hayırlı ugurlu olsun kış meysimi vatana millete
Biz hergun bugunku gibi bir hava yaşıyoruz geldiğimiz yerde alışığız gayri ama keşke biraz daha devam etse idi gunluk guneşlik hava
cnm buluşmak için gun kararlaştıralım artık bence ıyıce kıs bastırmadan yapak su goruşme işini dimi .)
Bulaşma gunu için cuma ya ne dersiniz hem o gune kadar herkese anons etme şansımız çok olur hemde burda bir annemiz vardı gonca78 idi galiba onunda cuma gunu boştu böylece belki oda katılabilir aramıza ne dersiniz birde saat olarak oglen gibi 1 olsun ok mi
Hadi kızlar yapak bir guzellik artık ve bulaşımmmm
Canım, benim kız üç ay dolana kadar ayda yaklaşık 1 kilo alıyordu. Dün sağlık ocağının tartısında üç aydan bu yana 200 gr almış görünüyor. İşin garibi 10 gün önce aynı tartıda 6.250 gelen kızım 10 gün sonra 6 kg geldi, boya vermiştir diyo ebe. Boya verse bile kilo mu kaybeder. Neyse ben de sadece anne sütü veriyorum ve sütüm çok şükür yeterli sadece kafam karıştı. Tartı mı yanlış, kızım kilo mu verdi, sütüm besleyici değil mi, ben az mı emziriyorum diye. Yarın doktor kontrolümüz var ama sabredemiyorum işte
sorma canım yaa, belki ihtiyacı yok kan ilacına, bizim evde 3 kutu var, 2 s.ocağındaki hemşire verdi, 1 de dr.
bilmiyorlar mı anneler zaten çocuklarını daha iyi besleme konusunda takıntılı
hem mide bulandırıyor hemde her çeşit katkı maddesi paraben vs. var(
Amma kaynatmışınız kızlar yaaa...Oku oku bitiremedim..
Herkese tek tek cvp yazmak isterdim ama şu an hiç zamanım yok.Akşam katılırım muhabbetinize..
Beykozcum hiç korkma tatlım bizimde kustuğunun içerisinde demir damlasından kalıntılar oluyordu.Hemde her seferinde aynısı oluyordu.Kafana takıp kendini üzme emi
Geçmiş olsun cnm sıkma canını buyuk ihtimal verdiğin ilaçtandır ama ben anlamıyorum bu dr leri neden kan ılaçı durup durmadan veriyorlar ki hem nerden biliyorsunuz kan ılaçına bu bebeklerin ihtiyaçı olup olmadıklarını..herhangi bir test yapıyorlar ve sonrasında mı veriyorlar yoksa hasbel kader verelim herkese deyip de mi veriyorlar ..ben yinede karışmıyım malum burda yasamıyorum ama yinede çoçukları bu kadar etkileyen ve kusturan bir ilaç neden ısrarla veriliyor anlamış değilim
Ben bugun itibari ile oğluma ince vari hırka gydirmeye başladım hadi hayırlı ugurlu olsun kış meysimi vatana millete
Biz hergun bugunku gibi bir hava yaşıyoruz geldiğimiz yerde alışığız gayri ama keşke biraz daha devam etse idi gunluk guneşlik hava
cnm buluşmak için gun kararlaştıralım artık bence ıyıce kıs bastırmadan yapak su goruşme işini dimi .)
lillac canım buarada süt ile ilgili yazı için sagol valla gözlerim doldu okurken nasıl bir mucizeyi yaşıyoruz çok şükür
ayyy buna çok güldüm cnmmm yaaaa:)rica ederim canım ne demek
şanslı sayılırsın, biyolog olsa hesap numarası verirdi şimdi
arkadaslar aranızda tarhanayı sıfırdan yapamyı bilen varmı benim kv sorduda bilen varmı diye bende hava attım onlar herseyi bilir aramızda degişik seyler yapanlarda var falan diye sorcam dedim dün sordunmu dedi bugun ögrensinmi der bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?