Turuncu
Cnm inan yalnız değilsin bu konuda, burda hemen hemen hepimiz aynı durumdayız..habire huy değştirir oldular benim oğlanda saat 5 kalkıyor ki o saate kadar sık uyanır bende surekli kurulmuş saat gibi başındayım yani anlayacağın işimiz zor baksana uyku nedir bilmez olduk( Sabredicez biraz daha ben inanıyorumki duzelicekler inş
Bu arada bogazlarım şişmiş yani bu tempoya hastalanmamak mumkun değildi gayri şimdi oda oldu ..işin kötü tarafı yalnızım bizim adamda yok yani allaha emanetiz herşeyimizle buna şükür allah daha buyuk dert vermesin di mi?
Aynen benimkide öyle idi bir zamanlar saat 7 veya 8 gibi yatar sabaha dogru 4 veya 5 gibi kalkar beslenir tkr uyurdu ama mazi oldu( ben artık odanın ortasına kocaman bir temiz çarşaf seriyorum koyuyorum uzerine ve bende yanına kıvrılıyorum o şekilde uyur ve oynar başka çare bulamadım çok deli fişek oldu bu oglan heryere surunuyor donuyor deli olmak uzeriyim ama sabır çekiyorum ya sabır ya sabır .....
gecmis olsun canim... bende oyleydim gecen hafta yeni atlatiyorum
bizdede duzen bozuldu ya gece sadece beslenmek icin kalkan kizim simdi kafasina gore takiliyo artik zombi oldum ben
cuma banada uyar bu arada bulusma gunu icin
canım iki tane kart veriyolar yani bize iki tane verdiler.bir tanesinde bebişlerin aşı takvimi diğerinde de bizimkiler var.ben bizim aşı kartlarını unutmuştum tesadüfen elime geçti hemşireyi aradım gel dedi gittim yaptırdım seneye eylüle 4.doz için tarih verdi.sen de bi s.ocağını ara sor istersen ..siyahlalecim elimde ası kartı var ama sadece bebege olacak asılar yazıyor yani anlamadım ben sorıyıım yoksa hiçbişey anlamıcam
bence de aşıya gidilince calpol verilmeli ben vermedim ece ateşlendi bütün gece uğraştım ve bu aşılar çocukların huyunu değiştiriyor kesinlikle bugün ece hiç uyumadı ve çok huysuzdu deliricem sandım bir anbu arada cimcimeme güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler.
SİYAHLALE bizimkiler 60 ayı mayısta doldurmuş oluyorlar. eylülde 64 aylık oluyorlar yani 2 ayla yırtıyoruz. TURUNCU düşünki biz bu sene göndermek zorunda olsaydık çocuklarımızı ne müfredat var uygulanacak doğru düzgün ne çocuklar için uygun ortam hazırlanmamış. amaçları için çocukları mahvedecekler. çok yazık olacak
ZEYNEPYUS doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu yıllara.
ya kızlar alışverişleri yaptınız bize birşey bırakmadınız:) ben izmire gidince yapabilicem alışveriş olanlarla idare edicez artık.
Kaç saatte bir emziriyorsunuz ve ne kadar süre emiyorlar. Ben taktım bu konuya yarın doktora gidene kadar rahat edemiycem anlaşılan
Sİyahlale ve Beykoz kızlar sizde gelin buluşmaya valla merak ediyorum sizin bıdıkları ayrıca sizleri ...siyahlale sen kartaldaydın dimi bak sanada yakın bir dusun istersen...
Beykoz gıı sen herhalde beykozda oturuyon sana uzak ama belki eşin bir guzellk yapar senide ulaştırır bizlere olmzmı gıı
Bu satırları size ağlayarak yazıyorum çünkü sinirlerim çok bozuldu...O kadar yorgunluk yetmiyormuş gibi şimdide haber geldi ki kaynanagil yola çıkmış geliyorlarmış.
Evin hali harap...buzdolabı tam takır...Yemek desen daha kahvaltı yapmaya zamanım olmadı...Kayra mız mız sabah beri 3 takım kıyafet değiştirdim kusması yüzünden.Benim yatağım ve kendi yatağın kusmuk içinde.Ortalıkta tozlar uçuşuyor.Kurumuş yerine yerleşecek çamaşırlar orda burda,lavabolar 1 haftadır yıkanmamış........Daha sayacak çok şey var ama...
Ya insan yola çıkmadan önce haber vermez mi yaa...Hiç mi düşünemiyorlar bunu..
BENİM ŞU HAYATTA EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY PLANSIZLIK...Nitekim onlarda bugün planda yoklardı ama 2 -3 saatlik uykuyla onlara hizmet etmem gerekecek.Kocamada bağırdım çağırdım bir güzel ama ne fayda.Daha 1 saat sürecek olan toplantısından sonra anca eve gelecek.Başım çatlıyor yaa ooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Offf turuncum yaaa,çok üzüldüm adına..Şu çocuk biraz daha büyük olsaydı kesin poposuna güzel bir patlatmıştım !!!!!
Delirtti beni artık delirttii.
En sonunda zıvanadan çıktım yani !!!
1 haftadır sabır ede ede bittim ve artık dayanamıyorum.Oturdum az önce bir güzel ağladım ama rahatlamak ne mümkün.Şuan ki asabiyetimle ve gerginliğimle çocuğumla dahi ilgilenmek istemiyorum.
Kayra bey iyice tuhaflaştı.Akşam 7de yatmak için huysuzlanıyor,gözleri kızarıyor fakat yatakta uykuya dalana kadar 2 saat nerdeyse debeleniyor.10 dakika dalıyor ve gözlerini dahi uykudan açamazken geri uyanıyor.Tekrar uyutuyorum bin bir zahmet,15 dakika sonra tekrar gözler açılıyor.Bu şekilde çabalayarak uykuya geçiyor ve gecenin hangi zamanı olursa olsun oyun için uyanıyor.Önceki gece saat 4te,dün saat 1de,bu gece saat 3 te uyandı.Yatağında bırakıyorum kendi kendine oynasın diye ama yok.Kıçını yırtıyorr !!
Sallıyorum,pışpışlıyorum,koynuma alıyorum,karnını doyurup uyutuyorum ama 15 dakika sürmüyor geri uyanıp oynamaya başlıyor.Halbuki çok uykusu olduğuda belli.Bu gece 3 te kalktı ve 5 e kadar kah ağladı,kah bağırdı,kah oynadı...En sonunda 5te uyudu dedim ama 5.30da geri ayaklandı.Artık babası dayanamadı kalktı 7ye kadar oynattı ve uyuttu ama bu seferde 7.30da geri uyandı.
Elimde süt şişesiyle peşinde dolanıp duruyorum öyle.Karnı açsa doyurayım diye veriyorum biberonu ama onuda içmiyor.Şu saat oldu hala biberondaki duruyor beyimiz içmek istemediği için.
Gündüzleri 1.30 saat oynayıp 45 dakika uyumayı tercih ederken sırf bu gece uyanmaları yüzünden bin bir şekle girerek 2 saat oynatıp yatırdım,akşam erken yatmaması için yine şebeklikler yaptım ama dün akşam 6da kalkmış olmasına rağmen 7de tekrar uyumak için mızmızlanıp durdu.Gözlerini kaşıyor,kaşları kızarıyor ve huysuzlanıyor.Mecburen banyosunu yaptırıp yatırdım ama olmuyor işte yine olmuyor.
Yememe sorunu ise ayrıyeten sinirlerimi bozuyor...Gece demiyorum gündüz demiyorum zarıl zarıl öten makinayla süt sağıyorum ama paşamız beğenipte içmiyor bileee.
Ben ki uykusuzluktan nefret ederim.Uykusuz kaldığım gün bekarken ev halkı sesini çıkaramazdı,evlendikten sonra da eşim sesini çıkaramaz oldu.İnanın 1 haftadır bu uykusuzluğa ve yorgunluğa sabır ettim ama artık çatladım.
Gerginlik ve sinir deli ediyor beni !
Bugünü nasıl akşam edeceğim bilmiyorum !!
Sütü içmiyor diye yatırdım yastığa ve ağzına sıkmaya başladım.Bunu oyun zannedip ağzını kocaman ayırıyor ve süt boğazına biriktikçe grrrrrr diye gargara yapar gibi ses çıkarıyor.Tabi brrrrrrrrrrrr diye püskürtmeyide unutmamak lazım.
Babamın dediği gibi tam eşşek sıpası bu oğlan.Sonunda ağzımıda bozdurdu
Bu satırları size ağlayarak yazıyorum çünkü sinirlerim çok bozuldu...O kadar yorgunluk yetmiyormuş gibi şimdide haber geldi ki kaynanagil yola çıkmış geliyorlarmış.
Evin hali harap...buzdolabı tam takır...Yemek desen daha kahvaltı yapmaya zamanım olmadı...Kayra mız mız sabah beri 3 takım kıyafet değiştirdim kusması yüzünden.Benim yatağım ve kendi yatağın kusmuk içinde.Ortalıkta tozlar uçuşuyor.Kurumuş yerine yerleşecek çamaşırlar orda burda,lavabolar 1 haftadır yıkanmamış........Daha sayacak çok şey var ama...
BENİM ŞU HAYATTA EN NEFRET ETTİĞİM ŞEY PLANSIZLIK...Nitekim onlarda bugün planda yoklardı ama 2 -3 saatlik uykuyla onlara hizmet etmem gerekecek.Kocamada bağırdım çağırdım bir güzel ama ne fayda.Daha 1 saat sürecek olan toplantısından sonra anca eve gelecek.Başım çatlıyor yaa ooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Oleyyyy yaptım sanırım teşekkürler tatlım
maşallah canım kuzuna eskiden ne kadar sürede emziriyodun ki
SİYAHLALEciğim doktorun,bebeğin elini ağzına daldırıp kendini kusturmasıyla ilgili ne dedi?Benim kız akşam aynısını yaptı da...
Kızlar zaman zaman aynı mesajı yazıp hatırlatmada bulunucam şimdiden trk lı mesajlar için uzgunum ama istiyorum ki herkese ulaşabilelim..
Hadi hanımlar onumuzdeki hafta cuma gunu saat 13 00 de MALTEPE CARREFOUR da buluşma duzenliyoruz ve işi olan veya olmayan herkesi bekliyoruz ...
Carrefourde yemek yenilen katta Pidem var onun önunde surekli boş masa ve sandelye oluyor hatta onun onunde toplanalım olurmu kızlar ..bu arada her turlu fikre açıgız herşey katılımın artması adına
Sİyahlale ve Beykoz kızlar sizde gelin buluşmaya valla merak ediyorum sizin bıdıkları ayrıca sizleri ...siyahlale sen kartaldaydın dimi bak sanada yakın bir dusun istersen...
Beykoz gıı sen herhalde beykozda oturuyon sana uzak ama belki eşin bir guzellk yapar senide ulaştırır bizlere olmzmı gıı
offfff yaramı deştin bacım ben gelmek istiyorum eşim calısıyor haftasonu olsa belki ama haftaiçi 7de geliyor
iyi akşamlar herkese.
göz dr.u yine damla verdi sol gözümüz için ve yapabileceğim masajları gösterdi.
gelmişken göz muayenesi yapalım dedi ve kızım hipermetrop çıktı, uzağı göremiyor mu dedim, yok yakını göremiyor dedien son lisede görmüştüm ne bilim ben. ama bu dönem için çok normal, çoğu bebekte olan bir durummuş. zaten doğru düzgün dr.a ve cihaza bakmadı ya neyse :))
göz rengimiz de hala renkli gibi duruyor, kahverengiye dönmez büyük ihtimal ama yine de belli olmaz dedi.
özellikle bizim gibi ailede gözlük kullananlar veya bebişinin göz sağlığını merak edenler için söylüyorum 11. ayda muayeneye bekliyorum dedi. tam 11. ayda çünkü daha büyüyünce bebiş durmuyormuş özellikle o ayda görmek istiyormuş.
tüm bebişlere sağlıklı günler diliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?