2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım öncelikle eşine kocamaaaan
Yanında olması senin için rahatlatıcı olmuştur.
Kendini toparlamana sevindim,yazdıkların çok özverili olduğunu gösteriyor.Çok doğru bir tutum sergilemişsin onlara....Onlar kendilerini düşündükleri için istedikleri gün atlayıp gelmişler,sen de kendini yani Kayrayı düşün ihmal etme evladını.Bırak ne iş varsa onlar yapıversin.Öptüüüüm.

Tatlım şeftali marmeatını nasıl yaptın yani şekersiz olanını?Peki bozulmaz mı,daha önce şekersizinden yapmışlığın var mı?Ben de kızıma yapıp saklayayım diyorum.

Hosgeldin canim bebisin adi ne keyfiniz yerinde mi?
turuncucum benimkiler 2kisi geliyoruz der 4 olur bugun derler hazirlanirim haftaya olur haftaya derler yarin olur 1kere planlayamadik daha beterin beyteri var cnm bosver
cnm bizim doktor 6.aydan sonra degismez dedi

Yaa işte sen en guzelini yapmışşsın bravo valla gıı tuttun seni ..tabiki once kan testi yapıp demir eksikliğine bakılır sonra eger gerekirse verilir ilaç bu ne yahu her bebek alıyor vede kusmalarda hat safhada ..valla kızlar bana ister kızın ister kızmayın ama sanki bu konuda biraz vurdum duymazca davranıyorsunuz yaa bebeklerinize herşeyi dayamayın yazık yavrucaklar bunlar daha çok kuçuk böbreklerine yazık kuzucukların...

Hşgeldin beş geldin daha önce ne diye yazmadın be guzelim ..yoksa utangançlık mı var sende de:)) şaka bir tarafa aramıza katılmana sevimdim guzel paylaşımlar dilerim..kuzuna da sağlık tabii

Turuncu bu antepliler hep böyle mi olur yaa korktum valla iyiki ist dayız ve iyiki ingilterede yaşıyorum yoksa benim görümcelerde çat kapı gelirlerdi zaten hiç ayrılmıyorlar birbirlerinden hep beraberler ...bir eltim var maşallah onların içinde hep ,diğer eltimde mutlaka haftada bir görüşürler ama sıcak kanlı insanlarda ben gelemiyorum işte kalabalığa ( şimdi 1 ekimde gidip bir hafta kalcaz valla valla kara kara dusunuyorum çok emrivaki durumları var eee bende geveze bir gelin olarak buna gelemiyorum herhalde kırdıklarım olucaktır ..ne yapalım kalan saglar bizimdir deriz devam ederiz yolumuza

Ama çok hamaratlar inş sana yardım ediyorlardır etmiyorlarsada bırak kendi hallerine ne yaparlarsa yapsınlar ..misafir umdugunu değil buldugunu yer misali

teşekkür ederim canım. kızımın ismi Nil. doğduğundan beri kendi rutinini kendi oluşturmuş ver yesin ort uyusun bı bebekti. ama maalesef gecen haftadan beri emmek yerine konuşmayı tercih ediyor.allahtan burdan takip ettig kadarıyla geçici bı durum sanırım. şimdilik onu strese sokmadan uyum sağlamaya çalışıyorum ve yine maalesef ki yatağına koyunca uyuyan kızım uyumayı reddediyor artık atakta sallamaya başladım. sağlıklı olsunlar da azıcık dişimizi sıkarız

cnm benim de bebeğimde doğumdan 3 aylık olana kadar sol gözünde vardı çapaklanma. durdugu yerde gözyaşı gibi sarı sarı akıyodu.salak dr. gözyaşı kanalları tıkanmış geç kalmıssınız bu aya kadar ilaç kullanmanız lazımdı masaj yapmanız lazımdı falan dedi. bizde korktuk. 6. aydada ameliyat dedi. sonra ben 3 gün göz damlası kullandım. geçti.bidaha da hiç olmadı. inş en kısa sürede geçer.. dr lar bazen insanı gereksiz yere üzüyolar....

Kızlar musadenizle bugunki hatırlatmamı da yapayım malum hergn gıremıyen oluyor topiğe işi sağlama alalım..
28.09.2012 de saat 13:00 de MALTEPE CARREFOUR DA üst katta (yemek yenilen kat ) buluşmaya herkes davetlidir bekliyoruz kızlar

melegim sacını basını yolacam cnkü doktorun sana vermedigi için rahatsın bacım ordada verilse sen bir kere denersin ve bende demir eksikligi var diye denedim kustu bidahakine sorcam doktora o zamana kadar vermicem bizde mal degiliz kustura kustura cocuga dayıcaz ilacı ben yapmam acıkcası nese melegim vurdum duymaz olsak bu sitede işimiz ne aman ne olacaklarla otururuz kıcımızın üstüne yani demem su ki biz bebeklerimiz için ugrasıp en iyisini yapmaya calısıyoruz hiç yakıstıramadım sana

Hay allah geçmiş olsun neler var su dunyada töbe töbe senin doktorda kotu haber tellahı gibimiş yaa insan öyle olsa bile tıpta care tukanmez bakalım belki iyilişmesi için birşeyler yapılır der höt bunlar yaa anneye bunlar denir mi ...

Saçım varsa gel yol gıı ama bak işte yanlış anlamışsın ben derim ki eğer eksikliği varsa kullanılsın yoksa kullanmaya ne hacet vurdumduymazlık belki tam istediğim ve kullanmak istediğim bir kelime değildi belki ama yinede o geldi aklıma yani sorgusuz Dr nin her verdiğini kullanmayın diye soyledim yani sorgulayın ondan sonra
Bu ara benime tuzum kuru değil gayri bizimde olursa ihtiyaçımız bizde kullanıyoruz ilaç ama baktım ki ilaçın yararı zararından çok bıraırdım gayri ..ya uzuluyorum işte kusan yavrucklara anla da gıı endişen ondan birazda yoksa yani vermiişsin vermemişsin banane de diyebilirsin hani ama diyemiyedim işte

onu anladım hayatım bende test yaptırcam ona göre vercem beni yanlıs anlama canım ben samimiyetinden eminim ne bilim bebekler söz konusuysa laflar batıyor cnkü hepimiz onların iyiligi için caba veriyoruz senide cok seviyoruz oyuzden acık acık yazdım hadi barısak

Tatlım şeftali marmeatını nasıl yaptın yani şekersiz olanını?Peki bozulmaz mı,daha önce şekersizinden yapmışlığın var mı?Ben de kızıma yapıp saklayayım diyorum.

canımm şeftali marmelatı yapmadım incir yaptım ben(şekersiz)..bu akşama yetiştirebilirsem şeftali yapıcam yine şekersiz olucak..daha önce yapmadım ilk yapışım olucak tatlım..bakalım nasıl olucak sonucundan haberdar ederim..bozulup bozulmayacağını bende bilmiyorum yanii:)

ayy bayıldım ayaklarindakine pandif mı çorap mı?ama daha cok terlik gibi duruyor:)bu güzel kıza Allah saglik sıhhat versin o minik ayaklarını öp annesi çabucak büyüsün de gezinsin güzel kiz.

Sağol teyzesi,ayağındaki çorap,ben büyük hala diye giydirmiyordum meğerse tam ayağına oluvermiş.

Eki Görüntüle 516379 Kızlaaar bu da benim kuzumun ayacıkları,yerim ben bunları...

minik ayaklarını yerimmmm.nasılda tatlı çorapları varmış bayıldımmm:)ne yalan söyleyim çok kıskandım valla oğluma erkek için olanını bulmam lazım..hiçte çarpmadı gözüme böyle bi çorap hele de erkek içinbu arada bende çorap alma hastalığı var son zamanlarda kendimi bıraktım oğluma alıyorum daha hamileyken bi sürü almıştım..dediğin gibi büyüktür diye düşünüyorum ama giydirince tam oluyo 2 kez giyiyo sonra küçülüyo
ben şimdi oğluma nerden bulucam bu çoraptan

merhaba bütün degerli mayıs anneleri bende bir mayıs annesiyim 23 mayısta senlendırdı oglum evimızı sizlerin güzel paylasımlarınıza ortak olmak isterim kabul ederseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…