2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

turuncu senin adına çok sevindim keyfini çıkar.

benim kıza doktor 4 damla sabah 4 damla akşam vericeksin demişti kan damlası ferrum verdi maşallah kusmadı hatta öğürmedi bile. bana çok geldi 8 damla şimdilik 4 damla vericem. benim ailemde kronik kansızlık o yüzden verirken tereddüt etmedim inşallah yanlış yapmıyorumdur.

ya itiraf ediyorum buluşacak arkadaşlar sizi kıskanıyorum bende orada olmak istiyorum

siyahlale demişin ki eşim izin vermez. yanlış anlamada sakın ondan hep izin mi alırsın bir yere giderken. o gezerken senden izin alıyormu ki.haber verirsin olur biter. daha yolun çok başındasın alıştırma böyle bence.

bu arada ne kadar çok yeni katılan arkadaşlarımız oldu hepiniz hoşgeldiniz.

Ne guzel olmuş çok sevimdim senin adına valla ..Antepliler demek böyle çalışkan oluyorlar vay be bizim görüncelerde arı gibiler bakalım gidince banada yardımları olucak mı merak etmiyor değilim yani...Saltanatın ne kadar surer bilmem ama cnm sen keyfini sur ve dusunme başka birşey ..şimdi relax zamanı

kizlar gecen senenin tarhanasini tuketiyor musunuz hala? Annemden tarhana istemistim koca paket yollamis gecen seneninmis meger. Icime sinmedi

BIYOLOG yarin durumun nasil oglenleyin Korupark.ta bulusalim mi? Ozelden cep telimizi paylasalim misafirim sabah giderse Korupark.a damlarim 20 dk icinde ne dersin?

Bu arada kullanilmis kapak magduru oldum 2 sise menemenim hava almis yarin sabah ilk is tuketecegim ama cok uzuldum omerle beraber yapmistik onlari

TURUNCUCUM evde durumlar nasil cok kalacaklar mi yoruluyor musun? Bol bol la havle cek bacim bol bol

MELEGIM sen Istanbul.da kendi annende mi kaliyordun?

Ben de demir damlasina baslamadim 6.ayda demir eksikligi gorulurse baslayacagiz gorulmezse kullanmayacagiz Arif bey oyle dedi aklima yatti

Omer agliyor esime sutum azaldi bu gece sen ilgilen dedim sagolsun simdilik dayaniyor bu aralar masallahi var bir musibet bin nasihatten iyiymis derler ya dogruymus

Veee gecikmeli olarak dogumgunumu buradan ve ozelden kutlayan herkese tesekkurler hepinize en az 8saat uykuilu bir gece icin dua edecegimmm

Kizlar bisi sorcam ben birkac gundur eve yetisemiyorum gozum hep uykuda yemekleri de ya disarda yiyoruz ya eve soyluyoruz haliyle sut etkileniyor corbasiz salatasiz olmuyor
Sizde durumlar nasil Omer gece en az 6saat uyuduug halde boyleyim cok mu tembelim acaba :26:

kaç gündür sorucam unutuyorum kızlar son emzirdiğiniz memenizi aradan 2-3 saat geçip ikinci öğün gelince değiştiriyormusunuz. benim göğsümde süt olmayınca diğerini veriyorum . normal mı acaba?

ya ne guzell ozendim valla!!
Benimki 1gece 4e kadar bakti butun gun gece namazlarimi kilamadim diye soylendi
Ibadet etmek guzel de... Gonul yapmak da guzel...

Gorumcem gelecek camasir bulasik yikayacak hahayyyt kendi elini yikasa kafi pek bi beceriksizdir
Kayinvalidem yemekleri yapar cok hosuma giderdi ama mevlidde tartisinca yemek bile hazirlamiyorsun dediginde anladim ki cok da gonullu yapmiyormus

Huff bayram yaklastikca geriliyorum

kaç gündür sorucam unutuyorum kızlar son emzirdiğiniz memenizi aradan 2-3 saat geçip ikinci öğün gelince değiştiriyormusunuz. benim göğsümde süt olmayınca diğerini veriyorum . normal mı acaba?

canım ben sırasıyla veriyorum
artık alıştılar, en son verdiğim sönük oluyor, baya fark ediliyor yani :))

ben de çatlağı olanlara sorayım..
benimkiler azaldı ve renkleri açıldı sanki, sizinkiler de öyle mi?
krem kullanıyorum düzenli olmasa da, acaba fayda mı etti bilemedim :44:

eynep cnm benim malasef annemde babamda rahmetli oldular bu yuzden anne ve baba evinde kalmıyorum ..benim kendi evim var ve suan oğlumla kalıyorum ..neden sormuştun cnm merak ettim

Bak işte kıskanıyon ama boşuna suan katılım o kadar az ki bir tek yavrukedi ben gelirim dedi birde ben varım yani toplam iki kişiyiz .
lillac ta daha belli değil inş izin koparabilir eşinden ve gelir yoksa biz artık yavrukedi ile başbaşa olucaz :)) olsun ne yapalım biz denedik en azından zemin hazırladık nasip değilmiş demek deriz...
Keşke burda olsaydın ve katılsaydın guzelim bize inan çok isterdim

Kızlar bebekleriniz için kilotlu çorapları nerden bulup alıyorsunuz ben oğlan için bulamuyorum(bulduklarımda hep dantelli veya tüllü falan , yani kızlar için yapılmış ..ben nasıl bulcam duz renkler ve bebekler için varmı satılan özel bir yer acaba pazara mı baksam bu tip şeyler olur ama bebek için olurmu bilemedim şimdi ...

burada o kadar çok şeyimizi paylaşıyoruz ve o kadar birbirimizi anlıyoruz ki acayip bir gönül bağı oluştu sizlerle. hele şöyle karşılıklı oturup konuşsak ohh değmeyin keyfimize olur. ben kışın gelicek gibiyim istanbula o zaman ben başlarım buluşalım diye:))

yan komşum taşınmıştı hatırlarsanız yerine taşındılar gelen 39 haftalık hamile:) kendisi hemşireymiş iyi birine benziyor o haliyle koşturup duruyor teklif ettim yardım etmeyi haftasonu eşim evde diye çekindi kabul etmedi bende yemek yapıp verdim oğlu olacakmış bende seviniyorum bebek sevicem diye:))

Cnm ben saat tutmuyorum ama genelde bir ogunde tam emmisse meme bosaliyor diger ogunda diger goguse geciyorum
atistirma gibi yapip birakmissa tekrar emmek istediginde yine ayni gogusu veriyorum
Zaten sut varsa o gogus iyice bitene kadar degistirme der annem
Bu arada sizlaya sizlaya sut gekiyor ya tazyikli bir sekilde. Pasamiz oyle gelmeyince begenmiyor gunde 4litre su iciyorum ama bazen yetmiyor istedigi gibi bol bol gelmezse de oggkkk yapiyor
Anammm hay senin agzini opeyim sen sorunca baktim neredeyse kaybolmuslar ya kizzz!!! Doyasiya acabilirim esime gobusumu oleyyyy!!!
Aaa regli oldum ama ben plan yapmistik kursagimizda kalacak esimin haberi yok daha adamin yuregine incek

sevindim bak buna :))
benim kremin faydası yok mu o zaman. neyse gitsinler de nasıl giderlerse artık

valla açarım ben, bir de beğenmicek, indiririm kafasına gumbuzu görür o :))

Ben de bugun baktim ama %100 pamuk bulamadim likrali yapmislar hep sevmedim yumusacik olsun istiyorum ve de terletmesin
Ebebekte gormustum modal coraplar vardi baby needs marka

Ben de bugun baktim ama %100 pamuk bulamadim likrali yapmislar hep sevmedim yumusacik olsun istiyorum ve de terletmesin
Ebebekte gormustum modal coraplar vardi baby needs marka

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Külotlu Çorap - ECRU
ben lcw dan bunlardan aldım cnm, doğumdan sonra fln da sıcak tutmuştu.
ama şimdi 0-6 aylık biraz küçük geliyor. 6-12, ya da sen 12-18 bile alabilirsin tosun paşaya, rahat olsun, sıkmasın kuzuyu :)

%100 pamuk ben de aradım bulamamıştım ama sen dedin diye baktım, e-bebek e chicconun pamuklu çorapları gelmiş.
http://www.e-bebek.com/arama?f_category=corap&f_brand=chicco&page=1

Son düzenleme:

Canım hoşgeldin öncelikle. Benim kızımında doğumdan itibaren çapakları var ve hala devam ediyor sen bir masajdan bahsettin ya tam olarak bir tarif edermisin neresine masaj yapılmasının gerektiğini ben burnunun o sert kemiğinin yanına yapıyordum ve ovma şeklinde yapıyordum ara sıra faydası yok diye düşünerek.

Canım o 250 gramlık kavanozları nereden buldun? pazarlarda falan rahat bulunur mu onlar?? Birde inciri nasıl yaptın?

Birde kızlar şimdi bebeklerimize kışlık ne yapmamız gerekiyor bir toparlayalım mı?
Tarhana, domates sosu geliyor aklıma ama domates 1 yaşından önce verilmiyor diye biliyorum alerji yapma ihtimali yüksek diye. Meyvelerden ve sebzelerden hangilerini koydunuz siz ve nasıl yaptınız söylermisiniz? Mesela taze fasulye falan da koydunuz mu bebek için?

Hangi kremi kullanıyorsunn??

canım kızım 8,30 da en geç 9 da emip uyuyor
ben alıp emzirmesem 12 de mızıldanıyor emmek için
sonra 3.5 gibi emerdi
sonrada sabah 7 gibi
şimdiki emzirme periyodum
8:30 emip yatma
10:00 da emziriyorum
1:30 da emziriyorum
3:30 da emziriyorym
5:30 da emziriyorum
7:30 da kalkıyor emiyor 1 saat sonra dayanamıyıp uyuyor yani nerdeyse her 2 saatte bir emziriyorum belki sizlere cok gelebilir ama benim kızım gecen ay 400 gr aldı bir arkadasım dedi geceleri sen al emzir diye ve kızım 20 günde 600 gr aldı
tosti geceleri kaç saatte bir emziriyorsun?
canım aşagı yukarı 2 saate bir
biz gündüzd böyleyiz 2 saati doldurmadan emmiyor zeynep nisa
demek ki o zaman açıkıyor

canım bir sağı bir solu veriyorum

herkese günaydınlar
hayırlı bir hafta diliyorum
kızlar ben gecen ayın 7 sinde adet olmuştum bu ay bekle bekle gelen giden olmayınca üstüne birde eşim kendinden şüphelenince cok korkmaya başladım
eşimde dün akşam dayanamadı gitti test aldı veeeeeeeeeee hamileeeee değilimm
şansa bu sabahta adet oldum
eşim negatifi görünce birden suratı düştü adamın
bana dediği sen sezeryanlısın şu an hamile olsaydın sana bişey olacak diye üzülürdüm
birde kızımız ememeyecek yoksa cok isterdim bu testin pozitif cıkmasını diyor
adam zeyneb nisayı görünce aşka geldi ben ilk bebek için eşime korunmayı zorla bıraktırdım :26::26:
seneye yaza 2. yapalım diyor bende diğer yaza diyorum :26::26:
inş. yapalım da yapalım demez

Son düzenleme:
günaydınlar...benim günüm yine süt 6da başladı..akşam arkadaş vardı...gözlerimin altının çöktüğünü söyledi...gerçi.ben uykusuzluktan dedim..eşim zayıfladığım için olduğunu söyledi..hamileyken 19 kilo almıştım..sadece 1 kilosu kaldı...kiloların bu kadar hızlı gideceğini hiç düşünmemiştim..benim sıpa:) 9da içmesi gereken sütünü içmedi yine..yatağında tepiniyor..uykusu geldi sanırım..bezen böyle yapıyor...açlıkmı uykumu dersen...önce uyku diyor..nede olsa uyku baldan tatlı..şöyle yarım saat uyusaydı bir...içerdi ya sütünü...geceleri desen 5,6 saat uyuyp süt içmediği oluyor..ya bu çocuk acıkmıyor herhalde...

haydi buluşalım şekerimmm
gece geç geldim görmedim kusuruma bakmaaa...
ben şimdi numarayı özelden yolluyorum sana haberleşelimmm:)
servis gelicekti bugün ama gelmeden önce ararlar nasılsaaa:)
ara çıkkk yapalım süper tam spontane oldu bu durummm:)

cnm benm bana çok gelmedi neden...
ben doğumdan beri hep 2 saatte bir kalktım...
belki de ondandır kızım en az 800 gr aldım bence devam edebilirsin...
şimdi kilosu oturdugundan kalkmıyor sanırım...
inş. başarılı olursun cnm benm paylaş mutlaka bakalım nasıl gidecek fındığının kilosuu:)

olur hayatım bebekler için pazarda dolu sey var magazadan aldıgım bebek yeleklerini pazarda görünce dedim burdan alırım bundan sonra daha uygun hemde....ogluşumuzun dötü donmasn yeterki

evet ne kadar emmek o kadar kilo bu kesin ve anne sütü oldugu için sağlıklı alınan kilolar
tabi canım paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…