çok çok geçmiş olsun cnmuzun zaman oldu girmeyeli herkese merabalar inşallah
herkez iyidir kızlar ben çok zor zamanlar grçirdim neyseki allaha şükür kızımla
şimdi birazda olsa iyiyiz gelen gidenim çok oldu dha doğrusu görümcelerim
evde üvey kaynanamla sorun yaşadılar ve hepsi eşyalarını toplayıp bana
geldiler bende kalıyodular onlar gitti derken kızımın ateşi çok yükseldi
hastaneye götürdüm ateşi çok yüksek diye bizi yatırdılar ve 1 hafta
hastanedeydim kanında iltihap var dediler serum taktılar neyseki şimdi
evimizdeyiz ve şükür şimdi bi sıkıntımız yok kızım zaman gittikçe büyüyo
ve çoook şeker oluyo onu sevmeye ve öpüp koklamaya doyamıyorum
rabbim isteyen herkeze versin inşallah sizlerde hepiniz umarım iyisiniz
herşey yolunda inşallah bu arada kızıma ek olarak daha birşey vermedim
5ayına giriyo vermekte teredütlüyüm boğazında kalır diye
cnm walla 2. ayından itibaren ağzı musluk gibi akıyodu ve ağlıyodu çok. ben parmağımla dişin kaşıdığımda susuyodu kaşımamı bekliyodu. bi de benim abimde 3 aylıkken diş çıkarttığı için olası bi durumdu bu. bu aya kadar sıkıntılı bi bebekti o yüzden
ya bende sabah farkettim nasıl duzelticem yardımcı olursan sevinirimcanım ya çizelgen farklı senin..
4 aydır bebeğimizin eve gelmesini bekliyoruz yazıyor. istersen düzeltelim
Ovunmek gibi olsun ama Biyologla tatlilarimizi yiyoruz karsilikli bacilar :)
Asya neymis oyle ya pre nses prensessss
ya bende sabah farkettim nasıl duzelticem yardımcı olursan sevinirim
MELEĞİM34
canım bende ümraniye oturuyorum mutlaka gelicektim buluşmaya hatırlarsan ama cuma günü bizim 4. ay aşılarımız var yaaa
hatta hayallerim bilem vardı foto çekicektik buraya koycaktıkkk((((
[DİŞ KONUSU
valla kızlar benim kız 15 gündür falan eli hep kulağında annemin dediğine görede sertleşmiş damağı bakıyorum hergün ama bişy yok
UYKU TULUMU
kızlar anneme dedim internettende gösterdim bak anne uyku tulumları var malum bızım kız ustunu örttürmüyo diye. annemde fiyatlarını görünce
aa ne gerek var bak ben yapıyım ona hemen bi uyku tulumu dedi :) annem çekirdekten yetişme konfeksiyon atölye konusunda uzmandır bu arada
pikemiz vardı tek kişilik çok kullanmıyoduk onu dikdöergen katladı sonrada kızı üstüne yatırdı bacaklarından sonra kalan kısmıda üstüne örtüp olcusu aldı
omuzlarına gelen kısımlara kumaşla makineyle düğmeli ve ilikli parçalar yaptı dikti pikeyede sağ ve soldaki açıklığıda dikti pikenin al sana uyku tulumu
bı gece denedik usutunede yorganını örttüm bi güzel gece baktım bizimki uğraşuyo bacaklarla ama ne mümkün atamıyohaha dedim gördünmü anneanne ne yaptı sana
şimdide gaza geldi annem gidip yorgancıdan elyaf alıyo evdede hep kuması olur fermuarlı kendi dikicekmiş uyku tulumunu
Eki Görüntüle 516825 iste ev yapımı uyku tulumu
Eki Görüntüle 516824 ve kızımın darbukacı bayram style hali
can sıkıntısı kızı ne hallere sokuyorum işte
darbukacı bayramını yiyim ben senin maşallah ya:)) annene de maşallah bu arada uyku tulumunu yapsın da biz de sipariş verelim size:))
tabi cnm bi yapsın o halinide koyarım foto olarak
daha ne hallere sokuyom bızım kızı bi bilseniz
azraece haytım yerim senin kızını maasallah cok güzel Allahım nazardan korusun her haliyle naparsan yap anası o dogal masum güzelligi bozulmuyor ama komik olmus güzellik prenses
sekerim benim kız o darbukacı bayram olan
Sağol teyzesi,yeni remleri henüz yok çeker çekmez yollarım,ilk ayda çektiklerim var bugün onları göndereyim.güle güle giysin kuzun canım sana da lillaca yaptığım gibi baskı yapayım sen çocuğun patiklerini çek kendini çekme oldu mu hiç:) yüz görümlüğü mü istiyorsun pınardacım doğa yıda görmek istiyoruz:)) bu arada beykoz da demişti meleğim mahir paşayıda görmek istiyoruz:))
Valla meleğim benim kız dünden beridir fır fır dönüyor tutabilene aşk olsun...Ayıkken yanından ayrılamıyorum hemen dönüyor yuvarlanıyor çünkü,hatta neredeyse kanepeden düşecekti zor yetiştim.Gündüz bir şeylerle uğraşamıyorum kızımın hareketliliğinden ötürü.Döner kızlar döner merak etmeyin şöyle bir kaç hafta sonra başlayabilirler ..yalnız donmeye başladıktn sonra takip etmek gerekiyor bu işte epey zor(anlayacagınız donmeye başladıktan sonra bebekler daha bir zor oluyorlar şimdiden söylüyümde
Al benden de okadar.Memnunsan bırak bayrama kadar kalsınlar.Bana da lazım onlardan...biz de seni rahatlatacak söz arıyoruz.. sen misafiri çalıştırmaya çoktan başlamışsın
böyle giderse fazla kalmazlar ama benden söylemesi..
ama doğrusu bu değil mi, ben bi yere gittiğimde ihtiyaca göre yardımcı olmaya çalışırım, boş boş durmayı sevmem(kv duy sesimi )
neyse canım sevindim senin adına..
Canım ben de inan yetişemiyorum emin ol herkez aşağı yukarı bizim gibi,Allah yardımcımız olsun.Yorgunluktan mı bilmem ama sütümü de etkiliyor.kizlar gecen senenin tarhanasini tuketiyor musunuz hala? Annemden tarhana istemistim koca paket yollamis gecen seneninmis meger. Icime sinmedi
BIYOLOG yarin durumun nasil oglenleyin Korupark.ta bulusalim mi? Ozelden cep telimizi paylasalim misafirim sabah giderse Korupark.a damlarim 20 dk icinde ne dersin?
Bu arada kullanilmis kapak magduru oldum 2 sise menemenim hava almis yarin sabah ilk is tuketecegim ama cok uzuldumomerle beraber yapmistik onlari
TURUNCUCUM evde durumlar nasil cok kalacaklar mi yoruluyor musun? Bol bol la havle cek bacim bol bol
MELEGIM sen Istanbul.da kendi annende mi kaliyordun?
Ben de demir damlasina baslamadim 6.ayda demir eksikligi gorulurse baslayacagiz gorulmezse kullanmayacagiz Arif bey oyle dedi aklima yatti
Omer agliyor esime sutum azaldi bu gece sen ilgilen dedim sagolsun simdilik dayaniyor bu aralar masallahi var bir musibet bin nasihatten iyiymis derler ya dogruymus
Veee gecikmeli olarak dogumgunumu buradan ve ozelden kutlayan herkese tesekkurler hepinize en az 8saat uykuilu bir gece icin dua edecegimmm
Kizlar bisi sorcam ben birkac gundur eve yetisemiyorum gozum hep uykuda yemekleri de ya disarda yiyoruz ya eve soyluyoruz haliyle sut etkileniyor corbasiz salatasiz olmuyor
Sizde durumlar nasil Omer gece en az 6saat uyuduug halde boyleyim cok mu tembelim acaba :26:
bEYKOZCUĞUM 2.Yİ EŞİN ASKERDEN DÖNÜNCE YAPSAN,ÇÜNKÜ HAMİLELİK DÖNEMİNDE BİLİYORSUN DUYGUSAL AÇIDAN İHTİYACIN OLUCAK ONA...evet hayatım asker karısı olcam Allahımın izniyle esime derdim bebiş olmadan önce oglum olsun tipide karakteride sana benzesin istiyorum gittiginde elim ayagım gitcek ama ogluşumu ondan olan parcamla geccek günlerim o gelince 2.ci olur zamanı net belli degil ama ne biliyim kızlar Allahım kimseyi eşsiz sevdiginden ayrı koymasın hiç pişman degilim askerligini yaapmadan evlendigim için şimdi dünyalara deger bir oglusum var ondan ahhh kızlar bendemi gitsem askere bıyık bırakıp
Oh oh maşallah,darısı başımıza.oğluşum nihayet dişlerini çıkarttı kızlar... herkese söylüyodum benle dalga geçiyorlardı bu kadar küçük bebeğin dişi çıkar mı diye.. ama oğluşum beni utandırmadı iki sevimli dişimiz oldu. bakalım şimdi herşey daha mı iyi olucak yoksa daha zor mu zaman göstericek.. oğlum bu ayına kadar çok huzursuzdu dişine bağlıyodum. dişte çıktığına kadar paşanın bi mazereti kalmadı dimi :)))
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM.Ben ek besin için 5. ayı bekliyorum yavaş yavaş başlayacağım.uzun zaman oldu girmeyeli herkese merabalar inşallah
uzun zaman oldu girmeyeli herkese merabalar inşallah
MELEĞİM34
canım bende ümraniye oturuyorum mutlaka gelicektim buluşmaya hatırlarsan ama cuma günü bizim 4. ay aşılarımız var yaaa
hatta hayallerim bilem vardı foto çekicektik buraya koycaktıkkk((((
[DİŞ KONUSU
valla kızlar benim kız 15 gündür falan eli hep kulağında annemin dediğine görede sertleşmiş damağı bakıyorum hergün ama bişy yok
UYKU TULUMU
kızlar anneme dedim internettende gösterdim bak anne uyku tulumları var malum bızım kız ustunu örttürmüyo diye. annemde fiyatlarını görünce
aa ne gerek var bak ben yapıyım ona hemen bi uyku tulumu dedi :) annem çekirdekten yetişme konfeksiyon atölye konusunda uzmandır bu arada
pikemiz vardı tek kişilik çok kullanmıyoduk onu dikdöergen katladı sonrada kızı üstüne yatırdı bacaklarından sonra kalan kısmıda üstüne örtüp olcusu aldı
omuzlarına gelen kısımlara kumaşla makineyle düğmeli ve ilikli parçalar yaptı dikti pikeyede sağ ve soldaki açıklığıda dikti pikenin al sana uyku tulumu
bı gece denedik usutunede yorganını örttüm bi güzel gece baktım bizimki uğraşuyo bacaklarla ama ne mümkün atamıyohaha dedim gördünmü anneanne ne yaptı sana
şimdide gaza geldi annem gidip yorgancıdan elyaf alıyo evdede hep kuması olur fermuarlı kendi dikicekmiş uyku tulumunu
Eki Görüntüle 516825 iste ev yapımı uyku tulumu
Eki Görüntüle 516824 ve kızımın darbukacı bayram style hali
can sıkıntısı kızı ne hallere sokuyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?