2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Okudugum kadarı ile Umraniyede oturanların sayısı çok gibi kızlar biz maltepe carrefour a karar vermeden once burdakı arkadaşların yerlerini sormustum ve o zaman tuzladan taaa kozyagına kadar annelerimiz çıktı .bu yuzden orta yer olarak maltepe carrefour dedik
ama göruyorumki umraniyeki arkadaşlar için burası uzak aslında haklısın siz isterseniz kendi aranızda görüşme yapabilirsiniz ..
Şimdi kızlar bana lutfen cumartesi saat 13:00 de maltepe carrefour a gelmek isteyen varsa ozeldenmesaj atabilirmi çünkü burda takip etmek gittikç zorlaşıyor ..haberlerinizi bekliyorum

demek bizimkide ondan kilo almıyor bu aralar bırakıorum 2 mt uzakta buluyorum yuvarlana yuvarlana gidior bide ters donünce popoyu havaya kaldırması yokmu çok şeker oluyo sanırsın takla atıcak

uzaklık sorun değil meleğim inanki.ben gelirdim ama bu cumartesi sakat.pazar olsa eşime kendimizi bıraktırabiliriz.şimdi c.tesi kararda son gün müdür?

biyolog bende hep aynı şeyi düşünüyorum ya zeynomdan önce hayat ne sıkıcıymış diye üstelik plansız bir gebelikti benimki bebekli bir hayat düşlemeden geldi minnoşumuz hayatımıza ve iyiki gelmiş çok şükür çok şükür

canım bencede çok güzel olmuş eline emeğine sağlık güle güle kullanın

olsun lillac Allah başka sıkıntı vermesin inş.evinde dinlenirsin...

canım bazen üstüste geliyor işte en kötü günün böyle olsun diyelim şekerim minnoşunun karnını doyurda annesi en önemlisi o aç kalmalarına dayanamıyorum bende

demek bizimkide ondan kilo almıyor bu aralar bırakıorum 2 mt uzakta buluyorum yuvarlana yuvarlana gidior bide ters donünce popoyu havaya kaldırması yokmu çok şeker oluyo sanırsın takla atıcak

Sorma cnm bugun öğlen yıllardır gormdiğim bir arkadaşım çat kapı geldi valla o bile gordu bu ne hareketli böyle dedi ki kendisinin iki çoçugu var ve ikiside zor çoçuklardı neyse yani surekli halinde olan çoçuk enerji tuketir ve buda yediklerini harcaması demek oluyor malasef (
bizimkide aynı ters donuyor ve popo yukarıya dogru kalkıp iniyor..bizde birde sırt ustu yatttıgında karnını dısa dogru kaldırma hareketide var ..oyy ya ne deli fişek oldu bu oğlan

uzaklık sorun değil meleğim inanki.ben gelirdim ama bu cumartesi sakat.pazar olsa eşime kendimizi bıraktırabiliriz.şimdi c.tesi kararda son gün müdür?

O zaman şöyle yapalım gelmeye niyetli annelerimiz bana ozelden mesaj atın hangi gun musait sizin için ve bende çoğunluga göre burdan kararımızı bildiriyim ok..

hepinize mutlu güzel günler dilerim
ben haziran annesiyim
demir damlasına başlıcaz ama ferrum mu yoksa ferro sanol mu vermeliyim siz hangisini kulandız sağlık ocağı mı doktorunuz mu verdi
cvp yazarsanız sevinirim
bir de bebeğinizde bir etkisi oldu mu

kızlar dün kipadaydımm kızıma uyku tulumunu ordan aldımmm(meleğim cnm senin gönderdiğin tulumu 1 gece denedim teşekkür ederim..)
onu beğendim diğerleri içime sinmedi neyseee
süt reyonuna bakayım dedim keçi sütü varsa kızlara yazarım dedimm...

A.O.Ç. nin 1 ve yarım litrelik keçi sütleri var cam şişelerdee haberiniz olsunnn....
fiyatlarını hatırlamıyorum ama uçuk değildi...
yakınında kipa olanlar bulabilir yaniii

kendimi çok araştırmacı gördüm ayolll

bu arada bana ulaşan giysileri eşim bugün gönderdi kızlar haber vermek istedim:)

offf amma çok yazışmışınız kızlarrr,oku oku bitiremiyorum...

Bende durumlar iyi çok şükür.Görümceler yemek,ev işi,bulaşıkla falan ilgileniyorlar,kaynanam oğlumla ilgileniyor,ben de ortada boş boş dolanıyorum işte.Sabah kahvaltım bile hazırlanıyor
Valla zaman öyle hızlı geçiyor ki bir bakıyorum sabah olmuş,bir bakıyorum akşam olmuş...
Oğlum ise tam bi huysuz oldu,gün boyu sıkılınca bağırıyor,mızmızlanıyor...Fazla ilgi rahatsız ediyor herhalde.
E çocuk sürekli kucakta hoplatılıyor zıplatılıyor...Zaten zıplamayıda öğrenmiş,hop hop diyince o minik bacaklarını kırıp zıplıyor .
Yalnız bu fazla ilgi muhtemelen kaynanamgil dönünce bana yol su elektrik olarak geri dönecek gibi.Şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.O kadar kucağa alıştı ki koyduğum anda basıyor çığlığı,oyalayamıyorum artık.
Ek gıda düzenimiz baya oluştu.Şimdilik herşey çok güzel gidiyor.
Herneyse sütümü sağdım,şimdi içeriye giriyorum çay içmeye..Söylemesi ayıp kızlar baklava açtılar,oğluma süt olsun diye yiyeyim
(seviyom ben bu görümceleri yaa )
Kızlar sizide çook seviyorumm ve özledim..Herhalde misafirlerim pazar günü gidecekler..O zamana kadar katılamıyorum maalesef size..Gerçi o kadar çok yeni arkadaş gelmiş ki yokluğum bile belli olmuyordur
Öptüm hepinizide...

offffffffffffff yokluğun hissedilmezmi şekerimmm....
turuncuuu bize de baklavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

görümcenleri bir haftada ben misafir etmek istiyorummmmmmmmmmmm

:)
anam bugün kızım güzel uyuduuu
bende eşime mis gibi yemekler tatlılar yaptımmm değişik tarfiler denedimmm
şansıma ellerinde çiçeklerle geldii kocacımmmm:):):)
akşamları asyayı emzirirken uyuyakalmamın bununla alakası varmı bilmiyorumm
şimdide hastaneye gitti sanırım ayak parmağını çatlatmışşş...
canım kocam yaaaaa şanssızzz

Aaa ayıpsın turuncu olur mu gıı herkesin yeri ayrı burda seninde yoklugun belli valla..neyse sen görümcelerle azda olsa nefes alabilmişsin yaa ne mutlu sana ..relax ol boşver şimdi Kayra alıştı mı alışmadı mı hem bak antep baklavaları bile taze taze ayagına kadar gelmiş ohh miisss valla Maşallah diyim sonra keyfine zeval gelmesin cnm

Ben de geçen hafta baktırdım 6100gr 63 cm.di normalde her ay 1 kiloya yakın alıyordu bu ay sadece 400 gr cık almış ben, doktor ek gıdaya geçelim der diye çok korktum ama gayet normal dedi şaşırdım. Doktorlar da bi garip anacım kimi normal diyo kimi az almış diyo ben de kendi doktorumu dinledim ama emzirme sıklığımı artırdım umarım faydası olur. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş şekerim

merhaba annişler ve minik bebişleri. bende sizi takip ediyorum ama bikac gürdür yazmadım. zeynep ve biolog ne güzel yapmışsınız buluşmakla fotolarda güzelde ben bide bi 10 kişi falan buluşsa o bebek fotoları nasıl olur onu düşündüö hepsi hemen hemen aynı boyda aynı kiloda kızlı erkekli ay ne tatlı bir görüntü olurdu.

istanbuldaki buluşmaya bende coook gelmek isterdim ama ben büyükçekmecede oturuyorum ve gelebilmem çoook zor . Hem bi düşündümde gitsem aceba ne giyinebilirim diye anaaa hiçbişey bulamadım:18:......Bu arada buluşacak olanlara güzel günler ve tatlı anılar olmasını dilerim benim yerimede 1 boş sandalye koyarsanız sevinirim...

Benim kuşumda dün 4 aylık oldu daha ek gıda namına bişey vermedim aceba kendim öyle başlasam mı aceba diye düşünüyorum.. Sizler hep doktorun talimatıylamı ek gıdaya gectiniz. Off ne kadar karışık bu ek gıda işi hep okudum okudum ama şimdi benim başıma geldi ahanda düşünüyorum ne yapsam diyee

Aşımız içinde doktor ayın 8ini demişti bakalım o gün gelince nelerle karşılaşacağız inş ateşi çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…