demek bizimkide ondan kilo almıyor bu aralar bırakıorum 2 mt uzakta buluyorum yuvarlana yuvarlana gidior bide ters donünce popoyu havaya kaldırması yokmu çok şeker oluyo sanırsın takla atıcakDun baktırdım daha kilosu, 6.100 ve boy 64 cm cnm fakat bizimki bu ayın başında deli gibi hareketlerinda artık oldu bu yuzdeen kilo alımımız nerde ise yok gibi son 3 haftada 200 gr cık..
Benimki dogdugunda derisi buruşuk ve nerde ise kemiklerine yapışmış gibiydi o zamanlar moralim çok bozuluyordu ama sonra sonra azmettik oğlumla beraber yavas yavasta olsa aştık cnm bu yuzden seni çok iyi anlıyorum
Okudugum kadarı ile Umraniyede oturanların sayısı çok gibi kızlar biz maltepe carrefour a karar vermeden once burdakı arkadaşların yerlerini sormustum ve o zaman tuzladan taaa kozyagına kadar annelerimiz çıktı .bu yuzden orta yer olarak maltepe carrefour dedik
ama göruyorumki umraniyeki arkadaşlar için burası uzak aslında haklısın siz isterseniz kendi aranızda görüşme yapabilirsiniz ..
Şimdi kızlar bana lutfen cumartesi saat 13:00 de maltepe carrefour a gelmek isteyen varsa ozeldenmesaj atabilirmi çünkü burda takip etmek gittikç zorlaşıyor ..haberlerinizi bekliyorum
kızlar ya benm kızz bugün hep uyuyorrr...
sabah 10:30 da uyandıkk tabi 6---8---9--da emdikkk ilk defa bu saate kadar uyudu bu aradaaa
ben kalktım yataktan baktım yüzüstü yatmış uyumuşşşş
öglen 1 saat uyanıktı paso uyuyooo
bırakıyorum oynasın diye bi geliyorum uyumşşşş
noluyoo yahuu canm sıkıldııı
bu çocuk doğduğundan beri hiç böyle yapmazdıııı
bende durmadan ateşini nefesini kontrol ediyorummmm
amma iş yaptım ama walla mutfakta yıgınla işim wardıııı yemek bile yememişimm şunuda yapiim bunuda yapiim diyeee:)
walla bebeği böyle uyuyan anneler ne şanslıymış arkadaşşşş
4.5 ayın acısını çıkardımmmm....
ama kızımı çok özledimmmmmmmmmmmm uyuması da kötüymüşşş azıcıkkkk
alışmışım akşama kadar mıncıklamayaaaaaaaa:)kendimi bomboş hissettim ve düşünme fırsatım oldu...
ben bebeğim doğmadan önce hayatımı nasıl geçiriyormuşummm ne boşmuşşşşşşşş ne sıkıcıymışşşşşşş
evet kızlar bakiyim beyenecekmisiniz kend yaptığım
kızımın odası için kapı süsüi
el emeğim pek güzel olmadı ama fenada sayılamaz :26:
Eki Görüntüle 518582 Eki Görüntüle 518583
bugün kardeşimle hastaneye gitmek istedim, çünkü pedagoga diyeceklerim vardı kardeşim için.
sabah işimizi halledecektik güya, sonra da dolaşacak, kızıma da nevresim fln bakacaktık.
araştırma hast.ne bi daha gitmem dedim. sabah çıkmak ne mümkün, saat 2 de anca çıkabildik hastaneden.
kızım gitmeden önce sabahleyin de ağlıyordu, orada da durmaksızın ağladı
görenler nesi var diyip durdu, acıktı heralde dedim, sakinleştirdim. emzirme odasında herkesin bebişi emiyor benimki etrafı seyrediyor( emmedi tabi..
daha işimiz var, acıkmamış olabilir diyip bıraktım, yine ağlar ağlar..
sonra tekrar emzireyim dedim, emzirme odası uzak, personelden rica ettim artık, personel odasında emzirdim şükür sonra uyudu. hastaneden çıkarken de uyandı, yarım saat uyudu sadece, dedim ben bunla dolaşamam daha..
onlarda eve gidelim o zaman dedi. eve geldik annem çantasını hastanede bırakmış.. aksilikler üst üste. gitti neyseki sekretere vermişler, aldı çantasını. bu arada 2 buçukta eve geldim kahvaltımı daha yapamamıştım sabahtan beri.
kızımın burnu akıyor biraz, dün de iki kere kustu, üşüttü mü, sütüm az mı geliyor da doymuyor artık bilmiyorum.
kızıma yayla çorbası tarzında mama hazırladım, pirinçler kocaman kocaman.. beğenmedim, şimdi uyurken sütlü pirinçli kaşık maması aldım geldim marketten..
püff nasıl gündü ama çok yoruldumnoluyor buna ya ..
bugün kardeşimle hastaneye gitmek istedim, çünkü pedagoga diyeceklerim vardı kardeşim için.
sabah işimizi halledecektik güya, sonra da dolaşacak, kızıma da nevresim fln bakacaktık.
araştırma hast.ne bi daha gitmem dedim. sabah çıkmak ne mümkün, saat 2 de anca çıkabildik hastaneden.
kızım gitmeden önce sabahleyin de ağlıyordu, orada da durmaksızın ağladı
görenler nesi var diyip durdu, acıktı heralde dedim, sakinleştirdim. emzirme odasında herkesin bebişi emiyor benimki etrafı seyrediyor( emmedi tabi..
daha işimiz var, acıkmamış olabilir diyip bıraktım, yine ağlar ağlar..
sonra tekrar emzireyim dedim, emzirme odası uzak, personelden rica ettim artık, personel odasında emzirdim şükür sonra uyudu. hastaneden çıkarken de uyandı, yarım saat uyudu sadece, dedim ben bunla dolaşamam daha..
onlarda eve gidelim o zaman dedi. eve geldik annem çantasını hastanede bırakmış.. aksilikler üst üste. gitti neyseki sekretere vermişler, aldı çantasını. bu arada 2 buçukta eve geldim kahvaltımı daha yapamamıştım sabahtan beri.
kızımın burnu akıyor biraz, dün de iki kere kustu, üşüttü mü, sütüm az mı geliyor da doymuyor artık bilmiyorum.
kızıma yayla çorbası tarzında mama hazırladım, pirinçler kocaman kocaman.. beğenmedim, şimdi uyurken sütlü pirinçli kaşık maması aldım geldim marketten..
püff nasıl gündü ama çok yoruldumnoluyor buna ya ..
demek bizimkide ondan kilo almıyor bu aralar bırakıorum 2 mt uzakta buluyorum yuvarlana yuvarlana gidior bide ters donünce popoyu havaya kaldırması yokmu çok şeker oluyo sanırsın takla atıcak
uzaklık sorun değil meleğim inanki.ben gelirdim ama bu cumartesi sakat.pazar olsa eşime kendimizi bıraktırabiliriz.şimdi c.tesi kararda son gün müdür?
Tamam cnm seni not aldım..msj sayısı tutmuyor benim.bu pazar uygundur.
beykoz kız sen ümraniyede misin?bende ümraniyede oturuyorum.neresindesin?
kız ben ümraniye degil hekimbası tarafındayım ümraniyeye yakınım
BEYKOZCUMMMM
şekerim bende ümraniyedeyim. hatta doğanevlerdeyim :) bide hemşeriydik bizdemi ohhhh
bende medicana çamlıcada doğum yaptım sibel hanımda bu arada
valla güzel ne diyim ama görüşürsek en iyisi buyakaya gitmek olur bence malum emzirme odaları en iyi alışverişmerkezlerinde rahat oluyor
BEYKOZCUM
senin koca ümraniye olsa neyse demiştiya ahanda ümraniyede bi dünya çıktık hadi bakalım
kızlar ben medicana çamlıcada sibel hanımda yaptım doğumu varmı aranızda ona giden
aha ben bunu kocama söyliyimde düşüp bayılsın burdan cıkmaz diye söyledi nese ben bir yolunu bulmaya calıscam
offf amma çok yazışmışınız kızlarrr,oku oku bitiremiyorum...
Bende durumlar iyi çok şükür.Görümceler yemek,ev işi,bulaşıkla falan ilgileniyorlar,kaynanam oğlumla ilgileniyor,ben de ortada boş boş dolanıyorum işte.Sabah kahvaltım bile hazırlanıyor
Valla zaman öyle hızlı geçiyor ki bir bakıyorum sabah olmuş,bir bakıyorum akşam olmuş...
Oğlum ise tam bi huysuz oldu,gün boyu sıkılınca bağırıyor,mızmızlanıyor...Fazla ilgi rahatsız ediyor herhalde.
E çocuk sürekli kucakta hoplatılıyor zıplatılıyor...Zaten zıplamayıda öğrenmiş,hop hop diyince o minik bacaklarını kırıp zıplıyor.
Yalnız bu fazla ilgi muhtemelen kaynanamgil dönünce bana yol su elektrik olarak geri dönecek gibi.Şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.O kadar kucağa alıştı ki koyduğum anda basıyor çığlığı,oyalayamıyorum artık.
Ek gıda düzenimiz baya oluştu.Şimdilik herşey çok güzel gidiyor.
Herneyse sütümü sağdım,şimdi içeriye giriyorum çay içmeye..Söylemesi ayıp kızlar baklava açtılar,oğluma süt olsun diye yiyeyim
(seviyom ben bu görümceleri yaa)
Kızlar sizide çook seviyorumm ve özledim..Herhalde misafirlerim pazar günü gidecekler..O zamana kadar katılamıyorum maalesef size..Gerçi o kadar çok yeni arkadaş gelmiş ki yokluğum bile belli olmuyordur
Öptüm hepinizide...
offf amma çok yazışmışınız kızlarrr,oku oku bitiremiyorum...
Bende durumlar iyi çok şükür.Görümceler yemek,ev işi,bulaşıkla falan ilgileniyorlar,kaynanam oğlumla ilgileniyor,ben de ortada boş boş dolanıyorum işte.Sabah kahvaltım bile hazırlanıyor
Valla zaman öyle hızlı geçiyor ki bir bakıyorum sabah olmuş,bir bakıyorum akşam olmuş...
Oğlum ise tam bi huysuz oldu,gün boyu sıkılınca bağırıyor,mızmızlanıyor...Fazla ilgi rahatsız ediyor herhalde.
E çocuk sürekli kucakta hoplatılıyor zıplatılıyor...Zaten zıplamayıda öğrenmiş,hop hop diyince o minik bacaklarını kırıp zıplıyor.
Yalnız bu fazla ilgi muhtemelen kaynanamgil dönünce bana yol su elektrik olarak geri dönecek gibi.Şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.O kadar kucağa alıştı ki koyduğum anda basıyor çığlığı,oyalayamıyorum artık.
Ek gıda düzenimiz baya oluştu.Şimdilik herşey çok güzel gidiyor.
Herneyse sütümü sağdım,şimdi içeriye giriyorum çay içmeye..Söylemesi ayıp kızlar baklava açtılar,oğluma süt olsun diye yiyeyim
(seviyom ben bu görümceleri yaa)
Kızlar sizide çook seviyorumm ve özledim..Herhalde misafirlerim pazar günü gidecekler..O zamana kadar katılamıyorum maalesef size..Gerçi o kadar çok yeni arkadaş gelmiş ki yokluğum bile belli olmuyordur
Öptüm hepinizide...
Dun baktırdım daha kilosu, 6.100 ve boy 64 cm cnm fakat bizimki bu ayın başında deli gibi hareketlerinda artık oldu bu yuzdeen kilo alımımız nerde ise yok gibi son 3 haftada 200 gr cık..
Benimki dogdugunda derisi buruşuk ve nerde ise kemiklerine yapışmış gibiydi o zamanlar moralim çok bozuluyordu ama sonra sonra azmettik oğlumla beraber yavas yavasta olsa aştık cnm bu yuzden seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?