offf amma çok yazışmışınız kızlarrr,oku oku bitiremiyorum...
Bende durumlar iyi çok şükür.Görümceler yemek,ev işi,bulaşıkla falan ilgileniyorlar,kaynanam oğlumla ilgileniyor,ben de ortada boş boş dolanıyorum işte.Sabah kahvaltım bile hazırlanıyor
Valla zaman öyle hızlı geçiyor ki bir bakıyorum sabah olmuş,bir bakıyorum akşam olmuş...
Oğlum ise tam bi huysuz oldu,gün boyu sıkılınca bağırıyor,mızmızlanıyor...Fazla ilgi rahatsız ediyor herhalde.
E çocuk sürekli kucakta hoplatılıyor zıplatılıyor...Zaten zıplamayıda öğrenmiş,hop hop diyince o minik bacaklarını kırıp zıplıyor.
Yalnız bu fazla ilgi muhtemelen kaynanamgil dönünce bana yol su elektrik olarak geri dönecek gibi.Şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.O kadar kucağa alıştı ki koyduğum anda basıyor çığlığı,oyalayamıyorum artık.
Ek gıda düzenimiz baya oluştu.Şimdilik herşey çok güzel gidiyor.
Herneyse sütümü sağdım,şimdi içeriye giriyorum çay içmeye..Söylemesi ayıp kızlar baklava açtılar,oğluma süt olsun diye yiyeyim
(seviyom ben bu görümceleri yaa)
Kızlar sizide çook seviyorumm ve özledim..Herhalde misafirlerim pazar günü gidecekler..O zamana kadar katılamıyorum maalesef size..Gerçi o kadar çok yeni arkadaş gelmiş ki yokluğum bile belli olmuyordur
Öptüm hepinizide...
:)
anam bugün kızım güzel uyuduuu
bende eşime mis gibi yemekler tatlılar yaptımmm değişik tarfiler denedimmm
şansıma ellerinde çiçeklerle geldii kocacımmmm:):):)
akşamları asyayı emzirirken uyuyakalmamın bununla alakası varmı bilmiyorumm
şimdide hastaneye gitti sanırım ayak parmağını çatlatmışşş...
canım kocam yaaaaa şanssızzz
Ben de geçen hafta baktırdım 6100gr 63 cm.di normalde her ay 1 kiloya yakın alıyordu bu ay sadece 400 gr cık almış ben, doktor ek gıdaya geçelim der diye çok korktum ama gayet normal dedi şaşırdım. Doktorlar da bi garip anacım kimi normal diyo kimi az almış diyo ben de kendi doktorumu dinledim ama emzirme sıklığımı artırdım umarım faydası olur. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş şekerim
Üzülme canım ben de urfadayım ve yalnızım.ben d.bakırda oturuyorum canıım sanırım siz
hepiniz aynı yerdesiniz
Eki Görüntüle 518450 Eki Görüntüle 518450 Eki Görüntüle 518450
Eki Görüntüle 518451 Eki Görüntüle 518451 Eki Görüntüle 518451 Eki Görüntüle 518451 Eki Görüntüle 518451
Tatlım ne zor bir günmüş öyle,bebişler büyüsün de rahat rahat çıkalım.selam kızlar..
hiç keyfim yok benim, yazasım da yok aslında
bugün annemle kardeşim için hastaneye gittim, gittiğime bin pişmanım.
çoğunluk ümraniye deymiş, benim de işyerim ümraniye de ama şuan çalışmıyorum tabi
ben bu çocukla hiç biyere gitmemiyice değişti kızım onu tanıyamıyorum ..
Canım sen o görümceleri bana da yolla...Bence ısrar et hemen gitmesinler biraz rahatlarsın.offf amma çok yazışmışınız kızlarrr,oku oku bitiremiyorum...
Bende durumlar iyi çok şükür.Görümceler yemek,ev işi,bulaşıkla falan ilgileniyorlar,kaynanam oğlumla ilgileniyor,ben de ortada boş boş dolanıyorum işte.Sabah kahvaltım bile hazırlanıyor
Valla zaman öyle hızlı geçiyor ki bir bakıyorum sabah olmuş,bir bakıyorum akşam olmuş...
Oğlum ise tam bi huysuz oldu,gün boyu sıkılınca bağırıyor,mızmızlanıyor...Fazla ilgi rahatsız ediyor herhalde.
E çocuk sürekli kucakta hoplatılıyor zıplatılıyor...Zaten zıplamayıda öğrenmiş,hop hop diyince o minik bacaklarını kırıp zıplıyor.
Yalnız bu fazla ilgi muhtemelen kaynanamgil dönünce bana yol su elektrik olarak geri dönecek gibi.Şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.O kadar kucağa alıştı ki koyduğum anda basıyor çığlığı,oyalayamıyorum artık.
Ek gıda düzenimiz baya oluştu.Şimdilik herşey çok güzel gidiyor.
Herneyse sütümü sağdım,şimdi içeriye giriyorum çay içmeye..Söylemesi ayıp kızlar baklava açtılar,oğluma süt olsun diye yiyeyim
(seviyom ben bu görümceleri yaa)
Kızlar sizide çook seviyorumm ve özledim..Herhalde misafirlerim pazar günü gidecekler..O zamana kadar katılamıyorum maalesef size..Gerçi o kadar çok yeni arkadaş gelmiş ki yokluğum bile belli olmuyordur
Öptüm hepinizide...
:)
anam bugün kızım güzel uyuduuu
bende eşime mis gibi yemekler tatlılar yaptımmm değişik tarfiler denedimmm
şansıma ellerinde çiçeklerle geldii kocacımmmm:):):)
akşamları asyayı emzirirken uyuyakalmamın bununla alakası varmı bilmiyorumm
şimdide hastaneye gitti sanırım ayak parmağını çatlatmışşş...
canım kocam yaaaaa şanssızzz
.
istanbuldaki buluşmaya bende coook gelmek isterdim ama ben büyükçekmecede oturuyorum ve gelebilmem çoook zor. Hem bi düşündümde gitsem aceba ne giyinebilirim diye anaaa hiçbişey bulamadım:18: ......Bu arada buluşacak olanlara güzel günler ve tatlı anılar olmasını dilerim benim yerimede 1 boş sandalye koyarsanız sevinirim...
Aşımız içinde doktor ayın 8ini demişti bakalım o gün gelince nelerle karşılaşacağız inş ateşi çıkmaz...
Canım geçmiş olsun...Öp de geçiversin bak tuba özerkin sevgilisi de alenen öpüyor
Kızlar bugün moralim çok bozuk...
İçimi bir dökeyim....
Annem aradı ben de o esnada kızımı yıkıyordum o yüzden anneme sonra arayacağımı söyledim.Saat 6-7 civarlarıydı.Kızım kusunca yıkama gereği duydum ayrıca...Annemi aradım sonra bu arada 2-3 haftadır aramıyor sürekli atlatıyor beni.Yarın bana gelecekmiş sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ki çünkü canımı çok sıkıyor.4aydır aynı şehirdeyiz torunu görmeyen annem her tel.den konuştuğumuzda benimle ters ters konuşur.Bugün de kızımı yıkamama karışıyor yok efendim akşam akşam niye yıkıyormuşum.EŞİMLE BEN kAFAMIZA GÖRE HAREKET ETTİĞİMİZDEN BEBEĞİMİZ NE EMEBİLMİŞ NE DE BİBERONU KULLANABİLMİŞ.Bizim yüzümüzden kusuyormuş diyorum ki anne reflüsü var ondan kusuyor,kadın beni dinlemiyor bile...Önceden hazırlanmış gibi konuşuyor benimle.Hep kardeşlerim yüzünden annem bana ve eşime bu kadar tepkili.Özellikle eşimi evlendiimizden beri doğru dürüst tanımaya çalışmadan onun hakkında ahkam kesiyorlar.Ben biliyorum annemi babamı dolduruşa getiren kızkardeşim...Ah kızlar derdim büyük yarın annem gelecek ve yine canımı,canımızı sıkmasından korkuyorum...Saçlarımın beyazlanması,psikiyatırla görüşmem hep bunlardan ötürü oldu.Ben ne onlarla ne de onlarsız olabiliyorum...Ne yapcam şimdi...Mantığıma söz geçirsem bile duygularıma geçiremiyorum ve bu durum beni tüketiyor....
Bu dediğin hanım senin öz annen dimi biran şüpheye duştum kusura bakma ..valla ben olsam sorarım oncelikle neden böylesin diye yani açık açık derdi neyse dokulsun ki ne yapman gerektiğini bilesin ..birde surekli karışması çok ilginç hemde taa telden daha bir orjınal durum ..acaba siz hani hiç tınmıyorsunuz oda onu gurur mu yapıyor bilemiyorumki ama inş hatalarını anlarlar ve bu sana yaptılarının telafisi olur cnm..uzme kendini annende bir ana mutlaka dusunecektir bir gun ben ne yapıyorum diye..inş dua et cnm
Canım tınlamama meselesi değil ki,keşke karışsa da tınlasam onu.Doğumumda geldi 3 gün kaldı o da zoraki,kavga etti gitti.Nedeni ise;KIZIM DAHA 1 GÜNLÜK YATAĞINDA UYUYOR BEN DE YATAKTAYIM ANNEM ALMIŞ ELİNE ÇAMAŞIR SUYLU SPREY KIZIMIN YATAĞININ kenarlerına sıkıp sıkıp siliyor.Süt sağma maknasıyla biberonlarını çamaşır suyuyla sen gel yıka ve bulaşık sepetine at.2 GÜN İSE evi temizlemekle meşgul yok bu bardaklar niye kirli çıkıyor makinsadan kaşık çatalları niye kaynatmadın,fırının içi kir pas içinde...En son dayanamadım dedim ki anne 9 ay boyunca kimse yanımda olmadı o yüzden yetiştiremedim karnım burnumdayken nasıl ev işleriyle uğraşabilitim ki.Bu arada annem hastalık derecesinde temiz...Evimi beğenmeyişi bu yüzden...Yoksa pasaklı değilim hani...Ben biraz çıkışınca özellikle kızımın yatağını silice o sinir haliyle patladım anneme ve inanın kırmadan sadece hayal kırıklığımı dile getirdim.Eşim ve ben günlerdir bir şe yiyip içmemişken eşim mutfakta atıştırıyormıu annemi düşünmemiş miş ya tamam anladım ama biz uykusuz aç yorgun sersemiz hatta.Ne yaptığımızı ne bilelim.nE BİLEYİM KIZLAR İŞTE DOĞUMUMUN İLK 3 GÜNÜ BÖYLE SANCILI GEÇTİ ANNEM KÖPÜRDÜ GİTTİ 4 AYDIR HALA GELMEDİ VE TELEFONDA HER GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE EŞİME LAF VURUR BU DURUM BENİ ÇOK ÜZÜYOR.kARDEŞİM GİDİP OLMADIK ŞEYLER ANLATIYOR AİLEME ONLAR DA İNANIYORLAR.anlayacağınız bir önyargıdır gidiyor....
Aynen sekerim benim doktorda herşey gayet iyi dedi ve ek gıdadan hiç bahsetmedi bile..bence bebeğe göre karar veriyorlar bakıyorlar ki kilo yok ama bebek maşallah fıldır fıldır herhalde ondan vermiyorlar ek gıda ..benim dusuncem bu tabii belki başka nedenlerde olabilir mumkundur
Bana gerçi ingilterede ki dr de soyledi kesinlikle 6. ay gelmeden başlama diye bende uyuyorum valla hiç ek gıda vermedim ama bu Antepe gitmem bu işi bozabilir görünceler meraklı kesin verirler birşeyler nerden mi anladım bunu, çünkü eşimde çok meraklı adam şimdiden acı yesin alışsın diyo da ..hey allahım millete akıl fikir ver tobe tobe
tamamdır ama bu cumartesi gelemem.keşke başka sefer c.tesi yada pazar olsa ya.neyse hayırlısı artık.
bu arada jerenim bana yakın biryerlerde oturuyor galiba.ümraniye çakmak erdem hast.'ne geliyordu.
Ben içerenkoyde oturuyorum tatlım. Esim Ümraniye'de çalışıyor o yüzden erdem hast. Gidiyoruz kontrollere.
benim işyerim şerifali sayılır.tavukçuyolu,adliyenin aşağısında.lise aynı değil ama yakınız.olsun ya napalım?
Kızlar esimin çalıştığı ve sorumlu olduğu yerleri tarif ediyorsunuz valla pazar umraniye Carrefour olursa bende gelebilirim
geçmiş olsun Allah şifa versin bu günlerde geçicek benim oğlumda ishal omustu günde kaç defa yapıor
Cnm merak ettim Yusuf Ömeri nasıl olsu iyimi şimdi annesi
Kızlar bugün moralim çok bozuk...
İçimi bir dökeyim....
Annem aradı ben de o esnada kızımı yıkıyordum o yüzden anneme sonra arayacağımı söyledim.Saat 6-7 civarlarıydı.Kızım kusunca yıkama gereği duydum ayrıca...Annemi aradım sonra bu arada 2-3 haftadır aramıyor sürekli atlatıyor beni.Yarın bana gelecekmiş sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ki çünkü canımı çok sıkıyor.4aydır aynı şehirdeyiz torunu görmeyen annem her tel.den konuştuğumuzda benimle ters ters konuşur.Bugün de kızımı yıkamama karışıyor yok efendim akşam akşam niye yıkıyormuşum.EŞİMLE BEN kAFAMIZA GÖRE HAREKET ETTİĞİMİZDEN BEBEĞİMİZ NE EMEBİLMİŞ NE DE BİBERONU KULLANABİLMİŞ.Bizim yüzümüzden kusuyormuş diyorum ki anne reflüsü var ondan kusuyor,kadın beni dinlemiyor bile...Önceden hazırlanmış gibi konuşuyor benimle.Hep kardeşlerim yüzünden annem bana ve eşime bu kadar tepkili.Özellikle eşimi evlendiimizden beri doğru dürüst tanımaya çalışmadan onun hakkında ahkam kesiyorlar.Ben biliyorum annemi babamı dolduruşa getiren kızkardeşim...Ah kızlar derdim büyük yarın annem gelecek ve yine canımı,canımızı sıkmasından korkuyorum...Saçlarımın beyazlanması,psikiyatırla görüşmem hep bunlardan ötürü oldu.Ben ne onlarla ne de onlarsız olabiliyorum...Ne yapcam şimdi...Mantığıma söz geçirsem bile duygularıma geçiremiyorum ve bu durum beni tüketiyor....
aaaa hayatım olurmu biz senin misafir yogunlugundan giremedigini düşündügümüz için bişey demedik mutlu olmana sevindim hayatım inş hep mutlu olursun ailenle baklavaya bayılırım ev baklavasınada evlenince alıstım anlıycagın iştahımız tam gaz devam ediyor kilolarda tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?