2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

aaaa hayatım olurmu biz senin misafir yogunlugundan giremedigini düşündügümüz için bişey demedik mutlu olmana sevindim hayatım inş hep mutlu olursun ailenle baklavaya bayılırım ev baklavasınada evlenince alıstım anlıycagın iştahımız tam gaz devam ediyor kilolarda tabi

Demekk Asya kızımız şimdiye kadar tum uyumadığı gunlerin acısını çıkardı hı valla öptüm ben onun alnından annesi aferin ona good girl oldu baksana inş devamı gelir
Geçmiş olsun eşine umarım önemli değildir cnm
Bu arada efiyet olsun ve çiçeklerle karşılanmanda yerinde olmuş , baba kız iyi diler bugun demek sende bu hal almışsındır kesin :))

Aynen sekerim benim doktorda herşey gayet iyi dedi ve ek gıdadan hiç bahsetmedi bile..bence bebeğe göre karar veriyorlar bakıyorlar ki kilo yok ama bebek maşallah fıldır fıldır herhalde ondan vermiyorlar ek gıda ..benim dusuncem bu tabii belki başka nedenlerde olabilir mumkundur
Bana gerçi ingilterede ki dr de soyledi kesinlikle 6. ay gelmeden başlama diye bende uyuyorum valla hiç ek gıda vermedim ama bu Antepe gitmem bu işi bozabilir görünceler meraklı kesin verirler birşeyler nerden mi anladım bunu, çünkü eşimde çok meraklı adam şimdiden acı yesin alışsın diyo da ..hey allahım millete akıl fikir ver tobe tobe

Üzülme canım ben de urfadayım ve yalnızım.
Tatlım ne zor bir günmüş öyle,bebişler büyüsün de rahat rahat çıkalım.
Canım sen o görümceleri bana da yolla...Bence ısrar et hemen gitmesinler biraz rahatlarsın.
Ne güzel senin görümcelerinden yana şansın var fakat benim kızkardeşlerimde bile hayır yok.
Turuncum valla her baktığımda acaba turuncu gelmiş midir diye düşünüyorum,zaten eşime sizlerden sözediyorum o da az çok biliyor sizleri.

Canım geçmiş olsun...Öp de geçiversin bak tuba özerkin sevgilisi de alenen öpüyor

Ayy cnm uzulme gelemiyon diye malum kaç gundur buluşma olsun diye uğraşıyoruz ama sayımz ikiyi geçemedi yani 10 kişi hayel gibi şuan bakalım belki patlama yaparız son anda ama şunu söyleyebilirim bol boş masalı bir buluşma olcak artık ve sizleri anarız keşke burda olsalar diye (
Aşınızında kolayca atlatırsın inş ateş yapmaz dediğin gibi

Kızlar bugün moralim çok bozuk...
İçimi bir dökeyim....
Annem aradı ben de o esnada kızımı yıkıyordum o yüzden anneme sonra arayacağımı söyledim.Saat 6-7 civarlarıydı.Kızım kusunca yıkama gereği duydum ayrıca...Annemi aradım sonra bu arada 2-3 haftadır aramıyor sürekli atlatıyor beni.Yarın bana gelecekmiş sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ki çünkü canımı çok sıkıyor.4aydır aynı şehirdeyiz torunu görmeyen annem her tel.den konuştuğumuzda benimle ters ters konuşur.Bugün de kızımı yıkamama karışıyor yok efendim akşam akşam niye yıkıyormuşum.EŞİMLE BEN kAFAMIZA GÖRE HAREKET ETTİĞİMİZDEN BEBEĞİMİZ NE EMEBİLMİŞ NE DE BİBERONU KULLANABİLMİŞ.Bizim yüzümüzden kusuyormuş diyorum ki anne reflüsü var ondan kusuyor,kadın beni dinlemiyor bile...Önceden hazırlanmış gibi konuşuyor benimle.Hep kardeşlerim yüzünden annem bana ve eşime bu kadar tepkili.Özellikle eşimi evlendiimizden beri doğru dürüst tanımaya çalışmadan onun hakkında ahkam kesiyorlar.Ben biliyorum annemi babamı dolduruşa getiren kızkardeşim...Ah kızlar derdim büyük yarın annem gelecek ve yine canımı,canımızı sıkmasından korkuyorum...Saçlarımın beyazlanması,psikiyatırla görüşmem hep bunlardan ötürü oldu.Ben ne onlarla ne de onlarsız olabiliyorum...Ne yapcam şimdi...Mantığıma söz geçirsem bile duygularıma geçiremiyorum ve bu durum beni tüketiyor....

Bu dediğin hanım senin öz annen dimi biran şüpheye duştum kusura bakma ..valla ben olsam sorarım oncelikle neden böylesin diye yani açık açık derdi neyse dokulsun ki ne yapman gerektiğini bilesin ..birde surekli karışması çok ilginç hemde taa telden daha bir orjınal durum ..acaba siz hani hiç tınmıyorsunuz oda onu gurur mu yapıyor bilemiyorumki ama inş hatalarını anlarlar ve bu sana yaptılarının telafisi olur cnm..uzme kendini annende bir ana mutlaka dusunecektir bir gun ben ne yapıyorum diye..inş dua et cnm

Canım tınlamama meselesi değil ki,keşke karışsa da tınlasam onu.Doğumumda geldi 3 gün kaldı o da zoraki,kavga etti gitti.Nedeni ise;KIZIM DAHA 1 GÜNLÜK YATAĞINDA UYUYOR BEN DE YATAKTAYIM ANNEM ALMIŞ ELİNE ÇAMAŞIR SUYLU SPREY KIZIMIN YATAĞININ kenarlerına sıkıp sıkıp siliyor.Süt sağma maknasıyla biberonlarını çamaşır suyuyla sen gel yıka ve bulaşık sepetine at.2 GÜN İSE evi temizlemekle meşgul yok bu bardaklar niye kirli çıkıyor makinsadan kaşık çatalları niye kaynatmadın,fırının içi kir pas içinde...En son dayanamadım dedim ki anne 9 ay boyunca kimse yanımda olmadı o yüzden yetiştiremedim karnım burnumdayken nasıl ev işleriyle uğraşabilitim ki.Bu arada annem hastalık derecesinde temiz...Evimi beğenmeyişi bu yüzden...Yoksa pasaklı değilim hani...Ben biraz çıkışınca özellikle kızımın yatağını silice o sinir haliyle patladım anneme ve inanın kırmadan sadece hayal kırıklığımı dile getirdim.Eşim ve ben günlerdir bir şe yiyip içmemişken eşim mutfakta atıştırıyormıu annemi düşünmemiş miş ya tamam anladım ama biz uykusuz aç yorgun sersemiz hatta.Ne yaptığımızı ne bilelim.nE BİLEYİM KIZLAR İŞTE DOĞUMUMUN İLK 3 GÜNÜ BÖYLE SANCILI GEÇTİ ANNEM KÖPÜRDÜ GİTTİ 4 AYDIR HALA GELMEDİ VE TELEFONDA HER GÖRÜŞTÜĞÜMÜZDE EŞİME LAF VURUR BU DURUM BENİ ÇOK ÜZÜYOR.kARDEŞİM GİDİP OLMADIK ŞEYLER ANLATIYOR AİLEME ONLAR DA İNANIYORLAR.anlayacağınız bir önyargıdır gidiyor....

Cnm sana ne desem seni teselli eder bilemedim valla zor inan ama kendini çok uzuyorsun yazık kızının rızkı azalır bence onu dusunerek sakin olmanda fayda olabilir...
Birde merak ettim evlenmeden önce annenle aran nasıldı yani yine bu şekildemiydi yoksa hersey evlendikten sonramı oldu..
Temizlik has guzel ama herşeyde oldugu gibi aşırısı ziyan ve zarar hele bebek olan bir ortamda çamaşır suyu kullanımı çok çılgınca ve korkutucu bu yuzden verdiğin tepkinde kesinlikle haklısın

Ben de antepteyim şuan ama Allahtan benim minnaka bir şey veren yok. Ben hamileyken bol bol acı yemiştim:125: ama emzirirken hiç yemedim bazen canım çok istiyo ama tutuyorum kendimi. Seninki de alemmiş ayol o kadar da değil.

benm bıdık sonunda uyudu:) dün evin halılarını yıkadım yarın evi silip yerleştireceğim 5 aydr ev temizliğine tam vakit ayıramıydm artık zamanı gelmişti yoksa ev kokacaktı şaka bi yana temizlik yapmak beni rahatlatoyo. kuzu önceden gündüzleri 2 saat gece 7 saat kesintisiz uyurdu şimdi adım başı uyanoyo hemde ağlayarak el kulakta demekki sancıyo. diş ağrısı kulağa vurur derler. doktor kulakta birşey yok dedi dişe birşey demedi görünürde birşey yok bir iki aya kalmaz çıkarır dedi .

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazamasamda hemen hergün takipteydim sizler yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş, buluşmalar olmuş çok güzel bende çok isterdim ama ben ağrı doğubeyazıttayım, neyse yazmadığım bu süre içerisinde kızım büyüdü gelişimi gayet iyi çok şükür, ama sorunlarımızda yok değil kızım şimdi 4,5 aylık ama 3 aylıkken kızım:2: amip kisti oldu nerden nasıl oldu bilmiyorum gayet temiz vede titiz bakıyorum ama oldu çok ağrılı sancılı ve ağlamalı günlerimiz geçti ilaç kullandık kakamızdaki sümükler tam geçerken maddi sorunlarımız meydana geldi şimdi tedaviyi bitiremediğimizden kızımın sancıları ve kakadaki sümükler yeniden oluşmaya başladı:2: ama çocuğumu dr a götüremiyoruz inanın bu durum çok zoruma gidiyor etrafımda paylaşacak kimse yok sizlerle dertleşmek istedim:2: bebeğim yokkende maddi sıkıntılarımız oldu ama ozaman bukadar zoruma gitmemişti ama bebeğim varken inanın bu durumu yaşamak çok kötü allah kimseye yaşatmasın bebeğimin ihtiyaçlarına oyuncaklarına yetişememek beni çok yıpratıyor eline vereceğim bi oyuncağı yok bebeğimin annesi kurban olsun üzüntüden 1,5 ayda çok zayıfladım, allah hepimizin yardımcısı olsun beni dinlediğiniz için çok sağolun iyiki varsınız:2:

geçmiş olsun Allah şifa versin bu günlerde geçicek benim oğlumda ishal omustu günde kaç defa yapıor

Cnm merak ettim Yusuf Ömeri nasıl olsu iyimi şimdi annesi

Merak ettiğiniz için tsk ediyorum.geçmişi okuun sürdü anca yazabiliyorum.

Çarşamba aşı vuruldu ateşi perşembe gecesi çıktı cuma sabyiah hastanedeyken bir kaka yaptı ki hiç böyle bisi görmemiştim görür görmez ağlamaya başladım. Fiti verdiler ateş geçti gibi oldu ama eve dönünce tekrar çıktı tabi bu arada memeyi almıyoruz alırken ağlıyoruz ve bir dakka emmeden kaka yapiyoruz. calpol verdik ılık duş aldirdik ateşi anca 37, lere çektik.ve zamanla ateş geçti ama kakaya devam.sayısını bilmiyorum çünkü saymaya gerek kalmayacak kadar çok kaka yapıyordu.ilk günler biraz yesilimsiydi.ve daha kokuluydu.hala sumuksuluk devam ediyor.kaka sayısı azaldı ama ishal tam geçmedi. Hala kaka biraz tuhaf.yusufun keyfi yerinde eskisi gibi emiyor tek sorun zaten gece çok uyanıp zor uyuyan bir çocuktu.hastalıktan sonra beter oldu.ışte durum bu Rabbim bütün bebekleri hastalıklardan korusun.

bence stres yapma dahada neşeli ol.iltifatlar yağdır annene rabbim merhamet verir doğruyu gösterir.emin ol güler yüz tatlı dil işe yarıyor.

hasret kaldım ayagımı uzatıp oturmaya.Allah herkese çalışkan görümce kaynana nasip etsin.bizimkiler anca ayy keşke yetişseydik te yapsaydık deyip duruyorlar.ah keşkeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…