bende cmt lere zor alıştım canım ya çok komık sankı yıllık ızındeymısım gıbı geliyordu ılk onceleri 2 gun tatıl gerçi hala etkilerinden kurtulamadım bak birşey anlatayımda gül:) bu pazar sabah uyandım saat 9 allah nasıl telaş yaptım anlatamam geç kaldım ya off diye bir kalkışım var yataktan hemen zeynomun odasına gittim kızımdamı uaynmadı ya nıye uyandırmadınız benı dıye dıye soylenıyorum eşimide uyandırdım adam uyku sersemı bakıyor bana kayıtsız bırsekılde onada sınır oldum ıkı dakıkada oluyor bunlar düşün yani ya kalksana nıye bakıyorsun oyle gec kalmısız dıyorum sana dıye soylenıyorum oda dıyokı nıye noldukı bırseymı yapacaktık bugun allahım çok komıktı ya annem dedıkı kızım bugun pazar bende hımmmm peki ozman deyıp gıdıp yanı hızda geri yattım yatağa haftasonundan berı guluyoruz aılecek bu duruma, kızım aksamları saat 10 uyur sabah 7 de uyanır kı benım saatımle yarısır yanı mutlaka kurulu saatten 2 dakıka once uyanır ve sut ıster okadar dakık yanı ama haftasonu geceden sağdıgım sutu verıyor annem ben uyuyayım dıye haftasonları uyuyabılıyorum rahat rahat valla annemı öyle dua ediyorumkı bukadar rahat ettiriyor yanı benı allah razı olsun dıyorumkı sen sen sağlıklı ve gençken bırtane daha doğursamda buyutsek bırlıkte dıye:)
bizde geldik kızlar oğlum mayıştı uyumak üzere
ne kadar güzel ya.annelik gerçekten fedakarlık isteyen bir iş bence.gönülden gelen bir meslek.Allah razı OLSUN ONDAN.BENİM DE ANNEM ÇOK İYİDİR AMA.KIZ kardeşim benden önce doğurdu ve annemi kaptı.yeğenim 1 yaşında,benim kızıma da kayınvalidem bakıyor.ama var ya böyle bir insan olamaz ben görmedim yani.Allah razı olsun anlatmayayım şimdi ama.benim sağ kolum şuanda ve annem kadar severim onu.
sanşlısıyız ozman şekerim şükretmeliyiz benim kv de annemi aratmaz bende çok severim ama kv işlerinden dolayı daha çok annem bakıyor arada bır annemi dinlendirmek için kv geliyor bakmaya
ohhhhh ne güzel evdesiniz siz tabi.günaydın şekerim.ben kızımın yanında değilim ya of!telefondan sesini dinliyorum şuanda.auuuuu yapıyor şimdi:))
olsun canım Allah sağlık versin de,hayat şartları..
biraz önce telefon geldi cumartesi misafirim var
ayyy ne güzelll:)ben pek misafir kabul edemiyorum cnm.curcunaya düştük mü kızımla fazla ilgilenemiyorum.bu da beni üzüyor.birde benim kız çok tırsak ani seslerden çok korkuyor ve ağlıyor.dün 1 yaşındaki yeğenim bir çığlık attı akşam çocuğumun ödü koptu.nasıl ağladı içim gitti valla...
ben d.bakırda oturuyorum canıım sanırım siz
hepiniz aynı yerdesiniz
Eki Görüntüle 518450 Eki Görüntüle 518450 Eki Görüntüle 518450
Eki Görüntüle 518451 Eki Görüntüle 518451 Eki Görüntüle 518451 Eki Görüntüle 518451 Eki Görüntüle 518451
tatlı kuzuların güzel anneleri nasılsınızzzben artık yetişemiyorum yazmaya ama iş okumaya gelince her zaman takipteyim benim minnoş çok değişti sürekli mırrr mırr kedi gibi bi şey oldu çıktı sürekli yanında çene istiyo..bazen kaçmak için yüz üstü yatırıyorum kaçıyorum yanından ama oğlumu ağlasada sızlasada her haliyle çooooookk seviyorum Allah a ne kadar şükür etsem az..
bu arada ev işi,yemek ve sıpamla uğraşmaktan kendime hiç vakit ayıramıyorum..bu gün bi ağda yapim dedim 1 bacağıma kadar herşey tamam ama 1 bacak tüylü kaldıkuzum durmadı Allahtan çok tüylü değilim.tüylü olsam siyah beyaz gezerdim artık
sizler işlerinizi yetiştirebiliyomusunuz kızlar?ben mi hantallaştım yoksa?Tarık Buğra nın emmemek için direnişleri,mızmızlanması,kendime vakit ayıramamam,eşime vakit ayıramamam..hiç birine yetemiyorum üzülüyorum..eşimle konuştum bunu azıcık sevdi beni kocamın sevgisine ihtiyacım varmışcmt günü yemeğe gidelim,pazar günüde çocuğa ben bakim kuaföre git dedi ama bende sorun bitmyo tabii göbeğim nolucak dedim pilates topumu şişirdi boğazınıda biraz tutarsan oda tmm dedi sanki pilatese vakit kalıyoda yinede saolsun düşünmesi bile mutlu ediyo..ben gece kuşu gbi oğluşu emzirmek için oturuyorum.sabahta erken uyanıyo akşama kadar sarhoş gibi geziniyorum:86:
BİYOLOGCUM eşine şimdiden kızımızn talipleri var beyyyyy dealışsın adamcağız ileride o fıstığın hayranları çok olur..butlarından şapp diye öpüyorum kuzuyu öpmeden geçemiycem
MELEĞİM canım bütün mayıs bebeklerinin maşallahı var malumm:)kızlarada boncuk dağıtmadan nasıl durim yaniiasya,tuana,zeyno,defne fındıkların listesi uzar gider..hepsine benden bi boncuk bu arada canım benim kuzuda çok hareketli netcez bu zıpırları şimdiden böylelerse ileride nasıl olcaklar acaba düşünmeden edemiyorum:18:bizimki ana kucağından yattığı yerden kalkıyo artık işi ilerletti sıpa yanlız bırakmak mümkün değil bunları
EDANCIMtekrardan hoş geldin canım..meleğine çookk geçmiş olsun Allah daha beterinden koruusn canım..öpüyorum tütülü prensesi
TURUNCUMkeyfinin gıcır olmasına sevindimbaklavalarda hazırlanmış,işlerde yapılıyo ohhh miss
ZİLANCIMsenin için ve yavrun için çok üzüldüm canım yaaokurken gözlerim doldu..bi anne için en zor şey olsa gerek evladına yetemediğini düşünmek Allah yardımcın olsun canım kuzuna tez zamanda şifa sizede bol para
aklımda daha bi şeyler vardı yazıcaklarım ama unuttummmm:26:hepinize deliksiz uyku,bebesi çok uyananlara bol sütlü geceler diliyorum:124::119::103: bu ikonları koarken beykozun çocuklarını gördüm ahahaha :118:
hamile olduğumu öğrendiğimde çok çok harika yürekli bir yakınım çok şanslısın gerçekten aşık olmak neymiş göreceksin demişti bana ve kızımı ilk gördüğüm anda ne demek istediğini anladım gerçekten tarif edilemez sadece yaşanır bir duygu bu evlat sevgisi allah isteyen herkese nasip etsin
Cnm cok uzuldum bedenen ve ruhen destege en ihtiyacimiz olan zamanlar bunlarKızlar bugün moralim çok bozuk...
İçimi bir dökeyim....
Annem aradı ben de o esnada kızımı yıkıyordum o yüzden anneme sonra arayacağımı söyledim.Saat 6-7 civarlarıydı.Kızım kusunca yıkama gereği duydum ayrıca...Annemi aradım sonra bu arada 2-3 haftadır aramıyor sürekli atlatıyor beni.Yarın bana gelecekmiş sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum ki çünkü canımı çok sıkıyor.4aydır aynı şehirdeyiz torunu görmeyen annem her tel.den konuştuğumuzda benimle ters ters konuşur.Bugün de kızımı yıkamama karışıyor yok efendim akşam akşam niye yıkıyormuşum.EŞİMLE BEN kAFAMIZA GÖRE HAREKET ETTİĞİMİZDEN BEBEĞİMİZ NE EMEBİLMİŞ NE DE BİBERONU KULLANABİLMİŞ.Bizim yüzümüzden kusuyormuş diyorum ki anne reflüsü var ondan kusuyor,kadın beni dinlemiyor bile...Önceden hazırlanmış gibi konuşuyor benimle.Hep kardeşlerim yüzünden annem bana ve eşime bu kadar tepkili.Özellikle eşimi evlendiimizden beri doğru dürüst tanımaya çalışmadan onun hakkında ahkam kesiyorlar.Ben biliyorum annemi babamı dolduruşa getiren kızkardeşim...Ah kızlar derdim büyük yarın annem gelecek ve yine canımı,canımızı sıkmasından korkuyorum...Saçlarımın beyazlanması,psikiyatırla görüşmem hep bunlardan ötürü oldu.Ben ne onlarla ne de onlarsız olabiliyorum...Ne yapcam şimdi...Mantığıma söz geçirsem bile duygularıma geçiremiyorum ve bu durum beni tüketiyor....
ay o gorumceleri aCik da bana yollasana turuncucum ya baklavalar borekler oh ne guzel benimkinin kendine hayri yok maalesef ve bayramdan sonra cumbur cemaat gelecekler sanirim :sofff amma çok yazışmışınız kızlarrr,oku oku bitiremiyorum...
Bende durumlar iyi çok şükür.Görümceler yemek,ev işi,bulaşıkla falan ilgileniyorlar,kaynanam oğlumla ilgileniyor,ben de ortada boş boş dolanıyorum işte.Sabah kahvaltım bile hazırlanıyor
Valla zaman öyle hızlı geçiyor ki bir bakıyorum sabah olmuş,bir bakıyorum akşam olmuş...
Oğlum ise tam bi huysuz oldu,gün boyu sıkılınca bağırıyor,mızmızlanıyor...Fazla ilgi rahatsız ediyor herhalde.
E çocuk sürekli kucakta hoplatılıyor zıplatılıyor...Zaten zıplamayıda öğrenmiş,hop hop diyince o minik bacaklarını kırıp zıplıyor.
Yalnız bu fazla ilgi muhtemelen kaynanamgil dönünce bana yol su elektrik olarak geri dönecek gibi.Şimdiden kara kara düşünüyorum ne yapacağımı.O kadar kucağa alıştı ki koyduğum anda basıyor çığlığı,oyalayamıyorum artık.
Ek gıda düzenimiz baya oluştu.Şimdilik herşey çok güzel gidiyor.
Herneyse sütümü sağdım,şimdi içeriye giriyorum çay içmeye..Söylemesi ayıp kızlar baklava açtılar,oğluma süt olsun diye yiyeyim
(seviyom ben bu görümceleri yaa)
Kızlar sizide çook seviyorumm ve özledim..Herhalde misafirlerim pazar günü gidecekler..O zamana kadar katılamıyorum maalesef size..Gerçi o kadar çok yeni arkadaş gelmiş ki yokluğum bile belli olmuyordur
Öptüm hepinizide...
Cnm cok cok uzuldum cok gecmis olsun sgk guvenceniz yok mu devlet hastanesine fln gotursen? Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor annemi hatirliyorum gece gunduz el isi yapardi bize birseyler alabilmek icinmerhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazamasamda hemen hergün takipteydim sizler yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş, buluşmalar olmuş çok güzel bende çok isterdim ama ben ağrı doğubeyazıttayım, neyse yazmadığım bu süre içerisinde kızım büyüdü gelişimi gayet iyi çok şükür, ama sorunlarımızda yok değil kızım şimdi 4,5 aylık ama 3 aylıkken kızım:2: amip kisti oldu nerden nasıl oldu bilmiyorum gayet temiz vede titiz bakıyorum ama oldu çok ağrılı sancılı ve ağlamalı günlerimiz geçti ilaç kullandık kakamızdaki sümükler tam geçerken maddi sorunlarımız meydana geldi şimdi tedaviyi bitiremediğimizden kızımın sancıları ve kakadaki sümükler yeniden oluşmaya başladı:2: ama çocuğumu dr a götüremiyoruz inanın bu durum çok zoruma gidiyor etrafımda paylaşacak kimse yok sizlerle dertleşmek istedim:2: bebeğim yokkende maddi sıkıntılarımız oldu ama ozaman bukadar zoruma gitmemişti ama bebeğim varken inanın bu durumu yaşamak çok kötü allah kimseye yaşatmasın bebeğimin ihtiyaçlarına oyuncaklarına yetişememek beni çok yıpratıyor eline vereceğim bi oyuncağı yok bebeğimin annesi kurban olsun üzüntüden 1,5 ayda çok zayıfladım, allah hepimizin yardımcısı olsun beni dinlediğiniz için çok sağolun iyiki varsınız:2:
Ben de Omeri kendi odasinda yatirmaya basladigimizdan beri benzer durumdayim :sbirde size birşeyi daha sormak istiyorum. ben bugüne kadar bozulanda korkusuz olmamla bilinirdim. gece geç vakitte arkadaslarımı bile evlerine ben bırakırdim.fakat 2 haftadır bende dehşet bir hırsız korkusu oluştu. guvenlikli bir sitede oturmama rağmen gece çöp atmaya bile gidemiyorum ki ben sabaha karsı bile coook rahat köpek gezdirirdim burada.simdi sabah 6 , 6.30 a kadar neredeyse güvenliklere beraber nobetteyim(( bu ilk baslarda hahahahehehe herkese komik geliyo benimle eğleniyorlardı fakat artık kendi kendime gece yarısı tansiyonumu 16 lara kadar yükseltmeye bile başladım.salak salak sesler bile duyuyorum sanki. dün bı ark.kardesi psikolog mutlaka doktora gitsin kafasında birşeyleri birleştirip kendine fobi oluşturmak üzere tedavi olmazsa panik atağa çevirir demiş. bu arada sıkıntım sanki cocuma da bı zarar verecek hırsız ya da alıp gidicek beşiğinden gibi. ama tabii hırsız falan yok yani. bilemiyorum ben ne ergenlik ne depresyon ne lohusalik hiçbirşey bilmeden yasadım bugüne kadar. annemi bile 3. gün gönderdim gerek yok sende zebil olma diye. hafta sonu ark. da bile ukaldık sıkıntım ne anlayalım diye. neyse hamdolsun esim teshisimi koydu bunlar hep bosluktanmis!! asil bos kafa sensin dicektim de neyse.. böyle korkular yaşayanınız var mı yoksa hakikaten ben mi çıldırıyorum?
ama sese de alışmaları lazım yavrularımızın
benim oğlum kalabalıkta doğduğu için alışkın kalabalığa
etrafında çok kişi olsun istiyor:)
neee diyarbakır mı yupppiiben de diyarbakırdayım ofiste oturuyoruz. yalnız değilmişim. edan yakalamışken sorayım canım benim sen bebişinin aylık kontrolleri için nereye, hangi dr.a götürüyosun ? memnun musun?
merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir uzun zamandır yazamasamda hemen hergün takipteydim sizler yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş, buluşmalar olmuş çok güzel bende çok isterdim ama ben ağrı doğubeyazıttayım, neyse yazmadığım bu süre içerisinde kızım büyüdü gelişimi gayet iyi çok şükür, ama sorunlarımızda yok değil kızım şimdi 4,5 aylık ama 3 aylıkken kızım:2: amip kisti oldu nerden nasıl oldu bilmiyorum gayet temiz vede titiz bakıyorum ama oldu çok ağrılı sancılı ve ağlamalı günlerimiz geçti ilaç kullandık kakamızdaki sümükler tam geçerken maddi sorunlarımız meydana geldi şimdi tedaviyi bitiremediğimizden kızımın sancıları ve kakadaki sümükler yeniden oluşmaya başladı:2: ama çocuğumu dr a götüremiyoruz inanın bu durum çok zoruma gidiyor etrafımda paylaşacak kimse yok sizlerle dertleşmek istedim:2: bebeğim yokkende maddi sıkıntılarımız oldu ama ozaman bukadar zoruma gitmemişti ama bebeğim varken inanın bu durumu yaşamak çok kötü allah kimseye yaşatmasın bebeğimin ihtiyaçlarına oyuncaklarına yetişememek beni çok yıpratıyor eline vereceğim bi oyuncağı yok bebeğimin annesi kurban olsun üzüntüden 1,5 ayda çok zayıfladım, allah hepimizin yardımcısı olsun beni dinlediğiniz için çok sağolun iyiki varsınız:2:
Dilek ben büyük oğlumu Sibel Hanımda doğurdum.Çok severim kendisini.Her zaman dedim imkan olursa ikinciyi de onda yapmak isterim diye ama ikincide Ankaraya taşındım malesef ve burda doğum yaptıktan sonra dedim Ah Sibel Ah senin yerini tutamadı kimse :) Burdaki doğum ekibinden de doktordan da hiç memnun kalmadım.Ben normal doğum yaptım bu arada.Senin doğumun nasıldı.
gonca78, tatlıcadı ve pınarda kızlar çok sağolun allah razı olsun çok iyisiniz ama böyle bişeyi sizlerden isteyemem, sizlerden isteğim bizim için dua edin bu zor günleri biran önce atlatalım allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor, çok sağolun..
valla sibel hanımı tesadüf sonucu buldum bende. ama şanşa hemşerimde cıktı rize fınıdklılıymışhatta az daha akraba bile çıkıyoduk kurcalayınca. ben hayatımda onun kadar ilgli doktora rastlamadım. benim bebeğim dönmediği için spinal sezeryan oldum.
ameliyattan sonra yurtdışına çıkacağı için gecenin 4 ünde beni görmeye hastaneye uğramış bi doktordur :) çoğu doktor hastası doğuma yakınken izine bile çıkıyo hiçbişy demeden. geçengün kontrele gittiğimde kızımı götürmedim diye kızdı bile bana görmek istiyomuş benim zilliyibendek ısmet olursa 2.yi kesinlike sibel hanımda ve spinalle doğurmak isityorum. ameliyat yerimde ne acı hissi olşutu nede ameliyattan sonra bi sıkıntım oldu. hatta ameliyat esnasında kadınla eurovsionu konuştuk kahkahalarla o akşam finali vardıda
Edan cim siz Diyarbakır'da gorev icabı mı bulunuyorsunuz?gelmistim bir kere çermik e
tatlı kuzuların güzel anneleri nasılsınızzzben artık yetişemiyorum yazmaya ama iş okumaya gelince her zaman takipteyim benim minnoş çok değişti sürekli mırrr mırr kedi gibi bi şey oldu çıktı sürekli yanında çene istiyo..bazen kaçmak için yüz üstü yatırıyorum kaçıyorum yanından ama oğlumu ağlasada sızlasada her haliyle çooooookk seviyorum Allah a ne kadar şükür etsem az..
bu arada ev işi,yemek ve sıpamla uğraşmaktan kendime hiç vakit ayıramıyorum..bu gün bi ağda yapim dedim 1 bacağıma kadar herşey tamam ama 1 bacak tüylü kaldıkuzum durmadı Allahtan çok tüylü değilim.tüylü olsam siyah beyaz gezerdim artık
sizler işlerinizi yetiştirebiliyomusunuz kızlar?ben mi hantallaştım yoksa?Tarık Buğra nın emmemek için direnişleri,mızmızlanması,kendime vakit ayıramamam,eşime vakit ayıramamam..hiç birine yetemiyorum üzülüyorum..eşimle konuştum bunu azıcık sevdi beni kocamın sevgisine ihtiyacım varmışcmt günü yemeğe gidelim,pazar günüde çocuğa ben bakim kuaföre git dedi ama bende sorun bitmyo tabii göbeğim nolucak dedim pilates topumu şişirdi boğazınıda biraz tutarsan oda tmm dedi sanki pilatese vakit kalıyoda yinede saolsun düşünmesi bile mutlu ediyo..ben gece kuşu gbi oğluşu emzirmek için oturuyorum.sabahta erken uyanıyo akşama kadar sarhoş gibi geziniyorum:86:
BİYOLOGCUM eşine şimdiden kızımızn talipleri var beyyyyy dealışsın adamcağız ileride o fıstığın hayranları çok olur..butlarından şapp diye öpüyorum kuzuyu öpmeden geçemiycem
MELEĞİM canım bütün mayıs bebeklerinin maşallahı var malumm:)kızlarada boncuk dağıtmadan nasıl durim yaniiasya,tuana,zeyno,defne fındıkların listesi uzar gider..hepsine benden bi boncuk bu arada canım benim kuzuda çok hareketli netcez bu zıpırları şimdiden böylelerse ileride nasıl olcaklar acaba düşünmeden edemiyorum:18:bizimki ana kucağından yattığı yerden kalkıyo artık işi ilerletti sıpa yanlız bırakmak mümkün değil bunları
EDANCIMtekrardan hoş geldin canım..meleğine çookk geçmiş olsun Allah daha beterinden koruusn canım..öpüyorum tütülü prensesi
TURUNCUMkeyfinin gıcır olmasına sevindimbaklavalarda hazırlanmış,işlerde yapılıyo ohhh miss
ZİLANCIMsenin için ve yavrun için çok üzüldüm canım yaaokurken gözlerim doldu..bi anne için en zor şey olsa gerek evladına yetemediğini düşünmek Allah yardımcın olsun canım kuzuna tez zamanda şifa sizede bol para
aklımda daha bi şeyler vardı yazıcaklarım ama unuttummmm:26:hepinize deliksiz uyku,bebesi çok uyananlara bol sütlü geceler diliyorum:124::119::103: bu ikonları koarken beykozun çocuklarını gördüm ahahaha :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?