2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar güzel ya.annelik gerçekten fedakarlık isteyen bir iş bence.gönülden gelen bir meslek.Allah razı OLSUN ONDAN.BENİM DE ANNEM ÇOK İYİDİR AMA.KIZ kardeşim benden önce doğurdu ve annemi kaptı.yeğenim 1 yaşında,benim kızıma da kayınvalidem bakıyor.ama var ya böyle bir insan olamaz ben görmedim yani.Allah razı olsun anlatmayayım şimdi ama.benim sağ kolum şuanda ve annem kadar severim onu.

bizde geldik kızlar oğlum mayıştı uyumak üzere

sanşlısıyız ozman şekerim şükretmeliyiz benim kv de annemi aratmaz bende çok severim ama kv işlerinden dolayı daha çok annem bakıyor arada bır annemi dinlendirmek için kv geliyor bakmaya

ohhhhh ne güzel evdesiniz siz tabi.günaydın şekerim.ben kızımın yanında değilim ya of!telefondan sesini dinliyorum şuanda.auuuuu yapıyor şimdi:))

olsun canım Allah sağlık versin de,hayat şartları..
biraz önce telefon geldi cumartesi misafirim var

olsun canım Allah sağlık versin de,hayat şartları..
biraz önce telefon geldi cumartesi misafirim var

ayyy ne güzelll:)ben pek misafir kabul edemiyorum cnm.curcunaya düştük mü kızımla fazla ilgilenemiyorum.bu da beni üzüyor.birde benim kız çok tırsak ani seslerden çok korkuyor ve ağlıyor.dün 1 yaşındaki yeğenim bir çığlık attı akşam çocuğumun ödü koptu.nasıl ağladı içim gitti valla...

ama sese de alışmaları lazım yavrularımızın
benim oğlum kalabalıkta doğduğu için alışkın kalabalığa
etrafında çok kişi olsun istiyor:)

neee diyarbakır mı yupppii ben de diyarbakırdayım ofiste oturuyoruz. yalnız değilmişim. edan yakalamışken sorayım canım benim sen bebişinin aylık kontrolleri için nereye, hangi dr.a götürüyosun ? memnun musun?

cnm ben eşime bırakıp kuaföre gidiyorum....
manikür fln yaptıramıyorum ama mesela pedikür için sabah kızımla gidiyorum...
hem mayışık oluyo hemde elimi kullanabiliyorumm:)
bazen benmde evim yemeksiz dağınık hatta pissss
ben perişan oldugumuz oluyor...

bazen bi bakıyorummm heryer mis yemek var ben süslüüü:)
dün erken yatiyim dedim saat 1 diii
ütüye dalmışımm bul. mak boşalt...
fln filan derkenn
kocamla kahve keyfide yaptım tabiii
takma kafanaaa:)

aminnnnnnnnnn

Cnm cok uzuldum bedenen ve ruhen destege en ihtiyacimiz olan zamanlar bunlar
Boyle davranmalarinin sebebi sadece lohusaykenki durumlar mi yoksa baska sebepleri de var mi
Neden esine bu kadar onyargililar?
Bir tartisma fln mi oldu nasil kizini bu kadar yalniz birakabiliyor anlayamadim
ay o gorumceleri aCik da bana yollasana turuncucum ya baklavalar borekler oh ne guzel benimkinin kendine hayri yok maalesef ve bayramdan sonra cumbur cemaat gelecekler sanirim :s
Tadini cikar bu gunlerin ohhh miss
Cnm cok cok uzuldum cok gecmis olsun sgk guvenceniz yok mu devlet hastanesine fln gotursen? Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin cok zor annemi hatirliyorum gece gunduz el isi yapardi bize birseyler alabilmek icin arkadaslar gibi ben de cok olmasa da cam sakizi coban armagani birseyler yollamak istiyorum lutfen geri cveirme bugunler icin variz
Ben de Omeri kendi odasinda yatirmaya basladigimizdan beri benzer durumdayim :s
Ya biri girerse ya cocugumu alirsa sonra felak nas okuyarak daliyorum uykuya
Giuvenlik fln kar etmiyor bizim de site guvenlikli ama sitenin icinde markete bile girince omeri siki siki yanimda tutuyorum

gonca78, tatlıcadı ve pınarda kızlar çok sağolun allah razı olsun çok iyisiniz ama böyle bişeyi sizlerden isteyemem, sizlerden isteğim bizim için dua edin bu zor günleri biran önce atlatalım allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin çok zor, çok sağolun..

hadi bakalım edan bak sana yakın arkadaş da varmış cnm...

haytım içimi dagladın inan cok üzüldüm gecmiş olsun hayatım bebisine rabbim şifa versin bidaha olmasın maddi sıkıntın oldugu için sürekli tesbih cek hayatım rabbim yardım eder hep bize yaz yanlız degilsin hayatım biz bedenen yanında degilsekte ruhen yanındayız

valla sibel hanımı tesadüf sonucu buldum bende. ama şanşa hemşerimde cıktı rize fınıdklılıymış hatta az daha akraba bile çıkıyoduk kurcalayınca. ben hayatımda onun kadar ilgli doktora rastlamadım. benim bebeğim dönmediği için spinal sezeryan oldum.
ameliyattan sonra yurtdışına çıkacağı için gecenin 4 ünde beni görmeye hastaneye uğramış bi doktordur :) çoğu doktor hastası doğuma yakınken izine bile çıkıyo hiçbişy demeden. geçengün kontrele gittiğimde kızımı götürmedim diye kızdı bile bana görmek istiyomuş benim zilliyi bendek ısmet olursa 2.yi kesinlike sibel hanımda ve spinalle doğurmak isityorum. ameliyat yerimde ne acı hissi olşutu nede ameliyattan sonra bi sıkıntım oldu. hatta ameliyat esnasında kadınla eurovsionu konuştuk kahkahalarla o akşam finali vardıda

zilancım yazını okudum şimdi.bebişimize birşeyler lazımsa yardımcı olmak isterim bende.hiç gücüne gitmesin nolur.o bizimde yavrumuz sayılır kabul edersen adres ver bende yollmak isterim birşeyler.

alemsin dilek mete ya:)ben en son yalvarıyordum ameliyathanede.tamam yeter artık başlayın alın diye.10,5 saatin ardından sürpriz sezeryan olunca

Edan cim siz Diyarbakır'da gorev icabı mı bulunuyorsunuz?gelmistim bir kere çermik e

yok canım memleket burası
eşimde burda oturduğu için gelin olarak kendi memleketimde
kaldım ama ablam istanbula gelin gitmiş zeytin burnunda oturuyo
geldim 1 kere çook sevdim orayı ama

maasallah herkeze laf yetirştirmişsin bacım ben 2 kelime etcem onu bile yukardaki yazıyı tekrar okuyarak yazıyorum yoksa cık yaslandım heral o cocuklarıda unutmadım hayatım onlar cocuk degil canavarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…