neee diyarbakır mı yupppiiben de diyarbakırdayım ofiste oturuyoruz. yalnız değilmişim. edan yakalamışken sorayım canım benim sen bebişinin aylık kontrolleri için nereye, hangi dr.a götürüyosun ? memnun musun?
Dilek ben büyük oğlumu Sibel Hanımda doğurdum.Çok severim kendisini.Her zaman dedim imkan olursa ikinciyi de onda yapmak isterim diye ama ikincide Ankaraya taşındım malesef ve burda doğum yaptıktan sonra dedim Ah Sibel Ah senin yerini tutamadı kimse :) Burdaki doğum ekibinden de doktordan da hiç memnun kalmadım.Ben normal doğum yaptım bu arada.Senin doğumun nasıldı.
hadi bakalım edan bak sana yakın arkadaş da varmış cnm...
ilk demi normal hayatım su normal yapanlar ne cesaret bide normali bekleyip o sancıları yasayanlarda tabi sezeryan zorunlu olanlar aynı resmen korkudan gittim sezeryan oldum bende normal istiyorum 2ciyi normal dogurcam inş sancılanmadan gitmicem benim kafa hala orda kalmıs
holeyyyyyy valla banada arkadaş çıktı şükür rabbime
valla çoook sevindim bi bilsenn canım valla hangi doktora götürmedikki
memoriyal bağlar hastanesi devlet bişi olmadı en son özelhastanedeki
doktorum bizi çocuk hastanesine yolladı böbreğindeki taş
sözde kontrole götürecez ama daha gidemedik canım
alemsin dilek mete ya:)ben en son yalvarıyordum ameliyathanede.tamam yeter artık başlayın alın diye.10,5 saatin ardından sürpriz sezeryan olunca
ilk demi normal hayatım su normal yapanlar ne cesaret bide normali bekleyip o sancıları yasayanlarda tabi sezeryan zorunlu olanlar aynı resmen korkudan gittim sezeryan oldum bende normal istiyorum 2ciyi normal dogurcam inş sancılanmadan gitmicem benim kafa hala orda kalmıs
edancım daha da iyi olur inş.geçmiş olsun tekrar.bu arada ist. güzel yer.bir daha geldiğinde fırsat olursa görüşelim inşallah.
beykoz canım doktorunla konustunmu hıc sezaryen sonrası normal dogumu yurt dışında örnekleri çok ama bızım doktorlar pek yanaşmıyor buna ama bunu düşünmen konusunda bıle alkışı hakediyorsun canım allah gonlune gore versın, bende cok normal istiyordum ama kısmet olmadı bıdaha normal olması konusunda ümitsizim ben malesef
çook isterim malesef eşim öyle biriki tatile benimle değilde herseferinde
abisi ve amca oğluyla gidiyo o yana şansım hiç yook
cnm neden öyle ya?seninde hakkın ama....üzüldüm şimdi.
sana tavsiyem evde sancını çek öyle git valla suni sancı çook kötüü :18::18::18::18:
canım öyle düşünüyorum hemen gitmemek ve son ana kadar beklemek istiyorum sezeryanlı biri vardı burda 2.ciyi normal yaptı poseidonmuydu yanlıs hatırlamıyorsam o yaptı banada cesaret geldi oyuzden beklicem zaten sezeryan olcaksa hemen sezeryana alıyorlar hayatım sizde burda olursak yine beni cesaretlendirirsiniz
dün sağlı ocağında bir broşür vardı.3 sene sonra sezeryandan sonra normal doğum olabiliyormuş canlar!!!!!ama ben bir daha zorlar mıyım evet zorlarım:
valla canım hep abisi yüzünden böyle oldu ilk evlendiğim sene
ve ilk bayram eşim ben amca oğlu bide hanımı tatile gidecektik
abiside duyunca eşlerini getimeyin biz bize gidelim erkek erkeğe
neymiş efendim onun 4 tane çocuğu var diye gelemiyo hanımı bu sefer
onun yüzünden bizi götürmediler ogünden sonra hersene yanlız gidiyolar canıım
bencede denenebilir, canım sende gebelik şüphesi içindeydin değilmi ne durumdasın test falan yaptınmı ben regl oldum rahatladım valla:)
ay çok sınır oldum ya ne demek erkek erkeğe tatile gitmek evlenmeseydi ozman, valla kusura bakma şekerim ya iyi tahammül gösteriyorsun böyle birşeye tebrik ediyorum seni sabrından dolayı, ben çıldırırdım herhalde
Benimki de feci sekilde geri dondu lohusaligimda bile bu kadar kanamam olmamisti spiral taktiracaktim agridan gidip taktiramadimkızlar test yapmaya gerek kalmadan regl oldum dun çok şükür sanırım duzene gırıyor regl olayı bende bu ıkıncı ve 4-5 gün gecıkmelıde olsa oldu ya onemlı olan o:) bir kaç ay daha duzenlı olsun hemen taktırıcam su spırali ya korkusu bıle yettı yani
Bu durumdan honsut olmadiginiz basbasa guzel bir tatil gecirmek istedigini soyledin mi hic ona? Uzuldum biraz erkekler ne kadar dusuncesiz olabiliyorçook isterim malesef eşim öyle biriki tatile benimle değilde herseferinde
abisi ve amca oğluyla gidiyo o yana şansım hiç yook
Evet ama iste doktorlarimiz yanasmiyordün sağlı ocağında bir broşür vardı.3 sene sonra sezeryandan sonra normal doğum olabiliyormuş canlar!!!!!ama ben bir daha zorlar mıyım evet zorlarım:
Benimki de feci sekilde geri dondu lohusaligimda bile bu kadar kanamam olmamisti spiral taktiracaktim agridan gidip taktiramadim
Bu durumdan honsut olmadiginiz basbasa guzel bir tatil gecirmek istedigini soyledin mi hic ona? Uzuldum biraz erkekler ne kadar dusuncesiz olabiliyor
Evet ama iste doktorlarimiz yanasmiyor
Gerci ben bebegim ve benim icin en saglikli olana dua ettim hep ama canimcan can dogurdugumu iliklerime kadar hissetmeyi isterdim
BIYOLOG Asya bugun nasil uyuyor mu yine?
Ben pzt.den beri hapsirik oksuruk burun akintisi gribin bin bir seklini yasiyorum esim de oyle Omeri hasta etmek istemiyorum
beykoz canım doktorunla konustunmu hıc sezaryen sonrası normal dogumu yurt dışında örnekleri çok ama bızım doktorlar pek yanaşmıyor buna ama bunu düşünmen konusunda bıle alkışı hakediyorsun canım allah gonlune gore versın, bende cok normal istiyordum ama kısmet olmadı bıdaha normal olması konusunda ümitsizim ben malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?