2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

dün sağlı ocağında bir broşür vardı.3 sene sonra sezeryandan sonra normal doğum olabiliyormuş canlar!!!!!ama ben bir daha zorlar mıyım evet zorlarım:

inş cok istiyorum canım o acıları yasamak ve normal dogumu tatmak rabbimin bana verdigi o özelligi yasamak istiyorum ama suda var sırf ben istiyorum diye bebegimi riske atıck durum varsa yapmam ama yoksa denicem ve ben 5 doktor degiştirdim cnkü hep gittigim doktorlar baska hastanelere gitti oyuzden kafama göre bir doktorum yada beni doguma hazırlıycak bir doktorum olmadı busefer basta sorcam gitme düşünceniz varsa ben şimdiden bırakıyım sizi diye

Cnm yaa halan anteptemisin yoksa tatil için mi ordasın bende haftaya orda olucam. nasıl havalar çok sıcak mı valla ben oranın havasından çok çekiniyorum geçen sene temmuzda orda idik o neydi alahım resmen çöl sıcaklarında kaldık gece bile 34 derece oluyordu dusunun gunduzu artık.. acı sizlerde çok normal halde kullanılır olmuş bu yuzden eşim alışssın alışsın deyip duruyor..gittiğimde yavrumu hiç kendimden ayırmıyımda kuzum telef olmasın yoksa ne bulurlarsa tatdırırlar valla ..emzirirken acı yememen çok isabetli olmuş bencede yeme cnm bebekte hemen etkisi oluyor bizde katlanıcaz artık onlar bizim emanetlerimiz iyi bakmalıyız di mi

Zilan cnm sadece dua yeter demişsin eyvallah dua ya inancımız sonsuz ama bilmelisin ki Peygamber efendimiz söyle demiş 'komşusu aç uyayan bizden değildir ' yani bu söz tam senin durumunu ifade etmez ama dinimiz zor durumda olan insanları bile yalnız bırakmamayı öğütlüyor .. bu yuzden izin ver senin için birşeyler yapalım..

Cnm çok geçmiş olsun tkr dan amin inş mevlam korur yavrucukları..
Benim kuzuyada dr sunnetten sonra fitil vermişti iki sonrası benim oğlana çok dokundu ve çok kötu isal olmuştu ..normalde banada ağrı kesiler dokunur hemen isal olurum demek oğlum bana benzemiş ..bazı ağrı kesiler ve ilaçlarda isal yapabiliyor bu konuda dikkatli olmak lazım ben hemen kestim fitili mesela ve oglum ancak normale döndü..

doktordan yana şanssızmışsın sen de.ben de bir kere değiştirdim.son dr.um iyiydi.ayrıntıyı anlatırım bir ara.daha önce bahsetmiştim sanırım ama sonra yazacam.

Edan eşin madem sensiz tatili seviyor ve tercih ediyor sende aynısını yap gayri ..ben olsam hiç durmam ama bilemem bu durumu nasıl karşlarlar tek başına çoçukla tatilde belki orda olmuyacak birşey ama yani bir şekilde adalet yerini bulmalı be gulum o ne adam beaarmış gibi erkek erkeğe tatile gitmek bana komik ve acı geldi işin doğrusu..

poseidonn du yaaa
kız resmen sancı çekerken forumda yazışmıştıkkk ben feci heyecanlanmıştımm:)
hatta şunu yazdığını hatırlıyorum...
hastaneye girdiği ilk ilk dakikalarda doğum gerçekleşmiştiii
demişti ki yol az daha uzun olsa yolda gelecekmişşş
ne cesaret walla bravooo bende son ana kadar bekleyipp kendimi 20 dakika içinde ameliyathanede bulanlardanımm...
en son kesmeyin beni diye ağlarken asyanın sesini duymuştummm uheuehuehe

cnm geçmiş olsunnnn nerden geldi gripp yahuuuu
asya cin gibi walla dün dinlendi bugünnn baya oynaşırızzzzz:)
ben kısa zamanda tekrar buluşup bir yemek yiyelim dicektimmmm wallaaa:)
ömerin güzel gözleri aklıma geldi bak yineeee offffff kuzumm yaaaa kocaman öpücükler yolluyorummm:)

kızlar ben emziriyorum ama herseyi yiyorum sarımsak bile heleki kocam yemediginde söylemiyor ama kacıyor benden farkediyorum cok zevkli oluyor peşinde geziyorum inadına ye diyorum bazen inat ediyor yemiyor madem yemedin cekeceksin arkadas

Hey maşallah nagihan ve planner ..Kızlar ne iyisiniz hem çalışıyorsunuz hemde burda bizlerle muhabbet etme şansınız var ..super kızlarsınz valla her bir işe yetişiyorsunuz altın kızlar vrdı belki hatırlarsınız bende sizin için super anneler diyim ..Maşallah

Benimki de feci sekilde geri dondu lohusaligimda bile bu kadar kanamam olmamisti spiral taktiracaktim agridan gidip taktiramadim

canım benimde ilki çok yoğun kanamalı geçmişti ama bu ay daha rahatım çok şükür senin ilkse ondandır yoğunluk

canım inş herşey istediğin gibi olur allah gonlune göre versin şekerim sende biraz aklını çel canım kocanın aaa:)

beykoz inş istediğin gibi olur canım yakınında öyle birini görmek motive edici olmuş senın ıcın sanslısın, valla ben destekliyorum seni şekerim ama bari 3 yıl beklesen dahamı iyi olur acaba normal için

evet canım yaaa bende onun gibi yapcam inş onun gibi rabbim güzel dogum nasip eder ya biyolog ne günlerde tatlım heyecan tedirginlik özlem hersey karman cormandı

evet canım yaaa bende onun gibi yapcam inş onun gibi rabbim güzel dogum nasip eder ya biyolog ne günlerde tatlım heyecan tedirginlik özlem hersey karman cormandı

süperrdiiiiii süperrrrr

akşam eşime dedimki geçen sene bu zamanlar hayalll kuruyordukkk şimdii bizeee gülücüklerrr yapıooooo

çok özelll günlerdiii çokkkk

beklicem canım yoksa daha iyileşmediler bile dikişler 1sene doktor zaten yasak dedi benim eşim askere gitcek gelcek öyle yani kafadan 3sene var

aynen planner kabullenemem olay çıkar herhalde.edancım ya inşallah fikri değişir.sende ağırlığını koy ama üzülme tamam mı?

Evt ya poseidonn ..bize dogum anının resmen canlı canlı yayınlar gibi anlatmıştı hatta eşime söylemiştimde bana yok daha neler demişti inanamamıştk ama guclu ve idealist bir arkadaştı ; ilk dogumu sezeryanla yapıp ikinciyide normal yapmayı kafasına koymuştu ve başardıda bende halan unutamıyorum kendisini ..uzun süredir göremedimde acep ne yaptık iki oğlan çoçugu ile..

geçmiş olsun cnm...

teşekkürler. telefondayım şimdi......

gonca78, tatlıcadı, pınarda, zeynepyus, beykoz, nagihan3005, meleğim34 kızlar çok iyisiniz inanın şuan çok duygulandım gözlerim doldu:2: çok duyarlısınız hepinize tek tek teşekkür ederim, allah sizin gibi yardımsever insanların elini boş bırakmasın, umuyorumki sizleri zor durumda bırakmıyorumdur aslında çok çekiniyorum ama insanlar bazen zor durumda kalabiliyorlar, eğer yardım etmek isterseniz kabuledebilirim, ama özelden nasıl mesaj atılıyor bilmiyorum hepinize çok teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum

şekerim senin gözün mü korktu :)
sende yap ikinciyi belkim kız olur:)

cnm ya hazır aklıma gelmişken şu 3 aylık iğne olayı varyaaa
regl zamanımı yaptırıyorsun bunuda...
yan etki yapıyormu....
birde uzun süre denediğin bir yöntemmi yani memnunmuydun yoksa ilk defa mı denedinnn:)

sagol şekerimm, çocukta yaparım kariyerde, lakin elimde oyle bir proje varki yılan hikayesine döndü boğuyor beni bende kendimi burada buluyorum sonra:) şaka bir yana işler yolunda olunca rahat takılıyorum burda ama yoğun zamanlarımda hiç giremedim günlerde oluyor canım ya aklımda burda kalıyor hanii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…