slm şekerler

nasılsınız?kuzular nasıl?geçmişi sayfalar atlayarak okuyabildim..
ben ve yavrumda griple mücadele edenlerdeniz

ikimizde berbat bi durumdaydık..Tarık Buğra ya antibiyotik ve soğuk algınlğı için şurup kullanmaya mecbur kaldık..burun ve göz içinde damla kullanıyorum..gözleri çok akıyo yavrumun içim gidiyo öyle görünce:2:damla ve kaynatılmış ve ılıtılmış suyla pansuman yaptım her gün bi kaç kez iyi geldi çok şükür bu gün daha iyiydi..
meleğim mahire çok geçmiş olsun canım..şu anda iyileştimi bilmiyorum sayfaları atlayarak okuyabildim..iyilşemediyse inş tez zamanda iyileşir..bu kuzulara hastalık hiç yakışmıyo..gül gibi soluyolar hemen..
zeynepcim Allah yardımcın olsun annene ve ablana çok şaşırdım..özellikle pasta kremasına böyle kaldım
beykozcum Allah eşini ve tüm askerlerimizi ailelerine bağışlasın...bak yanında ikinizin bi parçası olan minik erkekin var yanlız değilsin canım
biyologcum Asya inş kısa sürede tekrar emmeye başlar biliyosun biz aynı sorunu 1 aydır yaşıyoruz..2 gündür düzeldi..hissettiğin duyguları anlayabiliyorum aynı şeyleri bende çok düşünüp üzüldüm..yapmadığım şey kalmamıştı..farklı odalarda emzirmek,karanlık oda,yakama oyuncak takmak,ayakta,kucakta,yatarak ,sallayarak,konuşarak,sessiz ve yanlız kalarak ııı ııhhh hiç biri işe yaramamıştı bizde

inatçı sıpam ağlayıp,kasıp duruyodu kendini..sadece gece uyurken emiyodu..2 gündür emmeye başladı..kendimi istenmeyen anne ilan etmiştim

kendiliğinden düzeldi..şimdi sadece emdiği zaman en ufak bi ses duyduğunda hemen emmeyi kesiyo ve sese dönüyo..emdiği zaman çıtt çıkarmıyoruz evde

inş sizinki böyle uzun sürmez canım..sen sürekli emzirmeye çalış
bu arada benim kuzu dün mızmızlanırken bende onu taklit ettim sustu suratımı izledi.sonrasında baktım dudakları büzdü ağlıycak..daha sonra babasına gülücükler atarken ağlama taklidi yaptım yine dudaklarını büzdü benimde dötünü ve dudişlerini ıssırasım geldi..gün geçtikçe bunlar iyice ballanıyolar

kızlar grip salgınına dikkat..Tarık Buğrayı doktora götürdüğümüzde grip olan çoook kişi vardı..doktorumuz bile gripti..bi süre yavruları kalabalık ortamlardan uzak tutun
hasta olan anne ve bebişlere geçmiş olsun..hepinizi çok öptükk