2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

nagihan3005,azraece,planner teşekkür ederim sizin bebekleride Allah bagışlasın...
iki kızım var evet çok şanslıyım benim kız kardeşim yok hep eksikligini hissettim ama kızlarımın var:))
birde oglum olsun istiyorum tabiki ama şimdi degil belki 3 yıl sonra kısmet bakalım

cnm sen daha iyi bilirsin ama huzursuzluğu ondan değildir bence.kaka da yaptı dedin.diş problemi olabilir bence....

kızlar kimlerin kuzcukları diş çıkardı.merak ettim de....bizimkinde acayip salya,ısırma isteği var.acaba ne zaman çıkacak?kabarma ve beyazlaşma var.dr. 10 güne çıkar demişti 17 gün oldu ama

Çok sağol canım,dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin.Dur bakalım diğer doktorlar ne diyecek.
Bu arada sana da çok geçmiş olsun,benim eşimde de menisküs yırtığı vardı eylül ayında Adanada Ortopedia adlı hastanede çok iyi bir prof. var Yaman bey o yaptı ameliyatı.Çok da iyi geçti,ertesi gün yürümeye başladı ve evine döndü.Cumartesi ameliyattı pazartesi işe döndü.İnşallah seninki ameliyatlık bir durum değildir gene de aklında bulunsun.
Oy oy maşallahAllah bağışlasın inşallah...Ya bu mayıs bebişlerinin çoğu sarışın ya da renkli gözlü...Bizm gibi siyah saçlı kahve gözlü olanlar nadir galiba,ama hepsi de çooook şekeeer
Ay canım canım benim,geçmiş olsun kujuma benim...

Allah sana bağışlasın canım.Ben de 2 kız bir oğlan isterim Allah nasip ederse...

kızlar kimlerin kuzcukları diş çıkardı.merak ettim de....bizimkinde acayip salya,ısırma isteği var.acaba ne zaman çıkacak?kabarma ve beyazlaşma var.dr. 10 güne çıkar demişti 17 gün oldu ama

biz çıkarmadık ama belki sizinki çıkmıştır sen farketmemişte olabilirsin cnm..çay bardagıyla anlayabilirsin..hafif dişlerine dokundur
sesinden anlarsın zaten...

tamam teyzesi bende birazdan koymaya çalışıcam bakalım olacakmı, azraece ve babyceren sizin fıstıklarada bayıldım maşallah sübhanallah çok şekerler allah nazarlardan korusun

benim bebegim bronşit oldu
diger kızım hiç olmadıgı için ne oldugunu bile bilmiyordum..
burun akıntısı yok,ateş yok,huysuzluk yok ama öksürük çok fena balgamıda var
3 gün igne verdi doktor

Son düzenleme:
benim bebegim bronşit oldu
diger kızım hiç olmadıgı için ne oldugunu bilmiyordum..
burun akıntısı yok,ateş yok,huysuzluk yok ama öksürük çok fena balgamıda var
3 gün igne verdi doktor

canım çok geçmiş olsunn zor olur bronşit bir arakadaşımın bebeğide olmuştu sürekli koruyup kolla sen onu tekrarlamasın önümüz, kış allah şifa versin canım tez zamanda iyileşir inş

canım çok geçmiş olsunn zor olur bronşit bir arakadaşımın bebeğide olmuştu sürekli koruyup kolla sen onu tekrarlamasın önümüz, kış allah şifa versin canım tez zamanda iyileşir inş

EVET CNM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ablamın oğlu da daha 10 günlükken yakalandı.hastanede yattı yoğun bakımda.ama tosun paşamız çok iyi maşallahı var.tuttuğunu koparıyor.ama arada yine biraz tekrarlıyor.anlıyor erkenden ilaçla düzeliyor ama zor bir durum.çok dikkat etmesi lazım.çocuk 6 aylık emekliyordu zaten.kalkma eğilimleri var.devamlı orada burada.zapt etmesi de zor.Allah senin cicimene de şifa versin inşallah.

çok sagol cnm..sen böyle yazınca ben biraz tedirgin oldum açıkçası..:26:
yani bir öksürügü var sadece tekrarlarmı ki daha sonra...hastanelik bir durumumuz yok çok şükür
yaramazlıklar tam gaz devam yani

onun öksürük,terleme,sarı sümük sonrası yeşil sümük ve hırlama şeklindeydi cnm.şimdi öyle hastalanınca antibiyotik ve sanırım öksürük şurubu veriyor dr.öyle.bi daha hastaneye yatmadı.tosun paşamız suanda 7,5 aylık.bu şekilde belirtiler fazlalaşırsa dr. götür bence

onun öksürük,terleme,sarı sümük sonrası yeşil sümük ve hırlama şeklindeydi cnm.şimdi öyle hastalanınca antibiyotik ve sanırım öksürük şurubu veriyor dr.öyle.bi daha hastaneye yatmadı.tosun paşamız suanda 7,5 aylık.bu şekilde belirtiler fazlalaşırsa dr. götür bence

plannerim nasılsın bakayım?napıyosun?yoğun mu?başım çatlıyor valla ya.

iyiyim şekerim sagol, hemde nasıl bir yoğunluk süt sağmak için zaman yaratıyorum resmen çok yakınımda joker var gidip kızıma ciciler alıcam ama zaman bulamıyorum düşün yani yine çıkışa kaldı eşimle evin oradaki jokere gidicez artık, sen napıyosun canım valla benimde dün öyleydi çok başım ağrıyordu bugun ıyıyım çok şükür

ne olsun uğraş dur.yoğun sayılır.bugün enerjim suanlık bitti.kızımı göremedim çünkü(bugün hava biraz garip,bende gidemedim ya....neyse eve varmama son 2 saat kaldı.

bebişlerinize kocamannn maşallah
hepsi çok çok çok güzeller

bende ara ara yazıp kayboluyorum 24 mayıslı benim kızçede.bide 4 yaşında bi kızım daha var tekrar yazayım didim

kızlar az önce gözüme çarptı.bi uğrayıvereyim dedim.ay ne kadar heyecanlılar yaw.biri kalp atısını duyamamaış 8 haftalık.üzülme dedim.ay bir garip oldum biraz okuyunca.ama bayağı aktifler.şimdiden 486 sayfaları olmuş beee53:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…