2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benim kendi akrabamdanda benzeten eşime ama benim erkek kardesimin bebekliginede benziyo oyuzden bişey diyomusun görüş ben eşime daha cok benzetiyorum ama şimdiki haline degil bebekligi aynı bu demek oluyoki daha degişcek

cnm gecıcek merak etme uykuluyken emzırmeye devam et...
Kılo alımı yavaslamaz olan sana olur goguslerın sıser olan hep annelere oluyoo
sürekli "hazır ol"da bekliyorum, uykusunda azıcık kıpırdandı mı emzirmeye başlıyorum, inşallah alır kilo, 6 ay sadece anne sütüyle beslemeyi çok istiyorum, göğüslerin durumu fena oluyo tabi

senin büyük kaç yaşında canım.ben bu sene kreşe verdim iyi oldu.normalde yaramaz bi çocuk değil ama çok geveze,evimizin cırcır böceği :)

büyük kız haziran 2009 dogumlu yani 3 buçuk yaşında...bende özel bir anaokuluna verdim evde çok sıkılıyo diye ama 12yle 5 arası saatleri...
benim kızda ayı seninki gibi çoookkkk geveze hiç susmaz maşallah ama buda kafa yani şişiyo

ya bende basta takipteydim sonra baktım ikisi olmuyo gözüm yoruluyor bıraktım ama bizim gibiler hem korkuyor hemde sevincten duygusallıktan yerlerinde duramıyorlar Allahım onlara saglıklı bir bebek nasip eylesin sorunsuz kucaklarına alsınlar zamanı gelince

maasallah buda maviş rabbim hepsini özene bözene yaratmış kızınmı o canım ne güzelmiş ablasıııdaaa bomba rabbim bahtlarınıda yüzleri gibi güzel eylesin

amin canım benim dillerine saglık evet o cadı ablası pek rahat vermiyoda kardeşinee

azraece ; senin bu cimcimeye bayılıyorum (maaşallah)

babyceren ; senin kızlarda birbirinden güzel maaşallah ...

Canım gece 12 gibi yiyorsa sabaha kadar uyuması normaldir.Bence kilosu normal değerlerdeyse uyku düzenini hiç bozma.
Bu düzen ilerisi için çok lazım olacak.
Bak Kayrayı saat 7de doyurdum ve yatırdım.Muhtemelen gece 01-02.00 arası uyanacaktır.Yani yattıktan 6-7 saat sonra kalkıyor.Ben de düzeni bozulmasın diye hiç kaldırmıyorum.Tombiş değiliz ama zayıf da değiliz...5.5 aylığız ve 7200 gr.
Yani çok zayıf olsa kaldırılırda,bebek istemediği müddetçe kalkmaya gerek yok bence.

Canım ben de tarhanayı ilk verdiğimde bayıla bayıla yedi ama bugün öğlen verdiğimde ise öğürdü resmen.Suratını ekşitip böğkkkk yapıyor.Bir kaç kaşık yoğurt yedi sadece...
2 hafta önce severek yediği şeyleri şu günlerde tamamen ret ediyor...Bende çok zorlamak istemiyorum.2-3 kaşıktan sonra ağlamaya başlayınca bırakıyorum ama üzülüyorum çünkü aç geziyor.Ne mama ,ne anne sütü, ne ek gıda...
Sabırla denemeye devam edeceğim her gün..

:n

masallah cnm bebegine....
Emeklerinin bosa cikmamasina sewindim...

Bu arada ben hamileligi hic ozlemedm walla...
Ilk 6 haftayi düş 34 hafta kustum euheuheueheue

canım her hamilelik aynı degilmişki kusmassın belki 2.cide sartlama sen böle dersen o gelir seni bulur hep olumlu olmalıyız aslında

maasallah canım cok güzel almıs 1kilo artık bana hayal gibi geliyor herseyi yapıyorum görcez ne kadar almıs tüy gibi hala oglusum

Hamilelik dönemini en çok özleyenlerden biri de benim herhalde...Keşke Kayraya yeniden hamile olsam diyorum aklıma geldikçe
O kadar özel ve güzeldi ki benim için...

Bu arada bu afacanlar büyüdükçe daha çok yoruyorlar anneleri.Bütün gün beyimizin gönlünü yapmaya çalışıyoruz ama o hiç "biraz uslu uslu oturayımda annem dinlensin "demiyor
Az önce koklaşa koklaşa uyuttum sıpayı.Elini atıyor yüzüme,ağzımla burnumla oynaya oynaya uykuya dalıyor.İlla elinde birşeyler olacak

gunes1;profil resmindeki bebiş senin oğlun mu ?
Her resmini görmemde yüzümde bi tebessüm beliriyor..Çok hoşuma gidiyor o bakışı

negatif çıktı.ama yeni bir kaza var gündemde.yaklaşık 15 gün sonra tekrar test yaptıracağım cnm.
sende saatli bomba gibisin

cnm bu geçici bisüreç olabilir emin ol 6 ayı dolunca ek gıdaya daha hazır olucak bosuna ilk 6 ay sadece anne sütü denmior aslında ek gıdaya 6 aydan önce hazır degiller ben öyle düşünüorum

evet hayatım burdada böyle durum yasayanlar vardı yani nezaman alıyosa vermeye devam et memeyi bu aylarda bırakma eylimi gösterip kilo alımı azalırmıs bende yasadım kilosu düştü bir anda ama sonra toparladılar ben hiç bırakmadım zorladım nezaman alıyorsa ozamanlar verdim 2sn bile emse her dk ver demem suki sende vazgecersen oda gecer vaz gecme (slogan gibi oldu)

beykozzz kız ıkımızden baska kımse yok sıtedeeeee gelde 2 lafın belini kırak

olur hayatım buarada yarın hafiften yagı tuzu az seyler tüketip ekmegi hayatımdan cıkarıyorum sekeride azaltıcam kilo verme zamanııı yoksa karnımı görmeye dayanamıyorummm

bende cok özlüyorum cooookkk keske yine olsa ama durumları biliyosun hemde oglusum büyüsün rahatca gezelim sonraaaa

oyy ömer paşaya bakın, tulumunu nası da güzel doldurmuş maşallah
Allahım hepsini nazarlardan korusun, hayırlı güzel yazılar yazsın..

turuncu Allah kolaylk versin canım
sen daha deneyimlisin ama ben istemediğinde zorlamıyorum
sonuçta yemekle ilk deneyimleri olumsuz geçmesin
sende zorlamamakla iyi yapıyorsun ama pes etmeden yeni tatlara devam diyorum

bende cok özlüyorum cooookkk keske yine olsa ama durumları biliyosun hemde oglusum büyüsün rahatca gezelim sonraaaa

Benim herifinde kısa dönem askerliği var daha...Boşver şimdilik bu kuzuları büyütelimde,sonrası Allah kerim...

turuncu Allah kolaylk versin canım
sen daha deneyimlisin ama ben istemediğinde zorlamıyorum
sonuçta yemekle ilk deneyimleri olumsuz geçmesin
sende zorlamamakla iyi yapıyorsun ama pes etmeden yeni tatlara devam diyorum

Amin canım amin...Bu yaramazlar annelerini kılıktan kılığa sokuyorlar valla.
Eminim o hallerimize de bir güzel gülüyorlardır
Ağzını açmadığı zaman başlıyorum "bir küçücüüükkk aslaaancıııkkk varmışşşşş" diye şarkı söylemeye.Hoşuna giderse ağzını açıyor yoksa yok
Şimdiden parmağında oynatıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…