Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ek gıdalaar demişken ben bi gün verdim pirinç unu mama 70 cc kadar yaptım bayıla bayıla yedi ama o gun çok huzursuzlandı normalde2 gunde bir kakasını yapar benim kız o gun iki defa üstüste yaptı yaparken zorlanması yada kabızlığıda yoktu ama günboyu huysuzdu acaba dedim mama ağırmı geldi ama öyle olsa kakasından falan belli olurdu sanki .bende daha vermedim haftaya bidaha deniycem ama huzursuzlanır diye korkuyorumda ne ypasamki
Eki Görüntüle 528038 lillac teyzesi sana gelsin bu resim:))
Çok sağol canım,dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin.Dur bakalım diğer doktorlar ne diyecek.Takip edemiyorum kizin hastane isleri esimin dogum gunu organisasyonu vs.ama PİNARDA Yİ gordum rahatsizlanmis guzel annemizcok uzuldugumu soylemek istiyorum....
Allah dermansiz dert vermesin kimseye anne olunca daha cok korkuyor insan ben fizik tedaviye gidince kizim ne olacak diye dusunuyordumya ameliyat derlerse diye korkuyordum ama sukur ameliyat demedi tabii fizigi yarida biraktigim icin agrilarim devam ediyor ama kiz perisan olmustu git gel git gel.....
PİNARDA tatlim senin durumunda endise yapilacak birsey yok oyle uygunsa oyle olmali safra kesesi ameliyati kolay bir ameliyat ve eski sagligina kavusacaksin merak etme yine guzel kizinla oyunlar oynayacaksin rahatsizliginin gecmisini bilmiyorum ama sagligina kavusman icin olmalisin kizinida dusunme oyle durumlarda hissediyorlar gercekten ve anneyi de ona bakanida hic uzmuyorlar.
tekrar gecmis olsun tatlim
Oy oy maşallah
Ay canım canım benim,geçmiş olsun kujuma benim...Yolunda teyzesi cok sukur Okyanusun idrarinda sorun vardi hayatim kan gibi birseydi 1 ay once goturdum ürük asit fazlaligi dediler kristallesme oluyor dendi suan iyi cok sukur ama ara ara geliyor bende pesini birakmadimcuma gunu kultur verdik dun de bobrek ultrasonu cekildik cok sukur birsey cikmadi normal olduguna kanaat getirdim yani
tabi hastane isleride yoruyor bi hayli
onun haricinde hatun sumuklu olduburnu dolu ates kusma ishal vb sikayet yok sadece burun akintisi genzi dolu iste temizlemeye calisiyoruz oda yavrumda travma ya yol acacak diye korkuyorum
ellerini siki siki tutunca anliyor sanki
yani hayatim allah dert veripde derman aratmasin![]()
kızlar kimlerin kuzcukları diş çıkardı.merak ettim de....bizimkinde acayip salya,ısırma isteği var.acaba ne zaman çıkacak?kabarma ve beyazlaşma var.dr. 10 güne çıkar demişti 17 gün oldu ama![]()
çok teşekkür ederiz teyzesi.berfin zeynep'in resimlerini de bekliyoruz.ben bugün çok uğrastım ve sonunda başardım:))) meğerse resimler çok büyük kalıyormuş.teldeki resimler bilgisayara daha iyi adapte oluyormuş onu da öğrendim.seninkileri de bekliyorum.bak şimdi benziyor deyince daha bir merak ettim.
benim bebegim bronşit oldu
diger kızım hiç olmadıgı için ne oldugunu bilmiyordum..
burun akıntısı yok,ateş yok,huysuzluk yok ama öksürük çok fena balgamıda var
3 gün igne verdi doktor![]()
canım çok geçmiş olsunn zor olur bronşit bir arakadaşımın bebeğide olmuştu sürekli koruyup kolla sen onu tekrarlamasın önümüz, kış allah şifa versin canım tez zamanda iyileşir inş
EVET CNM YA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.ablamın oğlu da daha 10 günlükken yakalandı.hastanede yattı yoğun bakımda.ama tosun paşamız çok iyi maşallahı var.tuttuğunu koparıyor.ama arada yine biraz tekrarlıyor.anlıyor erkenden ilaçla düzeliyor ama zor bir durum.çok dikkat etmesi lazım.çocuk 6 aylık emekliyordu zaten.kalkma eğilimleri var.devamlı orada burada.zapt etmesi de zor.Allah senin cicimene de şifa versin inşallah.
çok sagol cnm..sen böyle yazınca ben biraz tedirgin oldum açıkçası..:26:
yani bir öksürügü var sadece tekrarlarmı ki daha sonra...hastanelik bir durumumuz yok çok şükür
yaramazlıklar tam gaz devam yani
çok sagol cnm..sen böyle yazınca ben biraz tedirgin oldum açıkçası..:26:
yani bir öksürügü var sadece tekrarlarmı ki daha sonra...hastanelik bir durumumuz yok çok şükür
yaramazlıklar tam gaz devam yani
canım çok geçmiş olsunn zor olur bronşit bir arakadaşımın bebeğide olmuştu sürekli koruyup kolla sen onu tekrarlamasın önümüz, kış allah şifa versin canım tez zamanda iyileşir inş
plannerim nasılsın bakayım?napıyosun?yoğun mu?başım çatlıyor valla ya.
iyiyim şekerim sagol, hemde nasıl bir yoğunluk süt sağmak için zaman yaratıyorum resmen çok yakınımda joker var gidip kızıma ciciler alıcam ama zaman bulamıyorum düşün yani yine çıkışa kaldı eşimle evin oradaki jokere gidicez artık, sen napıyosun canım valla benimde dün öyleydi çok başım ağrıyordu bugun ıyıyım çok şükür![]()