Ben de merak ediyorum meleğim'i..En son eşiyle gaziantepe gidecelerdi ama haber gelmedi hiç.
Merhaba canım...Kayra da en sevdiği şeyleri 3-4 gün boyunca red etti ama dün biraz daha iyi idi.
Bakalım bugün nasıl geçecek...
Yoğurt çorbasınıda sever umarım
Hayırlı olsun canım...
hayırlı olsun hayatım bende düşünüyorum sünnet ama eşimin gidişine yakın yaptırcaz yasını gecsin istiyorum cnkü hem oda görsün hem bebegim diş sıkıntılarıda biraz olsun azalsın .....
Ben de merak ediyorum meleğim'i..En son eşiyle gaziantepe gidecelerdi ama haber gelmedi hiç.
[
Hayırlı olsun canım...
Bizim aile hekiminin yanindaki ebe her ay ariyor durumumuzu soruyor
Rapor konusunda da yardimci oldu bugune dek sagolsun
ayyy gecen yil dogumdan onceki son gunum geldi aklima!
Omer kanala inmemisti ve 4kiloya yaklasmisti boynunda da kordon gorunuyordu
Ya cok zorlu olacakti ya da sez.
Korktum ogluma birsey olursa diye ve kabul ettim
Ablamlar baby shower duzenledi dogumdan onceki son gezmelerimi yaptim
Son bir sans cuma tekrar gittik yine inmeyince hemen yarin alalim dedik
Esime dogum hediyesi aldim eve vazo cicek bocek deli gibi gezdim ve arabaya sigmadigim icin otobusle gezdim!
Dogum yaptigim gun ertesi gun hep uyudum ahha hhh bugunku aklim olsa son dakikaya kadar gezer miyim!
Son gunu gectim son hafta son ay oooylece yatardim ahh kafam ahh
Benden söylemesi canım.Koca göbekle yatmak kucakta ağlayan bir bebekle yatmaktan daha kolay
Anne olmak böyle bir şey işte...
Canım ek gıdaya geçince önlük çok gerekiyor.Benim şuan 15 tane falan var.Anca yetiyor
Mama yerken bir önlük,salya için bir önlük,kusunca değiştirmek için önlük.Günde 4-5 tane kirleniyor herhalde
Evet canım,kul kınadığını yaşamadıkça ölmez miş...Çok iyi biliyorum bu sözü...
Benimki kınamaktan ziyade büyük konuşmak idi hep.Ama yaşamayınca insan anlayamıyormuş.
Artık bir söz söyleyeceğim zaman çok daha temkinli davranıyorum.
Ne hoş olmuş o fotolar. Ben de çektirmeyi çok istedim ama gıcık doktorum izin vermedi. Mama sandalyeniz de hayırlı olsun şekerim asyamız pek yakışmış sandalyeye yerim onu ben, sen şimdi başlayacak mısın ek gıdaya yoksa 6.ayını mı bekleyeceksinkızlar madem doğum fotoğraflarından konuştunuzzz bende ameliyathanede çekilen fotolarımı ekliyorum:)
ilk günkü gibi aklımdaaa en özel anlarımız buyrunnnnn:)
Eki Görüntüle 530423
Eki Görüntüle 530424
Eki Görüntüle 530425
Eki Görüntüle 530426
akşam ikeadaydımmm
kızımı mama sandalyesine asya yı oturttuğum anda almaya karar verdik eşimle öyle mutlu görünüyordu kiii
mama kasesi mama kaşıkları önlükleride aldımmm
kızım ek gıdaya hazırdır komutanımmm:)
Eki Görüntüle 530428
Eki Görüntüle 530429
Eki Görüntüle 530430
Eki Görüntüle 530431
şuanda sandalyesinde bana bakıyorrr
bütün kaseleri yere fırlattııı kahkaha atarakkk
şimdide tepsisine vurarakkk sesler çıkarıyoorrr:)
uyandığında uyuması gerekirdi ama bu hali hoşuma gitti bu akşam 1 saat uykuya ara verebilirizz sanırım
Yakışmaz mı annesi çoooook tatlı olmuş bayıldım, kızımız o kadar tatlı ki ne giyse yakışır onaEki Görüntüle 530712 Eki Görüntüle 530713 Eki Görüntüle 530711 Eki Görüntüle 530710
sonunda jokere gidip bu harika şeyi aldım kızıma yakışmışmı teyzelerii.
Amin canım ben de 2.dönem göreve başlıycam düşündükçe bile gözlerim doluyo o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasınyaklaşık bir saat sonra kuzuşumu göreceğim.şuan var ya burnumda tütüyor.kokusunu duyuyorum sanki.gece uyutmadı ama o benim canım kızım ya.sevgime muhtaç,ilgime muhtaç,gülüşüme ve huzuruma bile muhtaç.Allah yokluklarını göstermesin.
Ben şimdi uyuttum şekerimBebeleri uyuttunuz mu kızlar
Bugün pek bir kalabalığız
Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Bende mayıs annesiyim :)
Beni de aranıza alın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr
selam hanımlar pek yazamıyorum ama takıp edıyorum oğluşumu sunnet ettırdık zaten tıkalıymış doktor amcası ikı kez acı cekmesın dedı.
sızler nasılsınız
Teşekkür ederim,
Aynı duyguları, sevinçleri, üzüntüleri paylaşıyoruz. Ziyaretçi olarak takip ediyordum sizleri...
Ortaya çıkmanın vakti geldi.
Benimde çok çirkin bir kızçem var :)))
Nagihan cim siz kime gidiyorsunuz?
canım istanbul ümraniye özel erdem hast.
hoşgeldin aramıza cnm.sende şu dışarıdaki misafirlerdensin demek.hııımmmmkızçenin de resmini koy da bir ara sevelim o zaman.
selam kızlar..
bugün kızımla havayı güzel gördük,evde işimizde vardı ama dışarı çıktık (anne kız yaptığımız en iyi iş :))
açık havada dolaştık, sonra annemlere geldik
kardeşimin bilgisayarını yadırgadım şimdi, sayfaları tam okuyamadım ve alıntı yapamıyorum :)
yeni gelen arkadaşa hoşgeldin diyorum
bebişler eklenmiş, hepsi birbirinden güzel maşallah
biyolog, minik asyayıda eklemişsinkendisi çok büyüdü ya :))
mama sandalyeniz hayırlı olsun canım
planner bende gördüm o taytı, çok yakışmış kızına güle güle giysin canım
mybabylove geçmiş olsun :26:
dr.na gösterdinmi sonucu..
Ne hoş olmuş o fotolar. Ben de çektirmeyi çok istedim ama gıcık doktorum izin vermedi. Mama sandalyeniz de hayırlı olsun şekerim asyamız pek yakışmış sandalyeye yerim onu ben, sen şimdi başlayacak mısın ek gıdaya yoksa 6.ayını mı bekleyeceksin
:
cnm benm eşimde girmedi doğumadamızlıkmısaol canım layık olmak ne demek
eline sağlık annenin
maşallah sübhanallah bebişine saçlarına bayıldım valla benim tavşanım kel daha çıkan saçlarıda dökülüo
çok güzel fotolar benim eşim olcak AYU girmedi doğumhaneye içimde hala yaradır
amanın çok datlu maşallah sübhanallah sexsi şey ne olcak ilerde düşünemiyom ben bunu
ne uyutması yaw uyutuyorum kendi adıma 10 dak sonra başlıo zırlamaya altı kuru mamada yedi sallıyorumda bu zilli daha ne istiyo
ah her yerim ağrıyo tavşanla uğraş babasıyla uğraş 2 bölümsende kurtulsam
inşallah sizin gününüz güzel geçiyordur mayıs bebişleri ve çilekeş anneleri
bide misafir gelcek
Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Bende mayıs annesiyim :)
Beni de aranıza alın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr
canım ben ona baktım alcaktım vazgectim salya için 2li mavi kırmızı önlük varya kocaman ondan aldım cok kullanıslı uzun süre kullanılır hem boyutu uzun hemde renkli ya sık duruyor
benimki dogdugundan beri aramızda emmesi gerekiyor kalkıp almak eziyet oyuzden veriyorum memeyi bende yarı gözüm acık uyuyorum
Sagol hayatim aksam cikcak bende yarin goturecektim sonucu ama simdi cikmis ankara soguk bugun birde kizi yikadim iyilestireyim derken hepten hasta etmeyim kuzumu yarin goturecegim artik bakalim ne diyecek valla aklim karisti zaten yaa:44:
canım bir tel.den sor istersen
belki gitmene gerek kalmaz, sonucu almışsın zaten
ilaca başlatabilir
inşallah önemli birşey yoktur, ama varsa da tez zamanda iyileşir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?