2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Umarım geçici bi süreçtir, kısa zamanda düzene girerler insallah.Bugünde uyuyası tuttu hanımefendinin merakla bekliyorum kalksada güzel güzel çorbasını yese

15 dakıkada oldu sukur

Ben de merak ediyorum meleğim'i..En son eşiyle gaziantepe gidecelerdi ama haber gelmedi hiç.

[
Hayırlı olsun canım...

saol canım

Valla ben de biliyorum da işte ne yapayım kızlar yaa.. Hem yerimde oturamıyorum. Hem rahatsızım. Hem heyecanlıyım hem de sıkıntıdan geziyorum ortalarda. Ayrıca uyandım mı da uyuyamıyorum. Yatakta dönüp durmak da baş ağrısı yapıyor. Zorla yatamıyorum ki. Öğlenleri yatıp dinleniyorum allahtan. Sonra öğlen uykusunu bulabilir miyim bilmem. Artık çok geç :) Bu 9 ay hiç yatmadım ki ben :) Hep gezdim dolaştım, yürüdüm.. Bari açılmama yarasaydı beeeee.....

Ne hoş olmuş o fotolar. Ben de çektirmeyi çok istedim ama gıcık doktorum izin vermedi. Mama sandalyeniz de hayırlı olsun şekerim asyamız pek yakışmış sandalyeye yerim onu ben, sen şimdi başlayacak mısın ek gıdaya yoksa 6.ayını mı bekleyeceksin
Eki Görüntüle 530712 Eki Görüntüle 530713 Eki Görüntüle 530711 Eki Görüntüle 530710

sonunda jokere gidip bu harika şeyi aldım kızıma yakışmışmı teyzelerii.
Yakışmaz mı annesi çoooook tatlı olmuş bayıldım, kızımız o kadar tatlı ki ne giyse yakışır ona
Amin canım ben de 2.dönem göreve başlıycam düşündükçe bile gözlerim doluyo o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Allahım yavrularımızı bizlere bağışlasın
Bebeleri uyuttunuz mu kızlar
Bugün pek bir kalabalığız
Ben şimdi uyuttum şekerim
Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Bende mayıs annesiyim :)
Beni de aranıza alın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr

Hoşgeldin canım aramıza

Mavibattaniye,
Allah kolaylıklar versin.
Doğumuna çok az kalmış.
Bir avazda kurtulursun inşallah.
Muhteşem bir duygu inanamazsın.
Ben normal doğum yaptım, yaşadığım çoşkunun tarifi yok inan.
Allah sana da nasip etsin :) ...

Selam kizlar dun gece kizim kustu ve rahatladı birazcıkhemen hemen bütün balgamini cikartti denebilir biraz hirilti vardi onuda sabah yikadim burnunu tekrar temizledim sicacik yatirdim uyudu 11 de saat 1 de kalkti yeter dedim yani bunada sukur az once kakasinida yapti temizledim sardim sarmaladim mamasini iciyor uyuyacak diye gozluyorum bakalim galiba sabahlari kiz uyuyor diye ses etmiyordum normalde uyku saati 11 di ama 08:00-09:00 arasi uyuyunca bende ellemiyordum bugun erken kalktim ve biraz gurultu yaptim uyandirdimveeee evet dedigim gibiymis yani bundan sonra bende erken kalkicam ve uyutmicam valla yawww sanmayinki cok uyuyorum gerci Allah razi olsun gece babamiz bakar sabah 06:30 dada babasi mamasini verir bende 08:30 09:00 kalkardim zaten ama uyumasina musade etmemem gerekiyormus onu anladim az once yatirdigimda hic itiraz etmedi ve acikmisti zaten sesi gelmiyor
neyse dun sonucu netten aldim pek parlak gozukmuyor esimin klinigindeki dr hnm da demis ihmal etmeyin diye bebeklerde enfeksiyon gec farkedilir demis ve hic belli etmezmis zaten cis yaparken hep takip ediyorum ikinma aglama vs yoktu kulturun de bir gun daha beklemesi gerekiyormus bakalim oda bu aksam olacak galiba yarin dr umuza goturelim muhtemelen antibiyotik baslicak sagligi yerinde olsunda kizimin ne gerekiyorsa yaparimbu arada bobrek ultrasonu tum ic organlarini kapsayan bir ultrasonmus ve her seyi gayet normalmis kurban olurum ben guzel kizimi veren Allaha binlerce sukur ki imkanlarimiz var ya olmayan ne yapsin?ALLAH BETERİNDEN KORUSUN CÜMLEMİZİN EVLADINI

selam hanımlar pek yazamıyorum ama takıp edıyorum oğluşumu sunnet ettırdık zaten tıkalıymış doktor amcası ikı kez acı cekmesın dedı.

sızler nasılsınız

slm cnm evet uzun zamandır yazmıyordun.yazdığında seni de takip ediyordum.gözümden kaçmazgeçmiş olsun.bu miniklikle erkek adam olmuş oğlusun.Allah damatlığını da göstersin inş.bizde öyle derler.valla sanırım bebişler sağlıklı,huzurlu,mulu ve uykulu oldukları zaman sanırım bizde mutlu oluyoruz.senin oğluşun sati kaç merak ettim?

Teşekkür ederim,
Aynı duyguları, sevinçleri, üzüntüleri paylaşıyoruz. Ziyaretçi olarak takip ediyordum sizleri...
Ortaya çıkmanın vakti geldi.
Benimde çok çirkin bir kızçem var :)))

hoşgeldin aramıza cnm.sende şu dışarıdaki misafirlerdensin demek.hııımmmm kızçenin de resmini koy da bir ara sevelim o zaman.

IDRAR KULTURU
Karisik kommensal bakteriler uredi (5.000 KOB/ml)
Idrar kulturu 48 saat sure ile enkube edilmistir.

Yorum:

Kulturde ureyen bakteriler, turu

ve KOB sayisi itibariyle klinik

onemi olmayan, mukozalarin

yuzeyinde normalde bulunan

bakterilerdir

Ayyy sıkıldım valla yaaaaa ANKARADA COCUK DR ARİYORUM diye ilan verecem sari sayfalara artik
yaww arkadas her hastanede bir dr tanidik var gerek akraba gerek aile dostu ama cocuk dr yokkkkkkk
sinir oldum yaaa ufuk univ.prof buldum onuda hastanede bulabilene askolsun eski oturdugumuz yerde vardi bir hast.duymussunuzdur dr sami ulus cocuk hast.oradan tasindiktan sonra butun dr larla irtibatimiz koptuama cidden yani iyi bir dr tafsiye eden varmi?

selam kızlar..
bugün kızımla havayı güzel gördük,evde işimizde vardı ama dışarı çıktık (anne kız yaptığımız en iyi iş :))
açık havada dolaştık, sonra annemlere geldik
kardeşimin bilgisayarını yadırgadım şimdi, sayfaları tam okuyamadım ve alıntı yapamıyorum :)

yeni gelen arkadaşa hoşgeldin diyorum
bebişler eklenmiş, hepsi birbirinden güzel maşallah

biyolog, minik asyayıda eklemişsin kendisi çok büyüdü ya :))
mama sandalyeniz hayırlı olsun canım

planner bende gördüm o taytı, çok yakışmış kızına güle güle giysin canım

mybabylove geçmiş olsun :26:
dr.na gösterdinmi sonucu..

Sagol hayatim aksam cikcak bende yarin goturecektim sonucu ama simdi cikmis ankara soguk bugun birde kizi yikadim iyilestireyim derken hepten hasta etmeyim kuzumu yarin goturecegim artik bakalim ne diyecek valla aklim karisti zaten yaa:44:

evimi sildim süpürdüm....
az sonra koltuklarım yıkancak inş...:)
halılarımda gelicekkkkk
kızımıda yıkadım emzirdim uyuttum (en fazla 45 dk uyur))))
yemeğimide yaptımı benden bu kadarrrr:)

kızlar bir soruuu
benm evim merkezi sistem ısınması
şuanda kazanda sorun warmış yanmıyor...
hızlıca yıkadım hızlıca giydirdimmm
sizler ne yapıyorsunuz yahuuu
kışın yorgan bile örtmeyizz çok sıcak olur evimm ama bu geçişlerr offfff
hamileykende üşürdümmmm
3 günde bir yıkamakkk ne sinir bozucuuu
iiki yazın doğurmuşuzzzz

ben sadece 3 günlük süreleri vericem cnmmmm yani tatırıp alerjik reaksiyonları ölçücemm
henüz başlamıcam pirinçli mamalara yada çorbalara flnnnn
zaten asya da pek hevesli değill biraz keyfine kalmış kızımınn
heveslenirseee yapar yediririm yemezse zorlamam:):)

cnm benm eşimde girmedi doğuma
hatta makinamı bile sokmadılar...
hastanede ameliyathaneye girerken foto olsunmu dedilerrr
elbette dedimmmm
fotoğrafçı gelene kadar beklettiler beni uyuşuk uyuşukk:)

bir daha doğum yapsam yine spinal sez. olurdummm
kızımın göbek bağını kesmeden gördümmm ilk sesini duydummm:)
hatta üstünden sular akıyordu bana gösterdilerrr kurulamadannn bağı kesilmedennn

allahım isteyen herkese nasip et rabbim bizlere de bir daha yaşat o yüce duygularıııııı

Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Bende mayıs annesiyim :)
Beni de aranıza alın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr

hoşgeldin şekerimmmmm:)
diğer ziyaretçilerde gelsinde forum uçsunnnn

takip etmek zorlaştı ayolll:)

canım ben ona baktım alcaktım vazgectim salya için 2li mavi kırmızı önlük varya kocaman ondan aldım cok kullanıslı uzun süre kullanılır hem boyutu uzun hemde renkli ya sık duruyor

benimki dogdugundan beri aramızda emmesi gerekiyor kalkıp almak eziyet oyuzden veriyorum memeyi bende yarı gözüm acık uyuyorum

aynı ben tembel hatun:)
bende sabaha karşı uyanınca alıyorum yanımaa birdahada orda kalıyor asyaaa:)
gözlerim yarı açık yarı kapalııııııı emip duruyooorrrr
gecen göğüs açık uyumuşuzzz...
benm cadı uyanmış tekrarrr kapmış yine memeyiii:):):)

Sagol hayatim aksam cikcak bende yarin goturecektim sonucu ama simdi cikmis ankara soguk bugun birde kizi yikadim iyilestireyim derken hepten hasta etmeyim kuzumu yarin goturecegim artik bakalim ne diyecek valla aklim karisti zaten yaa:44:

canım bir tel.den sor istersen
belki gitmene gerek kalmaz, sonucu almışsın zaten
ilaca başlatabilir
inşallah önemli birşey yoktur, ama varsa da tez zamanda iyileşir umarım

canım bir tel.den sor istersen
belki gitmene gerek kalmaz, sonucu almışsın zaten
ilaca başlatabilir
inşallah önemli birşey yoktur, ama varsa da tez zamanda iyileşir umarım

Hayatim sonucu aldigim yer düzen labaratuvari kizi goturdugum hast baska yani sonucu benim goturmem lazim ki ona gore gorup tedaviye baslayacaksada oylede baslansin istemem yani yarin ferah ferah gotururum sonucumu da gosteririm diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…