2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benimki dogdugundan beri aramızda emmesi gerekiyor kalkıp almak eziyet oyuzden veriyorum memeyi bende yarı gözüm acık uyuyorum

cnm bende ikeadan almayı düşünüyorum.haftasonu bakalım bakalım babamızlA:)))

canım sana hitaben bişey dememiş yanlıs anlama hayatım dogruda diyosun cnkü alıskanlıklar zor vazgecirtiliyor ama ben lohusalıgımdan beri gece babası (calısıyor işi yogun) yyatıp ben baktıgım için uykusuzluktan hep yanıma yatırdım yoksa dedigin gibi yapmaya calısırdım ama yakındır ayırcam hayatım saol bitanem

artık 2.ciye nasip kısmetse cektirirsin benmde yok cnkü o cıktıgında ooo ben baygındım normal olursa eşimide alıcam yanıma o ceker

sagol canım benimde çok hoşuma gitti jokerin int sitesinde birde uzun kollu badisi var oda harıka ama mağazalara gelmemeiş henuz sanırım dayanamayıp onuda alıcamm

artık 2.ciye nasip kısmetse cektirirsin benmde yok cnkü o cıktıgında ooo ben baygındım normal olursa eşimide alıcam yanıma o ceker

beykoz şekerimm benimde içimde uhtedir valla genel anastezi olduğum için doğumhanede çekilmiş kızımın resimleri ama bensiz sırf buyuzden bile normal doğurasım var yani:)

Kızlar hiç boş bırakmaya gelmiyosunuz dün misafirim vardı foruma giremedim sayfalar almış başını yürümüş ne konuşuyosunuz bu kadar, nasıl okuyacam ben bu kadar sayfayı:18::44: neyse şimdi kızımla ilgilenmem lazım sonra bakalım neler kaynatmışsınız

yaklaşık bir saat sonra kuzuşumu göreceğim.şuan var ya burnumda tütüyor.kokusunu duyuyorum sanki.gece uyutmadı ama o benim canım kızım ya.sevgime muhtaç,ilgime muhtaç,gülüşüme ve huzuruma bile muhtaç.Allah yokluklarını göstermesin.

yeni bi yol buldum, uykusu hafiften gelmeye başlayınca emzirme önlüğünü takıyorum boynuma, içerisi karanlık oluyo tabi, gece oldu sanıyo :) başlıyorum ninni söylemeye, başta biraz debeleniyo, sonra sakinleşiyo bi bakıyorum o da ne memeyi almış başlamış emmeye, bi süre böyle idare ederim artık,

canım ben ona baktım alcaktım vazgectim salya için 2li mavi kırmızı önlük varya kocaman ondan aldım cok kullanıslı uzun süre kullanılır hem boyutu uzun hemde renkli ya sık duruyor

turuncum ve tatlıcadım peygamberimiz (sav) buyuzden kimseyi kınamayın yasamadan ölmezsiniz demiş bende sallıyorum ayagımda ve konusmamaya calısıyorum inş konusmam

ayyyy annemde hep vardı bendede var ve ozaman oglusumdadamı vardır kan grubumuzda aynı oglusumla şimdi dahada endişelendim ben

canım inş bişey olmaz simdiden gecmiş olsun hayatım

bizim 5.ay yoktu 6.ay asısı var gelin dedi hep aşıya cagırdı 3. ay sadece kontrole cagırdı okadar kısaca her ay gittik hayatım
Bizim aile hekiminin yanindaki ebe her ay ariyor durumumuzu soruyor
Rapor konusunda da yardimci oldu bugune dek sagolsun

turuncu canim yatabilsem yatacagim da son gun malum ve hastayim. Ayrica da bu koca gobekle artik uyumak namumkun
ayyy gecen yil dogumdan onceki son gunum geldi aklima!
Omer kanala inmemisti ve 4kiloya yaklasmisti boynunda da kordon gorunuyordu
Ya cok zorlu olacakti ya da sez.
Korktum ogluma birsey olursa diye ve kabul ettim
Ablamlar baby shower duzenledi dogumdan onceki son gezmelerimi yaptim
Son bir sans cuma tekrar gittik yine inmeyince hemen yarin alalim dedik
Esime dogum hediyesi aldim eve vazo cicek bocek deli gibi gezdim ve arabaya sigmadigim icin otobusle gezdim!

Dogum yaptigim gun ertesi gun hep uyudum ahha hhh bugunku aklim olsa son dakikaya kadar gezer miyim!
Son gunu gectim son hafta son ay oooylece yatardim ahh kafam ahh

canım ben sevdirenlerdenim o an öle kalıyorum kıramam zaten tesekkür ederiz mutlu ettin bizi

Amin canim aminnn Allah hayirli insanlarla karsilastirsin iyi yazilar yazsin:132:

Ahh ah seni planneri okudukca icim ciz ediyor
Az once yoneticimle gorusup ucretsiz izin almak istedigimi soyledim
Yani benim de son 3ayim sonra isbasi
Anneme goruntulu telefon aldim Omerimi gorebilmek icin
Gun dogmadan neler dogar bakalim esimin memlekette bir arsasi var muteahhit alirsa hemen isi birakirim diyorum

Gerci insan bir standarda alisiyor mesele sadece ev odemek degil de o standardi korumak oluyor ama sık sık hesap kitap yappiyoruz kah kendi isimizi kuruyoruz kah ogrenci evi alip kiraya veriyoruz fln :)

Yeter ki ben Omerle kalayim !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…