canım bu yazdıklarını okuyunca aklıma yeğenim geldi:)ablamda yanında yatırmaya alıştırdı sürekli annesinin göğsünü CINCIK yapardıbizimkide CİMCİM diyodu şu anda 6 yaşında daha yeni bıraktı cimcimini..farkında olmadan gün içinde annesin kollarına yapıyodu
bu arada bende uzun süredir Tarık Buğrayla aynı Turuncu gibi sarmaş dolaş yatıyorum..baktım çocuk 24:00 dan önce mümkün değil uyumuyo.yapmadığım şey kalmadı erken uyuması için çözüm olmadı..aldım bi güzel yanıma sarılıp öperek uyuttum çözüm oldu:)belki yanlış yapıyorum ama benimde hoşuma gidiyo kuzumu o şekilde uyutmak..bu arada Tarık Buğrada parmaklarını öptürür eli hep ağzımdadır öyle uyur kalırbazen geceleri emzirirkende gözleri kapalı olduğu halde parmaklarını ağzıma getiriyo öpmem için..bende konduruyorum öpücüklerimi
erkenciyiz cnmm şimdi uyuttum cadı lideriniii:)
cvebın için teşekkr ederimmmm
zor bir süreç olduğunu biliyordum ama yaşayıp görücez sanırım derecesini:)
benmde amacımm en azından bu 1-1,5 aylık süre içerisinde alerji testlerini yapmakk
yada yerse şayet keyifleee bizimle birşeyler yedirmekkk biz yemek yerkenn...
çünkü akşam yemeklerinde masaya çok hevesli kucakta durdugundan aldık mama sandalyesinideee
tabaklara falan el atıyoo örtüyü çekiştiriyoo
hatta süpüremedim asya uyuyo diye akşamdan kalan kırıntılar hala mutfakta yerdeee:):):)
cnm aynı şekilde 5li önlükte aldım yine uygun fiyata
havlu arkası cırtcırtlıı
sadece mama zamanı kullanılırrr
lekesi çıkmazsa çamaşır suyu nasılsa beyazzzz
diğerleri kirlenmemiş olurrr:):)
banada uygun geldii ne biliim ben bi bakınayım derken almışım hepsiniiii iide yapmışımmmm
şuanda hafif kıvamlı ve hafif sulu şekilde verdiğimde ikisinide yüzünü buruşturarak attı neyse çok önemli değill:)
asya nın fendiine karşı biyoloğun fendiii
o inat ben inat babası bizden inat yuvarlanıp gidiyoruzzzzzzz
Eki Görüntüle 530712 Eki Görüntüle 530713 Eki Görüntüle 530711 Eki Görüntüle 530710
sonunda jokere gidip bu harika şeyi aldım kızıma yakışmışmı teyzelerii.
Hayatim ben kimin bebegini nasil yatirdigina yada nasil uyuttuguna elbetteki karisamam benim soylemek istedigim sadece aliskanlik olmasin yegenimi yanlarindan ayiramiyorlar bir turlu gozumun onunde canli ornek sadece dedigim gibi kimsenin isine karismam benim haddime de degil zaten.bende dun aldim ayagimda salladim mesela uyumayinca mecbur yapiliyor bazi seyler
biyolog kızınla doğumdaki ilk fotonuz varya birlikte olan en çok onu sevdim..bende istiyordum ondan ama mak. ameliyathaneye almayı unuttum...hatta başımda anestezi uzmanı var...bebeği çıkardılar o da bana haber veriyor benimle konuşuyo...dedimki tüh makineyi unuttum..o halde derdim fotoğraf yani..demez mi ikinizde iyi olun sonra istediğin kadar çekersin...içimde kaldı yani...
HİİİİHHHH Allah'ım zeynep adamıza sen ne giydirdin annesi?ne yakışmış ne tatlı olmuş maaşallah subhanallah ya.yerim onun o gülen güzel ağzını ya.çok yakışmış cicisi annesi.bak şimdi sarılıp,koklamak geldi onu içimden ya.tatlım benim.güzel kızım.
bu arada plannercim çok kıskandım ben ya bende alayım bari yavruşa.nerde bakim bu joker mağazalarına
artık 2.ciye nasip kısmetse cektirirsin benmde yok cnkü o cıktıgında ooo ben baygındım normal olursa eşimide alıcam yanıma o ceker
evet yaa aynını birbuçuk aydır ben de yaşıyorum. kucagıma alıyorum emzirmeye yeltendiğim an bir çığlık bir ağlama. ne oluyo anlamıyorum. sanırsınız ki zarar veriyorum yaramaza. ilk başlarda pskolojım bozulacaktı bu çocuk beni istemiyo diye düşünecektim nerdeyse. hanımefendi sadece uykuluyken emer sağolsun. zaten bu yüzden so ay sadece 400 gr aldı.şimdi meyve püresine başladık bakalım bu ay nasıl olacak.
ben çalışıyorum gündüzleri annem bakıyo. 1.5 saatte 2 saatte bir ancak eve geliyorum ama hiç düzen yok nasıl yaparım bilmiyorum bi akılverecek arkadaş varmı yad bi beyin fırtınası yapalım inanın çaresizim devamlı izin alamıyorum. özel sektör ve işler hafta hafta yogunlasıyo. kızım da emmeyi reddettikçe korkuyorum sütüm de azalır diye.
hadi lütfen bi yardım bekliyorum fikir sadece...
erkenciyiz cnmm şimdi uyuttum cadı lideriniii:)
cvebın için teşekkr ederimmmm
zor bir süreç olduğunu biliyordum ama yaşayıp görücez sanırım derecesini:)
benmde amacımm en azından bu 1-1,5 aylık süre içerisinde alerji testlerini yapmakk
yada yerse şayet keyifleee bizimle birşeyler yedirmekkk biz yemek yerkenn...
çünkü akşam yemeklerinde masaya çok hevesli kucakta durdugundan aldık mama sandalyesinideee
tabaklara falan el atıyoo örtüyü çekiştiriyoo
hatta süpüremedim asya uyuyo diye akşamdan kalan kırıntılar hala mutfakta yerdeee:):):)
cnm aynı şekilde 5li önlükte aldım yine uygun fiyata
havlu arkası cırtcırtlıı
sadece mama zamanı kullanılırrr
lekesi çıkmazsa çamaşır suyu nasılsa beyazzzz
diğerleri kirlenmemiş olurrr:):)
banada uygun geldii ne biliim ben bi bakınayım derken almışım hepsiniiii iide yapmışımmmm
şuanda hafif kıvamlı ve hafif sulu şekilde verdiğimde ikisinide yüzünü buruşturarak attı neyse çok önemli değill:)
asya nın fendiine karşı biyoloğun fendiii
o inat ben inat babası bizden inat yuvarlanıp gidiyoruzzzzzzz
euheuh aynı benim gibiayakta sallayanlara niye alıştırdın ben alıştırmıycam,mecbur kalınca hooop ayağa..kucakta zıplatanlara amannn zıplatılırmı hiç hiç ben yapamam,şimdi kucakta dik tutunca sıpa otomatiğe bağladı zıp zıp zıplıyo..yemiyorsa bırak kalsın acıkınca mecbur yiycek derdim,bi dönem emmediğinde ağzına bi damla süt gitsin diye 40 takla attım..söylemesi çok kolaymış ama iş söylediklerimizi uygulamaya gelince ıı ıhh şimdi anneme,ablalarıma bu zaman kadar etrafımdakilere yapmıycam,etmiycem derken hava atıyomuşum diyorum bakalım daha neler yaptırıcaklar bu sıpalar bize
denemem mi canım ılık su da denedim içmedi..sıvı oılarak sadece anne sütü tüketiyo.ek gıdalarada başladık gibi bi şey kabız olmasından korkuyorum..rezene veya ıhlamur denesem bizim için erken mi canım?:26:en azından su ihtiyacını onlarla karşılayabilir..
kaşık mamasınıda 500 gr 1 paket aldım sadece(ballı irmikli)..sütlü pirinçli olanı ise milüpanın hediye numune mamasıydı..elimdeki paketi bitirince senin tariflere geçicem
kaşık mamamız,pirinç unumuz,irmiğimiz,devam sütümüz,cic bebemiz,tasımız,tabağımız,kaşığımız herşeyimiz hazırbu günde sandalyemiz geldimi herşey tamam.şu ek gıdaya başlama beni çok heycanlandırdı
bu arada ben üzümü 2 gün verdim canım bu gün armut vericektim kakasını yapsın diye ama bu günde üzüm verim..
şu kabak püresinden falanda hiç hoşlanmıyorum aslında..püre yerine çorba yapsam çorbalara geçsem hızlımı davranmış olurum:26:
canım dün bu ilaçlarla ilgili bir yazı eklemişti arkadaşlar buaraya onada bir göz at istersen ama zaten bir çok çelişkili söz ve fikir var bu konuda doktorlar arasında bile, ben kendimden örnek verebilirim sana bizim doktorumuz 6. ayda test sonucu değerlerine göre bakarız duruma ozman konusuruz ayrıntılı demişti ve biz başlamadık henüz ve demir eksikliğinin kalıtımsal bir yönü varsa eğer ben hiçbir zaman demir eksikliği yaşamadım ne hamileyken nede doğum sonrası ki hep takip edildi ama gerek duyulmadı oyuzden kızındada demir eksikliği çıkmaz muhtemelen dedi doktorumuz birkaç ay sonra pekmez takviyesi yaparak gitmeyi düşünüyorum ben ve demir damlası vermeyi hiççç düşünmüyorum
cnm kardeşim bu gece kızım beni 02:30'a kadar uyutmadı.yat kalk,yat kalk.devamlı böyle.yastığa kafamı koyduğum anda kalktı hep.sinirim bozuldu.ama dedim sakin ol,geçecek.arada olur böyle şeyler falan filan.sabah da 06'dan beri ayaktayım ve işe geldim.uykusuzum,burnum tıkanmaya ve boğazım da yanmaya başladı.inşallah heeepsi geçici bir durumdur.sabır diliyorum cnm sana
Bizim aile hekiminin yanindaki ebe her ay ariyor durumumuzu soruyorbizim 5.ay yoktu 6.ay asısı var gelin dedi hep aşıya cagırdı 3. ay sadece kontrole cagırdı okadar kısaca her ay gittik hayatım
ayyy gecen yil dogumdan onceki son gunum geldi aklima!
turuncu canim yatabilsem yatacagim da son gun malum ve hastayim. Ayrica da bu koca gobekle artik uyumak namumkun
Eki Görüntüle 530712 Eki Görüntüle 530713 Eki Görüntüle 530711 Eki Görüntüle 530710
sonunda jokere gidip bu harika şeyi aldım kızıma yakışmışmı teyzelerii.
Allah nazarlardan saklasın ne guzel bebişler bunlar böylee saglıkla anneleri babalarıyla buyusunler inşallah :) kızlar ne olur yolda bebegnızı sevmek ısteyenlere,bizee kızmayıınn valla kötu nıyetle bakmıyoruz o kadar tatlılar kı kendımızı tutamıyoruz sız esırgeyıp sakladıkca da cok utanıyoruz :) bebek ama ya nasıl sevılmez nasıl duralım dı mı ama şimdiiii hepinizin o tatlı yavurlarının mınık ellerınden öpuyorumm .basımızın tacı guzel anneleeer :)
inanamıyorum kv ben seni cok severim elini ayagını öpem hakkında kötü söz söylememişemvalla yüz güzelligide olsunda en önemlisi karakterleri güzel olsun insanları sayıp sevmeyi merhamet etmeyi bilsinler hepsi suanki temizligiyle kalıp rabbim cennetine kabul etsin AMİN!!!
yaklaşık bir saat sonra kuzuşumu göreceğim.şuan var ya burnumda tütüyor.kokusunu duyuyorum sanki.gece uyutmadı ama o benim canım kızım ya.sevgime muhtaç,ilgime muhtaç,gülüşüme ve huzuruma bile muhtaç.Allah yokluklarını göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?