Bebeleri uyuttunuz mu kızlar
Bugün pek bir kalabalığız
Allah nazarlardan saklasın ne guzel bebişler bunlar böylee saglıkla anneleri babalarıyla buyusunler inşallah :) kızlar ne olur yolda bebegnızı sevmek ısteyenlere,bizee kızmayıınn valla kötu nıyetle bakmıyoruz o kadar tatlılar kı kendımızı tutamıyoruz sız esırgeyıp sakladıkca da cok utanıyoruz :) bebek ama ya nasıl sevılmez nasıl duralım dı mı ama şimdiiii hepinizin o tatlı yavurlarının mınık ellerınden öpuyorumm .basımızın tacı guzel anneleeer :)
benimki dogdugundan beri aramızda emmesi gerekiyor kalkıp almak eziyet oyuzden veriyorum memeyi bende yarı gözüm acık uyuyorum
yaklaşık bir saat sonra kuzuşumu göreceğim.şuan var ya burnumda tütüyor.kokusunu duyuyorum sanki.gece uyutmadı ama o benim canım kızım ya.sevgime muhtaç,ilgime muhtaç,gülüşüme ve huzuruma bile muhtaç.Allah yokluklarını göstermesin.
yeni bi yol buldum, uykusu hafiften gelmeye başlayınca emzirme önlüğünü takıyorum boynuma, içerisi karanlık oluyo tabi, gece oldu sanıyo :) başlıyorum ninni söylemeye, başta biraz debeleniyo, sonra sakinleşiyo bi bakıyorum o da ne memeyi almış başlamış emmeye, bi süre böyle idare ederim artık,
turuncum ve tatlıcadım peygamberimiz (sav) buyuzden kimseyi kınamayın yasamadan ölmezsiniz demiş bende sallıyorum ayagımda ve konusmamaya calısıyorum inş konusmam
Bizim aile hekiminin yanindaki ebe her ay ariyor durumumuzu soruyor
Rapor konusunda da yardimci oldu bugune dek sagolsun
ayyy gecen yil dogumdan onceki son gunum geldi aklima!
Omer kanala inmemisti ve 4kiloya yaklasmisti boynunda da kordon gorunuyordu
Ya cok zorlu olacakti ya da sez.
Korktum ogluma birsey olursa diye ve kabul ettim
Ablamlar baby shower duzenledi dogumdan onceki son gezmelerimi yaptim
Son bir sans cuma tekrar gittik yine inmeyince hemen yarin alalim dedik
Esime dogum hediyesi aldim eve vazo cicek bocek deli gibi gezdim ve arabaya sigmadigim icin otobusle gezdim!
Dogum yaptigim gun ertesi gun hep uyudum ahha hhh bugunku aklim olsa son dakikaya kadar gezer miyim!
Son gunu gectim son hafta son ay oooylece yatardim ahh kafam ahh
turuncu canim yatabilsem yatacagim da son gun malum ve hastayim. Ayrica da bu koca gobekle artik uyumak namumkun
yeni bi yol buldum, uykusu hafiften gelmeye başlayınca emzirme önlüğünü takıyorum boynuma, içerisi karanlık oluyo tabi, gece oldu sanıyo :) başlıyorum ninni söylemeye, başta biraz debeleniyo, sonra sakinleşiyo bi bakıyorum o da ne memeyi almış başlamış emmeye, bi süre böyle idare ederim artık,
canım ben ona baktım alcaktım vazgectim salya için 2li mavi kırmızı önlük varya kocaman ondan aldım cok kullanıslı uzun süre kullanılır hem boyutu uzun hemde renkli ya sık duruyor
turuncum ve tatlıcadım peygamberimiz (sav) buyuzden kimseyi kınamayın yasamadan ölmezsiniz demiş bende sallıyorum ayagımda ve konusmamaya calısıyorum inş konusmam
Bazen ben de sasiriyorum nasil bu kadar cenesi dusuk olabiliyoruz diye
Sanirim bagimlilik yapti bazen evimin isini birakip yazdigim oluyor
Azicik silkelenecegim ve galiba onceligi eve verecegim artik
Zaten 3ay sonra ise baslayacagim mumla ararim bugunleri
Gidip Omeri uyurken izleyeyim bari
selam hanımlar pek yazamıyorum ama takıp edıyorum oğluşumu sunnet ettırdık zaten tıkalıymış doktor amcası ikı kez acı cekmesın dedı.
sızler nasılsınız
Nasil guzelsin sen oyle yaa Allah bahtinid a guzel yazsin prenses!
Sifa olsun tesekkur ederiz 2hafta sonra teker teker deneriz bakalim bizimkiler sevecek mi
benimki duzene girdi 4.yu oldum ama bazilarini sutu koruyor
Ben bildigin damizlik ciktim yumurtlama tam gaz!
Bu arada prensesine layik olabilirsek ne mutlu kizina bayildim!
kızlar geçmişi okudum şimdi bayağı bi sayfa vuuuu
özetle hasta bebişlerimize şifa
yorgun annelere bol bol uyku versin allah
kızlar hatırlarsanız annem uyku tulumu dikiyo deimştim onun fotosunu koyıyım dedim.
bide bizim zilllinin saç modeliyle mama sandalyesi pozu var
Eki Görüntüle 529916
Eki Görüntüle 529915
kızlar madem doğum fotoğraflarından konuştunuzzz bende ameliyathanede çekilen fotolarımı ekliyorum:)
ilk günkü gibi aklımdaaa en özel anlarımız buyrunnnnn:)
Eki Görüntüle 530423
Eki Görüntüle 530424
Eki Görüntüle 530425
Eki Görüntüle 530426
akşam ikeadaydımmm
kızımı mama sandalyesine asya yı oturttuğum anda almaya karar verdik eşimle öyle mutlu görünüyordu kiii
mama kasesi mama kaşıkları önlükleride aldımmm
kızım ek gıdaya hazırdır komutanımmm:)
Eki Görüntüle 530428
Eki Görüntüle 530429
Eki Görüntüle 530430
Eki Görüntüle 530431
şuanda sandalyesinde bana bakıyorrr
bütün kaseleri yere fırlattııı kahkaha atarakkk
şimdide tepsisine vurarakkk sesler çıkarıyoorrr:)
uyandığında uyuması gerekirdi ama bu hali hoşuma gitti bu akşam 1 saat uykuya ara verebilirizz sanırım
Eki Görüntüle 530712 Eki Görüntüle 530713 Eki Görüntüle 530711 Eki Görüntüle 530710
sonunda jokere gidip bu harika şeyi aldım kızıma yakışmışmı teyzelerii.
Canım çok haklısın da insan bebişler uyuyunca biraz da kendisine zaman ayırmak istiyor.Yani en azından ben öyleyim...
Arada yykuya yatırdığımda kendime zaman ayırıyorum ki uyandığında daha güzel zaman geçirebilelim diye.Mesela sabah yatırdığımda evimi toparladım falan,şimdi yatırdığımda ise kendime zaman ayırmayı tercih ettim.Zaten 45-50 dakika anca uyuyor.
Dinlenmek benimde hakkım
benimki memede hayatım öle yazıyorum melegim hala yok ortalarda kızlar haber alan varmı...
Merhaba arkadaşlar,
Sizleri uzun zamandır takip ediyorum fakat bi türlü yazmaya fırsatım olmadı. Benim kuzumda 7 mayıs doğumlu iştahsızlık problemini bizde cok yasıyoruz. malesef 2.5 ay emzirebildim ve yaklaşık 1 aydırda ek gıdaya (meyve suyu,çorba,pirinç mama) geçmiş bulunduk. gayet güzel bi düzen oturtmuşken 1 haftadır m.suyu hariç diğerlerini kesinlikle veremiyorum agzı kilit resmen. önceleri formül mamalarda sorun yasıyorduk isteyerk içmiyordu suan tersine dönmüş vaziyetteyiz ek gıdayı bıraktık mamaya döndük. Sıkıldığını düşünerekten Turuncunun vermiş olduğu yayla çorbasını yaptım ve uyanmasını bekliyorum umarım onu sever...
selam hanımlar pek yazamıyorum ama takıp edıyorum oğluşumu sunnet ettırdık zaten tıkalıymış doktor amcası ikı kez acı cekmesın dedı.
sızler nasılsınız
damızlıkmısaol canım layık olmak ne demek
eline sağlık annenin
maşallah sübhanallah bebişine saçlarına bayıldım valla benim tavşanım kel daha çıkan saçlarıda dökülüo
çok güzel fotolar benim eşim olcak AYU girmedi doğumhaneye içimde hala yaradır
amanın çok datlu maşallah sübhanallah sexsi şey ne olcak ilerde düşünemiyom ben bunu
ne uyutması yaw uyutuyorum kendi adıma 10 dak sonra başlıo zırlamaya altı kuru mamada yedi sallıyorumda bu zilli daha ne istiyo
ah her yerim ağrıyo tavşanla uğraş babasıyla uğraş 2 bölümsende kurtulsam
inşallah sizin gününüz güzel geçiyordur mayıs bebişleri ve çilekeş anneleri
bide misafir gelcek
Eki Görüntüle 530712 Eki Görüntüle 530713 Eki Görüntüle 530711 Eki Görüntüle 530710
sonunda jokere gidip bu harika şeyi aldım kızıma yakışmışmı teyzelerii.
Kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr,
Bende mayıs annesiyim :)
Beni de aranıza alın noluuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrr
amanın çok datlu maşallah sübhanallah sexsi şey ne olcak ilerde düşünemiyom ben bunu
aldık gitti hosgeldin bacımmm
Teşekkür ederim,
Aynı duyguları, sevinçleri, üzüntüleri paylaşıyoruz. Ziyaretçi olarak takip ediyordum sizleri...
Ortaya çıkmanın vakti geldi.
Benimde çok çirkin bir kızçem var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?