2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bebeleri uyuttunuz mu kızlar
Bugün pek bir kalabalığız

Bazen ben de sasiriyorum nasil bu kadar cenesi dusuk olabiliyoruz diye
Sanirim bagimlilik yapti bazen evimin isini birakip yazdigim oluyor
Azicik silkelenecegim ve galiba onceligi eve verecegim artik
Zaten 3ay sonra ise baslayacagim mumla ararim bugunleri
Gidip Omeri uyurken izleyeyim bari

amin canımm..ben kendimi bildim bileli bebek hastasıyımdır çok seviyorum bebekleri,çocukları.bazen yolda gördüğümde dayanamam sevmek isterim.bazı anneler izin verirken bazılarıda istemiyo..bi gün eşimle alışveriş yaparken eşim bi bebek görmüş ve bana söyledi baksana ne kadar tatlı diye.bunu duyan annesi hemen bebeğinin üstünü örttü..şaşırdım bende:)benim bebeğim ilk doğduğu günden beri hep üstü açık gezer Allaha emanet yavrum..sevenlerede izin veririm..bende seni öpüyorumm

benimki dogdugundan beri aramızda emmesi gerekiyor kalkıp almak eziyet oyuzden veriyorum memeyi bende yarı gözüm acık uyuyorum

tembel gacıı

çalışan anneler için ben çok üzülüyorum..ben yavrumu uyurken bile özlüyorum..akşama kadar sürekli saate bakıp bebeğini düşünmek çok zor olur canım Allah yardımcınız olsun

:128:loş ışıklı karanlığa yakın bi oda bizde çok işe yaramıştı cnm.tabii sessizde olursa daha iyi olur..inş önlüğünle bu sıkıntılı ve zor sürecin üstesinden kısa zamanda gelirsin

turuncum ve tatlıcadım peygamberimiz (sav) buyuzden kimseyi kınamayın yasamadan ölmezsiniz demiş bende sallıyorum ayagımda ve konusmamaya calısıyorum inş konusmam

tatlım kınamak demeyelimde büyük konuşmak diyelimşimdi söylediklerimin zıttını yaptıkça çok büyük konuşmuşum diyorum..yaşamayan bilemez derler ya öyle valla..şimdi kimseye bi çıt demiyorum

canım bende son güne kadar gezdim gece 11den sonra bişey yiyip içmek yasak dedi dr latte içmeye gittim eşimle 11.e 10kala patso yemege gittik ve sabah oldu gece heyecandan uyuyamadım zaten gittim dogum oldu ogunden sonra zombi gibiydim ösledim hamileligimi yaaaa

turuncu canim yatabilsem yatacagim da son gun malum ve hastayim. Ayrica da bu koca gobekle artik uyumak namumkun

Benden söylemesi canım.Koca göbekle yatmak kucakta ağlayan bir bebekle yatmaktan daha kolay

Anne olmak böyle bir şey işte...

canım ben ona baktım alcaktım vazgectim salya için 2li mavi kırmızı önlük varya kocaman ondan aldım cok kullanıslı uzun süre kullanılır hem boyutu uzun hemde renkli ya sık duruyor

Canım ek gıdaya geçince önlük çok gerekiyor.Benim şuan 15 tane falan var.Anca yetiyor
Mama yerken bir önlük,salya için bir önlük,kusunca değiştirmek için önlük.Günde 4-5 tane kirleniyor herhalde

turuncum ve tatlıcadım peygamberimiz (sav) buyuzden kimseyi kınamayın yasamadan ölmezsiniz demiş bende sallıyorum ayagımda ve konusmamaya calısıyorum inş konusmam

Evet canım,kul kınadığını yaşamadıkça ölmez miş...Çok iyi biliyorum bu sözü...
Benimki kınamaktan ziyade büyük konuşmak idi hep.Ama yaşamayınca insan anlayamıyormuş.
Artık bir söz söyleyeceğim zaman çok daha temkinli davranıyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Sizleri uzun zamandır takip ediyorum fakat bi türlü yazmaya fırsatım olmadı. Benim kuzumda 7 mayıs doğumlu iştahsızlık problemini bizde cok yasıyoruz. malesef 2.5 ay emzirebildim ve yaklaşık 1 aydırda ek gıdaya (meyve suyu,çorba,pirinç mama) geçmiş bulunduk. gayet güzel bi düzen oturtmuşken 1 haftadır m.suyu hariç diğerlerini kesinlikle veremiyorum agzı kilit resmen. önceleri formül mamalarda sorun yasıyorduk isteyerk içmiyordu suan tersine dönmüş vaziyetteyiz ek gıdayı bıraktık mamaya döndük. Sıkıldığını düşünerekten Turuncunun vermiş olduğu yayla çorbasını yaptım ve uyanmasını bekliyorum umarım onu sever...

selam hanımlar pek yazamıyorum ama takıp edıyorum oğluşumu sunnet ettırdık zaten tıkalıymış doktor amcası ikı kez acı cekmesın dedı.

sızler nasılsınız

Canım çok haklısın da insan bebişler uyuyunca biraz da kendisine zaman ayırmak istiyor.Yani en azından ben öyleyim...
Arada yykuya yatırdığımda kendime zaman ayırıyorum ki uyandığında daha güzel zaman geçirebilelim diye.Mesela sabah yatırdığımda evimi toparladım falan,şimdi yatırdığımda ise kendime zaman ayırmayı tercih ettim.Zaten 45-50 dakika anca uyuyor.
Dinlenmek benimde hakkım

benim üst komşu çok ama çokk rahatsız ediyodu bizi özellikle oglu hiperaktif sesi hala kulaklarımda...
kötü komşu ev sahibi yaptı bizi dayamadım taşındık ev aldık krediyle
bizim için iyi oldu amaküçük çocuk olunca gerçekten hiç çekilmiyo böyle insanlar

selam hanımlar pek yazamıyorum ama takıp edıyorum oğluşumu sunnet ettırdık zaten tıkalıymış doktor amcası ikı kez acı cekmesın dedı.

sızler nasılsınız

hayırlı olsun hayatım bende düşünüyorum sünnet ama eşimin gidişine yakın yaptırcaz yasını gecsin istiyorum cnkü hem oda görsün hem bebegim diş sıkıntılarıda biraz olsun azalsın .....

damızlıkmı saol canım layık olmak ne demek

eline sağlık annenin

maşallah sübhanallah bebişine saçlarına bayıldım valla benim tavşanım kel daha çıkan saçlarıda dökülüo

çok güzel fotolar benim eşim olcak AYU girmedi doğumhaneye içimde hala yaradır

Eki Görüntüle 530712 Eki Görüntüle 530713 Eki Görüntüle 530711 Eki Görüntüle 530710

sonunda jokere gidip bu harika şeyi aldım kızıma yakışmışmı teyzelerii.

amanın çok datlu maşallah sübhanallah sexsi şey ne olcak ilerde düşünemiyom ben bunu

Bebeleri uyuttunuz mu kızlar
Bugün pek bir kalabalığız

ne uyutması yaw uyutuyorum kendi adıma 10 dak sonra başlıo zırlamaya altı kuru mamada yedi sallıyorumda bu zilli daha ne istiyo

ah her yerim ağrıyo tavşanla uğraş babasıyla uğraş 2 bölümsende kurtulsam

inşallah sizin gününüz güzel geçiyordur mayıs bebişleri ve çilekeş anneleri

bide misafir gelcek

benimki memede hayatım öle yazıyorum melegim hala yok ortalarda kızlar haber alan varmı...

Ben de merak ediyorum meleğim'i..En son eşiyle gaziantepe gidecelerdi ama haber gelmedi hiç.

Merhaba canım...Kayra da en sevdiği şeyleri 3-4 gün boyunca red etti ama dün biraz daha iyi idi.
Bakalım bugün nasıl geçecek...
Yoğurt çorbasınıda sever umarım

sızler nasılsınız

Hayırlı olsun canım...

ayuuuu bu lafa cok güldüm siz beni öldürceksiniz.... banada misafir gelmişti gecen halada gelemedik kuranına gelcez diyen kişiler var ya ne demek gelemedim dag bayır gezersiniz ben dogum yaptım gelmediler kurana gelmediler utanmadan gelcez diyolar öle diyene direk yasına geldi zaten diyorum banane gelmiyosan hiç gelme 2 takıma ihtiyacım yok morale önemsenmeye ihtiyacım vardı ama şimdi onada gerek yok iyi günümde yanımda olmasınlar hepsinin yüzüne haykırasım var ama nese

kızlar herkese günaydınlar iyi öğlenler kızı zorla uyutup da ev işi yapmayıp burada takılanlardanım... ev işini yap yap nereye kadar her gün aynı...kurbandan sonra bir de işe başlıycam..o zaman ipin ucu iyice kaçacak... bu arada kızımda bir ses var sormayın...ağlamıyor resmen çığlık atıyor...dün mudanyaya balık yemeğe gittik ...arabada avutamadık...oyuncak bana mısın demedi...dışarı çıkık ses yok...eve dönmek için tekrar bindiğimizde abartmıyorum eve kadar zırladı..göz de tek damla yaş yok...eve geldiğim de ilk iş banyo oldu..hani ateşi söner diye... son zamanlarda iyice odasını arar oldu...bayramda eşimin tarafına gideceğiz...naparız bilmem...ek gıdaya başladık bir aydır..az az veriyorum..bu gün kızım hiç bir şey almak istemedi..yoğurdunuzu meyve suyunuzu ve sebze çorbanızı nasıl aralıklarla ne kadar veriyorsunuz...zeynepcim bu konuda denenmiş tecrübelerine ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…