2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kategorısı x cnm x ne kıı acaba
ya ufff ck kararsızz kaldım...
Dr yasmın yada turevını verıck cunku tr de baska yokkıı
neyse ya ben hala kararsızım esım asya ya zararı olur dıye endıselııı
1 ay daha beklıcem sanırımmm yasmn korumanın dısında olumlu etkılerıylede bana ck yardımcı teskrlr cvp ıcınn cnm

cnm bızdde 4 kızkardesız ama ablalarım benden 10 yas buyuk zaten ayrı evlerde buyuduk annelerımız farklı
kızkardesım ya yurtdısında ya kampta ya okulda macları oluyo devamlı derslerı var
3 aydır amerıkada msela msn den denk gelebılırsek gorusuyoruz asya dogdugunda bır gece kalabılmıstı taaa o zaman gordum dusun...
E ben okurken 4 sene bursada yasadım
bız hıc oyle olamadık ozendım sıze
keske en azından kucuk kardesım yanımda olsaydııı derım heppp

arkadaslar içim içime sıgmıyor 10aylık bebegi olan ablam yine hamile ve benim zorumla test yaptı o cift cizgiyi görmek süperrrrrr bişey 2.defa teyze oluyorummmm
hayırlı olsun canım, Allah sağlıcakla tamamına erdirsin :))
1 buçuk yaş araları olacak valla şimdiden Allah kolaylık versin ablana

bizim bebiklerde babalarına mı çekti ne,sen esmer oglun sarı :))
kız çektiririm diyosun yani alemsin :))
ayıp ama ya yiğeni zayıf noktasıymışş, kardeşinin hiç mi hatrı yok onun istediği beğendiği eşiyle anlaşmaya çalışmıyorsun
inşallah canım gönlünce huzurlu sorunsuz bir tatil geçirirsiniz..

maşallah, ne de güzel duruyor, nasıl da büyüdüler ya
Allahım hepsini anne babalarına bağışlasın..

canım ya benim yengem 2.ye bebeği 10 aylıkken hamile kaldığı için sonrasında bebeği çok küçükken yasmine başladı.
garantiye almak için işi..
dr.da tamam demişti ama ben istemem şahsen, hele bu aralar süt en temel besini, hormonlar nasıl etkiler bilemeyiz sanki :44:
yine de dr.a danışmadan kullanma istersen..

ayyy hayatım rabbim hepinizi bi araya toplasın senin gibi renkli biriyle yasamayı kacırıyorlar hayatım onların eksikligi saka bir tarafa onlarda istiyorlardır ama planlar uymuyordur inş kızının cok kardesi olur ve hep yan yana olurlar inş

aynen hayatım babasına cekmiş göz iriligi elleri falan ben ama diger her yeri baba sarılıgı yani hayatım bize benzemiyorlar zaten eşimin küçüklügünü bilen sen sadece tasıyıcı olmussun diyor kıl oluyorummm

Nasil seviyorsa oyle yesin prenses ben de onu yerim yolda gorsem!

BIYOLOG X grubu bir ilac kullanmamani tavsiye ederim
Gebelik ve emzirme donemiyle ilgili kategoriler bunlar
Internetten bir arastir istersen
B grubu mecbur kalininca kullaniliyordu fayda zarar hesabina gore
Ben onu bile icmezdim

TURUNCU cok sevindim kiz kiza keyif yaparsiniz anne gibisi yok di mi

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz son birkac sayfayi okuyamadim ama hersy yolunda sanirim

Bizim oglan arac koltuguna sigmiyor ne yapacagimizi bilemedik
Yeni alsak 6ay sonra one bakan koltuga gececek:26:
Skisik skisik gidince de terliyor kuzum
Boyu da yetmiyor dizlerini bukup oturuyor
BEYKOzcum ablana cok sevindim planli bir gebeliktir umarim gule gule buyutsin insallah. Zorla mi dogurtuyorsun yoksa?

Kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir 1 haftadır giremedim misafir falan derken anca bakabildim bide şifremi unutmuştum buraya da yazamadım neyse en sonunda hallettim. Bu arada kızlar kızım gecen hafta cuma günü diş çıkarmaya başladı yani patlattı.. şimdi ikinci belirginleşmeye başladı D vit falanda vermedim halbuki neden erken çıktı anlamadım aile de yok erken diş çıkaran. Allahtan hayırlısı mızmız bi bebek oldu iştahı azaldı uyku düzeni bozuldu artık hiç emmek istemiyor daha şimdi sağdım azcık bişey çıktı zaten. öyle işte bu arada kızlar bence bebeğm fazla yiyor çok kilolu diye düşünmeyin çünki diş çıkarma dönemi gerçekten etkiliyor... ben kızım için fazla mı yiyor diye düşünüyordum da.. 66 cm boyu 8.200 idi kilosu geçen hafta aşıda.. gerçi kaşık mamasını çok seviyor bir çorba kasesi yiyor biraz sıvı yapıyorum kabız olur diye ama dişten sebep şimdi ishal gibi bakalım hani ilk günlerdeki gibi sırf süt içerkenki gibi kakası bakalım günden güne değişiyor takipteyim günde 3-5 arası kaka yapmaya başladı inşallah tam olarak ishal olmaz. muz yedirdim bugün yine. bu arada daha önce muz verdiğimde kakası normal sarı- kahve rengi arası içinde sanki dere otu var gibiydi herhalde muzun içindeki lifleri öyle çıktı aceba alerji mi yapmış oldu muz yedirip kakası böyle olan varmı?

bu arada geçmişi okuyamadım inş okuyacam 45. sayfada kaldım okuyabilirsem okuyacam inş ama umarım herkesler çoooooooook iyidir. öptüm bebişlerinizi.... gıgıkdan...

Çok haklısın canım
bende senin gibi düşünüyorum
Allah izin verirse kızımı öpe koklaya büyütmek istiyorum
kısmetse 3 yaşına geldiğinde 2.yi düşünüyoruz
hayırlısı olsun

dediğin gibi hamilelikte çok önemli
9 aylık bir süreç
rahat geçiririz hepimiz umarım
Allah gönlüne göre versin

ama kabul et
bir ara burada kaza kaza diye diye herkesi heyecanlandırdın
ziyaretçileri bile

Hepinizi kucak dolusu opuyorummm insallah guzel ve keyifli hafta sonu gecirirsiniz hava temiz valla bende isimi gucumu bitireyim kizimla azcik yuruyuse cikayim diyorum

ben arac koltugumu 15kg-36kg aldım sen kac kg aldın??? planlı hayatım ben yap dedim ama oda yapcaktı zaten cnkü bebegi herkezde duruyor ve ona bakacak yardımcı insanlar var ikisi bir büyücek

ben arac koltugumu 15kg-36kg aldım sen kac kg aldın??? planlı hayatım ben yap dedim ama oda yapcaktı zaten cnkü bebegi herkezde duruyor ve ona bakacak yardımcı insanlar var ikisi bir büyücek

Hangi marka aldin beykoz 15-36 nin yatar pozusyonu varmi?9-36 da var saniyordum ben Okyanusda sigmiyor one bakan oto koltugundan bende istiyorum daha rahat olur en azindan bu sekilde kizi pusetine bagla indir geri arabaya bagla zor oluyor benim icin de sabit koltuk olsun baglayim gideyim artik dimi ama

evet ama ben kocamdan beklemiyordum kazaa oldu dedim ya kalırsam millete derken kendim gidiyordum ben cok severim heyecanlanmayı oyuzden gebelik testi hobim var yapıp yapıp duruyorum o ara bende heyecanla korku gerilim arası bişey yasadım gecti günüm anaammm dedim ben hem kurtlanırım hemde kafayı yerim dedim ama cok sükür yokmus sende varmı gııı kaza falan ben bir kere yasadım cok şükür daha yasamadım

Son düzenleme:

Su an 0 13 kullaniyoruz ama sigmiyor sen dogdugundan beri ona mi koyuyorsun??

hiç incelemedim ben hamileyken aldım kraftın bu hayatım altında ayar varmıs ama ne derece yatar diyosun bilmiyorum kazık gibi dimdik duruyor

hiç incelemedim ben hamileyken aldım kraftın Eki Görüntüle 532223 bu hayatım altında ayar varmıs ama ne derece yatar diyosun bilmiyorum kazık gibi dimdik duruyor

Bacim sarı seker i hic oturtmadin mi?bak chicco yu aradim az once römer- maxicosi- chicco hiz testin den gecen 3 koltuk dedi bende dusunuyorumda muhtemelen 9-18 alacam yatar pozusyon onda var cunku almisken iyisi olsun bacim yawww

Cnm 9 18kg araligi var
9 36 gibi araligi buyuyen modellerin cok guvenli olmadigi yaziyor
15 36gibi modeller bizim bebegimize buyuk oldugundan guvenli degil cunku bu koltuklar icinde belirtilen kg.lar varken carpisma testlerine giriyor ve ona gore uretiliyor
Biz 13 36lik bir koltuga 8kg cocuk koyarsak Allah korusun bir kaza aninda o ataletle firlayabilir ve hicbir hak iddia edemeyiz

Imperfectparent sitesinde bir arastirma var
Motor und sport doiye bir dergide de bircok markanin test sonuclarini gormustum googleda aratinca cikar belki

Kullanan var mi bilemiyorum ama concord intense test edilen 8model icinde en pahali olmasina karsin en zayifiydi
On camdan firlayan tek modeldi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…