2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tabiki hayatim birdaha almayim diyede cocuga uygun olmayani almak zaten dogru olmaz yazdim biraz oncede römer e baktim iyi gibi duruyor ama bakalim yerinde gormek lazim maxicosi römer chicco hiz testinden gecmislerama beykozun kini anlamadim yafff yukseltici gibi duruyor
Chicco nun 9-18 ini de onerdi yatar pozusyonu var diye arkadas chicco da

Son düzenleme:
Bacim sarı seker i hic oturtmadin mi?bak chicco yu aradim az once römer- maxicosi- chicco hiz testin den gecen 3 koltuk dedi bende dusunuyorumda muhtemelen 9-18 alacam yatar pozusyon onda var cunku almisken iyisi olsun bacim yawww

bunu alırken eşimde arastırdıda aldı ama ben anlamıyorum canım ya

bunu alırken eşimde arastırdıda aldı ama ben anlamıyorum canım ya

Baci valla seninki oto koltugu deeeeelll ki yukseltici kemer leri falan yok yani 4 5 yas cocuklari oturtup arabanin eminyet kemerini takabiliyorsun onlara eee simdi neyle goturuyorsunuz kucakta mi?

Baci valla seninki oto koltugu deeeeelll ki yukseltici kemer leri falan yok yani 4 5 yas cocuklari oturtup arabanin eminyet kemerini takabiliyorsun onlara eee simdi neyle goturuyorsunuz kucakta mi?

Hayatim oda lazim olacak ileride ama degistirebiliyorsan degistir yani ben chicco nun kangurusunu almistim aralikta hic kullanmadim goturdum chicco iade aldi yerine baska seyler aldim tabi bu degisimi okiş 2 aylikken yaptim yani aldiktan 6 ay sonra özel musterimiz diye hemen degistirdiler

benimki bildigin koltuk hayatım saka bir yana ben bir arastırıyım aklıma gelmemişti koymadıgımdan benim bebegim yatarak durmuyor oyuzden hiçbişey kullanamadım doyasıya bebek arabasına bile uyutup koyunca duruyor yoksa durmuyor ah ah bu bebekler için neler hayal edip aldıkta kenarlarda duruyor

ben alcamda benimki yatarak durmuyor hayatım arabanın içinde sekilden sekile girip gidiyoruz ben bugun gitcem bakarım herseye bunu diyorum ya hamileligimde aldık ilersi için kangurudan baska bişeyde durmuyor oda suratı dısarı bakcak ben arabadan cok onla yürüyüs yapıyorum

Anladim tatlim benimkide zaten chicco nun bebek arabasinin icinde olan pusetten oto koltugu olarak kullaniliyor 13 kg ya kadar ama bizimki nin bacaklari sigmiyor ve ters oturtabiliyorsun ona yuzu arabanin gidis yonune bakan ve yatabilen 9-18 almak lazim suan icin kizim icin birde kucuk dikiz aynasi aldikmiydi bu is tamam
dedigim gibi sen onu degistirebiliyorsan degistir

yok adam degiştirmez okadar ay gecmiş ben yenisini alırım oglusuma saol bilgilerin için tesekkürler

1. Adim bilincli olacaksin
2. Adim cingene olacaksin
3. Adim havali oacaksin
4. Adim minnet etmeyeceksin
5. Adim degisim yapmiyorlarsaaaaaaaaa

Ben sizinle ugrasamam ver merkezinin numarasini deyip agirligini koayacaksin
merkezle gorusurkende hic bir sekilde TAVİZ yokkkkkk
ben sizin ozel musterinizim fatura kayitlariniza bakin ne kadar alisverisim var sizde siz bugun beni madur ediyorsunuz oysa ben sizi her turlu musterisinin arkasinda oldugunuzu dusunerek tercih etmistim oysa x firmadanda alabilirdimmmm deyippp sinirlenin veeeeeee gerekirse kapatin telefonu 5 dk sonra size donerler

......hanim buyrun magazamizda degisiminizi yapalim diye
He heh bunlar cingene musteri taktikleri arkadaslar ama buyuk magazalarda ise yarar

yok adam degiştirmez okadar ay gecmiş ben yenisini alırım oglusuma saol bilgilerin için tesekkürler
Rica ederim hayatim oglusun keyifli seyahat yapsin annesini uzmesin o yeter hangi magazadan almistin valla ver tel nosunu fatura duruyorsa direk iade aldirtirim senin icin yani

herkese iyi hafta sonları... kılar kaç gündür pınarda yok dimi yoksa ben mi kaçırdım? ameliyat mı oldu acaba

kızlarr nabersinizzz
kızımı yıkadım uyuttum uyandı
küçük bir armutun neredeyse tamamını babasınında yardımıyla mideye indirdik...
ardından emzirmeye aldımmm çünkü giydirip meleğim teyzesiyle buluşmaya çıkacaktık
ama asya uyuyakaldı babasıda uyuduuu ne varsa bende yanıma uzanan sızıyooo

uyansınlar giyinip çıkıcaz evden mahiri görücez...
zeynepcim bugün bize katılayamayacak ne yazıkkiii
ömercim bebek görmeye gidecekmiş kendisi büyümüşte....:):):)
eşim bırakıcak beni sonra alıcak anlayışından dolayı ona kocaman teşekkür edeyim nasılsa girip girip okuduğuna eminimm...
seni sewiyorum hayatımmmm teşekkür ederimmmm

kısmetse akşam resimleri koyarımmmm

Super yaa ne guzel bir iletisimdir bu valla cok mutlu oldum sizlerin adina Asya ve mahir pasaya kocaman

çok şükür kaza olmadı
ama ya bu sefer olursa diye diken üstündeyim

kuzum zeynepyus ismini değiştirdi dikkat edersen bulursun onu. buralarda yani merak etme iyiler çok şükür

Ayy gercekten mi?ANNE ZEYNEP degil dimi?
Zeynep eski kullanicilardan diye biliyordum o yuzden digerlerine dikkat etmedim demekki neyse saglikli olsunlarda ben dikkat etmesemde olur yani....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…