anammmmm pot kırdım kusura bakma
benim kızıma erkek mi diyenlere kıza kıza aynı hataya düştüm
affet canım
önemli değil şekerim, bizim hatunu erkeğe benzetmeyen yok değil hani.... hurafe olarak da peşi erkek diolar :)
Eki Görüntüle 532562 karşınızda dj ECE:))))
1. Adim bilincli olacaksin
2. Adim cingene olacaksin
3. Adim havali oacaksin
4. Adim minnet etmeyeceksin
5. Adim degisim yapmiyorlarsaaaaaaaaa
Ben sizinle ugrasamam ver merkezinin numarasini deyip agirligini koayacaksin
merkezle gorusurkende hic bir sekilde TAVİZ yokkkkkk
ben sizin ozel musterinizim fatura kayitlariniza bakin ne kadar alisverisim var sizde siz bugun beni madur ediyorsunuz oysa ben sizi her turlu musterisinin arkasinda oldugunuzu dusunerek tercih etmistim oysa x firmadanda alabilirdimmmm deyippp sinirlenin veeeeeee gerekirse kapatin telefonu 5 dk sonra size donerler
......hanim buyrun magazamizda degisiminizi yapalim diye
He heh bunlar cingene musteri taktikleri arkadaslar ama buyuk magazalarda ise yarar
cnm teşekkür ederiz fekat biz bir küçük hanfendiyiz
kuzum zeynepyus ismini değiştirdi dikkat edersen bulursun onu. buralarda yani merak etme iyiler çok şükür
Bulusacaklar cnmbugün burda kimsecikler yok...ben de süt sağarken anca fırsat buldum..kızlar napıyorsunuz ya...asyayla mahir buluştumu merak içinde bekliyorum...
Fistigim seni yerimmm gozleri anneye benziyor di mi??Eki Görüntüle 532562 karşınızda dj ECE:))))
oyy oyyy ne şeker bir dj olmuş ecemiz :))Eki Görüntüle 532562 karşınızda dj ECE:))))
mahir paşayı görmüş olduk :))
Eki Görüntüle 532669
Kizlar SMIKI diye bir magaza acilmis Anatolium.a
Acilis serefine hersey %25 indirimliydi
Maalesef baska yerlerden alisveris yaptiktan sonra farkettik ama o kadar sevimli urunler var ki dayanamayip yine de aldik
Polonya markasiymis ve cogu sey %100 pamuk
Uyku tulumlari astronotlar kulotlu coraplar fln
Kiz bebek reyonunun onunden ayrilamadim sahane giysiler vardi!
BIYOLOG Asya.yi orda susleyelim nolurrr
Eklediigm resimdekine de bayildim 20tl falandi
Omer.e Vecihi sapkasi aldik
Ek gida tabak canagi meyve filesi fln hersey indirimli
canım ben satıs elemanlıgı yapmış insanım bunu sonra yine alıcam hayatım oyuzden vermeye gerek yok hayatım saol yinede
Maasallah annesi pek bi saskin bakiyor Allahim koru yavrularimizi maasallahEki Görüntüle 532562 karşınızda dj ECE:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?