Eki Görüntüle 532562 karşınızda dj ECE:))))
günaydın mybabylove
forumda bir ikimiz varız
galiba herkes pazar şekerlemesi yapıyor
Eki Görüntüle 532562 karşınızda dj ECE:))))
Gunaydin sekerim yeni gordum kusura bakma benim ipad surekli online ama bazen basinda olmuyorum pazar sekerlemesimi branc mi yoksa gezmedelermi?Valla bu kizlarla kaynatacam diye isi gicu bosverdim ama onlar hafta sonu kocisleriyle takiliyorlar oyuzden bende dun evimi sildim supurdum bugunde utu yapacam offf offf hava guzel hafta sonu benim herif calisiyor:2:seninkide mi calisiyor hafta sonlari
ikisine de maşallah
biyolog ne iyi yapıyorsun
gurubun magazin sorumlusu gibisin
haberler sende, resimler sende, buluşmalar sende
ankaraya gelince benimle de buluşur musun
ankarada 3 sene okumustum
annem ankaralı bayadır gıtmıyorm ama
gelırsem neden olmasın
aslında esıme tesekkr edıyrm
gıtmek ıstıyrm ıkıletmıyo
kendıde katıldı walla
bızden daha cok onlar kaynattı
ya kadın delımısın dıyebılırdı heuheuheuhe
ankarada 3 sene okumustum
annem ankaralı bayadır gıtmıyorm ama
gelırsem neden olmasın
aslında esıme tesekkr edıyrm
gıtmek ıstıyrm ıkıletmıyo
kendıde katıldı walla
bızden daha cok onlar kaynattı
ya kadın delımısın dıyebılırdı heuheuheuhe
Bütün kuzuları ısırasım geldi. Özellikle asyayla ece :) hammmm
Valla cnm benim bizde dugundeydik simdi grldik forumbombosmus bugun annem uyutmus kizi sagolsun bende bi bkyim dedim sizeya cimcimeler bir harika..... asya ve ece ye maşallah, kızlar bebişlerinizi pompalıyomusunuz napıosunuzben naparsam yapıyım benim kızım tombiş bir bebek olmuyor, dr göre normal ama biz Türk insanı işte tombiş bebeği bi farklı seviyoruz
biz de bugun ailecek alışverişe gittik ama herşey ateş pahalı,hele birde bayram üzeri, o büyük markalar sezon sonunda nasılda yarı yarıya düşüyorlar, insan bile bile de alamıyor ki, ama bazen de mecbur oluyoruz... neyse sadece cici bir kadife pantolon aldım kızıma......
kızlar bu arada ben çok uzun zamandır giremediğim için, bu ay ki kilo ve boylarınızı paylaştınız mı....
bizim kg 6,5.. boyumuzda 70 cm...
ya cimcimeler bir harika..... asya ve ece ye maşallah, kızlar bebişlerinizi pompalıyomusunuz napıosunuzben naparsam yapıyım benim kızım tombiş bir bebek olmuyor, dr göre normal ama biz Türk insanı işte tombiş bebeği bi farklı seviyoruz
biz de bugun ailecek alışverişe gittik ama herşey ateş pahalı,hele birde bayram üzeri, o büyük markalar sezon sonunda nasılda yarı yarıya düşüyorlar, insan bile bile de alamıyor ki, ama bazen de mecbur oluyoruz... neyse sadece cici bir kadife pantolon aldım kızıma......
kızlar bu arada ben çok uzun zamandır giremediğim için, bu ay ki kilo ve boylarınızı paylaştınız mı....
bizim kg 6,5.. boyumuzda 70 cm...
Valla cnm benim bizde dugundeydik simdi grldik forumbombosmus bugun annem uyutmus kizi sagolsun bende bi bkyim dedim sizebenim kizimda oyle etleri boğum boğum degil ama doktorumuza gore gatet iyi kilosu sekerim bizim kizlar fit :) benim kizimda 6600 gr68 cm . Ben vede hergun tartiyorum valla bebek tartimda yok kendi dijital tartimda once kendim sonra kizimla tartiliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?