2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın mybabylove
forumda bir ikimiz varız
galiba herkes pazar şekerlemesi yapıyor

Gunaydin sekerim yeni gordum kusura bakma benim ipad surekli online ama bazen basinda olmuyorum pazar sekerlemesimi branc mi yoksa gezmedelermi?Valla bu kizlarla kaynatacam diye isi gicu bosverdimama onlar hafta sonu kocisleriyle takiliyorlar oyuzden bende dun evimi sildim supurdum bugunde utu yapacam offf offf hava guzel hafta sonu benim herif calisiyor:2:seninkide mi calisiyor hafta sonlari

yok canım haftasonu çalışmıyor ama hastalandı
halbuki ne planlarım vardı
hava da çok güzel iki haftadır hastalık yüzünden herşeyi erteliyorum

evim kalk gidelim diyor
her taraf har tarafta
çamaşırlar ütüler bana bakıyor
ama ben hiç üstüme alınmıyorum

sen bu güzel günün tadını çıkar canım kızınla beraber

ikisine de maşallah
biyolog ne iyi yapıyorsun
gurubun magazin sorumlusu gibisin
haberler sende, resimler sende, buluşmalar sende
ankaraya gelince benimle de buluşur musun

ankarada 3 sene okumustum
annem ankaralı bayadır gıtmıyorm ama
gelırsem neden olmasın

aslında esıme tesekkr edıyrm
gıtmek ıstıyrm ıkıletmıyo
kendıde katıldı walla
bızden daha cok onlar kaynattı
ya kadın delımısın dıyebılırdı heuheuheuhe

Keyifli vakit gecirmenize cok sevindimmmmeslerin sohbete katilmasida ayri guzel olmus.esinide kocamanmedeni koca boyle olur iste

yolun düşerse beklerim canım
eşine de helal olsun anlayışlıymış

in cin top atıyor forumda:)) pazar miskinliği sanırsam.

beykozcum ece mi oynuyor yoksa biz mi onunla oynuyoruz bilemedim:)) kızkardeşim takmış kulaklıkları şaşkın ördek gibi nereden geliyor müzik anlamaya çalışıyor halini bir görseniz o kadar komik ki:))
benim kız zeynep cassaliniden duvar şarkısına bayılıyor:))) sanırım rockcı olacak:))

kızlar ya siz nasıl seviyorsunuz bebişlerinizi bizimki iyice pişkin oldu acayip hırpalıyoruz severken onun da çok hoşuna gidiyor hiç nazlı olmucak bu kız galiba o yüzden gördüğünüz yerde istediğinizi yapabilirsiniz:))

birde korkuyorum ki ece gelecekte kapkaçcı olacak diye:)) birşey gösteriyorum ışık hızı ile kapıyor gözlerim ile beynim algılayamıyor hızını:)) dedesi speddy gonzalesim benim diyor:))

iyi akşamlar herkese..
pazar günü forumda kimse yok çoğunluğun beyi evde, gezin bakalım

bende kızceme ciciler aldım, bi ara resimlerini çekersem gösterebilirim..

azraece, eceyi ne komik hallere sokuyosunuz ama çok şirin oluyo o ayrı tabi
ben kızımı müzikle uyutuyorum, bazen rock, bazen pop, bazen de yoga müzikleriyle uyuyor..
müzisyen olacak heralde diyorum ben de
dışarıda uykusu gelince açıyorum, yanımda olanlar telefonunuz çalıyor galiba diyorlar :26:
bu arada aynnen dediğin gibi elimde ne varsa saldırıyor, telefon varsa onu almaya uğraşıyor
babasının gözlüğünü aniden öyle bir çekişi varki yaramaz kızlar siziiii :))

ya cimcimeler bir harika..... asya ve ece ye maşallah, kızlar bebişlerinizi pompalıyomusunuz napıosunuz ben naparsam yapıyım benim kızım tombiş bir bebek olmuyor, dr göre normal ama biz Türk insanı işte tombiş bebeği bi farklı seviyoruz

biz de bugun ailecek alışverişe gittik ama herşey ateş pahalı,hele birde bayram üzeri, o büyük markalar sezon sonunda nasılda yarı yarıya düşüyorlar, insan bile bile de alamıyor ki, ama bazen de mecbur oluyoruz... neyse sadece cici bir kadife pantolon aldım kızıma......

kızlar bu arada ben çok uzun zamandır giremediğim için, bu ay ki kilo ve boylarınızı paylaştınız mı....

bizim kg 6,5.. boyumuzda 70 cm...

Valla cnm benim bizde dugundeydik simdi grldik forumbombosmus bugun annem uyutmus kizi sagolsun bende bi bkyim dedim size benim kizimda oyle etleri boğum boğum degil ama doktorumuza gore gatet iyi kilosu sekerim bizim kizlar fit :) benim kizimda 6600 gr68 cm . Ben vede hergun tartiyorum valla bebek tartimda yok kendi dijital tartimda once kendim sonra kizimla tartiliyom

Kizlar hamilelik boyunca gittigim duğunlerde oturmanin horon oynaymamanin acisi bu gece cikarmis bulunmaktayim :) yanima diz babetlerimide almistim baktim kemençeci yanaşti piste hoppp benim ayakkabilar degisti bi oynamisimki sormayin gitsin

yine hastalandım yahuuu boğazlarım şiş ateşim var püffff...
yarın eşim şehir dışına çıkıcakmış hemencecik annemi çağırdım....
şimdi karşılıklı açtık pc leriii hem çene çalıyoruz hem pc de takılıyoruzzzz....
ananesi kızıma süper ayakkabı patikler getirmiş çeşit çeşittt
cam rende de getirmiş saolsunnn

kızlar ben zencefil ıhlamur limon elma kabuğu çubuk tarçın kaynattım içiyorum....
zararı olma değilmi benm cadı kuzumaaa....

birde annem ek gıda vermemi yasakladı rende getirdim ama bekle diye:)
millet ver ver der benm ki tam tersiiii
sanki o kızım ben anneee benden kokoş şekertopummmmm
insanın annesinin yanında olması büyük lutüffffff

dilekmete
off horonlu düğün ablamın düğünü geldi aklıma
ben nikahtan evlenmiştim ama eniştemde samsunlu e biz rize...
anam salon inliyordu tepinmedennnn....
kaç yuvarlak vardı hatırlayamıyorum içiçeee
özellikle ayakları yere vurma anında gümmmmmmmmmmm:)
ablam evleneli 8 sene oldu bak hala aklımdaaaa.....
yarın heryerin ağrımasın şekeriiim sıcak duş alda yattt yumuşasın kaslarrrrrr

kızlar ya sizi resmimiz yanıltmasın ece 4. ay kontrolünde 6800kg idi. şimdi olmuş olsa en fazla 7500 olsun ortalama gidiyoruz işte

Slm herkese kizlar istanbuldaydim tatile gelmistim moskovada yasiyorum neyse tatil berbat gecti bebekle bide cantami caldilar hemde kapali 3 bayan basortuyu nasil kirletiyorlar isleri bitikten sonra esarbi cikarip atiyorlar meslek haline gelmis altinlarim param dolar tlf herseyim giti can sagligi olsun oglum 5 aylik oldu ama cok sorunlu yemiyor meme emiyor kilosu 7.500 disi cikti iki tane kabiz oldu cok kotu ne yedircem ne yapcam bilmiyor ne versem burdaki doktor olmaz diyr bildgnz bir yedirme sekli tablosu varmi bana yazin emi 2 cocugum ama yinede unutum ne yedircegimi ilk oglum anne sutuyle buyudu ama bu oglum biberon emiyor meme emiyor emsiz emiyor devam sutunu kasikla vermek bezdirdi beni allah yardimcimiz olsun simdiden herkese tsk optum cici anislerr

arkadaslar size bişey sorcam bebege meyve verdigimizde ona alerjisini oldugunu nerden anlıycam ve bugun bebegimin kakası ve osu... cok kokuyordu üşütmüşmü acaba sıkıntılı bellii mız mız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…