2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

annemle uzun bir kahvaltı ardından asya hanımla oynaştıkkk
birazda gezsek mi ne bugünnnnn
eşim de yok yemeğide dışarda hallettikmiii ohhhhh:)

zeynepcim
içiyorum cnmmm
evim mis gibi tarçın koktuuuu
enerjim konusunda eşimde öyle diyorrr
sen hiç yorulmazmısınnn ama inan bana yatağa başımı koydugum anda derin bir uykuya dalıyorum.....:):):)
darısı tüm annelerin başınaa hareket hareketttt kızlarrrr

cnm maydanoz nane azaltır diye biliyorum...
maydonoz suyu ödem söktürücüdür muhteşemdir..
doğumdan sonra kontrol edileyemeyecek kadar şişti sağ bacağımmmm eşimin terliklerini dahi giyemiyordum
bir gecede indirdi ödemi ama azaltır sütüüü
bir kes bakalım maydanozu su iç takip et cnm benmmmmm

bugün aşı olmamasına rağmen kızımı kilo takibi için sağlık ocağına götürdüm
ishali geçtikten sonra toparlanmış çok şükür
boyuna da baksak dedim ama bu hemşireler tembel yavv
boyu değişmemiştir dediler bakmaya tenezzül etmediler
kilosu iyi diye ben de ısrar etmedim
biyolog geçmiş olsun, çabucak geçer inşallah hastalığın, bol bol sıcak bişeyler iç..
ne güzel annen de gelmiş, asyayı biraz ona devredersin sen de güzelce dinlenirsin inşallah..
çok kötü olmuş ya, tatilden gelip memleketinde soyulmak sağlık olsun dediğin gibi ama bu tür olaylar insanın moralini sıfırlıyor.. Allah başka dert sıkıntı vermesin..
kabızlığa en iyi armut geliyor, ben ne zaman versem kızım hemen ishal oluyor
kaşıkla yemeyi bilmiş olması da güzel canım, çünkü bilmeyenler çıkarıyor yiyemiyor kaşıkla
ne güzel seninki alışmıştır bile..
arkadaslar size bişey sorcam bebege meyve verdigimizde ona alerjisini oldugunu nerden anlıycam ve bugun bebegimin kakası ve osu... cok kokuyordu üşütmüşmü acaba sıkıntılı bellii mız mız
beykoz en çok üşütmek gazda koku yapıyor,
oğluşunun karnını ve ayaklarını sıcak tut geçer inşallah..
canım ben fazla limon nane maydanoz gibi besinlerin tüketilmesinin sütü olumsuz etkilediğini duymuştum :26: ne kadar doğru bilemiyorum tabi,tv de söylemişlerdi..
sen en iyisi bunlara yaklaşma etkilemiş olabilir
bir de moralini bozma, benim de bazen sütüm azalıyor, bazen de şişip ağrı yapıyor
yine artacak inşallah sıkma canını..

canım dogru diyosun ben tulum alcam üstünü actıgından olmustur gece buhafta hallediyim onuda saol hayatım inş gecer

cnm bol bol su içç, birde burda şeftali konu olmuştu süt için.. bende de yaramıştı işe, umarım sana da faydası olur....

beykozcum bizimde kakamız kokuo ama ben pirinç unu verdiğim için onun gibi kokuo o yüzden muzun günahını alamam

lillac bende bu ay sağlık ocağına götürdüğümde kilosunu bile zorla ölçtüler, sanki çok zor bir işşş, ayrıca görevleri ama hiç ilgilenmiyorlar, bi dahaki gittiğimde isimlerini alıp şikayet edicem sağlık bakanlığına...

kızzzz anan kaccak saka bir yana bakıyormus kadın torununa Allah razı olsun bizde o bile yok yani bu konudan dertliyim offf

Valla hiç kaçacağı yok.. nerdeyse bana bile vermeyecek çocuğu öyle bi sahiplenmiş ki..Geçen haftalarda biraz rahatsızlandım.. annem çocuğun yanında durm aon ada geçecek diyor.. ve hasta olduğum akşam oğlum annemde kaldım.. bol bol süt de sağdım bıraktım.. mışıl mışıl uyumuş anneannesinde. Bende o gece deliksiz uyumuşum ertesi gün bomba gibiydim :) Merak etme seninki de bi tadını alsın bak gör sana bile bırakmayacak..Hele bi ona şirinlikler yapmaya başlasın o zaman hiç kıyamayacak :))

Az önce kaçamak yapıp yemekten sonra işten çıkıp eve gittim :)) Oğluşum uyuyordu emziremedim ama sütü sağıp sıcak sıcak termosa koydum.. Tam ben gidecekken uyandı.. oooh mis gibi öpüştük koklaştık.. of zor geliyor yaa bütün gün iş yerinde resimlerine bakıp duruyorum.. çok özlüyoruuum

offf derdimi deştin canımm sen azından gün içinde gidip görebiliyormuşşsun bu bile çok büyük bir şans, benim evim ve işim arası uzak bende bütün gün resimlerine videolarına bakıyorum sağlıklı olsunlurda yavrucuklarımız napalım akşam acığı kapatıyoruz

anam foruma bak 2 sayfa ılerlemısss
bende uzandım kızımı emzırıyorum
bu gece babamızda yok asya yanımda uyurrr ana kızzz uyuruz ınsallahhh

offf bırde ıyılesseydımmmm heryerım agrıoo yahuuu
nerdeeee bu mıllettttttt

canımmmm bende işteyim, günde kaçkere arıyorum annemi belli değil sütünü içtimi meyve yedimi, sebze yicekmi bugün vs... Uzkatan kumanda gibiyiz dimi:)

aynen cnm ben de 10 kere arayanlardanım::::::)))kv'me ne yedirdin diyorum?yada ne yedi?baklava yedi diyor artık dalga geçiyor benimle:))

nagihan okuyunca üzüldüm
maydonoz benim sütümü çok azaltır ama sende neyin etkisi oldu bilmiyorum

sen de biliyorsundur sadece hatırlatmak amacıyla söylüyorum emzirme döneminde moral çok önemlidir
o yüzden canını sıkmamaya çalış
Allah o tatlı bebişinin rızkını verir merak etme

süt artırıcı ufak tefek yöntemler var
yaptıklarımı paylaşayım seninle:
günde 4litre su içiyorum
gece yatarken başucuma büyükçe bir bardağa humana still tee hazırlayıp koyuyorum emzirmeye kalktıkça hem bundan hemde su içiy0rum
karışık komposto yapıp içiyorum.(5 adet gün kurusu kayısı,1 adet ayva,1 adet elma,1 avuç kuru yabanmersini,5 adet kuru erik,1 adet çubuk tarçın,4-5 karanfil)

ayrıca intertnette dut kürü tarifleri de var
bir bak istersen

sende nasıl bilmiyorum ama benim adet dönemimde sütüm azalıyor
acaba sende adet dönemin de misin?

nolur üzme kendini
hadi gül biraz
at bakimmmm bi kahkaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…