Merhaba kızlar tam da beni çıldırtan konudan bahsediyorsunuz.yusuf ömer gece 12 den once uyumuyor hatta önceki gece 1 buçukta uyudu.hani desem ki geç uyudu deliksiz uyur nerdeee her 1,5-2 saatte bir uyanır.memeyi emmeden uyumaz.çok kötü alıştı napcam ben yardiimm
Bu arada 5. Ay kontrolümuzu olduk.bu ay 450gr almışız.malum ağır ishal atlattık ona rağmen gayet iyi dedi doktor.7250gr. Boyumuz 66.5cm. Ek gidaya ufak ufak alıştırma turlarına başla dedi doktor.bugün denemek için azıcık muz verdim.yalandi durdubiraz da şu verdim ama suyu sevmedi gibi.
Kızlar geçmişi okumadım konuştunuz mu bilmiyorum.kati meyve sikacagi ve mama sandalyesi tavsiyesi istiyorum.al yanaklı bal dudaklı bebislerinizi gidilarindan öpüyorum
ooooyyy ne güzel bebegin kuzucun kocacın hep beraber üşümezsinizde valla bende üşeniyorum yatagı yanımda koymuyorum yanımda emiyor gögüslerim acık yatıyorum üşütcem diye korkuyorum buara basım agrıyor
ya evet çok güzelde,gece kimden yumruk yedigin belli olmuyor
bu arada çok alıştırma cnm yanında yatmasına
sonra ayrılmaz senden..
benim büyük kız(3 buçuk yaşında)dogdugundan beri hala yanımızda yatıyo
canıma tak etti kış geçsin ayıracam yatakları...
2 gün oldu ek gıdaya elmayla başladık bizde..
suyunu içiyor ama püresini diliyle ittiriyo dışarı...
yarında şeftali deneyecem inş yormaz beni...
boğa burcu iştahlı olur derlerbakalım görecez...
cok geziyor musunuz? Ve Kayra.nin keyfi nasil?Günaydın kızlarrr
Annemleri az önce yolcu ettim.
4 gün nasıl geçti anlamadım.O kadar güzeldi ki...İnsanın bebek büyütürken yanında bir yardımcının olması ne güze bir şeymiş.Hele bu kişi anne olunca daha da güzel oluyor
Unuttuğum makinayı çalıştırıyor,asamadığım çamaşırları asıp topluyor,ortalığı düzenliyor,yemek ile ilgileniyor,Kayraya bakıyorrrr...
Aaahh ahhh keşke biraz daha kalsalardı :97:.
Geçmişi pek takip edemedim.Aklımda kalan konular dan biri oto koltuğu.
Ben şubat tatilinde 3 haftalığına yurtdışına çıkacağım.Maxi cosi markasını araştırdım ve türkiye fiyatları ile karşılaştırdım.Euroyu 2.10 olarak hesap yaptım.
Maxi cosi priori sps enzo 2013: Türkiye ortalama 500 tl / Yurtdışı 208 TL (99 euro)
Maxi Cosi pearl total black 2013 : Türkiye 610 Tl(ebebek) / Yurtdışı 410 TL (195 euro)
Maxi Cosi Tobi total black 2013 : Türkiye 693 TL(ebebek) / Yurtdışı 480 TL(229 euro)
Römer duo plus 2012 : Türkiye 949 TL (ebebek) / Yurtdışı 585 Tl (279 euro)
Römer King plus 2012 : Türkiye TL 760 (ebebek) / Yurtdışı TL 409 TL (195 euro)
Bu yaptığım ufak çaplı internet üzerinden bir araştırma.Yani detaylı bir şey olmamasına rağmen fark fazlasıyla göze çarpıyor.
Tek sorun Kayra Ocak sonu 9 aylık oluyor.9 aya kadar elimizdeki ana kucağı ile idare edip edemeyeceğimiz beni düşündürüyor.Şuan hala rahat görünüyor içerisinde ama 1 ay sonra sıkılmaya başlar gibi.7 ay gibi diğer koltuğa geçmeyi planlamıştım ama 2 ay daha bekleyip yurtdışından mı getirsem diye düşünüyorum.
Sizler benim yerimde olsanız ne yapardınız ?
cok geziyor musunuz? Ve Kayra.nin keyfi nasil?
Omer hem boydan hem enden sigmaz oldu ve oyuncagiyla takilarak ters gitmek artik beyefendiye yetmiyor
Biz o nedenle yurtdisina gidip gelme planimiz ve yurtdisindan gelecek arkadaslarimiz olmasina ragmen bir an once alacagiz
Ama idare edebiliyorsaniz bekleyip disaridan getir derim
Taxfree ile beraber 500tl civari fark olur bu da 1akulu araba 1mama sandalyesi demek
kızlar herkese merhaba
yarın 5. ayımız doluyor ama annem bugün sağlık ocağına kontrole götürdü kızımı 900 gram almış, 7400 gr ve 71 cm olmuşo kadar sevindimki memeyi hala redderek emiyor zatende sütüm az ama ek gıdaya geçiş kararım iyi olmuş sanırım, zeynep ada'm 1. ayından beri ilk defa mutlu etti beni kılo alımıyla
günaydınn..3 gün ayrı kaldım buralardan özledim valla.ablama gittim Allah kısmet ederse cuma günü doğuma gidicek biraz evine çeki düzen verdik.kocişte il dışındaydı zaten dün akşam geldi birlikte evimize döndük tabiii ben gelir gelmez yavrumu uyuttum hemn mayıs annelerine daldım geçmiş sayfaları okumaya başladımeşimde 3 gün ayrı kaldık sen beni değil annelerini daha çok özlemişsin diye söylendi geçmiş sayfaları bitirdikten sonra ona olan özlemimi gösterdim
Eceye,Asyaya,Mahire maşallahhbiyologcum meleğimle eşlerinizle birlikte görüşmeniz ne güzel olmuş..nerden nereyee diye insan düşünmeden edemiyo
Sinemisede maşallah en son dudakları büzülmüş bi bal görmüştük şimdi büyümüş fıstık çok tatlı çokbenim oğlum gibi kara kaşlı kara gözlü:)benim sıpam bana hiç benzemiyo ben kumral yeşil gözlü..oğlum esmer zeytin gözlü gözrengi değişmez artık heralde kara gözlü oldu yavrum
beykozcum bebeğiniz hayırlı olsun darısı senin başına mı desek:118:
nagihancım sütünün azalmasına çok üzüldüm canımm..sütüm azaldı diye kafana takma ve düşünmemeye çalış o bile çok etkiliyo inş çoğalır en kısa zamanda sütün bol bol su ve süt iç
Okyanusunda tahlileri temiz çıkmış çok şükür Mybabaylove ön sayfalarda çok güzel ve çok içten bu dua etmişsin canım..aminnn
kızlar herkese merhaba
yarın 5. ayımız doluyor ama annem bugün sağlık ocağına kontrole götürdü kızımı 900 gram almış, 7400 gr ve 71 cm olmuşo kadar sevindimki memeyi hala redderek emiyor zatende sütüm az ama ek gıdaya geçiş kararım iyi olmuş sanırım, zeynep ada'm 1. ayından beri ilk defa mutlu etti beni kılo alımıyla
maşallah planner, kızın ne güzel büyümüş
benim kızımda emmeye pek hevesli değil
inşallah ek gıdaya geçince yüzümü güldürür
Bizde bugün 5. ayımızı doldurduk.. (16 Mayıs doğumluyuz) Cuma günü kontrole götüreceğim.. bakalım boy ve kilomuz nasıl? Çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?