2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım tın tın 2sayfa olmus onada sükür hiçkimse yok buarada arkadaslar ben yürütec almak istiyorum ama cok para vermek istemiyorum az kullancak zaten ben iş güç yapamıyorum içinde 10dk dursa kardır ben cok uydurukları gördüm internette fikir istiyorum su iyi diye

biyolog çok geçmiş olsun

Gecmis olsun canim yaaa asya uzmez annesini zaten gercekten bebekler hissediyor annenin rahatsiz oldugunu ve sakin oluyorlarr

Son düzenleme:

çok sağol cnm.ben henüz hiç adet olmadım.adet dönemi diye birşey bilmiyorum yani.sağol desteğin için.süt için özel birşeyler yapmıyordum ama yapacağım kesin.çünlü kızımı emzirmek en özel şey.kuşum benim ya.göğsümde nasıl mayısıyor,uyuyor,bayılıyorum ona ya

kızıma bugun gıttık ve oto koltugu aldık uc kademelı yatar pozusyonu var ındırımde gordum aldım aslında ben kamoflaj renklı olanı begenmıstım ama ankarada bulamadım sımdı bı bakalım nasıl eklenıyormus resım:44:olaaaaaa oldu galıba neyse bakayım bı olmusmu:

Eklentiler

• $trifix_nick_02_vt_ro_2012_400x450px.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 17

canım bunları fiyatları ne ben bakmıstım 700ler 1milyarlar en düşügü 300müydü neydi buarada güle güle kullanın hayatım ..

canım bunları fiyatları ne ben bakmıstım 700ler 1milyarlar en düşügü 300müydü neydi buarada güle güle kullanın hayatım ..

bacım senı kım uzdu bakem?valla beykozcum netten de baktım 1500 e vardı ankarada bebegım dıye bır magaza var oradan aldım1170 e buldum 9-18 kg yaklasık 4-4,5 yasa kadar oturur
bızım dıgerıne sıgmıyor artık kucuk hnm ama bu pahalı geldıyse chıcco danda alabılırsın su an ındırımde bugun chıcco yada gıttım cok para vermıssın dedı arkadasım ama kızım cok rahattı ıcınde onemlı olanıda o dedımuyudu hatta mamasını bıle ıctı araba hareket halındeykenveeee oyuncaklarıyla daha guzel oynadıdıgerı tam yatıs pozusyonunda oldugu ıcın oyuncaklarını farkedemıyordutabı her guzelın bır eksısı oldugu gıbı koltuguında var mesela eskı ana kucagını hemen kemerı sok cıkart o ıyıydı bunda kızı cıkartıyorum o bıraz tedırgın ettı benı terleyıp usuturse dıye ama cok rahattı onu farkettım

babamızı havuza yolladım ben gıdemedım malum test yaptırdım stresım gectıye dun regl oldumkızımıda uyuturum ohhhh mıs gıbı sıcak dus alırım dedım karnım agrıyor unutmusum valla regl agrısı neydı yawwwwtabı benım zıllı kızım babacı anasının keyıf yapmasına ızın verırmıuyuyacak gıbı bakalım bende sıcacık dusumu alayım sıkı gıyıneyım gebelıkte yanmaya benzemıyor valla

Canim erken degilmi yurutec icin bilemedim simdi. Ama bu zamane cocuklari belli olmaz onlarin isi oturur icine paşalar gini bende niyetim var yurutece ama kuzenimin bebegi bibucukyasina girdi onun yuruteci alicam ben sonucta kisa sureli bisey hatta oyle bi imkanin varsa bi bakin derim

Buarada horon sefami yazmistim size valla agriyo 4 biyanim bide gece evde herifimlede bi horon fasli yaptik hazir anam kizi uyutmustu sagolsunnn pestil haldeyim valla

Gecmis olsun canim yaaa asya uzmez annesini zaten gercekten bebekler hissediyor annenin rahatsiz oldugunu ve sakin oluyorlarr

ahhh cnmmm saol ama
asya gercekten uyumuyooo yanı cıdden yoruluyrm
annem bıle şoktaaaaa
bugun toplam 40 dk uyudu 5 yada 10 dk uyudu gunduz uykulalrını hala ayakta
anneme yoruluyorum dedıgımde bı cocuga bakamadın ne becerıksızsın dıye kızıyordu telde
ama gordu ve cok yoruldu
üstelık 2 kısıydık
ben bırde yalnız bakıyorum dusun halımı
şaka değil gercekten uyumuyo tam 11 saattır ayakta ve keyfı yerınde

yıne bır dokun bın işit
cok dertlıyım bu bakıma
kızımın gelısımı kılosu boyu posu ck sukur cok cok önde ama .............sabır sabır sabır

ankarada bi sarsinti hissettimmmmdedim noluyorrrr meger senmissin haaaohhhh valla doktuysen kurtlarini iyi gelmistir sana

aslında 4_5 ay rahat kullanıyosun cnm gerçi ben almıycam bende var ama zaten
çok ucuz birşey almıştım ben 50 liraydı...
bayada işimizigördü...
6.ayını bitirdikten sonra oturtmayı düşünüyorum ben kısa süreli olarak...

Canim benimi yaa Okyanusda oyleydi 2. Ayinda meger yavrum doymuyormus da ondan hemen uyanip durmadan agliyormus zaten 2. Ayin sonunda da sutum kesilmisti:2:ve 2. Ayda hic kilo almamistiama asya nin gelisimi normal diyorsun kilo boy iyi diyorsun maasallah zaten pek guzel kizin hayatimeeee neden uyumuyor pekiiiii kendi haline mi uyuyor daha dogrusu sekerleme yapiyorr
Uyku duzenini oturtsan annesi ellerini kollarini iyice sarsan yinemi uyumaz

Son düzenleme:

uyku sorunu bizde de var aynen dedigin gibi yalnız degilsin
günde 1 veya 2 defa uyuyo oda ya 30 yada 40 dak..
bende çookkk yoruluyorum..,
benim kadar uyumayı seven biri yoktur heralde ama kızım tam tersi

uyku sorunu bizde de var aynen dedigin gibi yalnız degilsin
günde 1 veya 2 defa uyuyo oda ya 30 yada 40 dak..
bende çookkk yoruluyorum..,
benim kadar uyumayı seven biri yoktur heralde ama kızım tam tersi

Canim benim kizda bazen sapitiyorama ben onun en cok uyudugu saatleri kesfettim mesela sabah 6:30 da kalkar mamasini icer geri uyurama ellemezsem 10:30-11:00 e kadar uyuyor bende sabah 9 gibi gurultu yapiyorum uyandiriyorumsonra 11 e kadar biraz oyun biraz ust bas degisimi birazda kendi kendine miziklar uykusu gelince hemen sıkı sıkı sarar yatiririm mamasini icer ve uyur oglene kadar en az iki saat uyur dedimya bazen sapitiyor arkami donmemle ustunu acmasi bir olur biberonu dusurur aglar bazen biberon agzindayken konusurama uyumak istemiyorsa zorlamam icmek istemiyorsa zorlamam alirim biberonu 5 dk sonra verince bayila bayila iceruzmeyin anneleri bakayimmmmm hiiii

maşallah size
nerde 2 saat uyku 40 dak uyusa ohh diyorum ben
gecede 2 saatte bir uyanıyo emziriyorum
doymuyo diycem ama degil kilosu fazla bile
inş düzelir beklemekten başka yapacak bir şey yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…