maşallah size
nerde 2 saat uyku 40 dak uyusa ohh diyorum ben
gecede 2 saatte bir uyanıyo emziriyorum
doymuyo diycem ama degil kilosu fazla bile
inş düzelir beklemekten başka yapacak bir şey yok
maşallah size
nerde 2 saat uyku 40 dak uyusa ohh diyorum ben
gecede 2 saatte bir uyanıyo emziriyorum
doymuyo diycem ama degil kilosu fazla bile
inş düzelir beklemekten başka yapacak bir şey yok
Benimki 40 dakika bile değil, yarım saat uyursa başına koy, sizinkilerin gece uykuları nasıl, kaçta uyutuyorsunuz..
cnm benimki gececi
11 den önce yatmaz 9_ 9 buçuk gibi kalkar...
şuan bile kucagımda kendileri
erken yatırsam bile mesela 8 de yattı 40 dakika sonra geri kalkar
oturur 11 i bekler:44:
fabrika ayarı böyle cnm
Canım benimki de gececi ama bir haftadır çoook sık kalkmaya başladı, beşiğinden alıp geri koymaktan belim ağrıyor, uykusuzlukta cabası...
babamızı havuza yolladım ben gıdemedım malum test yaptırdım stresım gectıye dun regl oldumkızımıda uyuturum ohhhh mıs gıbı sıcak dus alırım dedım karnım agrıyor unutmusum valla regl agrısı neydı yawwww tabı benım zıllı kızım babacı anasının keyıf yapmasına ızın verırmı uyuyacak gıbı bakalım bende sıcacık dusumu alayım sıkı gıyıneyım gebelıkte yanmaya benzemıyor valla
Canim erken degilmi yurutec icin bilemedim simdi. Ama bu zamane cocuklari belli olmaz onlarin isi oturur icine paşalar ginibende niyetim var yurutece ama kuzenimin bebegi bibucukyasina girdi onun yuruteci alicam ben sonucta kisa sureli bisey hatta oyle bi imkanin varsa bi bakin derim
Buarada horon sefami yazmistim size valla agriyo 4 biyanim bide gece evde herifimlede bi horon fasli yaptik hazir anam kizi uyutmustu sagolsunnn pestil haldeyim valla
aslında 4_5 ay rahat kullanıyosun cnm gerçi ben almıycam bende var ama zaten
çok ucuz birşey almıştım ben 50 liraydı...
bayada işimizigördü...
6.ayını bitirdikten sonra oturtmayı düşünüyorum ben kısa süreli olarak...
beykozcum yurutec diyordun ya tatlim ozelcan bebe var bir bak oraya netten10 dk diyorsunya fazla tutma icinde kuzuyu alacaksan erkek bebekler icin daha riskli bacim ama seni kisa sureli idare eder yatmayi sevmeyen bir bebek icin oyalayici biraz ama dedigim gibi fazlada tutma icinde
canım ilk reglnmi ...
evet cnm bizimkide çok sık kalkıyor benimde uykum agır basarsa
yanıma alıyorum uzanıp emziriyorum ve yatakta oluyoruz 4 kişi
diger kızımda bizimle yatıyo
gece kimin kafası ayagı nerde belli degil valla
Merhaba kızlar tam da beni çıldırtan konudan bahsediyorsunuz.yusuf ömer gece 12 den once uyumuyor hatta önceki gece 1 buçukta uyudu.hani desem ki geç uyudu deliksiz uyur nerdeee her 1,5-2 saatte bir uyanır.memeyi emmeden uyumaz.çok kötü alıştı napcam ben yardiimm
Bu arada 5. Ay kontrolümuzu olduk.bu ay 450gr almışız.malum ağır ishal atlattık ona rağmen gayet iyi dedi doktor.7250gr. Boyumuz 66.5cm. Ek gidaya ufak ufak alıştırma turlarına başla dedi doktor.bugün denemek için azıcık muz verdim.yalandi durdubiraz da şu verdim ama suyu sevmedi gibi.
Kızlar geçmişi okumadım konuştunuz mu bilmiyorum.kati meyve sikacagi ve mama sandalyesi tavsiyesi istiyorum.al yanaklı bal dudaklı bebislerinizi gidilarindan öpüyorum
Yok hayatim eylul 7 de olmustu ilk
canım cok saol dolu yürütec var burda artık secerim bitanesini ... benim akrabamda olmus yumurtalıgı yukarı kacmıs yürütecte cok tutmus ben sadece yemek hazırlarken kahvaltı hazırlarken koycam yoksa ac geziyorum hayatım ama 1gr bile vermiyorum
Canim benimi yaa Okyanusda oyleydi 2. Ayinda meger yavrum doymuyormus da ondan hemen uyanip durmadan agliyormus zaten 2. Ayin sonunda da sutum kesilmisti:2:ve 2. Ayda hic kilo almamistiama asya nin gelisimi normal diyorsun kilo boy iyi diyorsun maasallah zaten pek guzel kizin hayatim eeee neden uyumuyor pekiiiii kendi haline mi uyuyor daha dogrusu sekerleme yapiyorr
Uyku duzenini oturtsan annesi ellerini kollarini iyice sarsan yinemi uyumaz
beykozcum cnm benm bir önerim var şekertopumm
yürüteç yerine benm gibi mama sandalyesi alsana cnmm
hem işini görür hem enes oyalanır
üstelik ben ikeadan 50 liraya aldımmmm
2-3 tanede dişlik çıngırak koyuyorum önüne alıp yere atıyo oyuncaklar bitince ağlıyo:)
hem eğilip alıyorum oyuncakları spor oluyor
hem yemeğimi yerken masa da aynı hiza da oluyoruzzz devamlı sohbet ediyorum
evi süpürürken yanımda gezdiriyorum çok hafifff
misafir geldimi salona oturtuyorum hem kimse elleyemiyor hemde herkesle uzaktan oynuyorr...
yani artısı çok ....
belki aklına yatar diye yazdım canım işine karışmak istemem
benden şahsım adına 200-300 lira yürüteç için vermem yaniii
kendi halinde zaten asla uyumuyor
uyuttugumda da çok az hemen kalkıyor
sarıyorum canım
üstelik babasının bebeklik kundağı var
onunla kundak yapıyorum bu sıralarrr...
neyse allah daha büyük dert vermesin azıcık doldum sanırım:)
sende annesi hastayken hisseder deyinceee yarama dokundun...
ben alıştım sanırımm şikayet etmek yok biyolog
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?