2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

beykozcum yurutec diyordun ya tatlim ozelcan bebe var bir bak oraya netten10 dk diyorsunya fazla tutma icinde kuzuyu alacaksan erkek bebekler icin daha riskli bacim ama seni kisa sureli idare eder yatmayi sevmeyen bir bebek icin oyalayici biraz ama dedigim gibi fazlada tutma icinde

maşallah size
nerde 2 saat uyku 40 dak uyusa ohh diyorum ben
gecede 2 saatte bir uyanıyo emziriyorum
doymuyo diycem ama degil kilosu fazla bile
inş düzelir beklemekten başka yapacak bir şey yok

Duzelir annesi uzme kendini ve bu gunlerinizin tadini cikartin cunku bir daha bebek olmayacakkendini strese sokma nasil bir iskence oldugunu biliyorum ve seni cok iyi aniyorum bebegine bakmaya giderken sabir cekiyorsan sikinti orada basliyor iste ben cildirmistim yaaa benim esimin patronu demiski esime karin depresyone girmek uzere dikkat et!
esim bana geldi hatun bundan sonra isi gucu birakiyorsun kizini alip annene goturuyorsun 2-3 saat annen bakiyor ve sende geziyorsunha hah deli dedim anama kadar gittikten sonra zaten anami gorunce stresim gecerbende cok bunalinca atiyorum kizimi arabaya geziyorum is guc birak beklesin hic bisey sizden degerli degil cunku

maşallah size
nerde 2 saat uyku 40 dak uyusa ohh diyorum ben
gecede 2 saatte bir uyanıyo emziriyorum
doymuyo diycem ama degil kilosu fazla bile
inş düzelir beklemekten başka yapacak bir şey yok

Benimki 40 dakika bile değil, yarım saat uyursa başına koy, sizinkilerin gece uykuları nasıl, kaçta uyutuyorsunuz..

Benimki 40 dakika bile değil, yarım saat uyursa başına koy, sizinkilerin gece uykuları nasıl, kaçta uyutuyorsunuz..

cnm benimki gececi
11 den önce yatmaz 9_ 9 buçuk gibi kalkar...
şuan bile kucagımda kendileri
erken yatırsam bile mesela 8 de yattı 40 dakika sonra geri kalkar
oturur 11 i bekler:44:
fabrika ayarı böyle cnm

cnm benimki gececi
11 den önce yatmaz 9_ 9 buçuk gibi kalkar...
şuan bile kucagımda kendileri
erken yatırsam bile mesela 8 de yattı 40 dakika sonra geri kalkar
oturur 11 i bekler:44:
fabrika ayarı böyle cnm

Canım benimki de gececi ama bir haftadır çoook sık kalkmaya başladı, beşiğinden alıp geri koymaktan belim ağrıyor, uykusuzlukta cabası...

Canım benimki de gececi ama bir haftadır çoook sık kalkmaya başladı, beşiğinden alıp geri koymaktan belim ağrıyor, uykusuzlukta cabası...

evet cnm bizimkide çok sık kalkıyor benimde uykum agır basarsa
yanıma alıyorum uzanıp emziriyorum ve yatakta oluyoruz 4 kişi
diger kızımda bizimle yatıyo
gece kimin kafası ayagı nerde belli degil valla

canım ilk reglnmi ...

Merhaba kızlar tam da beni çıldırtan konudan bahsediyorsunuz.yusuf ömer gece 12 den once uyumuyor hatta önceki gece 1 buçukta uyudu.hani desem ki geç uyudu deliksiz uyur nerdeee her 1,5-2 saatte bir uyanır.memeyi emmeden uyumaz.çok kötü alıştı napcam ben yardiimm

Bu arada 5. Ay kontrolümuzu olduk.bu ay 450gr almışız.malum ağır ishal atlattık ona rağmen gayet iyi dedi doktor.7250gr. Boyumuz 66.5cm. Ek gidaya ufak ufak alıştırma turlarına başla dedi doktor.bugün denemek için azıcık muz verdim.yalandi durdu biraz da şu verdim ama suyu sevmedi gibi.

Kızlar geçmişi okumadım konuştunuz mu bilmiyorum.kati meyve sikacagi ve mama sandalyesi tavsiyesi istiyorum.al yanaklı bal dudaklı bebislerinizi gidilarindan öpüyorum

canım duymam mı dökmüssün kurtları bende severim döktürmeyi ... masaj yapsın eşine söyle hayatım
yürüteci sırf kahvaltı bile hazırlayamadıgım için istiyorum yatarak durmuyor aglıyor belki öyle durur benim ablamın var onunda bebegi hala yürümedi oyuzden kullanıyor 10 aylık küçük...
eşimin teyzesinin vardı eltisi daha 7aylık hamile yalakalık yapcak ya ona verdi daha dogcakta 6 ay sonra bincekte ben dibindeyim satsaydıda alırdım yok demedi ondaykende bindirdim bi defa kendi oglu yürüyor içinde durmuyor bana demedi veriyim sana yada satıyım agzını acmadı demek bunun yüzüneymiş
nese anlıycagın kimse yok hayatım ben alcam chicco begeniyorum ama oda 200tl okadar vermek istemiyorum

bende kısa süreli koycam yoksa sıkıntıdan evde bagıra bagıra sinir atıyorum durmuyor her saniye oynayamamki ben sabah kalktıktan 2saat sonra kahvaltı ara ögün bisküvi varsa elma yoksa acık aksam 8gibi yemek oda eşim geliyor 2dk tutuyorda 7de geliyor ben 8de yemek hazırlıyorum yiyoruz yoksa wcye onla gidiyorum orda bile konusuyoruz öle duruyor cok zormus bu bebek işi

canım cok saol dolu yürütec var burda artık secerim bitanesini ... benim akrabamda olmus yumurtalıgı yukarı kacmıs yürütecte cok tutmus ben sadece yemek hazırlarken kahvaltı hazırlarken koycam yoksa ac geziyorum hayatım ama 1gr bile vermiyorum

evet cnm bizimkide çok sık kalkıyor benimde uykum agır basarsa
yanıma alıyorum uzanıp emziriyorum ve yatakta oluyoruz 4 kişi
diger kızımda bizimle yatıyo
gece kimin kafası ayagı nerde belli degil valla

ooooyyy ne güzel bebegin kuzucun kocacın hep beraber üşümezsinizde valla bende üşeniyorum yatagı yanımda koymuyorum yanımda emiyor gögüslerim acık yatıyorum üşütcem diye korkuyorum buara basım agrıyor

canım daha bugun almış kp bimde 79tl deneme sıkısı yaptık güzeldi cheffmax diyeydi sanırım mama sandalyem kraftın hem beşik hem mama sandalyesi oluyor oyuzden almadım .....

şekerim tam mama sandalyesi al oyalanmış olur diyecektim baktım almışsın:)
ammada yazmıştım sildimmmmmm

kendi halinde zaten asla uyumuyor
uyuttugumda da çok az hemen kalkıyor
sarıyorum canım
üstelik babasının bebeklik kundağı var
onunla kundak yapıyorum bu sıralarrr...
neyse allah daha büyük dert vermesin azıcık doldum sanırım:)
sende annesi hastayken hisseder deyinceee yarama dokundun...
ben alıştım sanırımm şikayet etmek yok biyolog

Son düzenleme:

yok canım bende vermicem zaten mama sandalyesine gerek yokki hayatım benim var ona koyup önüne bişeyler koyuyorum ama hepsini atıyor dedigin gibi işim kalıyor ben onun içinde durup önündekilerine vurunca daha iyi zaman gecirdi eşimin teyzesinde vardı bindirmiştimde öyle olunca bende alıyım en azından 2 iş kacırırm ve inan bu cocuk 5ayda bana dünyanın sporunu yaptırdı hayatım artık egil kalk yapmak istemiyorum yat uzan keyfine bak yapmak istiyorum ama nerde yanlızım

MYBABYLOVE markasi ne resmi acamadim da?
Biz de 9 18alacagiz Romer Chicco ya da Maxi Cosi dusunuyorum carpma testi derecelerine bakmam lazim
hem one hem arkaya mi bakiyor?
Isofix baglantisi da var mi?

BIYOLOGcum anne kiz keyfini cikarin annen Asya.nin uykusuzlugunu gorunce artik oyle demez

BEYKOZcum erkek cocuklari icin pek uygun degil demisti ebemiz bir danis istersen

UGURBOCUGUM mesaj atamadim ama gormen umidiyle buraya birkac kez yazdim
Tulumu baskasina ver hayatim o arkadasa veren olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…