2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bakalım becerebildim mi? Planner ı ekledim görücez

tatlı kardeşlerime ve onların güzel annelerine bir günaydın da benden olsunn ..

Eki Görüntüle 564998

Agir abi vardi yaa Beyzamizda agir abla, masallah ne guzel bakis ve ne guzel bir gizem, En guzel gunaydin sen oldun benim icin seker ..

Eyy masallah, 4 tane hiibizim ilk disimiz 10 kasimda cikti ve yanindakide iki gun sonra suan iki dis attan var..ustekiler yolda kabarik sekilde ama halan cikmadilar,bizi cok zorluyor galiba bundan sonra her cikan dis bir oncekinden daha zor olucak ...neyse cnm ben sana hayirli olsun disleriniz diye yazacaktim ama kendi derdime daldim yine , bir baslayinca susamiyorum basliyorum icimi dokmeye

Kızlar doktorum önerisiyle kızımın çorbalarına artık kıyma katıcam. Dr a sormayı unuttum hangi et daha sağlıklı acaba? Siz hangisini kullanıyorsunuz?

Kuzu eti onerilen cnm, ben sordum saglik uzmanimiza ve kesinlikle kuzu dedi...belki bir yasindan sonra inek e gecilir ..ben yabanci bir ulkede yasadigim icin birde helal kesim organik bulma gibi de durumum var yaa

Peki bi sorum var kizlar mesela ilkim in ve benim arkadasim olmayan biri benim yada ilkimin sayfasina girince paylasimlari gorebiliyormu bi bakarmisin:44:

Arkadaşlık sayfasında ekli olmayan kimse resimleri göremiyor.
Mesela benim arkadaşlık sayfamda ki arkadaşlar sadece benim resimlerimi görebiliyor.Yani şöyle söyleyeyim benim başka forumdan olan sizin tanımadığınız arkadaşlarım sadece benim resimlerimi görebiliyorlar.Sizlerle arkadaş olmadıkları için sizin albümünüzü göremiyorlar.
Yani kısacası sen albümüne kimi ekliyorsan sadece onlar seni görebiliyor.
Karışık oldu ama anlatabilmişimdir umarım.

Teşekkür ederim canım cevabın için

Turuncu; yalnizlik alaha mahsustur ve insanoglu sosyal bir varlik olarak yaratilmistir....simdi dusunuyorumda mevlam ne guzel dengeler kurmus
Bende cok yalnizim turuncu, biri ile muhabbbet ettigimde vucudumdaki mutluluk hormonun calistigini taa o an anliyorum,,ama gel gorki her zaman seninle herseyi paylasacak insan bulmak cok zor,,,yasadiklarini herkes gibi bende cok yasiyorum,,hele son uc gundur oglum cok kotu hasta ve ben evde tek basima her derdi ile bogusuyorumm..oglumun hiriltili sesi bana suan arkadaslik ediyor birde caninin yandigi besbelliki aglamallari oluyor...allah ins herseyi goruyor ve mukafatimizida ona gore verecektir tek tesellim bu ve bu yonde kendimi sakinlestirmeye calisiyorum..

IYH:26: yazımda sanki bakıcı teyzemiz süt veriyor gibi olmuş:26:
Düzeltmedir: Gün içine bakıcı teyzemiz buzluktaki stoklardan veriyor sütü

cnm ilgilendiğin için çok saol bende öğlen eve geldiğimde cevap yazdın mı diye bakıyordum hemen çıktım bende çalışıyorum ama hiç stoklayacak kadar sütüm olmadı mama destekli gittik şimdiye kadar birazda ondan ek gıdaya gecemedim mamayı ne zaman vereyim ne zaman süt ne zaman ek gıda tutturamadan bugüne geldik ama artık mama vermeden sadece anne sütü ve ek gıda olarak gitmeyi düşünüyorum yoksa işler karışıyor benim evle iş arası çok yakın o yüzden 3 saatlik süt iznini ikiye bölüp kullanıyorum yani 8 de çıkıp 10:30 da eve geliyorum 12:30 da tekrar gidip 15:00 de dönüyorum. o yüzden aşağıdaki gibi bi liste çıkardım olmuşmu bi baksan????

07:00 anne sütü
08:00 kahvaltı
09:30 meyve püresi
11:00 anne sütü
12:30 sebze çorbası
15:00 anne sütü
16:30 yoğurt
18:00 süt
20:00 kaşık maması ya da muhallebi

bu şekilde çok mu sık beslenmiş olur artık sütüm yetermi ki ek gıdaya geçtiğim için mamaya gerek yok heralde ???? offf ben nasıl büyütücem kızımıı

Ben cok begendim listeni, zaten düzenli ek gidaya yeni gececeksin,muhtemelen 2-3 kasık yer ilk zamanlarda cogu bebek gibi,
sana gönderdigim ilk listem bana da çok sıkışık gelmişti mesela ama zamanla arttı ve düzene girdi hersey, şimdilerde bazen yemiyor bile öğününü ama zorlamıyorum asla(şahsi fikrim)! Unutmayalım: en iyi yöntem annenin kendi yöntemiymiş Onun için, kendine göre hazırladığın bu listen gayet olmuş şekerim Yalnız bir önerim olacak: saatlerini dışarıda olsan bile aksatma ki alışsın bebiş... Mesela biz aksam bi yere gideceksek muhallebimi yapıp gidiyorum walla...

Birde mamayı ne sıklıkta veriyosun bilmiyorum ama, ek gıdayla birlikte mamayı cc.sini azalt dediğin gibi...
Herşey yavaş yavaş olacak...Hepimiz tecrübesiziz, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var

meleğim sana özelden msj atıyorum şimdi bak canım ok

Birde mamayı ne sıklıkta veriyosun bilmiyorum ama, ek gıdayla birlikte mamayı cc.sini azalt dediğin gibi...
Herşey yavaş yavaş olacak...Hepimiz tecrübesiziz, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var

artık mama vermeyi düşünmüyorum canım tamam sütüm az ama ek gıdayla da yeterli olur o kadar da az değildir demi dediğin gibi bende dışarı çıkacak olsam bile uyku ve yeme düzenini bozmuyorum bu aradailgilendiğin için de çok çok teşekkürler cnm

butun keyfim kacti
Istedigimiz oyuna bilet kalmamis
Yemek de yapmamistim
Disaridan soylemeyecegimize soz vermistik haftaicleri
Ama bugun haftasonu sayilir di mi:26:

Su an kendimi gezdirecek yer ariyorum
TURUNCUcum ben 3gundur balkon kapatmaya gelen usta disinda kimseyi gormedim hic evden cikmadim iyice bunaldim
Senin kat kat fazla skildigini tahmin edebiliyorum

Su an araniz duzeldi diye bosverme bence
Gercekte ne kadar bunaldigini zorlandigini paylas esinle
Gecistirdigimiz hersey yarin obur gun yine can skiyor

Kasimi aldim sacimi yaptim oylece kalakaldim napcam simdi ben yaaa:26:

Bize gelin canım

offf en sinir olduğum şeydir bilet kalmama konusu güzel bir filme gidin sinemaya falan yadaaaa bu kadar süslenmeden sonra benim aklıma birşey geliyor amaa olmadı evde değerlendirin bugunü yaniiiii

Canım mamayı ne oranda verdiğini bilemiyorum ama iyi veriyosan bi anda kesme sanki:26:
Sütün az değildir değildir
Sana bir az da olsun faydam olduysa ne mutlu bana...Kızının da güzel fotolarını bekleriz
sevgiler...

Bize gelin canım
Istanbul.da miydiniz? Deniz goruyorsaniz gelirim bak hic usenmem
Aksam esime erken gel diyormusum
Istanbula forumdan bir arkadasa gidecegiz de bebek gormeye
offf en sinir olduğum şeydir bilet kalmama konusu güzel bir filme gidin sinemaya falan yadaaaa bu kadar süslenmeden sonra benim aklıma birşey geliyor amaa olmadı evde değerlendirin bugunü yaniiiii
Ac karnina olmaz o is bacim
Zaten cuma geceleri parliament sinema kulubu gibiyiz
Ama 3gundur evden adim atmayinca cok bualdim
Evde olmak oglumla olmak cok guzel ama cok skildim
Skildigim icin de cok mayisik ve bazen gergin oluyorum vicdana zabi duyuyorum

Gordugum herkese talep yolladim atladigim olduysa ekleyin beni
Yasasin artik bebislerimizi kem gozlerden uzak sevecegizzz

Hay allah kötü olmuş bu. Neyse madem o kadar hazırlandın canım yemeğe gidin güzel bir yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…