Arkadaş eklemek için yukarıdan kullanıcı kontrol paneline giriyoruz.
Sol aşağıda ayarlarım yazan yerden "irtibat ve arkadaşlarım" yazan yeri seçiyoruz
Karşımıza çıkan sayfada "Bu kullanıcıyı listeye ekle..." yazısının altındaki kutucuğa listeye eklemek kişiyi yazıyorsun ve arkadaş ekle diyorsun bitiyor.
tatlı kardeşlerime ve onların güzel annelerine bir günaydın da benden olsunn..
Eki Görüntüle 564998
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar,
Hasta bebişlere geçmiş olsun, benim kızım da uyumama hastalığına tutuldu,
Dün gece saat 23.00de uyutmaya başladım, 02:45 de uyudu, sonrasında da 2 kere uyandı.
Malumunuz bugün bitiğim! Bu huysuzluğunun sebebi de sabah gördüğüm minicik patlayan süt dişimizmiz.
Artık altta 2,üstte 2 toplam 4 dişimiz oldu çok şükürTabi ben dün gece kendimi sıkmaktan dişlerimi
kaybettim sanıyorumYüreğim bitti resmen, artık ağırlaştı bide, uzun süre kucakta taşımak ta zor olmaya başladı,
kollarım çok ağrıyo bugün. Ne diyeyim..Buna da şükür....
Kızlar doktorum önerisiyle kızımın çorbalarına artık kıyma katıcam. Dr a sormayı unuttum hangi et daha sağlıklı acaba? Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Bakalım becerebildim mi? Planner ı ekledimgörücez
Peki bi sorum var kizlar mesela ilkim in ve benim arkadasim olmayan biri benim yada ilkimin sayfasina girince paylasimlari gorebiliyormu bi bakarmisin:44:
Agir abi vardi yaa Beyzamizda agir abla, masallah ne guzel bakis ve ne guzel bir gizem, En guzel gunaydin sen oldun benim icin seker ..
Eyy masallah, 4 tane hiibizim ilk disimiz 10 kasimda cikti ve yanindakide iki gun sonra suan iki dis attan var..ustekiler yolda kabarik sekilde ama halan cikmadilar,bizi cok zorluyor galiba bundan sonra her cikan dis bir oncekinden daha zor olucak ...neyse cnm ben sana hayirli olsun disleriniz diye yazacaktim ama kendi derdime daldim yine , bir baslayinca susamiyorum basliyorum icimi dokmeye
Kuzu eti onerilen cnm, ben sordum saglik uzmanimiza ve kesinlikle kuzu dedi...belki bir yasindan sonra inek e gecilir ..ben yabanci bir ulkede yasadigim icin birde helal kesim organik bulma gibi de durumum var yaa
Peki bi sorum var kizlar mesela ilkim in ve benim arkadasim olmayan biri benim yada ilkimin sayfasina girince paylasimlari gorebiliyormu bi bakarmisin:44:
IYH:26: yazımda sanki bakıcı teyzemiz süt veriyor gibi olmuş:26:
Düzeltmedir: Gün içine bakıcı teyzemiz buzluktaki stoklardan veriyor sütü
cnm ilgilendiğin için çok saol bende öğlen eve geldiğimde cevap yazdın mı diye bakıyordum hemen çıktım bende çalışıyorum ama hiç stoklayacak kadar sütüm olmadı mama destekli gittik şimdiye kadar birazda ondan ek gıdaya gecemedim mamayı ne zaman vereyim ne zaman süt ne zaman ek gıda tutturamadan bugüne geldik ama artık mama vermeden sadece anne sütü ve ek gıda olarak gitmeyi düşünüyorum yoksa işler karışıyorbenim evle iş arası çok yakın o yüzden 3 saatlik süt iznini ikiye bölüp kullanıyorum yani 8 de çıkıp 10:30 da eve geliyorum 12:30 da tekrar gidip 15:00 de dönüyorum. o yüzden aşağıdaki gibi bi liste çıkardım olmuşmu bi baksan????
07:00 anne sütü
08:00 kahvaltı
09:30 meyve püresi
11:00 anne sütü
12:30 sebze çorbası
15:00 anne sütü
16:30 yoğurt
18:00 süt
20:00 kaşık maması ya da muhallebi
bu şekilde çok mu sık beslenmiş olur artık sütüm yetermi ki ek gıdaya geçtiğim için mamaya gerek yok heralde ???? offf ben nasıl büyütücem kızımıı
Turuncu; yalnizlik alaha mahsustur ve insanoglu sosyal bir varlik olarak yaratilmistir....simdi dusunuyorumda mevlam ne guzel dengeler kurmus
Bende cok yalnizim turuncu, biri ile muhabbbet ettigimde vucudumdaki mutluluk hormonun calistigini taa o an anliyorum,,ama gel gorki her zaman seninle herseyi paylasacak insan bulmak cok zor,,,yasadiklarini herkes gibi bende cok yasiyorum,,hele son uc gundur oglum cok kotu hasta ve ben evde tek basima her derdi ile bogusuyorumm..oglumun hiriltili sesi bana suan arkadaslik ediyor birde caninin yandigi besbelliki aglamallari oluyor...allah ins herseyi goruyor ve mukafatimizida ona gore verecektir tek tesellim bu ve bu yonde kendimi sakinlestirmeye calisiyorum..
meleğim sana özelden msj atıyorum şimdi bak canım ok
Birde mamayı ne sıklıkta veriyosun bilmiyorum ama, ek gıdayla birlikte mamayı cc.sini azalt dediğin gibi...
Herşey yavaş yavaş olacak...Hepimiz tecrübesiziz, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var
Attin mi mesaj cnm, bana gelen birsey olmadi da..simdi benim oglan az daldi teyzesi bende bu firsatla bir kap yemek yapayim , gelince bakarim mesajina oldu mu
butun keyfim kacti
Istedigimiz oyuna bilet kalmamis
Yemek de yapmamistim
Disaridan soylemeyecegimize soz vermistik haftaicleri
Ama bugun haftasonu sayilir di mi:26:
Su an kendimi gezdirecek yer ariyorum
TURUNCUcum ben 3gundur balkon kapatmaya gelen usta disinda kimseyi gormedim hic evden cikmadim iyice bunaldim
Senin kat kat fazla skildigini tahmin edebiliyorum
Su an araniz duzeldi diye bosverme bence
Gercekte ne kadar bunaldigini zorlandigini paylas esinle
Gecistirdigimiz hersey yarin obur gun yine can skiyor
Kasimi aldim sacimi yaptim oylece kalakaldim napcam simdi ben yaaa:26:
butun keyfim kacti
Yemek de yapmamistim
TURUNCUcum ben 3gundur balkon kapatmaya gelen usta disinda kimseyi gormedim hic evden cikmadim iyice bunaldim
artık mama vermeyi düşünmüyorum canım tamam sütüm az ama ek gıdayla da yeterli olur o kadar da az değildir demidediğin gibi bende dışarı çıkacak olsam bile uyku ve yeme düzenini bozmuyorum bu aradailgilendiğin için de çok çok teşekkürler cnm
Istanbul.da miydiniz? Deniz goruyorsaniz gelirim bak hic usenmemBize gelin canım
Ac karnina olmaz o is bacimofff en sinir olduğum şeydir bilet kalmama konusu güzel bir filme gidin sinemaya falan yadaaaa bu kadar süslenmeden sonra benim aklıma birşey geliyor amaa olmadı evde değerlendirin bugunü yaniiiii
butun keyfim kacti
Yemek de yapmamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?