2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Şöyleki: bize geliyosun, arka balkona çıkıyosun, ayaklarını parmak uçlarından kaldırıyosun,hoopp deniiiiz
Şimdi görmüyoruz desem yalan olur yani
Gelin hadi, belki bizimde canımız iskender çeker bi gün
(bursalıydın dimi)

Kizlar ben bunalima girince esim Akvaryum.a bilet almis.
Bu haftasonu yagisli diye onumuzdeki haftasonlarindan hava durumu yagmursuz olanda Istanbul.a geliyoruz
Firsat olursa en azindan bir kahve icelim isterim
Akvaryum Avrupa Yakasindaydi sanirim
Yatili gelirsek Kadikoy tarafina da geceriz
Gunubirlik gelirsek Avrupa Yakasi.nda kaliriz
Iyi organize olup goruselimmm

Akvaryum birkaç yerde var: forum istanbul(uğrak yerimdir)/florya...
avrupa yakasında Kız walla sana arka balkondan denizi göstericem galiba,
sevindim bak şimdi

Yine de çok şanslısın, ben bunalıma girip bişeyler yapmak isteyince; babamlara gidelim yada
eve yemek söyleyelim diyo

canımm bizim yeni evimiz harika deniz manzarasına sahipp ve kocamannn bir terasımız olacak inşş bir taşınabilirsek şekerimm ozaman bende beklerim yanii, bu yeni ev ve taşınma telaşı beni bir süre oyalıyacak sanırım bu haftasonuda buluşma var belki ona bile katılırsın zeynepcim bende çok isterdimm ömer paşamızı ve güzel mınnoş kızlarımızı görmeyii ama nasılsa birgün görüp öpücem hepsinii

mutlu_anne canım kızının resimlerini gördümmm çokkk tatlı ya maşşallahh öp benim için kocaman minnoşunu olurmu annesiii

Vallah döktürün kızlar katılamıyorum size çok yoğunum ama yaaa.bir okuyayım diyorum ama ııııhh yani.neyse size iyi muhabbetler....

meleğim sana özel mesaj gönderemiyorumm canımm nedendir acabaaa:26: arkadaş olarak eklesene beni, yada ben ekledim kabul ett:)

Güzel geçecek bir haftasonun startını veriyorum kızlar....
Hepinize mutlu haftasonları diliyorum,
bu kız bebeğine koşar

evett benimde çıkma vaktim geldi yaşasınnn hepinizi kocamann öpüyorumm mınnoşlarını dahaaa kocaman tabiiii herkese iyi bir haftasonu diliyorumm

Ohh ne guzeldir o balkonda cay kahve sefasi yapmak
Bayilirim manzara izlemeye

Kizlar avima is arkadasimi dusurdum aksam yemege ve ordan da kahveye gidecegiz
Omerle akran kizlari var bakalim Asyaya yaptigi gibi sov yapacak mi

Azraece ve ilkim tsk ederim size,beni baska kimse arkadaslik listesine eklememis,aglamak istiyorum Beni sevmiyorsunuz isteeeeee,kocamda yok zaten offffff kizimda sapitti

Akvaryum birkaç yerde var: forum istanbul(uğrak yerimdir)/florya...
avrupa yakasında Kız walla sana arka balkondan denizi göstericem galiba,
sevindim bak şimdi
Avrupa yakasindakine gidecegiz esim oyle dedi
Yenikapidan daha rahat ulasirmisiz yifuuu
Bu haftasonu yagisliymis her carsamba havadurumuna bakip yagissizsa rez yapacagiz

Tasinma telasi cok zor ben 9aylik hamileydim tasindigimizda
Annemler bekle dedi sirf manzara seyredicem diye kurtlandim :)
Profesyonel sirketler var hicbirseye el surmuyorsun
Ben camasirlarimi ve ozel birkac esyamizi toplamistim
Tencere tava bile toplamadim dusun
Yine de cok yordu
Ne tarafa tasinacaksiniz?
Ben Besiktas.a hayranim adim at Yildiz tepesi adim at ortakoy
Omer dogmadan once niyeti bozup Istanbul subeye gecmeyi dusunmustuk ama hamile kalinca bursaya baglandik
Bursami da cok severim gerci

Kizlar Omer ustume kustu kaciyorum aksam doner donmez gorusuruzz

Azraece ve ilkim tsk ederim size,beni baska kimse arkadaslik listesine eklememis,aglamak istiyorum Beni sevmiyorsunuz isteeeeee,kocamda yok zaten offffff kizimda sapitti

canım geçmiş olsun dileklerin için tşk ederim
ben de tam seni soracaktım
nasıl geçiyor günlerin diye
seni ve Masal kızını seviyoruzzz
hem niye sapıtmış bakim :)) sizin dişiniz çıkmıştı dimi?
bu arada benim de üc arkadaşım var :)))
hmm ben de mi sevilmiyorum acaba

Son düzenleme:

Cok tsk ederim canim ben cok pis baglandim sizlere,ya resmen msjima cvp gelmedimi bildigin cok uzuluyorum hatta sabaha kadar ruyama giriyorE vet canim iki disimiz cikti alttan Esimi hem ozluyor hem de cok merak ediyorum ama gunler hizla geciyor Masalin istah sorunu olunca ek gida tum gunumu aliyor,gurbette gidecek yer bulamazdim simdi ablama vb.gitcek yer cok yani olumlu tarafindan bakmak zorundayim anlayacagin Sapitma konusuna gelince gece alakasiz saatlerde uyanmaya basladi sk sk,ayrica surekli ilgi ve kucak istiyo,gunduz uykulari cok kisa 20 dk falan yani anlayacagin bana nefes aldirmiyor cadiii

Cok tsk ederim canim ben cok pis baglandim sizlere,ya resmen msjima cvp gelmedimi bildigin cok uzuluyorum hatta sabaha kadar ruyama giriyorE vet canim iki disimiz cikti alttan Esimi hem ozluyor hem de cok merak ediyorum ama gunler hizla geciyor Masalin istah sorunu olunca ek gida tum gunumu aliyor,gurbette gidecek yer bulamazdim simdi ablama vb.gitcek yer cok yani olumlu tarafindan bakmak zorundayim anlayacagin Sapitma konusuna gelince gece alakasiz saatlerde uyanmaya basladi sk sk,ayrica surekli ilgi ve kucak istiyo,gunduz uykulari cok kisa 20 dk falan yani anlayacagin bana nefes aldirmiyor cadiii

ya bu diş çok zorlaycak bizi
bir tane de değilki, habire çıkacaklar

sayılı gün geçiyor canım yaa, ben eşimin askerlik zamanını hatırlayıp, çabuk bile geçmiş diyorum düşün artık :))
bebişler de sağlıklı olsunlar da napalım, uğraşmaya razıyız
bu arada resimdeki sen misin
biraz karanlık ama hoş duruyor :))

Canim bende cok arkadas var gondeiyim sana yarisini istersen :)) sen cok seker bir insansin, kirilgan olman bence ince dusunceli olmandan kaynaklaniyor kanimca..hakkinda acizane bir yorum yaptim belki hakkim olmadan kusura bakma..
Masal ile Mahir isimlerinin ne cok uyumlu olduklarini fark ettim, ne hoz duruyor di mi bu ikili :)) bende nerden nereye , Masal in sikintisinin aynisinin hatta su aralar daha beterinin hali bizde de var cnm.. alttan iki disten sonra ustekilere geldi sira ama oyle hemen cikcak gibi degil once bir cektiriyim diyor gibiler..
Pinarda nerde bu arada neden goremedik onu birsey mi oldu acep...Doga umarim annesini uzmuyordur yemiyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…