2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepinize güzel h.sonları diliyorum.keyfiniz bol olsun.bebişleri ve sizi çokkkk ama çokkkk

heee buluşmayı hatırlatayım yarın saat 14:00te bu yaka avm ümraniye midpoint pasta-cafe

kızlar kızımı ateş sebebiyle dr götürdüm bu gün diş zannediyordum sebebini fakat sag kulak altında lenf bezi iltihabı cıktı nasıl şişmiş hiç farketmedim ben yada yeni oldu dr yatış verdi antibiyotik tedavisine başladım bir doz iğne yedi serum yolu açıldı ordan antibiyotik verilecek izinli olarak eve geldik sabah 9 da gidecegiz yine antibiyotik verilecek damar yolu elinde uyuyor kuzum
dr. şişkinlik indiği sürecek sorun yoktur % 90 enfeksiyona bağlı şişermiş ultrasoncu düşükte olsa lenf bezi kanserindende olur dedi onda şişlik inmezmiş ismi bile insanın canını sıkmaya yetiyor inş. kızım iyleşecek tedbir amaçlı ultrason tahlil vs yapıldı şimdi antibiyotiklerle şişliğin inmesini bekleyecegiz dua edin kızlar rabbim bebişlerimizi korusun

Son düzenleme:
yağmur soğuk demeden yollara düştük ve geldikkk
evde çığlıklar atan çocuk teyzesinde hiç bağırmadı ve 3 saat uyudu
eve geldik üzerindekileri çıkarmak için yatağımın üzerine yatırdım daha montunun fermuarını açmadan çığlık atmaya başladı
şimdi benim bu yavrum bu evi mi istemiyo
teyzesinde ve sokakta hiç sesi yok..evde kendini yırtıyo

turuncu eşim tekrar aradı canım sinirli olduğumu düşündüğü için sinirlerin yatıştı mı Tarık Buğra üzüyo mu hala dedi..bende evt canım erken gel eve çok sinirliyim ablama geldim sakinleşmek için dedim..halbuki yağmur için çıkmıştım euheuhe Tarık Buğra sadece çığlık atıyo beni üzmüyo yavrummbabasıda erken gelicek

Zada geçmiş olsun canım inş. olumsuz bi şey çıkmaz..iyi haberlerle gel buralara:)

meleğim Mahir hala iyileşmemiş anlaşılanAllah şifa versin kuzuyaa

çiçek_çiçekcim sende diğer arkadaşların yaptığı yoruma benzer bi yorum yapmışsınn siz böyle dedikçe sevindim valla şimdi benim oğlum büyüdü müüü

kızlar saolun geçmiş olsun dilekleriniz için..
birazdan gezmeye gidioruz o yüzden okuyamadım geçmişi gelince okuycam artık..

evet kalp ve damar bölümüne muayene oldum..ufak iki bacağımdada 1 er varis varmış ama bunlar bu denli ağrı yapmazlar dedi ve ultrasona gönderdi ultrason da toplar damarlarım temiz cıktı..herhangi bir tıkanıklık yok..meğersem huzursuz ayak sendromu olmuşum ilk defa duydum bu hastalığı bir jel verdi sürünce iyi gelecekmiş..birde hapı varmıs ama emzırdıgım ıcın onuvermedı...bu hastalıgın nedenı henüz bulunamamıs ama bazı kişilerde olurmuş..dedim baska bişey olabilirmi ortapediye fln gideyim dedim boşuna gidersin dedi..ne bilim aklıma pek yatmadı bu kdr agrı ya..bı kac yere daha gıtmeyı dusunuyorum..

hepinizi optum şekerler..

Cok gecmis olsun umarim hemen gecer, allah sifa versin ...bizde cigerlerimiz icin antibiotik kullaniyoruz ama iki gun oldu hala bir iyilesme belirtisi yok ..nasil usutmusse artik cigerleri korkuyorum zaturuye donuscek diye.. hay allahim yaa nedir bu yavrularin simdiden cektikleri,,rabbim korusun hepsini

geçmiş olsun ALlah şifa versin cnm
cnmm ayrıntılı yazın işin tşk üşenmeyip yazmıssın saol
sen zaten yemen gerekenleri yiosun ölçülü kararında ve kalorisini azaltarak
aslında yapılamıyacak sey degil
6 kg cok iii yaaa ne kakadar sürede verdin
benim 6 kg var ben dogumdan hamilelikte aldıgım kiloların 13 kg nı verdim bişi yapmadım bazen dikkat etsemde tatlı gofret baklavaya dayanamıyorumm
sen spora gidiyorsun buda cok işe yarar sadece yediklerine dikkat ederek olmuyor
bide gögüslerim benimde artık gergin olmuyor ama ben onu okudum gögüsler bebek büyüüdükçe eskisi gibi yani ilk zamanlarındaki gibi gergin olmazmıs nedeni az süt üretimi degil vücudun bebegi tanıyıp ihtiyac kadar süt üretmesiymiş anneler bu yüzden panik olmasın diye okudumm seninde ondan olabilirr

Son düzenleme:

Gecmis olsun cnm, hastaligini bende ilk defa duydum, bence baska bir doktora daha gorun en iyisi olur ..

Daha oncede yeni evliyken iki sene ayri kalmistik es goturulemeyen yere tayini cikmisti bi sekilde geciyor zaman allahim baska ayrilik vermesin.Evet canim resimdeki benim biraz karanlik resim ama asil kucuk diye net gorunmuyor,kendimi cok fazla ifsa etmeyim dedim

Melegim ne kusuru hic olurmu oyle sey,ya ben haddinden fazla ince dusunen hassas ve kirilgan bir insanim,neyseki kizim yengec burcu degil insallah bana cekmez yoksa cok yipranir.MASAL ve MAHIR hiiii kulaga gecekten hos geldi,zaten kizimla o dudaklarin hastasi olduk canim hafizama kazindi resmen.Sor bakalim MAHIR sehzademe haremine MASALIMIDA katarmi ama gozdesi olarak yoksa vemem Pinari sordum gecende ama cvp yazmadi mutlaka gormemistir,kimbilir kader arkadasim ne ugraslar veriyordur ahh ahhh.

Canim cok cok gecmis olsun allahim tez vakitte sifa versin offf ya nasil koricamizi sasirdik vallahi bu kuzulari. .

Canim sanada cok gecmis olsun,bende hic duymadim daha once ama umarim atlatirsin hemen.

beyimi spora gönderince ne güzel yaa:)
çok kızıyor akşamları internetteyim diyeee

inşallah ondandır canım
spora 2 haftadır gidiyorum
yarın tartılma günüm
yarın tam 1 ay olmuş olcak

hımmmm
bende orda olabilirim belki
ist a ditmeyi çok istiyorum ama sporu bırakmakta istemiyorum kararsız kaldım:)
yenikapıdan iniyorsun
sahil yolundan 15 dk sonra bizim evdesin:)
heran orda olabilirim canım bensiz buluşma olur mu hiç

canımmm
şimdi okudum
bir tel açsaydın
koy çayı deseydin yaaa
laklak ederdik ne güzel wallaaa:)
birdahaki sefere aklında bulunsun lütfen:)

Hadi kizlarrr kanki olalim

buna koptum

Biyolog sekerim yazdigimi gordun mu bacim?

görmedim tatlım yaaa ne yazdın ?????

şişşştttttttt şekerler beni de ekleyin anacımmmm
sırayla eklicem şimdi unutursam ekleyiverinn:)

tosticim geçmiş olsun Allah şifa versin minnoşa..
inş kısa zamanda ağrısı,ateşi,şişliği geçer eski sağlığına kavuşur yavrun

kızlar eskiden benim kocişte nette çok takılınca kızıyodu
tabii ben aşkım bak kadınlar kulübündeyim burda bebeğimiz için faydalı şeyler öğreniyorum..
ay ay gelişimi,neler yedirmeliyim,yemekleri nasıl yapılır,neler oynamalıyız,rahatsızlandığında ne yapmalıyız
vs. vs. bi sürü sıraladım
geldi beni anlımın ortasından öptü aferin aşkım diyeben böyle kaldım
şaşırdım verdiği bu tepkiye..
şaşkınlığımı anlayınca sen okuyup öğrenmesen,bunları bilmesen ilk bebeğimiz olduğu için belki sıkıntı çekerdik
sen okuduklarını ve öğrendiklerini benimlede paylaşıyosun bende faydalanmış oluyorum
iyiki varmış kadınlar kulübün dedi
şimdi çok rahatımm
hatta bazen Tarık Buğra yı kucağına veriyorum çok önemli bi şey okuycam diye
sonrasında ne okudun banada anlat diyo öğrenmek için
bizim bildiğimiz şeylermiş diyorum euheuheu

bi girip okusa var yaa

iyi aksamlar kızlar daha yeni yeni kk nü aktif olarak kullanmaya başladım insallh devamını getirebilirim yarın buyaka ümraniye de toplaniliyor muş özel arkadaşlar arasında mi acaba bizde ıst. yeni taşındık ve eğer özel değilse kızımla bende gelmek isteriz

kızlarr iyi akşamlar amanın bralar akşam ne güzel oluyormuş öylee kalabalıkkk

bebeğim çağana yürüteç aldık nasıl sevdi nasıl mutlu nasıl koşturyo oradan oraya şok oldum bi bebek bukadarmı mutlu olurr cnm oğlummmEki Görüntüle 565595

Canım çok geçmiş olsun umarım tez amanda sağlığına kavuşur kızın.

HUZURSUZ AYAK SENDROMU'MU? bir yaşıma daha girdim o neymiş öyle ya? bence bu doktorlar tıkandıkları yerde kendileri uyduruyolar bu hastalıkları. Neyse canım çok geçmiş olsun umarım ağrın sızın kalmaz.

hayırlı olsun çağan paşanın yürüteci üzerinde güle güle gezinsin.

hayırlı olsun çağan paşanın yürüteci üzerinde güle güle gezinsin.

teşekkür ederiz pek sevdi ama fazla ırakmıyorum yarım saati geçirmedim ama müzikleri kafamızı şişircek belli ...:26:

muzur ilk koştur hemen fikosun örtüsünü tuttuğu gibi çekiyor herşeyi kaldırmak gerekecek artık

cnm onu bian o haliyle hayal ettim nekadar masumlar Rabbim onları korusun hep güzel günlerini göstersin bu arada bizde oğlumun adını çagan koyacaktık dogana kadar çağan dedik sonra değişti gzl isim çaganseverim

Ah kızlar dünden beridir gelemedim,boynum tutulmuş sadece sol tarafa bakabiliyorum malesef.Kas gevşetici falan da sökmedi.Hiç dinlenemiyorum ki geçsin...Peşembe günü gezmeye çıktım,dün annem bendeydi.İnşallah abimi evereceğiz annem kız bulmuş da gidip bi kahvelerini içmişler,hayırlısı olur inşallah.
Kızlar geçmişe dönemedim geniş vakitte döneceğim çok merak ettim yahu sizi:)
Yarın okuldan arkadaş ev almış bütün ahali hayırlı olsuna gidecek beni de davet etti,gitsem mi acaba?Kızım o kalabalığa girsin mi girmesin mi karar veremedim...
Bu arada kızım bir kaç gecedir çoook huysuz biberon almıyor,gündüz ise tekrar almayınca irice bir şırınga var motilyumun şırıngası onunla sütümü vermeye çalışıyorum,sizce sakıncalı mı?
Hadi ben gene dönerim,hazır bir kaç dk buradayken biraz geçmişe dalayım,öptüüüüm.

Ay birtanem tahminin gayet yerinde,Doğacık tıpkı Masalımız gibi beslenirken annesinin bütün gününü çalıyor.Bi oturuyorum beslemek için yaklaşık 1,5-2 saat yerimden kalkamıyorum kalkınca bir bakıyorum her yerim tutulmıuş,bacaklarım iki büklüm kalmış vallahi otura otura yaşlandım:)Diyeceksiniz mama sandalyesi yok mu,aldık var fakat ya ben vermeyi beceremiyorum ya da Doğa almakta daha feci direniyor.Anlayacağın bu aralar düzenim yok pek.Düşüündüğün için de ayrıca teşekkür ederim,öptüm.

Masallah sen onu sik sik teyzeye gotur, baksana yaramis bizim keretaya...
Canim Mahir halan kotu ve ben yorgunluktan onu sallarken cogu kez kafami bir yere dayamis sekilde sizip kaliyorum,,,gecemiz gunduzumuz karisti resmen ..inanilmaz yorgunum ve ayrica cokta endiseli ya daha kotuye giderse diye korkuyorum..allahima cok dua ediyorum kuzuma sifa olsun diye..sizlerin duasini bekliyoruz kizlar inanin icim cok yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…