• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Allahım ya neler kaçırmışım,,zaten ne zaman bişeyi çok istesem olmaz:14: Sabah kalktım,kızımı ve kendimi bir guzel hazırladım.
Önce aşıya gidip oradanda yola koyulacaktik ama yağmurun ve kızımın huysuzlugunun gazabina uğradım.fsm çok yogundu,okmeydanindan geri dönmek zorunda kaldım:14:Kalbim sizinleydi kızlar...eminim çok ta guzel geçmiştir.bebislere:nazar:
Kısmet değilmiş buluşmak...inşallah bir dahaki sefere bizde oluruz.

kızlar benim bey teşrif etti çok şükür:)) biz bayağı hasret giderdik kızınla ilgileniyor şimdi:)) nedense babam işte, annem komşuda, kızkardeşimde sinemadaydı bugün:)) ece ilk önce unutmuş sandık babasını ama değilmiş küsmüş gibi yaptı sonra her zamanki gibi kahkahalar attı. Allah kimseyi ayrı koymasın, ayrı olanları da tez zamanda kavuştursun.

hadi gözün aydın cnm bu bir haftayı en güzel şekilde değerlendirip güzel vakitler geçirmenizi diliyorum cnm..sizinkiler fanfinifinfon için yalnız bırakmışlar sizi:1:
Amin cnm Amin..

Eki Görüntüle 566206 Eki Görüntüle 566204 Eki Görüntüle 566205

Amaniiiin sahanelerrrr hangisi hangisi karistirdim kiyafetlerine gore yazsaniz nasil makbule gecer

Bidiklar yaaa
Ana kuzulari
Sut danalari
Yerim sizi yerimmm o ortada kollarini acip kasilan Beyza mi?

canımcım
kırmızılı...Beyza
Beyazlı Pembeli...Yaren Nur
Morlu......Zeynep Ada
yakışıklımızı tanıosun zaten...

iyi akşamlar bayanlar :3:

bugün üç tatlı bayan ve üç şeker mi şeker bebik gördüm :)))
ben sürpriz yapacaktım, buluşacağımız yere gittim
gözlerim nagihanı ve kalabalık bir grubu ararken bir bebek arabasının yanında oturan hoş bir bayan gördüm
bakıyorum, ne desem acaba kk dan mı değil mi :1:
en sonunda kızımı kucakladım, bebişiniz hangi ayda doğdu diyecektim ki o geldi :1:
Zadacımmış meğer, bebişi uyuduğundan görüp tanıyamamıştım da
annesi gibi güzel gözlü Zeynep Ada maşallah ona :nazar:
sonra nagihancım güzel yüzlü kızıyla geldi ve beykozcum Enes paşamızla teşrif ettiler :))
çok güzel geçti, kızlar sizleri tanıdığıma çooookkk memnun oldum
yol biraz uzak ve trafikli olsa da süper bir gün geçirdim sayenizde
bir dahakine orta yolda buluşursak daha çok sevinicem :)
nagihanla emzirme odasına gittik, ikiz mi diyorlar :))
annezeynep de karıştırmış, orta da yayılan rahatı seven Yaren Nur kuzumuz :nazar:
en şanslısı Enes di heralde, ne yana baksa bir fıstık :9:
o da deri montuyla ayrı bir karizma geldi de neyse
görenler bayıldı hepsine :))
eve geldim çay doldurdum kalın çay bardağım çatladı, kızlar bol bol okuyun yavrularınızı
Allahım hepsini nazarlardan, kazalardan, belalardan, hastalıklardan korusun. amin.
zada, beykoz, nagihan kızlar hepinizi ve bebişlerinizi çok sevdim
tekrar görüşmek dileğiyle :16:

Canım ben suyla yapıp içerisine devam sütü ekliyordum
Tarık Buğra ınn favorileri günkurusu kayısı ile yapılmış irmikli muhallebi
Birde muzlu irmikli muhallebi idi
Su ile yapabilirsin kendi sütün varsa önce muhallebiyi yapıp sonrasında kendi sütünüde ekleyebilirsin

cnm önce pirinç ununu uptamil ile pişircekmiyim sonra muzunu eklerim veya armudunu dimi? benim sütüm var ama az geliyo artık sağmıyorum olduğu kadarı emiyor.irmikli demişsin pirinçununa irmikmi katıyorsun?

Ya ben bunlara bayıldımmmm:1:nasıl tatlılar hepside:nazar:yarennur çoğu resimde Hanım ağa gibi yayılmış euheuheuhe
Enes emzik zincirine resmen sahip çıkmış sıpa yaa kotun yırtılsın senin emiii
Beyza ınn yanakları dediğiniz gibi tam ısırmalık
Zeynepada bal gibi hepsi çok güzeller:nazar::nazar::nazar:
Gözü gönlümü açtınız kızlar yaaa :21:
Ne iyi etmişsiniz de bir araya gelmişsiniz,bizim dedikodumuz oldu mu peki:))
Eşim diyor ki interneti en yerinde ve gerektiği gibi kullanan bizlermişiz:)
Canim yoklugun cok belli merak ettik seni,sana biseler yazmistim ama hangi sayfada kaldi hatirlamiyorum.Bizimde mama sandalyemiz var ama bizde kullanamiyoruz,yememek icin onundeki tepsili bolume kapaniyor :1:insallah birgun kullaniriz.Hayirli olsun bu arada allah tamamini erdirsin.Bence geymeye git hem Doganinda havasi degisir belki orada daha rahat yer.Bende bugun ablamlara gidecegim evde temizlik var kacacagim :-) corbasini yaparim birazdan yanima almak icin meyve saatinden sonra pirrrr,gerci daha kahvalti bile yapmadi,sabaha kadar beni uyutmadi simdi kendi misil misil uyuyor:17:
MYBABYLOVE tsk ederim :-)
Yok tatlım ya bugün bir yere çıkamadım kızımın kahvaltısını 11 de vermeye başladım 1 de bitirdim.Neyse gene de giyindim tam saçımı makyajımı yapacakken bizimki mızmızlanmaz mı...Anlayacağın hazırlanmama izin vermedi,eşim de derste olduğu için gitmikten vazgeçtim.Çiçekciğim saaat 3 sularında kızımı mutfağa götürdüm mama sandalesinee oturttum birkaç dk sonra gene mızmız bağırıyo ben de hızlıca onun sebze çorbasını pişiriyorum tam meyve rendeleyecektim ki biraz söylendim kızıma durmadan bağıra çağıra ağladığı için,derken ne var ne yok çıkardı benimki.işte bu saate kadar bir de sebze püresi verdim uyuttum birazdan şu an sağdığım sütü vermeye çalışacağım.Benim kız bir türlü düzelmedi gitti.Bugün yemek de yapamadım,kahvaltıyla yetindik zamanım yoktu çünkü.Yorgunluktan mı nedir okadar tembelleştim ki içimden hiçbir işle uğraşmak gelmiyor,sadece uzun uzadıya uyumak istiyorum, nerdeeeeeeeee...
Ya tatlım Doğa şu aralar meyve de yememeye başladı,ne yapcam bilmiyorum,dişten mi acaba?
Bugün midpointteki buluşmaya gelmeyi çok istedim ama arabayı eşim almak zorunda kaldığından aranızda olamadım, oysa tanışmayı çok istiyordum. İnşallah başka sefere. Resimlerdeki bütün bebeleri öpüyorum, allah bahtlarını açık etsin, sağlıkla büyüsünler inşallah :nazar:
Bu konu forumda konuşulduysa kaçırmışımdır, özür dileyerek tekrar soruyorum. Ben bebeğimi bakıcıya bırakmak zorunda olan bir anneyim. Bakıcılardan tam olarak neler yapmasını istediğinizi ve verdiğiniz fiyatları yazar mısınız? Bir de en önemlisi şuanki bakıcım bebeği sürekli kucağında gezdirip onunla hiç oyun oynayıp konuşmuyor, iletişim kurmuyor, en büyük sıkıntım bu ve hijyen konusunda özensiz. Değiştirmek istiyorum. Sizin bakıcılarınız varsa hangi şartlarda çalıştırıyorsunuz ve ne gibi kurallar koyuyorsunuz, yazarsanız çoooook memnun olurum. YArdıma ihtiyacım var.....
İyi ki bu konuya değindin ben de merak ettim şimdi ne yazılacak acep.
hadi gözün aydın cnm bu bir haftayı en güzel şekilde değerlendirip güzel vakitler geçirmenizi diliyorum cnm..sizinkiler fanfinifinfon için yalnız bırakmışlar sizi:1:
Amin cnm Amin..
Enes haricindeki bütün hatunlar birbirine benziyor:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canımcım
kırmızılı...Beyza
Beyazlı Pembeli...Yaren Nur
Morlu......Zeynep Ada
yakışıklımızı tanıosun zaten...

cnm önce pirinç ununu uptamil ile pişircekmiyim sonra muzunu eklerim veya armudunu dimi? benim sütüm var ama az geliyo artık sağmıyorum olduğu kadarı emiyor.irmikli demişsin pirinçununa irmikmi katıyorsun?

Cnm 100 cc suya 1,5 tatlı kaşığı pirinç unu veya irmik ekleyerek karıştırarak pişiriyorsun
Ben kaynadıktan sonra 2 dk kısık ateşte pişiriyodum
Meyveni tabağında eziyosun üzerine yaptığın muhallebiyi ekliyorsun
Son olarakta 3 ölçek devam sütünü ekleyip afiyetle yediriyorsun:56:

Kızlar rapor hakkımın son haftası kaldı sonrasında bakıcı gelecek,açıkçası daha bulamadım.Şimdi ben kara kara düşünüyorum bu bakıcı benim kızımı nasıl besleyecek?Sabırla ve oynaya kandıra uzun sürede verebilecek mi,yoksa çöpe atıp verdim mi diyecek:(

Bu gün buluşan kızları sizlerin Gül yüzünüde görsek:1:
Bi kol gördüm ben nagihanın kolu galiba
Birde türbanlı bir hatun var minyon birine benziyo o kim acep:44:
Çok meraklandımmm:1:

iyi akşamlar bayanlar :3:

bugün üç tatlı bayan ve üç şeker mi şeker bebik gördüm :)))
ben sürpriz yapacaktım, buluşacağımız yere gittim
gözlerim nagihanı ve kalabalık bir grubu ararken bir bebek arabasının yanında oturan hoş bir bayan gördüm
bakıyorum, ne desem acaba kk dan mı değil mi :1:
en sonunda kızımı kucakladım, bebişiniz hangi ayda doğdu diyecektim ki o geldi :1:
Zadacımmış meğer, bebişi uyuduğundan görüp tanıyamamıştım da
annesi gibi güzel gözlü Zeynep Ada maşallah ona :nazar:
sonra nagihancım güzel yüzlü kızıyla geldi ve beykozcum Enes paşamızla teşrif ettiler :))
çok güzel geçti, kızlar sizleri tanıdığıma çooookkk memnun oldum
yol biraz uzak ve trafikli olsa da süper bir gün geçirdim sayenizde
bir dahakine orta yolda buluşursak daha çok sevinicem :)
nagihanla emzirme odasına gittik, ikiz mi diyorlar :))
annezeynep de karıştırmış, orta da yayılan rahatı seven Yaren Nur kuzumuz :nazar:
en şanslısı Enes di heralde, ne yana baksa bir fıstık :9:
o da deri montuyla ayrı bir karizma geldi de neyse
görenler bayıldı hepsine :))
eve geldim çay doldurdum kalın çay bardağım çatladı, kızlar bol bol okuyun yavrularınızı
Allahım hepsini nazarlardan, kazalardan, belalardan, hastalıklardan korusun. amin.
zada, beykoz, nagihan kızlar hepinizi ve bebişlerinizi çok sevdim
tekrar görüşmek dileğiyle :16:

lillaccım sen şimdi anlatınca tekrar gözümde canlandı..sanırım 15 dk fln birbirimize bakarak oturduk acabalarla...sora ben nagihanı aradım dedim baska kım gelecektı bi anne var bebeği var sanki birini bekliyo gibi dedim..gözlerim bozuk uzagı göremiyorum seçemedim beyzayıda..sora dayanamayıp geldim..birnimi bekliyosunuz diye sordum mayıs anneleri diyince hadi gel dedim:1: çok güzel bir anı oldu bnm için cnm ya..valla ben beykoz ve senin geliceğini bilmiyodum tam süpriz oldu bnm için çok ta güzel olduu..iyiki geldiniz cnm..

Kızlar rapor hakkımın son haftası kaldı sonrasında bakıcı gelecek,açıkçası daha bulamadım.Şimdi ben kara kara düşünüyorum bu bakıcı benim kızımı nasıl besleyecek?Sabırla ve oynaya kandıra uzun sürede verebilecek mi,yoksa çöpe atıp verdim mi diyecek:(

canım inş. karşına insaflı,merhametli ve sabırlı biri çıkar...bakıcı bulmak zorunda olan arkadaşlar eşe dosta haber salsanız referansla birileri gelse daha iyi olmaz mı..belki arada tanıdık birileri olunca içiniz daha rahat eder

arkadaslar zadacıgımın gözleri mavi güzel dikkat cekici bir bayan ve cana yakın kibar ve eli acık nagihancım nekadar kilo falan desede yüzünün güzelliginden diger seyleri insan görmüyor sarı bomba diyordum ya gercekten öle bir bayan lillaccım minyon ve sade güzellerden hiç yaslanmıcak gibi biblo gibi suratı var yani hala yüzleri gözümün önünde cok güzelsiniz canlarım ve melekleriniz beyza yarennur ve zeynep adada sizin gibi güzel cimcimeler unutamıyorum onları yavvv:9: kalbinizin güzelligi yüzünüze yansımıs kızlar duygularımı bilin istedim :23:

kızlar ben muhallebi yapmak istiyorum ama bilmiyorum sizin denediğiniz bebeğinizin sevdiği bi muhallebi önerirmisiniz içine sumu kullanıyorsunuz sütmü :26:
Cnm 2013 mayis annelerinin ek gida seruveninde birkac tarif var
Ben irmik tam bugday misir ve yulaf unu kullaniyorum
Bu haftaya dek pirinc unu da kullanmistim
Googleda taylan kumeli tahillar sekliinde aratirsan guzel bir makale var
Biraz arastirinca pirinc ununun bos kalori oldugunu gordum

Tahillarda 3kisim varmis: tohum kepek ve besidoku
Tohum ve kepe kisminda sahane protein ve yaglar var ama cabuk bozuldugu icin rafine edip sadece besidokuyu aliyorlar ve beyaz un elde ediliyor
Pirinc ununda da bugday ununda da boyle
O nedenle biz tam bugday ve tam pirinc unu kullaniyoruz artik

100cc.ye 1tatli kasigi ile baslayabilirsin
Biz 250cc kadar yiyoruz artik
Oglum irmigi ve diger tahillari cok sevdi
Kuru meyve atiyorum icine
Bazen de pekmez

Bugün midpointteki buluşmaya gelmeyi çok istedim ama arabayı eşim almak zorunda kaldığından aranızda olamadım, oysa tanışmayı çok istiyordum. İnşallah başka sefere. Resimlerdeki bütün bebeleri öpüyorum, allah bahtlarını açık etsin, sağlıkla büyüsünler inşallah :nazar:
Bu konu forumda konuşulduysa kaçırmışımdır, özür dileyerek tekrar soruyorum. Ben bebeğimi bakıcıya bırakmak zorunda olan bir anneyim. Bakıcılardan tam olarak neler yapmasını istediğinizi ve verdiğiniz fiyatları yazar mısınız? Bir de en önemlisi şuanki bakıcım bebeği sürekli kucağında gezdirip onunla hiç oyun oynayıp konuşmuyor, iletişim kurmuyor, en büyük sıkıntım bu ve hijyen konusunda özensiz. Değiştirmek istiyorum. Sizin bakıcılarınız varsa hangi şartlarda çalıştırıyorsunuz ve ne gibi kurallar koyuyorsunuz, yazarsanız çoooook memnun olurum. YArdıma ihtiyacım var.....
Canim oncelikle Allah yardimcin olsun
benim bir arkadasim 1300tl.ye kamera sistemi kurdurdu
2oda ve 1holde toplam 3genis acili kamera var ve internetten sifreyi giren herkes izleyebiliyor
Mesela kendi bakamayacak annesini ariyor o izliyor
Her odaya kurdurmadi bakicinin da bir ozeli var sonucta

Bir arkadasimin bakicisi kamerayi kabul etmedi
Gizlice ses kayit cihazi koydu
Kizi 2yasinda ve 8bakici degistirdi bu kayit cihazi isini gordu gormesine bir suru absurd seyler yakaladi ama gizli kayit yapmak suc dikkat etmek lazim

Sen her ogununu ayri kaplara koyarsin bakici sadece hazirlar
Benim annem bakacak ama.bolmeli kaplar cam kavanozlar fln aldim
Buzdolabinin bir rafi sadece Omere ait olacak
O gun yiyewcekleri ogun sirasina gore dizilecek

Bakiciya asla baski yapmayin kizlar
Ev isi de cok gonullu degilse yaptirmayin
Yemiyorsa zorlamamasini soyleyin ki ille bitirmek zorunda hissedip dokmesin

Canim musluk suyu ile pisiriyorum ben
Flor ihtiyacini da gorsun diye
Flor sadece suda baliklarda var ve de haplarda
Hap kullanmak istemedigimden Bursa.nin suyuna guvenip su ile pisiriyorum
Bebeginde kansizlik varsa inek sutu kullanma derim
Kansizlik yoksa yari yariya su ve sut olabilir

Pirinc unu ve irmik birarada hic gormedim
Ayri ayri muhallebileri oluyor
Pirin unu yorumumu yukari yazmistim ben kullanmiyorum artik
Irmik durum bugdayindan yapiliyor ve daha besleyici

arkadaslar zadacıgımın gözleri mavi güzel dikkat cekici bir bayan ve cana yakın kibar ve eli acık nagihancım nekadar kilo falan desede yüzünün güzelliginden diger seyleri insan görmüyor sarı bomba diyordum ya gercekten öle bir bayan lillaccım minyon ve sade güzellerden hiç yaslanmıcak gibi biblo gibi suratı var yani hala yüzleri gözümün önünde cok güzelsiniz canlarım ve melekleriniz beyza yarennur ve zeynep adada sizin gibi güzel cimcimeler unutamıyorum onları yavvv:9: kalbinizin güzelligi yüzünüze yansımıs kızlar duygularımı bilin istedim :23:

ay kuzum benim cok teşekkür ederim yazdıklarını eşime okutup havaya girdim valla:1: saol hayatım...söylediklerine ekleme yaparak bende seni tarif edeyim cnm

kızlar beykozcum hani diyordu ya ben esmer kara kaşlı çirkin bişeyim diye kendisi tam bir esmer bomba..inci gibi bembeyaz dişleri var..güler yüzlü konuşkan..çıtırmı çıtır daha 22 yaşında..kudurukluğuda yaşından kaynaklanıyor diye düşünüyorum ateş saçıyo valla...8 kilo fazlam var diyo ama bence hiç ole durmuyor hiç bir fazlalık göremedim..bide tatlı dilliki sormayın..

hani diyoruz ya mayıs bebekleri çok güzel diye ben bugün mayıs annelerininde çok güzel olduğunu gördüm..

oy oy oy bu ne güzelliktir ya rabbim maşallah sizlere tatlişkolar ayyy çok özendim valla benimde buluşasım geldi ya ama nerdeee, canlarım hepinizde çok güzelsiniz kocaman maşallah sizlere:nazar: allah hepinizi nazarlardan korusun, e keşke analarıylada görseydik kuzuları ama yinede böylede çooooooooooooook güzeller hepinizi mıncıklayarak öpüyorum:54: sevgiler:16:

Son düzenleme:
kızlar ben muhallebi yapmak istiyorum ama bilmiyorum sizin denediğiniz bebeğinizin sevdiği bi muhallebi önerirmisiniz içine sumu kullanıyorsunuz sütmü :26:
Cnm 2013 mayis annelerinin ek gida seruveninde birkac tarif var
Ben irmik tam bugday misir ve yulaf unu kullaniyorum
Bu haftaya dek pirinc unu da kullanmistim
Googleda taylan kumeli tahillar sekliinde aratirsan guzel bir makale var
Biraz arastirinca pirinc ununun bos kalori oldugunu gordum

Tahillarda 3kisim varmis: tohum kepek ve besidoku
Tohum ve kepe kisminda sahane protein ve yaglar var ama cabuk bozuldugu icin rafine edip sadece besidokuyu aliyorlar ve beyaz un elde ediliyor
Pirinc ununda da bugday ununda da boyle
O nedenle biz tam bugday ve tam pirinc unu kullaniyoruz artik

100cc.ye 1tatli kasigi ile baslayabilirsin
Biz 250cc kadar yiyoruz artik
Oglum irmigi ve diger tahillari cok sevdi
Kuru meyve atiyorum icine
Bazen de pekmez

Canim oncelikle Allah yardimcin olsun
benim bir arkadasim 1300tl.ye kamera sistemi kurdurdu
2oda ve 1holde toplam 3genis acili kamera var ve internetten sifreyi giren herkes izleyebiliyor
Mesela kendi bakamayacak annesini ariyor o izliyor
Her odaya kurdurmadi bakicinin da bir ozeli var sonucta

Bir arkadasimin bakicisi kamerayi kabul etmedi
Gizlice ses kayit cihazi koydu
Kizi 2yasinda ve 8bakici degistirdi bu kayit cihazi isini gordu gormesine bir suru absurd seyler yakaladi ama gizli kayit yapmak suc dikkat etmek lazim

Sen her ogununu ayri kaplara koyarsin bakici sadece hazirlar
Benim annem bakacak ama.bolmeli kaplar cam kavanozlar fln aldim
Buzdolabinin bir rafi sadece Omere ait olacak
O gun yiyewcekleri ogun sirasina gore dizilecek

Bakiciya asla baski yapmayin kizlar
Ev isi de cok gonullu degilse yaptirmayin
Yemiyorsa zorlamamasini soyleyin ki ille bitirmek zorunda hissedip dokmesin

Canim musluk suyu ile pisiriyorum ben
Flor ihtiyacini da gorsun diye
Flor sadece suda baliklarda var ve de haplarda
Hap kullanmak istemedigimden Bursa.nin suyuna guvenip su ile pisiriyorum
Bebeginde kansizlik varsa inek sutu kullanma derim
Kansizlik yoksa yari yariya su ve sut olabilir

Pirinc unu ve irmik birarada hic gormedim
Ayri ayri muhallebileri oluyor
Pirin unu yorumumu yukari yazmistim ben kullanmiyorum artik
Irmik durum bugdayindan yapiliyor ve daha besleyici

in cin top oynuyo yine:37:
biz kocişle çok hamaratız temizlik yapıyoruz bu saatte:27:
mutfak dolaplarının yarısını temizledim
sevgili kocacımda aslında pek işe yaramıyo deterjanlı bezi yıkıyo,duru suyla sildiğim bezi yıkıyo
ben tepelere çıkarken kız hepsi senin mi diye şarkı söylüyo:52:
yanlız işin garibi temizliği yapan benim dinlenme molası verirken offff çok yoruldum diyen o:1:
Allah tan minik erkekimde bu arada uyanmadı:emir_bebek:

bu arada oğlum 3 gündür gayet güzel emiyo
bıraktı bırakıcak diye üzülürken 3 gündür gayet iyi çok şükür
bu gün mandalina suyu verdim 30 cc kadar
biberonu dişini kaşımak için kullanan ve tutmayı bilmeyen çocuğum
gayet güzel emdi ve elleriyle tuttu
biberonu ve alıştırma bardağını su için kullanmıştık sadece
demek ki işlerine gelince bu bıdıklar herşeyi yapıyolar:55:

sizlere ve bebelerinize deliksiz mışıl mışıl uykular diliyorummm
vee..mutfağıma geri dönüyorumm:10:

ay kuzum benim cok teşekkür ederim yazdıklarını eşime okutup havaya girdim valla:1: saol hayatım...söylediklerine ekleme yaparak bende seni tarif edeyim cnm

kızlar beykozcum hani diyordu ya ben esmer kara kaşlı çirkin bişeyim diye kendisi tam bir esmer bomba..inci gibi bembeyaz dişleri var..güler yüzlü konuşkan..çıtırmı çıtır daha 22 yaşında..kudurukluğuda yaşından kaynaklanıyor diye düşünüyorum ateş saçıyo valla...8 kilo fazlam var diyo ama bence hiç ole durmuyor hiç bir fazlalık göremedim..bide tatlı dilliki sormayın..

hani diyoruz ya mayıs bebekleri çok güzel diye ben bugün mayıs annelerininde çok güzel olduğunu gördüm..

ayyy cok mutlu oldum canım düşüncelerin için güzellik bakan gözdedir derler ya sen iyi kalpli bir bayansın konusmaların cok güzel tekrar iyiki gelmişim tanıdım sizi diyorum kocaman öp o küçük hanımefendiyi :16:

Pinardacim ilave rapor alamiyor musun?
Aile hekimimiz bana 10gun daha verdi
Yine lazim olursa veririm dedi
Sanirim yeniyilla beraber donecegim
Gerci yilbasinda avm.nin araba cekilisi var bana cikarsa isi birakiyorum :)

TATLICADI bir kol gorsum demissin ya masallah hayran kaldim koldan kimlik tespit edebiliyorsun :9:

Ne tesaduf ki biz de mutfagi toparladik dolaplari duzenledik temizledik
Ikeadan duzenleyiciler almistik sahane oldu cekmecelerim dolaplarim kitap gibi kutuphane gibi oldu cok sevindik hatta esim surekli acip acip bakiyor :3:
Cok titiz ve duzenlidir benimki
Mutfak adam olunca kahve yapmis yanina da bonte doldurmus yagmura karsi keyif yaptik
Sonra da Beykozumun tavsiyelerini hayata gecirdik :9:

Ben fiziki yakinligin psikolojik anlamda cok etkili oldugunu dusunuyorum
O isten sonraki gun bile esim cok anlayisli ve kibar oluyor

Bizim dovusme donemimizi hatirliyorum cnm aciyor diye kac babam kac

KIZLAR BU ARADA SEARCHBAU dan haberiniz var mi?
Kizi nasil oldu acaba:26:

Esinden dert yanan SIYAHLALE miydi emin olamadim ama yine de yazacagim
Oncelikle Allah yardimcin olsun
Erkekler bir kere raydan cikinca zor toparlaniyorlar
Emek vermek huyuna gitmek bayana kaliyor
Yok veremem deyip gurur yapinca yuva dagiliyor
Esinden yana umidin varsa emek ver canim
Evde sevecegi seyler yapmaya keyifli bir ortam yaratmaya calis
Ayni bebeklerimizi besige alistirir gibi
Besiklerinde mutlu neseli ve keyifli olsunlar ki uyumaya da alissinlar diyoruz ya
Esler de bazen dibine kadar haksiz bile olsalar tartisma gerginlik istemiyor
En azindan o illeti birakana kadar disini sk ki akli basina geldiginde iliskinizi de rayina oturtabilecek duzeyde iletisim kurabilesiniz
Cok uzuldum
Evladi var artik
Hem de nasil guzel bir evlat
Kuzenimin esi de hap kullaniyor
2 nur yuzlu evladi var ama laf dinlemiyor
Kuzenim de saldi cayira mevlam kayirsin diye
Surekli tartisti haksizsin hatalisin dedi hesap sordu daha beter oldu
Allah hepsini islah etsin

Herkese Simdiden iyi pazarlar!
Umarım yarın hava güzel olur en azından biraz güneşli olur da dışarının tadını çıkarabiliriz.
Buluşan anneler ve bebisleri hepsine kocaman maşallah! Cok tatlılar! Hepsi bir arada güzel bir tablo oluşturuyor. Ben de hep yakın arkadaslarımdan en azından biriyle aynı zamanlarda bebek sahibi olup bir arada gezmek paylaşımlar yapmak isterdim. Ama hepsi benden önce yaptı şimdi kocaman oldular. Benle yakın zamanlarda yapanlarla da aynı sehirde değiliz:((( şans iste...
Bu arada yazdıklarım görünmüyor( mecazi anlamda). Kendi kendime yazıp kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum ama alıştım artık. Oturduğum yerde de yalnızım.
Neyse iyi geceler!

Back
X