• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

haftasonum temizlikle geçti
dün kızlarla buluştuktan sonra ikeaya gittim ve kuru yiyeceklerim için dolap aldım
onu kur temizle iyice yoruldum
şimdi de mutfağımı düzenledim
yarın da iş vaaarrr

beykozcum, çok teşekkür ederim güzel yorumların için
zada ve nagihan hakkındaki yorumlarına katılıyorum
ama sende esmer bombasın, çok dikkat çekicisin
gözlerin ve kirpiklerin aklımda kaldı şekerim :16:
biz de amma incelemişiz hee :1:
ben genelledim sayenizde,
mayıs anneleri bebekleri gibi güzeller maşallah :nazar:

tatlicadi ve bizleri merak eden kızlar..
anacım gelseydiniz de görseydiniz diyorum :1:
çok fenayım dimi :27:
valla ben de ankaradakileri çok merak etmiştim
ve parçalardan insan tanımaya çalışmıştım :))
ama artık arkadaş ve albüm olayını keşfettik
bebişlerle beraber kendi resmimizi de ekleyebiliriz kızlarrr :15:..

siyahlalecim
inşallah eşinin dediği gibidir
insan bu durumda güvenmek istiyor
ama insanın yaptıkları yapacaklarının göstergesidir genelde :(
Allah ıslah etsin
bağımlı değilse arkadaş değişikliği de işe yarayabilir..
umarım hatasının farkına varır ve kötü alışkanlığından tez zamanda vazgeçer
Allahım sana da kolaylık versin

Mybabylove ve Lillac
sagolun kizlar ilginiz desteginiz için..

mybabylove evet esim sigara iciyo nisanlaninca birakmisti askerden geldi tekrar basladi o dedigim merete de o zaman baslamis yani bi duman almis simdi sadece sigram var diyo.
dua edin kizlar kendinize dua ederken benim icin de edin:50:

bu arada melegim nerdeee?

Istanbukdakiler ya bendd görüsmek cok isteriiim
benim öküz kocam böyle seylere izin vermiyo buraya yazdigimi bile bilmiyo soylesem internete mi giriyon bilmem ne falan der bende söylemiyorum o yüzden ama hepinizi cok merak ediyorum

Mybabylove ve Lillac

mybabylove evet esim sigara iciyo nisanlaninca birakmisti askerden geldi tekrar basladi o dedigim merete de o zaman baslamis yani bi duman almis simdi sadece sigram var diyo.

benim öküz kocam böyle seylere izin vermiyo buraya yazdigimi bile bilmiyo soylesem internete mi giriyon bilmem ne falan der bende söylemiyorum o yüzden ama hepinizi cok merak ediyorum
Nasil yaaa kiz adam pc den anlamiyormu?gecmiste birsey arasa hemen bu,ur yada sen temizliyormusun anammmm benim koca geldi bi an aklima benim ki pc kurdudur yani gizli birsey yapamam pc de gecmisi silsem bile napar eder bulur cok fena gecenlerde biseye bakmistim ama hangi gin baktigimi unuttum ve gecmisi sildim youtube da abuk sabuk videolar izliyorsun sonra gece korkuyorsun dedigi icin oyle seylere bakinca siliyorum ama hepsini buldu valla bu heriften kacis yok anlayacagin sen hangi sehirdesin?kizlar bigun toplanip sana gelsin o zaman:52:

Son düzenleme:
Herkese Simdiden iyi pazarlar!
Umarım yarın hava güzel olur en azından biraz güneşli olur da dışarının tadını çıkarabiliriz.
Buluşan anneler ve bebisleri hepsine kocaman maşallah! Cok tatlılar! Hepsi bir arada güzel bir tablo oluşturuyor. Ben de hep yakın arkadaslarımdan en azından biriyle aynı zamanlarda bebek sahibi olup bir arada gezmek paylaşımlar yapmak isterdim. Ama hepsi benden önce yaptı şimdi kocaman oldular. Benle yakın zamanlarda yapanlarla da aynı sehirde değiliz:((( şans iste...
Bu arada yazdıklarım görünmüyor( mecazi anlamda). Kendi kendime yazıp kendi kendime konuşuyor gibi hissediyorum ama alıştım artık. Oturduğum yerde de yalnızım.
Neyse iyi geceler!

Oyle dusunme ben butun yazdiklarini okuyorum, yani yalniz olman ve kendi kendine yaziyor olman mumkun degil sunu bil ben herzaman ne yazarsan okuyorum yani bir kisi garanti var seni okuyan , benimle cok arkadasimda var bunu bil lutfen aklima boyle seyler getirme,,,kizin bizim bebeklerimizin ablasi,,ondan ve senden kapacagimiz cok sey var ve olacakta,,onu da gec sende bizim gibi annesin herseyi paylasmam bizi daha da cogalticaktir,

Mybabylove ve Lillac

Cnm melegim hastane hastane geziyor, hatta dun bir hastaneden digerine ambulansla sevk edildik, nedeni ise benim oglumun antiniotik kullanmasina ragmen gecmeyen hiriltisi ve oksurugu,,
Sonuc bol bol oksijen verildi, simdi biraz daha iyi ...bir dunya kotu seneryolar soylendi bizlere ; yok akciger enfeksiyounu, yok astim baslangici yada bize su aaralar yaygin olan bogmaca rahatsizligi olabilecegi soylendi.
Ve hastaliginin ne oldugu tam bilinemeden eve geldik, sadece soyleyen bize ilaclari kullanmayi kesin dendi ve nefes icin astim hastalarin kullandiklari tup seklinde nefes acici bir ilac aleti ile verildi,,,
Ben birsey anlamadim ama suan oglanin hiriltisi azaldi ve burnu akiyor arada birde oksuruyor,,antibotik kullanimida biraktik..birde oglan hic yemez oldu malum tikali burunla nasil yiyebilsinki ,,aksiriyor tiksiriyor tam hasta ama ilac ve tedavisi yok ne GARIP di mi
acaba benim oglaninda mi rahatsiligi stresten , hayda buyur burdan yak..
sabaha dogru eve geldigimiz icin biraz dokuntuyuz oyuzden yazdiklarim dam dun olmus olabilir, siz anlarsiniz ama yazdiklarimi,,malum anne dili konusuyoruz ,,yazmasakta ne anlatmak istedigimiz belli :))

Kizz hani basi kizlarin adlarinda + lar olmaya basladi bi anlami var dedim yani:44:yoksammmm bunlar kanki olmus ta benim mi haberim yok dedim yaniiii kankiker arasi bir isaret mi :1::30:
Bende biraz trip atayim:1:soruma hala cevap alamadim ama olsun ne diyim yani + lar cogaliyor ama kise yanit vermiyor:37:

Canim cok gecmis olsun yaaa simdi iyidir umarim astim bronsit olabilirmi dicem ama yakistirmak istemiyorum daha cok kucuk yavrum yaaa insallah onemli bir sey degildir siradan balgam ve oksuruktur gerci o bile kotu yavrucaklar bitkin dusuyorlar Allah sifa versin canim:14:

Bende biraz trip atayim:1:soruma hala cevap alamadim ama olsun ne diyim yani + lar cogaliyor ama kise yanit vermiyor:37:

Bildigim birsey olsa dukkan senin guzelim inan bu konuda bir fikrim yok,,malum pazar bugun gelen giden cok yok, sayimiz arttikca eminimki bilen ve soruna cevap veren olur,,optuk seni minnos kizini,,

ayy issirmayim teyzesi yaaaa dislerimin ayari yok yavrumun cani yaniyor diz kapagini bikere issirdimda cok cimisti:1:himmmm bi denesene resim paylasilan yerde video konuyormu:44:oradan koyayim bende zillosumu
Ben de psikopatça seviyorum kızımı orasını burasını sıkıp duruyorum video konuyor mu bilmiyorum canım dur bi bakayım eğer konulmuyorsa son fotolarını koy da gözümüz gönlümüz açılsın
Neyse vaz gectim sormayacam
:1::1::1:
Cnm melegim hastane hastane geziyor, hatta dun bir hastaneden digerine ambulansla sevk edildik, nedeni ise benim oglumun antiniotik kullanmasina ragmen gecmeyen hiriltisi ve oksurugu,,
Sonuc bol bol oksijen verildi, simdi biraz daha iyi ...bir dunya kotu seneryolar soylendi bizlere ; yok akciger enfeksiyounu, yok astim baslangici yada bize su aaralar yaygin olan bogmaca rahatsizligi olabilecegi soylendi.
Ve hastaliginin ne oldugu tam bilinemeden eve geldik, sadece soyleyen bize ilaclari kullanmayi kesin dendi ve nefes icin astim hastalarin kullandiklari tup seklinde nefes acici bir ilac aleti ile verildi,,,
Ben birsey anlamadim ama suan oglanin hiriltisi azaldi ve burnu akiyor arada birde oksuruyor,,antibotik kullanimida biraktik..birde oglan hic yemez oldu malum tikali burunla nasil yiyebilsinki ,,aksiriyor tiksiriyor tam hasta ama ilac ve tedavisi yok ne GARIP di mi
acaba benim oglaninda mi rahatsiligi stresten , hayda buyur burdan yak..
sabaha dogru eve geldigimiz icin biraz dokuntuyuz oyuzden yazdiklarim dam dun olmus olabilir, siz anlarsiniz ama yazdiklarimi,,malum anne dili konusuyoruz ,,yazmasakta ne anlatmak istedigimiz belli :))

Canım çok geçmiş olsun nasıl bir hastane o anlamadım doğrusu. Bir şey ya vardır ya da yoktur olabilir ne demek? neden tetkik yapmadılar peki. Umarım o saydıkları hastalıklardan biri değildir ve umarım tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğin.

Canim cok gecmis olsun yaaa simdi iyidir umarim astim bronsit olabilirmi dicem ama yakistirmak istemiyorum daha cok kucuk yavrum yaaa insallah onemli bir sey degildir siradan balgam ve oksuruktur gerci o bile kotu yavrucaklar bitkin dusuyorlar Allah sifa versin canim:14:

sagol cnm, ins kimsenin basina gelmez, hep diyorum allahim kimsenin basina verme diye ,,zor cunku :((
Valla ne oldugunu bilmiyorum rahatsizliginin, ya astim ya bronjit ikisinden biridir belkide ..belkide hicbiridir ve sadece sogukalginligidir,,simdi benim oglana oksijen verilme ve doktor konrtol esnasinda her defasinda gobek atar posizyonunda oldugu icin doktor bu durumda olan bir cocugun agir hastalik geciyor olmasi zordur dedi,,yani bir turlu kani konulalamasinin sebebi benim oglanin habire kuduruk halde olmasindan kaynaklandi,, acildeki doktor surekli hareketliligine takildi yani,,,bende benim oglan hep boyledir durmaz dedim sunnet sonrasi bile tepinmeyi birakmamisti,,iste boyle durum ne oldugu bilinmeyen bir rahatsizlikla bogusuyoruz

sagol cnm, ins kimsenin basina gelmez, hep diyorum allahim kimsenin basina verme diye ,,zor cunku :((
Valla ne oldugunu bilmiyorum rahatsizliginin, ya astim ya bronjit ikisinden biridir belkide ..belkide hicbiridir ve sadece sogukalginligidir,,simdi benim oglana oksijen verilme ve doktor konrtol esnasinda her defasinda gobek atar posizyonunda oldugu icin doktor bu durumda olan bir cocugun agir hastalik geciyor olmasi zordur dedi,,yani bir turlu kani konulalamasinin sebebi benim oglanin habire kuduruk halde olmasindan kaynaklandi,, acildeki doktor surekli hareketliligine takildi yani,,,bende benim oglan hep boyledir durmaz dedim sunnet sonrasi bile tepinmeyi birakmamisti,,iste boyle durum ne oldugu bilinmeyen bir rahatsizlikla bogusuyoruz
Amin canim aminnnn iste yurt disindaki alet edevat imkani ve turk dr lari birleese super bir kombo olur ama ne yazikki oralarin dr lari tibbi malzemeleri olmasa neredeyse bir hic tabi istisnalar haric:20:neyse canim tekrar gecmis olsun:26:

Nasil yaaa kiz adam pc den anlamiyormu?gecmiste birsey arasa hemen bu,ur yada sen temizliyormusun anammmm benim koca geldi bi an aklima benim ki pc kurdudur yani gizli birsey yapamam pc de gecmisi silsem bile napar eder bulur cok fena gecenlerde biseye bakmistim ama hangi gin baktigimi unuttum ve gecmisi sildim youtube da abuk sabuk videolar izliyorsun sonra gece korkuyorsun dedigi icin oyle seylere bakinca siliyorum ama hepsini buldu valla bu heriften kacis yok anlayacagin sen hangi sehirdesin?kizlar bigun toplanip sana gelsin o zaman:52:

Yok pek anlamaz ben amnemlere gelince bakiyorum bide bazen tel.dem giriyorum pek karistirmaz.
ben biraz tilkiyim onunkileri kurcalarim cüzdan,telefol vs. E malum bi halt karistiqiyomu diye.annemde bana dedektif der o yüzden:1:
simdi yine iyi bebis dogmadan dükkana ani baskinlar yapiyodum:52:
yengeç burcuyum paranoya.şüphe,kiskançlik ne ararsan mevcut:52:

kizlar cok guzel olur valla toplanin gelin istanbuldayim

Melegim çok gecmis olsun bitanem Allah acil şifalar versin mahirimize dikkat et annesi oralar soguktur havasi kirlidir..

Back
X