turuncu, ağzını açık tutmasının anormal bir durum olduğunu sanmıyorum
ama ağzından nefes alıyorsa, boğazı kolay enfeksiyon kapar
ve sık hasta olabilir
uzun süredir devam ediyorsa burnuna bir baktır istersen canım
Cnm melegim hastane hastane geziyor, hatta dun bir hastaneden digerine ambulansla sevk edildik, nedeni ise benim oglumun antiniotik kullanmasina ragmen gecmeyen hiriltisi ve oksurugu,,
Sonuc bol bol oksijen verildi, simdi biraz daha iyi ...bir dunya kotu seneryolar soylendi bizlere ; yok akciger enfeksiyounu, yok astim baslangici yada bize su aaralar yaygin olan bogmaca rahatsizligi olabilecegi soylendi.
Ve hastaliginin ne oldugu tam bilinemeden eve geldik, sadece soyleyen bize ilaclari kullanmayi kesin dendi ve nefes icin astim hastalarin kullandiklari tup seklinde nefes acici bir ilac aleti ile verildi,,,
Ben birsey anlamadim ama suan oglanin hiriltisi azaldi ve burnu akiyor arada birde oksuruyor,,antibotik kullanimida biraktik..birde oglan hic yemez oldu malum tikali burunla nasil yiyebilsinki ,,aksiriyor tiksiriyor tam hasta ama ilac ve tedavisi yok ne GARIP di mi
acaba benim oglaninda mi rahatsiligi stresten , hayda buyur burdan yak..
sabaha dogru eve geldigimiz icin biraz dokuntuyuz oyuzden yazdiklarim dam dun olmus olabilir, siz anlarsiniz ama yazdiklarimi,,malum anne dili konusuyoruz ,,yazmasakta ne anlatmak istedigimiz belli :))
meleğim çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin Mahirimize
kardeşimin geçmeyen öksürüğü ve hırıltısı vardı bronşit olmuş

inşallah Mahirinki ufak bir soğuk algınlığıdır
çok küçük kuzum yaa, çok geçmiş olsun
mutluluğumu paylaşan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sağolun varolun kızlar
meleğim noldu ya öyle apar topar okudum. mahirime çok üzüldüm yavrum biran önce iyileşsin Allahın izniyle dualarım sizinle.
mybabylove arkadaş olduğunda biri ile onun isminin yanında çıkıyor +:)
tabi ki buluşmayı atlamayım altın kızlarım benim bir de böceğim var tabi hepsi birbirinden tatlı onları görünce ah orda olsaydım da mıncıklasaydım minnoşları dedim sonra gittim eceyi hırpalaya hırpalaya sevdim yavrumdan çıkardım acısını:))
ilkimcim ya ben editöre yazdım video nasıl yüklenir diye ama cevap gelmedi. bende yükleyemedim yoksa size bir sürpizim olacaktı. ECE hanım bir koltuk boyunca sıralaya sıralaya gidiyor arada totoş düşer gibi oluyor airbag olarak müdahele ediyorum ama çok mutlu oluyor cadı:))
azraececim eşin yanında şimdi, sen keyfini çıkar canım
naptınız evinize döndünüzmü
Eceye de maşallah

bu kız erken yürüyecek
forumun hızlısı, çok acelesi var yav

ama zeka gelişimi ileri olanların genellikle fiziksel gelişimi de ileri olurmuş, erken yürürlermiş falan
Ecemiz de onlardan :))
Kızlar sizlere kızımın gelişim aşamalarndan bahsedeyim:
Doğamın dişi gittikçe belirginleşiyor,
Geçen gün annem bendeydi kızıma el salladı bir kaç defa,kızımda baktım elini sallayıp bay bay yapıyor:)Biz ailecek hem çok sevindik hem de inanamadık:)
Kızım 2 gündür geri geri sürünüyor,bugün bir baktımki bacak ve gövdenin büyük bir kısmı koltuğun dibinde kalmış sadece kafası dışarıda öylece bana bakıyor tabi bende de bir şaşkınlık hakim bir de sevinç.
Bu arada diş krizi gerçekten zor bir durum kızlar.Bizi zor bir süreç bekliyor.Bugün özellikle kızım aşırı huysuzdu,hiçbir şeyden keyif alamıyordu hemen ağlamaya başlıyordu,şimdi de uyuyor biriciğim.
alkış Doğaya

akıllı bıdık hanımefendi
bizim diş yok daha
kuzuna Allah kolaylık versin canım
rahatlaması için belki veriyorsundur ama
eline hep havuç, salatalık gibi sert soğuk sebze meyve ver istersen..
kızlar bebeişler içinki güzel beğenileriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederiz..inş bir sonraki sefer çok daha büyük bir org. yaparız..
bu arada sanırım ben dün üşüttüm..buyakadan çıkıp arabaya gidene kdr felaket bir soğuk esiyordu..burnum tıklalı sadece agızdan nefes alabılıyorum..serum fizyolojikmi damlatsam hiçte sevmem damlayı..halsizlik deseniz kolumu bile kaldıramıyorum..ben olayım önemli deilde kız inş. hasta fln olmaz..
meleğimcim cnm inş sıradan bir soguk algınlığıdır kötü bişey yoktur inş. cnm ya çok üzüldüm..çok geçmiş olsun cnm..
lillaccım cnm ne güzel düzeltmişsin dolaplarını benmde yarın bir toparlanmam lazım ıkı gundur ne süpürüp ne toz aldım..ev aldı basını gıdıyo...
tatlıcadıcım cnm sende ne göz var kız valla senın yorumu okuyunca ıkı kere baktım fotolara anca gordum lillacı...cnm bendeki resimleri hep ben cektıgım ıcın bi yerim yok fotolarda..
bakıcı konuları konusulmus ben hala bulamadım kızlar..sunun surasında 1 ayım kaldı ve hala kafama göre kımseyi bulamadım..bakıcıya baktıran arkadaslar siz tanıdık vasıtasıylamı buldunuz yoksa sırket aracılığıylamı??
ya ben birsürü şey yazacaktım ama hepsini unuttum..gidim dinleniyim bari..
herkese iyi aksamlar diliyorum..
canım inşallah hasta olmazsınız..
serum fizyolojiğin bir zararı yok diye biliyorum
ben bu aralar rahatsızlığından dolayı günde 3 defa damlatıyorum
otri bebeyle temizliyorum
çıkan sümüğe inanamıyorum :))
haftasonu temizlikten dolayı fena yoruldum
darısı başına zadacım, kolay gelsin şimdiden