• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar eve bi geldik 2 saat uyumuşuz bizim tosun paşa ortamıza çok güzel yayılmıştı uyandığımda:1:

Siyahlalecim eşinin bu kullandığı bağımlılık yapıyomu yoksa kendi istediği zamn mı kullanıyo:44:

Mybabylove sayfanın alt kısmında duran kişilerin + larından bahsediyorsan onlar senin arkadaş listende ekli olan kişiler yani kankilerin:1:

Meleğim mahir için çok üzüldüm..aynı havadan yeğenim ve eşimde kullanıyor ama onların ki alerjik astım.. İnş sadece bi soğuk algınlığıdır bi kaç gün sonra geçer

mybabylove
ay o + ları bende geçen merak ettim
beykozda çıkıyor devamlı:)
yeni yeni bazı isimlere de eklendiiii
çok meraklandım bende şimdi:1:

Yok pek anlamaz ben amnemlere gelince bakiyorum bide bazen tel.dem giriyorum pek karistirmaz.
ben biraz tilkiyim onunkileri kurcalarim cüzdan,telefol vs. E malum bi halt karistiqiyomu diye.annemde bana dedektif der o yüzden:1:
simdi yine iyi bebis dogmadan dükkana ani baskinlar yapiyodum:52:
yengeç burcuyum paranoya.şüphe,kiskançlik ne ararsan mevcut:52:

kizlar cok guzel olur valla toplanin gelin istanbuldayim

anammm yengeç birde şüphecimiymiş:)
offf benim eşim yengeççç
çok kusursuz bir burç ama çok zor bir eş
bayanını bilmem de
ben böyle saçma kıskançlıklar görmedim anacımmmm
perdenin kenarı açılırmış ordan balkona biri çıkarmış belim de Asya ya yumurtasını yedirirken açılırmış
üzerime uzun birşey giymem gerekirmiş hiç dikkat etmiyormuşum
öyle dedi sabah kahvaltı daaa:52::52::52::52::52:
bence de yuhhhh artık dedimm:1::1::1::1::1:
şaka bir yana çok bulaltıcı

Kızlar eve bi geldik 2 saat uyumuşuz bizim tosun paşa ortamıza çok güzel yayılmıştı uyandığımda:1:

Siyahlalecim eşinin bu kullandığı bağımlılık yapıyomu yoksa kendi istediği zamn mı kullanıyo:44:

Mybabylove sayfanın alt kısmında duran kişilerin + larından bahsediyorsan onlar senin arkadaş listende ekli olan kişiler yani kankilerin:1:

Meleğim mahir için çok üzüldüm..aynı havadan yeğenim ve eşimde kullanıyor ama onların ki alerjik astım.. İnş sadece bi soğuk algınlığıdır bi kaç gün sonra geçer

yapmiyo diyo ama sonucta yasak ve günah.
bence yapiyor yani sigara bile yapiyo sonucta
otmuş iste canim cigara diyolar hani of Allah im bu kelimeler bana ne kadar uzakti:26:

mybabylove
ay o + ları bende geçen merak ettim
beykozda çıkıyor devamlı:)
yeni yeni bazı isimlere de eklendiiii
çok meraklandım bende şimdi:1:

anammm yengeç birde şüphecimiymiş:)
offf benim eşim yengeççç
çok kusursuz bir burç ama çok zor bir eş
bayanını bilmem de
ben böyle saçma kıskançlıklar görmedim anacımmmm
perdenin kenarı açılırmış ordan balkona biri çıkarmış belim de Asya ya yumurtasını yedirirken açılırmış
üzerime uzun birşey giymem gerekirmiş hiç dikkat etmiyormuşum
öyle dedi sabah kahvaltı daaa:52::52::52::52::52:
bence de yuhhhh artık dedimm:1::1::1::1::1:
şaka bir yana çok bulaltıcı

:1: benimkide öyle hayatim evden iceri adim atar atmaz perdeleri kontrol eder ama benimki kova burcu
burcu gibi aslinda odun burcu olsaymis kesin benimki o burc olurmus:1:
Gercekten bazen bunaltiyolar:20:

Cnm melegim hastane hastane geziyor, hatta dun bir hastaneden digerine ambulansla sevk edildik, nedeni ise benim oglumun antiniotik kullanmasina ragmen gecmeyen hiriltisi ve oksurugu,,
Sonuc bol bol oksijen verildi, simdi biraz daha iyi ...bir dunya kotu seneryolar soylendi bizlere ; yok akciger enfeksiyounu, yok astim baslangici yada bize su aaralar yaygin olan bogmaca rahatsizligi olabilecegi soylendi.
Ve hastaliginin ne oldugu tam bilinemeden eve geldik, sadece soyleyen bize ilaclari kullanmayi kesin dendi ve nefes icin astim hastalarin kullandiklari tup seklinde nefes acici bir ilac aleti ile verildi,,,
Ben birsey anlamadim ama suan oglanin hiriltisi azaldi ve burnu akiyor arada birde oksuruyor,,antibotik kullanimida biraktik..birde oglan hic yemez oldu malum tikali burunla nasil yiyebilsinki ,,aksiriyor tiksiriyor tam hasta ama ilac ve tedavisi yok ne GARIP di mi
acaba benim oglaninda mi rahatsiligi stresten , hayda buyur burdan yak..
sabaha dogru eve geldigimiz icin biraz dokuntuyuz oyuzden yazdiklarim dam dun olmus olabilir, siz anlarsiniz ama yazdiklarimi,,malum anne dili konusuyoruz ,,yazmasakta ne anlatmak istedigimiz belli :))

melegiiimm canım mahir nasıl hasta oldu bu kadar yaaa.Kıyamam yavrumaaa.:50:
Avrupanın havası berbat.Orayı bilmiyorum ama benim belçikada ki yiğenim 3 aylıkken bronşit olmuştu.Hala da çok sık ateşlenip hastalanıyorHem nemli hem çok soğuk.Ağustosta kalorifer yaktıklarını bilirim ben.
İnşaallah oğluşun en kısa zamanda iyileşir canım.Çok üzüldüm gerçekten :43:

mutluluğumu paylaşan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sağolun varolun kızlar:16:

meleğim noldu ya öyle apar topar okudum. mahirime çok üzüldüm yavrum biran önce iyileşsin Allahın izniyle dualarım sizinle.

mybabylove arkadaş olduğunda biri ile onun isminin yanında çıkıyor +:)

tabi ki buluşmayı atlamayım altın kızlarım benim bir de böceğim var tabi hepsi birbirinden tatlı onları görünce ah orda olsaydım da mıncıklasaydım minnoşları dedim sonra gittim eceyi hırpalaya hırpalaya sevdim yavrumdan çıkardım acısını:))

ilkimcim ya ben editöre yazdım video nasıl yüklenir diye ama cevap gelmedi. bende yükleyemedim yoksa size bir sürpizim olacaktı. ECE hanım bir koltuk boyunca sıralaya sıralaya gidiyor arada totoş düşer gibi oluyor airbag olarak müdahele ediyorum ama çok mutlu oluyor cadı:))

Kızlaar eskisi gibi sık sık giremiyorum artık nete.Kayra bütün ilgiyi kendisine istiyor.Akşama kadar canıma okuyor valla.
Size eşimin normal olup olmadığını merak ettiği bir şey soracağım.
Kayranın ağzı genelde hafif açık.Hani böyle ağız yarım açık şaşkın şaşkın bakarlar ya,işte aynı öyle :)))
Şimdi bu bebeklerde normal birşey mi yoksa nefes almasını engelleyecek bir şey mi var diye düşünüyor.

Zada,beykoz,nagihan,lillac...harika bir buluşma gerçekleştirmişsinizz.Bebişlerinize bayıldııımmm,hepside birbirinden tatlııı.
Rabbim esirgesin bütn kuzuları.

Merhaba arkadaslar, normalde bikac saat bakmasam acigi yakalamak icin sayfalarca okurdum,haftasonu oldugundan olsa gerek iki gundur tum gun disarda oldugum icin bakamiyorum eve gelince ooooo kimbilir kac sayfa ilerlemistir derken sayfalar yerinde sayiyor,tapi kocalar evde, e verilmesi gerken fazla kilolarda var e onun ustune beykozcugumun kalori listesi derken forumda var 0000000000000 kisi :1::123:

MELEGIM iki yasinda allerjik astima yakalanmisim allahimdan dilegim Mahiriminki sadece klasik soguk algunlig i ciksin,ben kucukken cok cektim cok sukur atlattim.
TATLICADI gecende birisine muhallebi tarifi vermistin bugun aksam denedim (bizim doktor israrla milupa gece mamasi oneriyor,milupayla anlasmasimi var nedir :-):-) ,o nedenle ancak deneyebildim) cok ilginc benim ultra istahsiz kizim agzini kitlemedi,ben muzlu yaptim,hos yedikten bir sure sonra bir bolumunu kussada :1: vallahi cok tsk ederim.

PINARDA,uzuldum canim cikamamissin ama inan bazen cikinca cocuklarin havasi degisiyor ve geridonusumu olumlu oluyor,Mersinde hava gunlerdir cok guzel ben hergun cikariyorum sole dolanip geliyoruz hem bu son guneslerin tadini cikariyoruz.
MYBABYLOVE isimlerin yanindaki + isareti senin arkadas listende olan kisileri gosteriyor.

Bulusma fotolarina bittim cok ozendim keske orda olabilseydim,bebisler harikalar.
BIYOLOG burcdasima laf yok,kiskaniyorsa haklidir allah allah ;-) ;-) ;-)

Cnm melegim hastane hastane geziyor, hatta dun bir hastaneden digerine ambulansla sevk edildik, nedeni ise benim oglumun antiniotik kullanmasina ragmen gecmeyen hiriltisi ve oksurugu,,
Sonuc bol bol oksijen verildi, simdi biraz daha iyi ...bir dunya kotu seneryolar soylendi bizlere ; yok akciger enfeksiyounu, yok astim baslangici yada bize su aaralar yaygin olan bogmaca rahatsizligi olabilecegi soylendi.
Ve hastaliginin ne oldugu tam bilinemeden eve geldik, sadece soyleyen bize ilaclari kullanmayi kesin dendi ve nefes icin astim hastalarin kullandiklari tup seklinde nefes acici bir ilac aleti ile verildi,,,
Ben birsey anlamadim ama suan oglanin hiriltisi azaldi ve burnu akiyor arada birde oksuruyor,,antibotik kullanimida biraktik..birde oglan hic yemez oldu malum tikali burunla nasil yiyebilsinki ,,aksiriyor tiksiriyor tam hasta ama ilac ve tedavisi yok ne GARIP di mi
sabaha dogru eve geldigimiz icin biraz dokuntuyuz oyuzden yazdiklarim dam dun olmus olabilir, siz anlarsiniz ama yazdiklarimi,,malum anne dili konusuyoruz ,,yazmasakta ne anlatmak istedigimiz belli :))
Mahir paşamıza çooook geçmiş olsun,Allah şifa versin...

Kızlaar eskisi gibi sık sık giremiyorum artık nete.Kayra bütün ilgiyi kendisine istiyor.Akşama kadar canıma okuyor valla.
Kayranın ağzı genelde hafif açık.Hani böyle ağız yarım açık şaşkın şaşkın bakarlar ya,işte aynı öyle :)))
Şimdi bu bebeklerde normal birşey mi yoksa nefes almasını engelleyecek bir şey mi var diye düşünüyor.

Zada,beykoz,nagihan,lillac...harika bir buluşma gerçekleştirmişsinizz.Bebişlerinize bayıldııımmm,hepside birbirinden tatlııı.
[/QUO
Tatlım burnundan kaynaklanmasın?biberonu uzun süreli içiyorsa demekki burnundan rahat nefes alıyor.Yoksa bir sorun,zamanla Kayra paşa ağzını kapatmayı öğrenir.Ben kendi kuzuma dikkat etmedim belki benimki de öyledir.Genelde ağızlarına her an bir şeyler attıkları için açık olabiliyor.

Kızlar sizlere kızımın gelişim aşamalarndan bahsedeyim:
Doğamın dişi gittikçe belirginleşiyor,
Geçen gün annem bendeydi kızıma el salladı bir kaç defa,kızımda baktım elini sallayıp bay bay yapıyor:)Biz ailecek hem çok sevindik hem de inanamadık:)
Kızım 2 gündür geri geri sürünüyor,bugün bir baktımki bacak ve gövdenin büyük bir kısmı koltuğun dibinde kalmış sadece kafası dışarıda öylece bana bakıyor tabi bende de bir şaşkınlık hakim bir de sevinç.

Bu arada diş krizi gerçekten zor bir durum kızlar.Bizi zor bir süreç bekliyor.Bugün özellikle kızım aşırı huysuzdu,hiçbir şeyden keyif alamıyordu hemen ağlamaya başlıyordu,şimdi de uyuyor biriciğim.

kızlar bebeişler içinki güzel beğenileriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederiz..inş bir sonraki sefer çok daha büyük bir org. yaparız..
bu arada sanırım ben dün üşüttüm..buyakadan çıkıp arabaya gidene kdr felaket bir soğuk esiyordu..burnum tıklalı sadece agızdan nefes alabılıyorum..serum fizyolojikmi damlatsam hiçte sevmem damlayı..halsizlik deseniz kolumu bile kaldıramıyorum..ben olayım önemli deilde kız inş. hasta fln olmaz..

meleğimcim cnm inş sıradan bir soguk algınlığıdır kötü bişey yoktur inş. cnm ya çok üzüldüm..çok geçmiş olsun cnm..

lillaccım cnm ne güzel düzeltmişsin dolaplarını benmde yarın bir toparlanmam lazım ıkı gundur ne süpürüp ne toz aldım..ev aldı basını gıdıyo...

tatlıcadıcım cnm sende ne göz var kız valla senın yorumu okuyunca ıkı kere baktım fotolara anca gordum lillacı...cnm bendeki resimleri hep ben cektıgım ıcın bi yerim yok fotolarda..

bakıcı konuları konusulmus ben hala bulamadım kızlar..sunun surasında 1 ayım kaldı ve hala kafama göre kımseyi bulamadım..bakıcıya baktıran arkadaslar siz tanıdık vasıtasıylamı buldunuz yoksa sırket aracılığıylamı??

ya ben birsürü şey yazacaktım ama hepsini unuttum..gidim dinleniyim bari..

herkese iyi aksamlar diliyorum..

turuncu, ağzını açık tutmasının anormal bir durum olduğunu sanmıyorum
ama ağzından nefes alıyorsa, boğazı kolay enfeksiyon kapar
ve sık hasta olabilir
uzun süredir devam ediyorsa burnuna bir baktır istersen canım
meleğim çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin Mahirimize
kardeşimin geçmeyen öksürüğü ve hırıltısı vardı bronşit olmuş :(
inşallah Mahirinki ufak bir soğuk algınlığıdır
çok küçük kuzum yaa, çok geçmiş olsun
mutluluğumu paylaşan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum sağolun varolun kızlar:16:

meleğim noldu ya öyle apar topar okudum. mahirime çok üzüldüm yavrum biran önce iyileşsin Allahın izniyle dualarım sizinle.

tabi ki buluşmayı atlamayım altın kızlarım benim bir de böceğim var tabi hepsi birbirinden tatlı onları görünce ah orda olsaydım da mıncıklasaydım minnoşları dedim sonra gittim eceyi hırpalaya hırpalaya sevdim yavrumdan çıkardım acısını:))

ilkimcim ya ben editöre yazdım video nasıl yüklenir diye ama cevap gelmedi. bende yükleyemedim yoksa size bir sürpizim olacaktı. ECE hanım bir koltuk boyunca sıralaya sıralaya gidiyor arada totoş düşer gibi oluyor airbag olarak müdahele ediyorum ama çok mutlu oluyor cadı:))
azraececim eşin yanında şimdi, sen keyfini çıkar canım
naptınız evinize döndünüzmü
Eceye de maşallah :nazar: bu kız erken yürüyecek
forumun hızlısı, çok acelesi var yav :1:
ama zeka gelişimi ileri olanların genellikle fiziksel gelişimi de ileri olurmuş, erken yürürlermiş falan
Ecemiz de onlardan :))
Kızlar sizlere kızımın gelişim aşamalarndan bahsedeyim:
Doğamın dişi gittikçe belirginleşiyor,
Geçen gün annem bendeydi kızıma el salladı bir kaç defa,kızımda baktım elini sallayıp bay bay yapıyor:)Biz ailecek hem çok sevindik hem de inanamadık:)
Kızım 2 gündür geri geri sürünüyor,bugün bir baktımki bacak ve gövdenin büyük bir kısmı koltuğun dibinde kalmış sadece kafası dışarıda öylece bana bakıyor tabi bende de bir şaşkınlık hakim bir de sevinç.

Bu arada diş krizi gerçekten zor bir durum kızlar.Bizi zor bir süreç bekliyor.Bugün özellikle kızım aşırı huysuzdu,hiçbir şeyden keyif alamıyordu hemen ağlamaya başlıyordu,şimdi de uyuyor biriciğim.
alkış Doğaya :46:
akıllı bıdık hanımefendi
bizim diş yok daha
kuzuna Allah kolaylık versin canım
rahatlaması için belki veriyorsundur ama
eline hep havuç, salatalık gibi sert soğuk sebze meyve ver istersen..
kızlar bebeişler içinki güzel beğenileriniz ve dilekleriniz için teşekkür ederiz..inş bir sonraki sefer çok daha büyük bir org. yaparız..
bu arada sanırım ben dün üşüttüm..buyakadan çıkıp arabaya gidene kdr felaket bir soğuk esiyordu..burnum tıklalı sadece agızdan nefes alabılıyorum..serum fizyolojikmi damlatsam hiçte sevmem damlayı..halsizlik deseniz kolumu bile kaldıramıyorum..ben olayım önemli deilde kız inş. hasta fln olmaz..

meleğimcim cnm inş sıradan bir soguk algınlığıdır kötü bişey yoktur inş. cnm ya çok üzüldüm..çok geçmiş olsun cnm..

lillaccım cnm ne güzel düzeltmişsin dolaplarını benmde yarın bir toparlanmam lazım ıkı gundur ne süpürüp ne toz aldım..ev aldı basını gıdıyo...

tatlıcadıcım cnm sende ne göz var kız valla senın yorumu okuyunca ıkı kere baktım fotolara anca gordum lillacı...cnm bendeki resimleri hep ben cektıgım ıcın bi yerim yok fotolarda..

bakıcı konuları konusulmus ben hala bulamadım kızlar..sunun surasında 1 ayım kaldı ve hala kafama göre kımseyi bulamadım..bakıcıya baktıran arkadaslar siz tanıdık vasıtasıylamı buldunuz yoksa sırket aracılığıylamı??

ya ben birsürü şey yazacaktım ama hepsini unuttum..gidim dinleniyim bari..

herkese iyi aksamlar diliyorum..
canım inşallah hasta olmazsınız..
serum fizyolojiğin bir zararı yok diye biliyorum
ben bu aralar rahatsızlığından dolayı günde 3 defa damlatıyorum
otri bebeyle temizliyorum
çıkan sümüğe inanamıyorum :))
haftasonu temizlikten dolayı fena yoruldum
darısı başına zadacım, kolay gelsin şimdiden :1:

cnm ben nefes almasını engelleyen bişi var diye düşünüorum bazen burunda et olabiliyor
su da var bu aylarda pek bimeraklı oluyorlar herseye şaşkın şaşkın bakıp dokunmak istiyorllar belki şaşkınlıgından öyledir uyurken nasıl uyuyor bunu en iyi uyurken anlarsın agzını acıyor mu

evet kizlar dogum iznimin son mesajini atiyorum yarin itibariyle çocukta yaparim kariyerde cumlesinin ta kendisini yasayacagim sarkida cok guzel ve kolay soylemesi ama hicte kolay olmuyormus :14:

dun bogazim dugumlendi yemegimi yiyemedim oturdum bi guzel agladim hickirarak icim bosaldi rahatladim duan daha iyiyim ama inanilmaz yorgunum sabahtan beri oturmadim desem yeri var resmen ise gitsemde dinlensem dedim :27: evi toplamaliyim butun bunun icin ugrastim ama hala daginik yarin giyeceklerimi hazirlamaliyim uff acayip karisigim :(((

Allah hepimizin evde veya iste tum annelerin ve yavrularimizin yardimcisi olsun....

yarin isten yazmaya devam...

bulusma fotolari harika kizlar suprsiniz :-)

melegim cok gecmis olsun rabbim sifa versin. ..

umraniyede calisan ve oturanlar ogle yemegi yiyebikiriz bende umraniyede calisiyorum :34:

Yok pek anlamaz ben amnemlere gelince bakiyorum bide bazen tel.dem giriyorum pek karistirmaz.
ben biraz tilkiyim onunkileri kurcalarim cüzdan,telefol vs. E malum bi halt karistiqiyomu diye.annemde bana dedektif der o yüzden:1:
simdi yine iyi bebis dogmadan dükkana ani baskinlar yapiyodum:52:
yengeç burcuyum paranoya.şüphe,kiskançlik ne ararsan mevcut:52:

kizlar cok guzel olur valla toplanin gelin istanbuldayim
:20::20::20:Senide tasvif ettigimi soyleyemeyecegim uzulerek:50:adam salak degil herhalde dimi kendi dukkaninda muhafaza eder resim tel no falan ama sana tafsiyem esine guvenmeye basla birak ipini gitsin istedigi yere ama o ipin ucu hep sende olsun ona guvendigini ve bu huyundan vaz gecebilecegini bunu yapabilecegine inandiğini fakan soyleyip tesfik et bazi erkekler iteklemeyle kendine daha cok ğuvenirler kiskanclik bendede var bende akrep im hatta birgun taksi cagirdik yeni evlendigimizde neyse taksiye bindik esimin teki benim elimde o anda son aranan nolara bakiyordum kim bu numara dedim hangisi dedi .........soyledim taksici guldu abla duragin numarasi diyince esimle ikisi gulme krizine girdi neyse canim sende ona guvenmeye basla bence kocan belkide kendini ispatlamaya calisiyor

himmmm canim geniz eti de olabilir ama gece horluyormu?belkide hep hazirda bekliyorlar agizlarina birsey tepmek icin:56:

Melegim çok gecmis olsun bitanem Allah acil şifalar versin mahirimize dikkat et annesi oralar soguktur havasi kirlidir..

Havasi pek kirli degil ama soguk, suaralar hatta eksilerin altinda seyir ediyor sicaklik... Amin dua icin allah razi olsun

melegiiimm canım mahir nasıl hasta oldu bu kadar yaaa.Kıyamam yavrumaaa.:50:
Avrupanın havası berbat.Orayı bilmiyorum ama benim belçikada ki yiğenim 3 aylıkken bronşit olmuştu.Hala da çok sık ateşlenip hastalanıyorHem nemli hem çok soğuk.Ağustosta kalorifer yaktıklarını bilirim ben.
İnşaallah oğluşun en kısa zamanda iyileşir canım.Çok üzüldüm gerçekten :43:

Guzel bir soru Nasil oldu? bende tam olarak bilememekle beraber tek ihtimal benim banyo sonrasi onu usutturmus olmam seklinde,,baska gelmiyor aklima,,
Sagol Turuncu simdi benim oglani kafana takma cnm zaten basinda yogun, Kayra seni cok yoruyor bu yuzden bize namazindan sonra minik bir dua gonder hay hay dir,, seni ve kuzunu cok opuyorum
Bronsit degilde aklima astin geliyor cunku benim oglan oksijen aldikca rahatliyor yani olan olmus demek bizimki bronsit olmus sonrada astima cevirmis bizde esek gibi ayakta uyuduk :((

Sagol cnm cim, ins sizlerin basina gelmez,, dualarin icin cok tsk ederim

Ben de psikopatça seviyorum kızımı orasını burasını sıkıp duruyorum video konuyor mu bilmiyorum canım dur bi bakayım eğer konulmuyorsa son fotolarını koy da gözümüz gönlümüz açılsın

:1::1::1:

Canım çok geçmiş olsun nasıl bir hastane o anlamadım doğrusu. Bir şey ya vardır ya da yoktur olabilir ne demek? neden tetkik yapmadılar peki. Umarım o saydıkları hastalıklardan biri değildir ve umarım tez zamanda sağlığına kavuşur bebeğin.

ya hastane aslinda Londranin en iyi hastanesi,,hatta ben dogumu da orda yaptim..cevremde hep sansli oldugu soyleyen cok oldu bu yuzden,
Hastanedaki acil servisinndeki doktor her turlu kontrolu yaptilar,, makine baglandi ve nefes olcumleri yapildi,, herseyine kadar bakildi,,
Tetkikler yapildi yalniz benim oglanin garipligi yuzunden olaya tam teshis koyulamadi,,suan nefes darligi gibi soruunumuz var ve oda oksijen aldiginda geciyor gibi,simdilik boyle cnm

Amin canim aminnnn iste yurt disindaki alet edevat imkani ve turk dr lari birleese super bir kombo olur ama ne yazikki oralarin dr lari tibbi malzemeleri olmasa neredeyse bir hic tabi istisnalar haric:20:neyse canim tekrar gecmis olsun:26:

Dogru diyon bir doktora gunde 100 hasta dusunce insan bir baska ustalasiyor,, bizim hekimlerimizin hepsi gercekten iyiler cok tecrube edindikleri kesin,

evet kizlar dogum iznimin son mesajini atiyorum yarin itibariyle çocukta yaparim kariyerde cumlesinin ta kendisini yasayacagim sarkida cok guzel ve kolay soylemesi ama hicte kolay olmuyormus :14:

dun bogazim dugumlendi yemegimi yiyemedim oturdum bi guzel agladim hickirarak icim bosaldi rahatladim duan daha iyiyim ama inanilmaz yorgunum sabahtan beri oturmadim desem yeri var resmen ise gitsemde dinlensem dedim :27: evi toplamaliyim butun bunun icin ugrastim ama hala daginik yarin giyeceklerimi hazirlamaliyim uff acayip karisigim :(((

Allah hepimizin evde veya iste tum annelerin ve yavrularimizin yardimcisi olsun....

yarin isten yazmaya devam...

bulusma fotolari harika kizlar suprsiniz :-)

melegim cok gecmis olsun rabbim sifa versin. ..

umraniyede calisan ve oturanlar ogle yemegi yiyebikiriz bende umraniyede calisiyorum :34:

Cnm uzuldum minik Sinemisten ayrilacagina ama insan oglu herseye alisiyor sende zamanla herseyi oturtturursun ,,hem bizler kimler icin calisiyor olcaz ki artik evlatlariimiz icin variz,,onlarin gelecekleri icin cabalayip en iyisi olmasi icin ugra vericez,, sende oyle bir annesin kendini cok ozme tatlim ilk gunu saglicakla bir atlar hele sonra yavas yavas alisirsiniz ins

Cnm uzuldum minik Sinemisten ayrilacagina ama insan oglu herseye alisiyor sende zamanla herseyi oturtturursun ,,hem bizler kimler icin calisiyor olcaz ki artik evlatlariimiz icin variz,,onlarin gelecekleri icin cabalayip en iyisi olmasi icin ugra vericez,, sende oyle bir annesin kendini cok ozme tatlim ilk gunu saglicakla bir atlar hele sonra yavas yavas alisirsiniz i:16:ns

sagol benim kanatsiz melegim onca ugrasin var suan mahirimiz hasta ama yinede kilometrelerce uzaktan destek oluyorsun cok tatli bir meleksin sen

sagol benim kanatsiz melegim onca ugrasin var suan mahirimiz hasta ama yinede kilometrelerce uzaktan destek oluyorsun cok tatli bir meleksin sen

Ayy cnm husnuzanda bulunmussun sagol ama ben kim melek olmak kim:)) cok uzak yani:))
Mahir hasta evt ama bu demek degilki sizlerin derdini unutucam veya ortak olamuyacam :26:

YAVRUKEDI sen yaznca ben de parmak hesabi yapmaya basladim
Cok az kaldi Omerimi birakip ise gitmeme ve ben simdiden neredeyse her emzirmede agliyorum
Allah biliyor ya bugune kadar onunla kalabilmek icin cok ugrastim
Bana kalsa ucretsiz izin alirdim 1yasina kadar ama isler yogunlasmis
Rabbim yardimcimiz olsun ne diim cok zor cokkkk

MELEGIM Mahirime kiyamam cok gecmis olsun
Her ulkenin kendine has bir yaklasimi oluyor demek ki
TRde antibiyotigi verirler hava verirler serum takarlar sonra yollarlar
Nsallah ciddi birsey degildir sadece uzun suren bir soguk alginligidir

KIZLAR YARIN 2 FARKLI COCUK DOKTORUNA GIDECEGIM
Akliniza takilan sorular varsa yazin sorayim
Benim aklima gelenler:

-ceviz ve diger kuruyemisleri ne kadar verebilirim
-zeytin verebilir miyim? Ne kadar?
-parabensiz demir ilaci var mi?
-cesme suyu ile corba ve muhallebi yapiyorum. Yine de flor hapina gerek var mi?
_gunes gordugumuz her gun en az yarim saat dolastik. Yine de vitamin takviyesi gerekir mi?
-oglumun beslenme sekli bana fazla geliyor. Normal mi?
7:30 anne sutu (yaklasik 150 /180cc)
8:30 kahvalti (1yumurta saris 1yemek kasigi lor/labne avucici kadar ihlamurla islatilmis tam bugday ekmek ici 1ceviz ve 1kayisidan olusan ezme 1er tatl kasigi tahin ve pekmez)(her zaman hepsi birarada degil)
11:00 kucuk denemeyecek buyuklukte 1butun elma/armut/muz.
12:30 en az 200cc sebze corbasi/puresi
14:00 en az 80cc anne sutu (uyku oncesi muhakkak icer)
15:30 en az80cc anne sutu (uyanir uyanmaz muhakkak icer)
17:00 200cc yogurt
18:30 en az 100cc anne sutu
20:30 en az 200cc tam tahil muhallebisi
23:00 en az 80cc anne sutu

Saatler muhakkak degisiyor ama ek gida mktarlari sasmiyor
Anne sutu de gece uyanmasini saymazsak en az 3 dolu 2/3yarim dolulukta emiyor

-balik verebilir miyim? Hangileri ve ne kadar?
-et tavuk kiymadan hangileri ne kadar?
-bacak bogumlari esit degil. Ultrason ve aylik kontrollerde sorun cikmadi.
-devamli tam tahil ekmegi ve muhallebisi tuketmesi kansizlik yapar mi?
-tarhana ve zeytin uretilirken az miktarda da olsa tuz kullaniliyor. Zarari var mi?
-hangi peynir daha faydali? Labne lor beyaz...
-hazir labne ve diger peynirlerde iceriklerinde tuz gorunuyor tadinda yok. Zarari var mi?

KIZLAR AKLINIZA GELEN HERSEYI YAZN FIRSAT KALIRSA ACIBADEMIN BESLENME UZMANINA DA GIDECEGIM

Back
X