ne zaman giremesem bir atraksiyon oluyor =)biyolog sırasını savmış zaten kendisini çok yakınen tanırım elimle beslemişliğim vardır =)ben de sıramı savayım o zaman sonra size ısrar etme hakkım olsun =)bilin bakalım ben nasılım?
]tatlicadi tarifin tutuyor hayatim yalniz orta boyludan biraz daha ufagim 1.60 :)
ama cok süslüyümdür kocam annem ablam arkadaslarim süslü derler evde daha da bi süslüyüm kapaliyim beni daha önce evimde görmeyenler eve gelince taniyamiyo:)
bende sana yönelik tahminde bulunayim;
Açik kumral acik tenli gözler acik kahve veya elaya kaçar saclar düz orta kilolu orta boylu hatta uzuna yakim..
Guzel tahmin ama tutturanadin
bir tek minyon kismi ok oda boyuna minyonum enine almis gidiyor sekerimbu oglann bana cok sey kattida
Kiz öyle deme utanirim ben
tesekkür ederim bitanem güzel bakan güzel görür
Haklisinbence de ilk önce güzel ahlak
kızlar bende foto eklemek istiyordum bi kerecik ekledim ama çekiniyordum bu albüm olayı güzel olmuş istek gönderdim aklıma gelenlerre birde benim oğlum 4 gün sonra 7 ayını dolduruyor ama hala oturamıyor böyle olan varmı çok hımıl benimki ya
Ekledim gitti :)
Esim gorse oyar icime de bade koyar :)
evet canım işten ayrıldım evdeyim işede başlamadım, yağmur nisa memeyi bırakmıyo bi türlü, nasıl işe başlıcam bilmiyorum, evde çalışırım diyordum, çocukla oda olmuyo, hayırlısı bakalım....zaman çok hızlı arkadaşım valla çabucak geçiyor, bizde 7buçuk aylığız....
Esracım sanırım zor günler geçirmişiniz...Çok üzüldüm okuyunca.Allah yardımcınız olsun.
Evet canım doğru hatırlıyorsun.Fena göbek kaşıntım vardı son zamanlardaGörümcemler evi temizlemeye geldiler ve onlardan birkaç gün sonra annemlere gittim.Guya doğumu orda bekleyecektim ama gittikten 2 gün sonra sezeryana alındım.27 nisanda miss kokulum dünyaya gözlerini açtı.
Hey gidi günler heyy...
Doğdu ve üzerinden tam 7 ay geçti....Bazen şaka gibi geliyor ...
Sen neler yapıyorsun görüşmeyeli ? En son işten ayrılmıştın yanılmıyorsam?
benim kuduruğu gördünüz tanışmış oldunuz teyzeleri bu mutluluğumu da sizlerle paylaştım darısı sizlerin başına:)) burada daha nice mutluluklarımızı paylaşırız inşallah
iyi akşamlar güzel mayıs anneleri
hasta olan bebişlere rabbimden şifa diliyorum
meleğim mahir paşa nasıl oldu inş daha iyidir
tatlı cadı annen geldi mi:)
zadacım beni anmanız bile çok mutlu etti beni
herkesler iyidir inşallah
he eceyi söylemeden geçemicem maşallah subhanallah annesi bol bol oku kızına nazar değmesin
en erken ece yürüyecek galiba
baksana almış başını gidiyor kuzu bizimki daha desteksiz oturamıyo bile
kızlar bende foto eklemek istiyordum bi kerecik ekledim ama çekiniyordum bu albüm olayı güzel olmuş istek gönderdim aklıma gelenlerre birde benim oğlum 4 gün sonra 7 ayını dolduruyor ama hala oturamıyor böyle olan varmı çok hımıl benimki ya
kızlar bütün gün kızla uğrastım yine.. ateşimiz hala yüksek bugün 3. gün doktor 72 saat sürer demişti umarım bu gece kurtuluruz bu illet ateşten..yarında devam ederse takrar doktora gidicez..iştahıda gitti yavrumun..pınarda ve turuncu sizi çok iyi anladım bugün iştahsız bebek cok zormuş gercekten..
geçmişi çok okuyamadım kızlar..resimler eklemişsiniz pampiş,lillac,biyolog kileri gördüm çok güzelsiniz kızlar..ekleyen baska varsa haber verin banada fırsat buldukca girmeye calıscam..valla ne iyi olmuş bu fikir..
tatlıcadıcım senin yorumu gördüm yok anacım uzun fln deilim orta diyelim..ama genel yorumun dogru cnm..
yine hasta bebişler var sanırım Allahım tez vakitte şifa versin inş. Annezeynepcim ömerde inşallah ilerlemeden atlatır vavrum geçmiş olsun..
babyceren cim cnm ben karıştırdım sanırım kusura bakma
hepinize hayrlı akşamlar canlarım..
Cnm uc gun suren bir ates cok geldi bana, doktor 72 saat sonrami gel dedi...ilac olarak ne veriyorsun, calpol ve nurofen denedin mi hic
zeynepcim çok geçmiş olsun, annesi güzel bakar oğluşuna, oda çabucak iileşir, inşallahOncelikle Allah sifasi belli olmayan hastaliklarla bogusan ailelere guc kuvvet derman versin diyorum
Ben bir sure Omere odaklanacagim sanirm
Zaten gece uykusuz gunduz yorgun halde o uyur uyumaz sizar firsat bulamam girmeye
Hepinizi opuyoruz
Gorusmek uzeree
cnm bende bugunde geçmeyınce telaslanarak doktoru aradım bizim ateşimiz hala 39 larda dedim..doktorumuzda 72 saat sürer dedi korkma dedi..yani yarın artık ateslenmemesı lazım..ateslenırse goturucem tekrar..
ilaç olarak peditus ve paronox ateş düşürücü fitil kullanıyorum..fitili atınca 1 saat sonra 37-38 lere düşüo ama etkisi gecince tekrar 39 lara geliyor...((
kızlar bütün gün kızla uğrastım yine.. ateşimiz hala yüksek bugün 3. gün doktor 72 saat sürer demişti umarım bu gece kurtuluruz bu illet ateşten..yarında devam ederse takrar doktora gidicez..iştahıda gitti yavrumun..pınarda ve turuncu sizi çok iyi anladım bugün iştahsız bebek cok zormuş gercekten..
geçmişi çok okuyamadım kızlar..resimler eklemişsiniz pampiş,lillac,biyolog kileri gördüm çok güzelsiniz kızlar..ekleyen baska varsa haber verin banada fırsat buldukca girmeye calıscam..valla ne iyi olmuş bu fikir..
tatlıcadıcım senin yorumu gördüm yok anacım uzun fln deilim orta diyelim..ama genel yorumun dogru cnm..
yine hasta bebişler var sanırım Allahım tez vakitte şifa versin inş. Annezeynepcim ömerde inşallah ilerlemeden atlatır vavrum geçmiş olsun..
babyceren cim cnm ben karıştırdım sanırım kusura bakma
hepinize hayrlı akşamlar canlarım..
cnm bende bugunde geçmeyınce telaslanarak doktoru aradım bizim ateşimiz hala 39 larda dedim..doktorumuzda 72 saat sürer dedi korkma dedi..yani yarın artık ateslenmemesı lazım..ateslenırse goturucem tekrar..
ilaç olarak peditus ve paronox ateş düşürücü fitil kullanıyorum..fitili atınca 1 saat sonra 37-38 lere düşüo ama etkisi gecince tekrar 39 lara geliyor...((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?