2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlımm aynışey benim de başıma geldi iki gün önce kızımı yatakta bebeğin gözünü sökmüş yakaladım Allahtan ağzına almamış tek başımayımda kafaları yerdim artık Allah korusun evlatlarımızı.aynı gün yoğurt yapıcam tabi öncesinde yaptım tutmadı tam soğuk geldi ortam sanırımsonraki yaptığımda da o kadar örtmüşüm ki :) ekşi olmuş ve dün miğrostan keçi sütü aldım az önce ısıtayım dedim anında kesildi bende lor yapayım dedim bıraktım kaynatıyorum bu ara kızımı uyuttum geldim karıştırayım dedim bir patladı parmağımın üzerine nasıl yandım velhasıl uzun süredir yoğurt yapmayınca böle oluyo:))

uzun zamandır giremiyodum kızlar kızımacayip huysuzlaştı gelen giden ben bi kaç yere gittim anca bugün evdeyim gece 1-2 den aşağı uyumuyor artık kendimize vakit ayırma hiç kalmadı birde üzerine nezle oldu diş huysuzluğu ateşi vardı hepsi üst üste.hasta olan bebişlerimize de geçmiş olsun diyorum birde resim ekliyoruz sanırım bende eklemek isterim nerden yapıyoruz ayrı sayfası mı var??

Turuncuyu merak edenleri albümüne bekleriz
Bunlar en son resimlerim değil ama yinede nasıl biri olduğum hakkında bir fikir verir herhalde

Bunlar en son resimlerim değil ama yinede nasıl biri olduğum hakkında bir fikir verir herhalde

Ben, seni ve görebildiğim herkesi çok beğendim canım,
zaten emindim herkesin çok güzel olduğuna, yüzlerinizdeki güzellik içinize,
içinizdeki güzellikte burada güzel paylaşımlara da dökülüyor zaten...
Tabi gaza gelmedimde değil yani!! Bi foto bulup koyucam en kısa zamanda...

geçmiş olsun canım sirkeli bezi dene en azından yarına kadar, umarım çabuk iileşir yavrucak(

saol cnm 3 gündür sirkeli bez deniyorum zaten..neyseki bugün 39 cıkmadı suan 37.5 lerde umarım gitmiştir bu illet..

saol hayatım...
ayy yesinler senin kızını ne güzel ya..seneye bizimkilerde böyle olucak inş.maşşallah cnm

teşekkür ederiz berrumcum..
süpersin hayatım çok güzelsin..kızınla kıyafetinize bayıldım birörnek..

cnm ben ilk gün götürdüm kan tahlili yapıldı herhangi bir mikrop çıkmadı o yüzden biraz olsun rahatım cnm..
ama size çok geçmiz olsun bilmiyordum bebeişimizin hastanladığını neyse ggeçmiş gitmiş cnm..çok teşekkür ederiz cnm

Canım kan değerlerine bakıldımı?
Kayra ateşli iken kan değerlerinde enfeksiyon çıkmıştı.Hafif derecede olduğu için antibiyotik kullanmadım ve 5 gün içinde ateşimiz tamamen geçti.

bakıldı cnm herhangi bir mikrop çıkmadı..bugun 37.5 lerdeyiz umarım çıkmaz tekrar..saol hayatım

bak yaramaza neler yapmış bölee..:))
cnm gecen bende birtürlü tuzsuz peynir bulup alamadım bende kendim yaptım fena olmadı ama besleyiciliği diğer peynirlere oranla iyimidir bilemedim..

turuncum aynı kafamdaki gibisin..kayramızda sana benziyor bence çok güzelsin hayatım..

Cnm ins Zeynep kuzusu hemen atlatir cok uzuldum o guzelligi kiyamam yaa, annesi doktordan gelir gelmez yaz bize ne oldugunu inan cok merak ettim

Seni okuyunca cok heyecanlandim biran benim oglanin pitir pitir yuruyerek ve hafif peltek konusmasi ile anne bez diyisi geldi aklimada uuu oyle bir mutlu oldum ki birden, ayy cnm ya sen iyiki geldin aaramiza sayende ilerisini hayel edebiliyoruz..

Playtex drop -ins liners. amerika originli birde arkadas latex teat kullaniyormus silikon yerine , umarim isine yarar cnm onun kizida surekli biberon sorunu yasadi en sonunda bunda basarili oldular..bulamazsan ben sana burdan gondermenin yoluna bakariz ok

Ayy olaya bak sen super olmus yaaa., simdi Asya o simlerle solist sanatcisi gibi olmustur:)) yerim onun yaramazlliklarini ..bende yapicam Lor peyniri bana Asyadan az gondersene:))

Gecmis olsun cnm, bir ara yazmistin rahatsiz diye ama bu kadar ileri safhada yasadiginizi yeni ogrendim..allah bir yasatmaz ins. acil sifalar dilerim

Kizlar sok uzerine sok yasiyorum
Anam biraz yavas gelin ustustte yuklenen resimlerle dumur olmus durumdayim...
Beykoz tam bir afetmis, ula hani ben kara mara cirkinim diyen hatun nerdesin cik cabuk ortaya :))
Turuncu cnm senide gordugumu cok sevimdim, tanistigima yeniden cok memnum oldum...
Dilekmete masallah harika aile fotolariniz var, allah daim etsin cnm,,Nur da cok seker cikmis guzel pozlari yakalamissinda, saclari zaten benim favorim
Biyolog cnm ne hosmussun evlendiginizde, umarim o eski kilona kavusursun ama sana birsey diyim mi bu halin sana cok yakisiyor
Zeynep ve lillac i goremedim daha neden bilemiyorum sitemlerimi iletiyorum kizlar beni cok merakta koymayin lutfen

anneZEYNEP ömer paşanın belirtiler hastalığa dönüşmüş çok üzüldüm canım ya inş biranönce iyileşir, kocaman öpüyorum ben o tatlı paşayııı

ZADA canım mınnoşun iyilşememiş daha tez zamanda şifa diliyorum tatlı zeynep ada'ya ve kocamann öpüyorumm onudaaa

aynen şekerim sabah bir geldim yıkılıyor ortalık güzellerden yahuuu

Merhaba mayıs anneleri, bende sizi sürekli takip eden mayıs annesiyim. 14 Mayıs doğumlu bir oğlum var. Emir Ege. Hamileliğimin ilk zamanlarında bir kaç defa yazma fırsatım olmuştu.
Sizin tecrübelerinizden yararlanıp olağan üstü bilgiler ediniyorum. paylaşımlarınız için hepinize çok çok teşekkür ederim.
Bütün yemek mönülerinizi aldım. Hatta şu meşhur püskevitinizi bile yaptım. eşim bayıldı.
Bizim afacan acayip kucakçı. oynarken bile yanında biri olsun istiyor. Bende yalnızım. Yalnız çocuk büyütmek çok zormuş.
size öncelikle bir merhaba demek istedim.
Akabinde birde sorum olacak. Biz 4. ayımız bittiğinde ek gıdaya başladık. kilo alımımız yavaşladığı için. Ek gıda serüvenimiz ne yazık ki muhteşem değil.
Yaptığım hemen hemen herşey çöpe gidiyor diyebilirim. Severek yediği meyve püresi, bazen de sebze püresi. yoğurtla arası yok. onuda binbir türlü maskaralıklarla bir iki tatlı kaşığı yedirebiliyorum.
Bugün tavuk çorbası yapmak istiyorum. akşam tavuğu haşladım. geç bir saat olduğu için tencereyle balkona koydum. Sabah suyunu buz kalıplarına koydum bir parça tavuk göğsünü ise rondodan geçirip derin dondurucuya attım.
Bu çorbayı nasıl yapabilirim? sadece tavuk suyu mu yada normal suyla karışık mı yapmalıyım?

aaa gördüm siziiiii

biyolog çok şekersin yaa valla yanagından makas alasım geldii :)

beykoz sende tam bir esmer güzelisin enes beyaz tenli aynı bızım gibi ben açık kısım kara

Selam canım, benim hazırladığım tavuk çorbası şöyle:
1 küçük soğan,1küçük havuç,yaklaşık 1/2 çay bardağı pirinci az suyla haşlıyorum.
Bende tavugu senin gibi geceden haşlayıp balkona koyuyorum
Diğerlerini pişirip, son 15 dk. falan tavuk etini atıyorum.
Çok az da suyundan ekliyorum bazen. Sırf tavuk suyu hiç denemedim ama ağır gelebilir sanki..

kızlarrr ağır olun ltf çok yazmayın takip edemiyorummm
resimlerde yüklüyosunuz kimseyi kaçırmadan görmem lazım
annem şu anda sarma sarıyo ben burda pc başındayımm euheuheueh beni Tarık Buğranın yanında zannediyo halbuki kuzum uyuyo
gidimde yardım edim

biyolog Asyama çok güldümm yerim onu ben
simli simli çekseydin hemen resmini
valla sayesinde bende öğrenmiş oldum
günlük sütle lor yapıldığını bilmiodumm

bu gün beykoz,turuncu,berrum dışında resim ekleyen olmadı galiba:26:

minik kuşları ve sizleri öpüyorumm gece geçmişe bakarım artık:)

çok teşekkür ederim. hemen girişeyim anca yetişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…