- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
Ya nerden görebileceğim sizi?? Bu eklediğiniz resimlere nerden bakıyoruz..
Biyolog... Canım süpersin :)
sabah kalktım yoğurt mayalıcam kızıma
akşam üşendim
neyse sütü koydum ocağa ısınmasını bekliyorum
bir yandanda Asya nın yoğurt kavanozlarını akşam makinada yıkadım ilk defa
içime sinmedi deterjan kalıntısı kalır diye elimde de yıkayayım dedim
Asya da yürüteçte:)
arkamı bir döndüm
bugün erken kalkmanın da verdiği saflıkla farkedemedim
bizim hatun çıkmış
koridorda sözlendiğim gün eşimin getirdiği bol simli (espiri olsun diye olabildiğine simli almıştı:) )
çiçeği kemiriyo:)
bir gittim ağzı burnu elleri sim doluu heryerii hueheuheuhue
onu temizlerken süt fazla ısınmış ben tabi farkedemedim
yoğurdu ılıttım bir kattımmm
hoppppp kesildiiiiiiiiiiiiiii
eşimi aradım çok beceriksizim dedim
hem çocuk sim oldu hem yoğurtsuz kaldıııııı diye dert yanıyorum:)
aklıma geldi
açtım ocağın altını 3 dk kaynattım süzdümmmm
oldumu bana lor peyniri:):):)
böylece kızıma peynir yapmayı öğrendimmmm
bugün yoğurt yiyemeyecekk ama peynir vericem bende bolcaaaa
demek ki dedim Allah böyle istediiiii
bu arada mayamda bittiiiiiiii:):):) neyseki babymix var...
İSTEYENE LOR TARİFİ VEREBİLİRİMMMMMMM:)
malzemeler:
1 kg günlük süt pastorize
2 kaşık yoğurt
birde yaramaz bir çocukkkkk
Turuncuyu merak edenleri albümüne bekleriz
Bunlar en son resimlerim değil ama yinede nasıl biri olduğum hakkında bir fikir verir herhalde
Bunlar en son resimlerim değil ama yinede nasıl biri olduğum hakkında bir fikir verir herhalde
Kar yağıyooorrrr lapa lapa
geçmiş olsun canım sirkeli bezi dene en azından yarına kadar, umarım çabuk iileşir yavrucak(
Gecmis olsun zada! İnşallah tez zamanda düşer ateşi.
Diğer hasta bebislere de gecmis olsun!
Biz bu aralar kızımla ilgili yeni gelişmelerde heyecan yasıyoruz Cok ama Cok hoşumuza gidiyor.
Kızım cogu söyleneni anlamaya başladı.
Hadi altını değiştirelim diyorum. Hemen pıtı pıtı gidip alt açma bezini yayıyor. Bezini kremini mendilini tek tek getiriyor. Bi de en son gelip bezin üstüne yatıyor ki görmeniz lazım Cok tatlı ben hazırım der gibi. Yiyesim geliyor. Sizlerinki de seneye böyle yapacak Cok tatlı oluyorlar. Tabi bir donem ağla kıyamet alt açtırdı. Gören duyan dövüyorum filan zannederdi. Şükür o gecti. Sonra diğer donemde de emekleme yürüme gibi olayları başladığında hop kaçmaya çalışıyor. Ah o da Cok zordu. O yüzden şimdi kendininin mekanını hazırlaması inanılmaz güzel.
Ben de yatayım artık geç oldu. Herkese iyi geceler!!!
canım çok geçmiş olsun ben cepten girdiğim için alıntı zor yapıyorum tamda geçmişi okuyamıyorum offf iştahsız bebek çok zor bizimkide ara ara yapıyor ağzını kilitliyorr 4. ayı bitti iştaHsızlık başladııı Allahım şifa versinnn. bende resim ekledim bak bakalım beğenecekmisinnn
canım benim kızımda öyleydi 39 bile değildi en fazla 38 e cıktı ateşi biz diştir diye götürmedik 5 gün gecmedi bende calpol veriyordum düşüyordu ilacın etkisi geçince tekrar ateş artık şüphelendim götürdüm ki cocugun kulağının alt tarafı şişmiş lenf bezi iltihap olmuş kanda enfeksiyon cıktı cok fazla cumadan beridir yatışımız yapıldı antibiyotik tedavisi görüyor yarın son iynemiz cok şükür düzeldi kızım ateş diyip geçmeyin kızlar buda ders oldu bana dr ilk ateşlendiğinde sinyali vermiş aslında siz farketmemişsiniz dedi
ateş genelde enfeksiyondan dolayı cıkar dedi dr. götür canım sende için rahat eder cok geçmiş olsun inş. gecer biran önce
Canım kan değerlerine bakıldımı?
Kayra ateşli iken kan değerlerinde enfeksiyon çıkmıştı.Hafif derecede olduğu için antibiyotik kullanmadım ve 5 gün içinde ateşimiz tamamen geçti.
akşam üşendim
arkamı bir döndüm
bizim hatun çıkmış
koridorda sözlendiğim gün eşimin getirdiği bol simli (espiri olsun diye olabildiğine simli almıştı:) )
aklıma geldi
malzemeler:
2 kaşık yoğurt
cnm bende bugunde geçmeyınce telaslanarak doktoru aradım bizim ateşimiz hala 39 larda dedim..doktorumuzda 72 saat sürer dedi korkma dedi..yani yarın artık ateslenmemesı lazım..ateslenırse goturucem tekrar..
ilaç olarak peditus ve paronox ateş düşürücü fitil kullanıyorum..fitili atınca 1 saat sonra 37-38 lere düşüo ama etkisi gecince tekrar 39 lara geliyor...((
Gecmis olsun zada! İnşallah tez zamanda düşer ateşi.
Diğer hasta bebislere de gecmis olsun!
Biz bu aralar kızımla ilgili yeni gelişmelerde heyecan yasıyoruz Cok ama Cok hoşumuza gidiyor.
Kızım cogu söyleneni anlamaya başladı.
Hadi altını değiştirelim diyorum. Hemen pıtı pıtı gidip alt açma bezini yayıyor. Bezini kremini mendilini tek tek getiriyor. Bi de en son gelip bezin üstüne yatıyor ki görmeniz lazım Cok tatlı ben hazırım der gibi. Yiyesim geliyor. Sizlerinki de seneye böyle yapacak Cok tatlı oluyorlar. Tabi bir donem ağla kıyamet alt açtırdı. Gören duyan dövüyorum filan zannederdi. Şükür o gecti. Sonra diğer donemde de emekleme yürüme gibi olayları başladığında hop kaçmaya çalışıyor. Ah o da Cok zordu. O yüzden şimdi kendininin mekanını hazırlaması inanılmaz güzel.
Ben de yatayım artık geç oldu. Herkese iyi geceler!!!
akşam üşendim
arkamı bir döndüm
bizim hatun çıkmış
aklıma geldi
malzemeler:
2 kaşık yoğurt
canım benim kızımda öyleydi 39 bile değildi en fazla 38 e cıktı ateşi biz diştir diye götürmedik 5 gün gecmedi bende calpol veriyordum düşüyordu ilacın etkisi geçince tekrar ateş artık şüphelendim götürdüm ki cocugun kulağının alt tarafı şişmiş lenf bezi iltihap olmuş kanda enfeksiyon cıktı cok fazla cumadan beridir yatışımız yapıldı antibiyotik tedavisi görüyor yarın son iynemiz cok şükür düzeldi kızım ateş diyip geçmeyin kızlar buda ders oldu bana dr ilk ateşlendiğinde sinyali vermiş aslında siz farketmemişsiniz dedi
ateş genelde enfeksiyondan dolayı cıkar dedi dr. götür canım sende için rahat eder cok geçmiş olsun inş. gecer biran önce
Kizlar sok uzerine sok yasiyorum
Anam biraz yavas gelin ustustte yuklenen resimlerle dumur olmus durumdayim...
Beykoz tam bir afetmis, ula hani ben kara mara cirkinim diyen hatun nerdesin cik cabuk ortaya :))
Turuncu cnm senide gordugumu cok sevimdim, tanistigima yeniden cok memnum oldum...
Dilekmete masallah harika aile fotolariniz var, allah daim etsin cnm,,Nur da cok seker cikmis guzel pozlari yakalamissinda, saclari zaten benim favorim
Biyolog cnm ne hosmussun evlendiginizde, umarim o eski kilona kavusursun ama sana birsey diyim mi bu halin sana cok yakisiyor
Zeynep ve lillac i goremedim daha neden bilemiyorum sitemlerimi iletiyorum kizlar beni cok merakta koymayin lutfen
Merhaba mayıs anneleri, bende sizi sürekli takip eden mayıs annesiyim. 14 Mayıs doğumlu bir oğlum var. Emir Ege. Hamileliğimin ilk zamanlarında bir kaç defa yazma fırsatım olmuştu.
Sizin tecrübelerinizden yararlanıp olağan üstü bilgiler ediniyorum. paylaşımlarınız için hepinize çok çok teşekkür ederim.
Bütün yemek mönülerinizi aldım. Hatta şu meşhur püskevitinizi bile yaptım.eşim bayıldı.
Bizim afacan acayip kucakçı. oynarken bile yanında biri olsun istiyor. Bende yalnızım. Yalnız çocuk büyütmek çok zormuş.
size öncelikle bir merhaba demek istedim.
Akabinde birde sorum olacak. Biz 4. ayımız bittiğinde ek gıdaya başladık. kilo alımımız yavaşladığı için. Ek gıda serüvenimiz ne yazık ki muhteşem değil.
Yaptığım hemen hemen herşey çöpe gidiyor diyebilirim. Severek yediği meyve püresi, bazen de sebze püresi. yoğurtla arası yok. onuda binbir türlü maskaralıklarla bir iki tatlı kaşığı yedirebiliyorum.
Bugün tavuk çorbası yapmak istiyorum. akşam tavuğu haşladım. geç bir saat olduğu için tencereyle balkona koydum. Sabah suyunu buz kalıplarına koydum bir parça tavuk göğsünü ise rondodan geçirip derin dondurucuya attım.
Bu çorbayı nasıl yapabilirim? sadece tavuk suyu mu yada normal suyla karışık mı yapmalıyım?
Selam canım, benim hazırladığım tavuk çorbası şöyle:
1 küçük soğan,1küçük havuç,yaklaşık 1/2 çay bardağı pirinci az suyla haşlıyorum.
Bende tavugu senin gibi geceden haşlayıp balkona koyuyorum
Diğerlerini pişirip, son 15 dk. falan tavuk etini atıyorum.
Çok az da suyundan ekliyorum bazen. Sırf tavuk suyu hiç denemedim ama ağır gelebilir sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?