biyolog kimdir nedir nasıldır:)
diyen varsa ekledim anacımmm
saç rengim değişti yakında onu da eklerimmm:):):)
ne zaman giremesem bir atraksiyon oluyor =)biyolog sırasını savmış zaten kendisini çok yakınen tanırım elimle beslemişliğim vardır =)ben de sıramı savayım o zaman sonra size ısrar etme hakkım olsun =)bilin bakalım ben nasılım?
kızlar bütün gün kızla uğrastım yine.. ateşimiz hala yüksek bugün 3. gün doktor 72 saat sürer demişti umarım bu gece kurtuluruz bu illet ateşten..yarında devam ederse takrar doktora gidicez..iştahıda gitti yavrumun..pınarda ve turuncu sizi çok iyi anladım bugün iştahsız bebek cok zormuş gercekten..
geçmişi çok okuyamadım kızlar..resimler eklemişsiniz pampiş,lillac,biyolog kileri gördüm çok güzelsiniz kızlar..ekleyen baska varsa haber verin banada fırsat buldukca girmeye calıscam..valla ne iyi olmuş bu fikir..
tatlıcadıcım senin yorumu gördüm yok anacım uzun fln deilim orta diyelim..ama genel yorumun dogru cnm..
yine hasta bebişler var sanırım Allahım tez vakitte şifa versin inş. Annezeynepcim ömerde inşallah ilerlemeden atlatır vavrum geçmiş olsun..
babyceren cim cnm ben karıştırdım sanırım kusura bakma
hepinize hayrlı akşamlar canlarım..
kızlar bende foto eklemek istiyordum bi kerecik ekledim ama çekiniyordum bu albüm olayı güzel olmuş istek gönderdim aklıma gelenlerre birde benim oğlum 4 gün sonra 7 ayını dolduruyor ama hala oturamıyor böyle olan varmı çok hımıl benimki ya
ne kadar zayıfsınız yaaaaa dünyanın tüm kiloları benim üstümdemiitaşıyamıyorum artık bugün diyete başladım ama çok açım çok açım şeytan diyoo git aç dolabı ne zor bişey umarım başarırım 3 günü atlatsam biraz hırslanırım heralde ben kendimi koyamam albüme yavrularımı koyarım foto boyutu büyük gelir zayıflayayım koyayım
Ekledim gitti :)
Esim gorse oyar icime de bade koyar :)
Bugün kızım resmen uyumama rekoru kırdı. Sabah 6 dan akşam 8 e kadar toplam bir saat uyudu. Dolayısıyla foruma fazla giremedim. Fotolar konulmuş hepsine baktım bu arada en yaşlınız benim herhalde. Hepiniz gayet çıtırsınız. Yorumumu daha sonra yapıcam. Ben de fotomu daha sonra ekleyeceğim ama önce tahmin istiyorum. Kızlar çok yorgun ve uykusuzum. Hepinizi öpüyorum iyi geceler.
ben işe gidicem birazdan sabah sabah annemin pc ye oturup resim yükledim beni merak eden varmı bilmiyorum ama once göz önünde canlandırıp öyle bakın bakalım canlandırdığınız gibi çıkacakmıyımmmm herkesi öptümmm
ben işe gidicem birazdan sabah sabah annemin pc ye oturup resim yükledim beni merak eden varmı bilmiyorum ama once göz önünde canlandırıp öyle bakın bakalım canlandırdığınız gibi çıkacakmıyımmmm herkesi öptümmm
günaydın güzellikler biz çoooktan uyandık oynadık ağladık mama içtik biraz pepe izledik şimdi ayakta sallanıyoruz. yağmur yağar sere serpe onu dinliyoruz hem çok seviyoruz hem de ortama çok uygun :) adana yğmurlu hiiç alışık değiliz..
herkes iyidir umarım. benim tembel harun alp im pzt aniden durduk yere emeklemeye başladı ama tırtıl gibi :))) sonra ne soytarılıklar yapıyoruz tık yok. kollarının üstünde dikiliyor sonra yorulmuş gibi patt kafasını yere koyuyor :)
sabah kalktım yoğurt mayalıcam kızıma
akşam üşendim
neyse sütü koydum ocağa ısınmasını bekliyorum
bir yandanda Asya nın yoğurt kavanozlarını akşam makinada yıkadım ilk defa
içime sinmedi deterjan kalıntısı kalır diye elimde de yıkayayım dedim
Asya da yürüteçte:)
arkamı bir döndüm
bugün erken kalkmanın da verdiği saflıkla farkedemedim
bizim hatun çıkmış
koridorda sözlendiğim gün eşimin getirdiği bol simli (espiri olsun diye olabildiğine simli almıştı:) )
çiçeği kemiriyo:)
bir gittim ağzı burnu elleri sim doluu heryerii hueheuheuhue
onu temizlerken süt fazla ısınmış ben tabi farkedemedim
yoğurdu ılıttım bir kattımmm
hoppppp kesildiiiiiiiiiiiiiii
eşimi aradım çok beceriksizim dedim
hem çocuk sim oldu hem yoğurtsuz kaldıııııı diye dert yanıyorum:)
aklıma geldi
açtım ocağın altını 3 dk kaynattım süzdümmmm
oldumu bana lor peyniri:):):)
böylece kızıma peynir yapmayı öğrendimmmm
bugün yoğurt yiyemeyecekk ama peynir vericem bende bolcaaaa
demek ki dedim Allah böyle istediiiii
bu arada mayamda bittiiiiiiii:):):) neyseki babymix var...
İSTEYENE LOR TARİFİ VEREBİLİRİMMMMMMM:)
malzemeler:
1 kg günlük süt pastorize
2 kaşık yoğurt
birde yaramaz bir çocukkkkk
Sabah sabah güldürdün beni :)))
Yerim ben o cimcimenin simli elleriniiii
Geçen Kayra da salona girmiş,köşede süs duran çiçeği koparmış ,şaşkın şaşkın inceliyordu.
Sesi çıkmayınca bilki bir şeyler karıştırıyorlar.
Nedense salon Kayra içim çok gizemli bir yer.Kapısını açık görür görmez oraya kaçıyor
Lor peynirinide afiyetle yesin Asyam.
Kızlaaar mail kutumda yeni değil ama geçen yıllara ait bir kaç foto buldum.Önce tahminleri alayım,sonra resmimi koyacağım
Beykozzz ben seni kapalı biliyordum
Tam esmer güzelisin
Berrummmm ; ben seni minyon ufak tefek olarak hayal ediyordum ama resmini görünce yanıldığımı anladım.
Sen ve kızın çok gzelsinizzz
Lillac ; senide kapalı zannediyordum ben.Nerden aklımda kaldı öyle olduğun bilmiyorum :)))[/QUOT
Ben 1.70 im canim ne kisq nede uzun idare ediyorum iste saol canim ama bende aeni merak ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?