2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kıslarrrr günaydınnnnnnnnnnnnn
Hasta olan arkadaşlara ve kuzulara çok geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşirsiniz inş.
Kıslar benim k.valide tutturmuş 2. bebeği çok beklemeden yap diye..Ben çalıştığım için şuan oğluma o bakıyor.
Ben bakmışken arayı soğutma diyor demesinede..Bende diyorumm biizmki daha ayaklanmadı yaramazlığı yok demesi kolay diyorum o dönemde de aynısını diyecekmisin diyorum. Eğer yapamazsam sende işten çıkarsın diyor..Çıksam şimdi çıkardım çok ikilemde kaldım ama 10 yılımı bu işyerine verdiğimden emeklerimi çöpe atmak istemedim. Bende diyorumki 5 yıl daha çalışayım 15 yıl dolunca tazminat alabiliyorum ya o zaman çıkarım bebişide o zamana denk getiririm nasıl fikir?? Gerçi bunu konuşmak için çok erken ama bugün regl olmam gerekiyor bende belirti bilem yok :44:

Son düzenleme:
biyolog kimdir nedir nasıldır:)
diyen varsa ekledim anacımmm
saç rengim değişti yakında onu da eklerimmm:):):)

Wavvvvv.Bir bebek annesine ancak bu kadar benzeyebilir herhalde
Çok güzelsinizzzzz

Ben tahminimi söyleyeyim.
Boy 170 civarı.Kilo 56-57.
Kumral,açık tenli.Kestane rengi uzun saçlar.

Canım kan değerlerine bakıldımı?
Kayra ateşli iken kan değerlerinde enfeksiyon çıkmıştı.Hafif derecede olduğu için antibiyotik kullanmadım ve 5 gün içinde ateşimiz tamamen geçti.

Canım her bebek farklı.Burda bebişler adım atıyor,döne döne her yere gidiyorlar,hatta ve hatta emekleyenler bile var ama benim oğluşum sadece oturabiliyor.
6 aylıkken oturmaya başladı ama şuan yere koyduğumda hiiç hareket yok.
Beyefendi sadece yatağın üzerinde dönüyor ve emekleme girişiminde bulunuyor.Sert zeminde bas bas bağırıyor sıpa.
Yani evet oturuyor ama diğer bebeklerin yaptıklarını yapamıyor :))

Karatay diyetini tavsiye ediyorum.Hem aç kalmıyorsun hem zayıflıyorsun.Ben 1 haftada 2.300 gr verdim ve hiç acıkmadım.

Ekledim gitti :)
Esim gorse oyar icime de bade koyar :)

Aaaa hani nerde resiiiiim.

Nedense seni bir türlü hayalimde canlandıramıyorum :44:

Benim kuzu bugün yaramazlık yapıp sabah 4.30da uyandı.Yani baya bir erkenciyim bugün

Tosti canım çok geçmiş olsun kızın için.Ben hastaneye yattığını bilmiyordum.
Şuan durumu nasıl ?

Günaydın Kızlar kızım ilk defa gece boyunca hiç kalkmadı. Ben de uzun süreden beri ilk defa kesintisiz uyudum meğer ne güzel bir duyguymuş. Ohhhh

yaaaa ben seni hiç böyle yahmin etmiyordum valla ama saçlarına bayıldım senin :) berruşumuzu zaten biliyoduk fıstığın biri :)

Beykozzz ben seni kapalı biliyordum
Tam esmer güzelisin

Berrummmm ; ben seni minyon ufak tefek olarak hayal ediyordum ama resmini görünce yanıldığımı anladım.
Sen ve kızın çok gzelsinizzz

Lillac ; senide kapalı zannediyordum ben.Nerden aklımda kaldı öyle olduğun bilmiyorum :)))

bi saniye bi saniyeeee neler oluyor burada kızlaarr benim haberim yok
resimler ekleniyor yorumlar havada uçuşuyor
nasıl bakıldığı konusunda fikrim yok üstelik arkadaş isteği nasıl gönderilir henüz bilmiyorum kurcalayamadım
bana gelen teklifleri ancak kabul edebiliyorum...

biri bana burada neler olduğunu anlatabilir miiii

dün süt iznimi kullandım hiç birşey anlamadım hızlı geçti çokk
bugun işyerindeyim hava buz gibi boğazımda acıyo üff evde olmak istiyorum kızımla koklaşmak istiyorum

Günaydın
yoğun bi iş günü , sadece son iki sayfayı okuyabildim. eskiden takip ediyordum, en azında neyi doğru yapıyorum neyi yapmamalıyım onlar hakkında fikrim ouyordu, artık hiç bakamıyorum. hasta bebelere geçmiş olsun. bi ara albüm muhabbeti dönüyordu, beni de ekleyin arkadaşlar, ben nasıl yapılacak bilmiyorum

güneşi görmeyince hiç bişey yapmak istemiyorum ben.yataktan çıkıp işe gelmek çok zordu bugün
bizde adana buluşması yapsak ne güzel olur.aynı kampüsteyiz zaten. bebeler evde anneler buluşsun

bu foto işi güzle olu ya hepnizi kafamda farkllı canlandırıyomuşum mesala. artık sizinle ilgili düşünürken doğru simalar zihnimde olucak bende az önce eski ve yeni saç halimi ekledim bi bakın bakıyım ben siyaha dönücem buarada omuzlarda sacım ama postişlerimide takınca az uzatcam şöyle bir uzun bukle çekti canım

bebekler farklı evet benimdekide destekle oturabiliyor ama karşısında geçip 3 4 sefer babadiyince resmen baba diyor sanki artık farazimi çıkıyo ağzından yoksa buayda imkansız ama bizim adamın bi hoşuna gidiyo sormayın gitsin anlatma çalışıyorum anne zor der iki ayrı sesli hafrli hece mama kaka dede bunlar aynı hece koaly çıkar yok efenim önce baba diycekmiş haspammmmm

sabah kalktım yoğurt mayalıcam kızıma
akşam üşendim
neyse sütü koydum ocağa ısınmasını bekliyorum
bir yandanda Asya nın yoğurt kavanozlarını akşam makinada yıkadım ilk defa
içime sinmedi deterjan kalıntısı kalır diye elimde de yıkayayım dedim
Asya da yürüteçte:)
arkamı bir döndüm
bugün erken kalkmanın da verdiği saflıkla farkedemedim
bizim hatun çıkmış
koridorda sözlendiğim gün eşimin getirdiği bol simli (espiri olsun diye olabildiğine simli almıştı:) )
çiçeği kemiriyo:)
bir gittim ağzı burnu elleri sim doluu heryerii hueheuheuhue
onu temizlerken süt fazla ısınmış ben tabi farkedemedim
yoğurdu ılıttım bir kattımmm
hoppppp kesildiiiiiiiiiiiiiii
eşimi aradım çok beceriksizim dedim
hem çocuk sim oldu hem yoğurtsuz kaldıııııı diye dert yanıyorum:)
aklıma geldi
açtım ocağın altını 3 dk kaynattım süzdümmmm
oldumu bana lor peyniri:):):)

böylece kızıma peynir yapmayı öğrendimmmm
bugün yoğurt yiyemeyecekk ama peynir vericem bende bolcaaaa
demek ki dedim Allah böyle istediiiii

bu arada mayamda bittiiiiiiii:):):) neyseki babymix var...
İSTEYENE LOR TARİFİ VEREBİLİRİMMMMMMM:)

malzemeler:
1 kg günlük süt pastorize
2 kaşık yoğurt
birde yaramaz bir çocukkkkk

Sabah sabah güldürdün beni :)))
Yerim ben o cimcimenin simli elleriniiii
Geçen Kayra da salona girmiş,köşede süs duran çiçeği koparmış ,şaşkın şaşkın inceliyordu.
Sesi çıkmayınca bilki bir şeyler karıştırıyorlar.
Nedense salon Kayra içim çok gizemli bir yer.Kapısını açık görür görmez oraya kaçıyor

Lor peynirinide afiyetle yesin Asyam.

Kızlaaar mail kutumda yeni değil ama geçen yıllara ait bir kaç foto buldum.Önce tahminleri alayım,sonra resmimi koyacağım

assolist gibi turuncu inan ki bakkk
heryeri parlıyorrr birde oynuyorr zıp zıp
daha akşam yıkamıştımmm hey allahım ya:):):)

bu arada zeynep i harika tahmin etmişsin:)

günaydın herkesee

ay akşam bırakıyorum sabah geliyorum yetişemiyorum şekerler ya resimler havada uçuşuyor falan aaa koptum valla bir taftanda işe yetişmeye çalışıyorum

Kızlaaar mail kutumda yeni değil ama geçen yıllara ait bir kaç foto buldum.Önce tahminleri alayım,sonra resmimi koyacağım

turuncu ben seni sarışına yakın beyaz tenli orta boy ve kıloda renkli gözlü bir fıstık olarak tahmin ediyorum şekerimm, buarada benide ekleyin ve tekliflerimi kabul edin yahuu BİYOLOGGG sende ve anneZEYNEP arkadas olun benimleeee

Ya nerden görebileceğim sizi?? Bu eklediğiniz resimlere nerden bakıyoruz..

Biyolog... Canım süpersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…