- 20 Kasım 2011
- 2.830
- 9.667
- 148
valla ya ne de güzel olur biyologcummmmmbenimkileri yollimi sana şekerim
siyah 8 parça bele kadar
artık saç rengim açıldı bayadırda kullanmıyorum hueheuhe
kızlar 2 keredir yoğurdum kesiliyo
2 aydır yoğurt yapıyorum
sabah kesildi
şimdi 2 kilo süt ve babymix ile yaptım yine kesildi
sinirlerim bozuldu resmennn
ay birde bugün kızımın oyuncaklarını kaynatırken su sıçradı
göbeğim yandı kaç saat buzla gezdimmmm
offffffffffffffff
bizim kız da daha diş çıkarmadı ama şu iki gün hariç gece sürekli kalkıyodu ben de birtürlü anlam vermedim(ne kadar yardımcı oldum de mi?)bır gecede 15 kere uyanılırmı
offf hıc uyuyamadımmm
bu cocuk nıye boyle yapıyo
dıs mı kızlar dısı cıkanlar fıkır verın bakımmm
bugun dr agoturcem kızımı
hem kontrol hemde cılgınlıgının sebebı ıcın
telden yazdım dıye ıkon eklemek zor
her cumle sonunda gulucuk hayal edın anacım
tanımadıgım ekleme taleplerını kabul etmıyorum
malum arkadaslarımız ıcın album yaptık
herkes gorcekse ortaya koyardık foto
melegım sut kesılıne nokta nokkta beyazlık oluyor mınık kar yagmıs gıbı
kesın anlardın tatlım anlasılmayacak gıbı degılll
tatlı cadı sende foto koyarmısın
Geçmiş olsun canım bence dr a görünsen iyi olur çünkü öyle hemen geçecek bir şeye benzemiyor. Umarım ciddi bir şey değildir.hafta basindan beri midemin ustunde bir aci vardi
Sanki okkali bir yumruk yemis gibi
Omer.i hasta etmemeye odaklandim pek umursamadim
Sonra afedersiniz ishal basladi
Yine Omerle ilgilenmekten umursamadim
Dun aksam kollarim inanilmaz uyustu
Omere kemik ve et suyu hazirlamistim dudukluku kaldiramadim
Kulaklarimdan dis etlerime kadar sizim sizim sizladim
Cimde ates yaniyor sanki cok acayibim
Geceyarisi birden icim patlarcasina istifra ettim
Sabah da bogazimda kasint basladi
Grip desem mide ne alaka
Enfeksiyon desem burnum neden tikali
Hele o uyusma hissi basli basina korkuttu
Butun eklemlerime yayildi dusuverecektim
Insan hemen evladni dusunuyor
Ona nasil bakacagm
Ya ciddi birseyse
Bla bla bla...
Hic keyfim yok ozetle
Omerin yuzume bakip anlarcasina guldugu zamanlar haric
hatırlayamıyorum ferro sanol muydu bugün dr .a sorucammm....
birde Asya hiçbir ek gıdayı yemiyor
dün yaptığım peynirden yumurta sarısından azıcık yumuşasın diyede yoğurttan koydum
öğürürken kıpkırmızı oldu kızımm
asla ama asla yemiyor ne denediysem sevemedi
dr. sorucam anne sütü kaç aya kadar çocuğa yeterli diye
her öğün işkence hem ona hem bana
bugüne kadar ne yaptıysam istisnasız çöpe döktümmmm
sadece tv açıkken yiyorrrr
onuda eşim ben yokken spordayken mecbur kalınca öyle denemiş ordan öğrendim dün akşam
3 kere fln yedirmiş tv karışısında
onuda ben yapmıyorummmm
off çok çaresiz kaldım
kilosu iyi gayet ama bu anne sütü ne zamana kadar yeterli diye sorucam dr.uma....
ferrosanol surupta paraben yok
Demir miktari 20mg
Yarim doz verebiliyoruz yani 10mg demir alabilir
Feriferde eser miktarda paraben var
demir miktari 40mg
Ferrum haussmanda eser miktarda paraben var
Demir miktari 50mg
Ferrosanol damlanin bu lotu toplatiliyor
Ama onceden kullananlar endise etmesin
Bakanligin 2ay onceki kontrollerinde derisiminde sapma bulunmus
Yani eskiden kullananlar canini sikmasin o zaman da kontrol altindaymis
Kullanirken icerigine bakip Dvitamini varsa ayriyeten devit kullanmamak gerekebilirmis
Ferrosanol surupta dvtamini var mesela
O nedenle yarim doz veriyoruz
Eczacidan aldigim blgiler
Gorusuruz..
ferrosanol surupta paraben yok
Demir miktari 20mg
Yarim doz verebiliyoruz yani 10mg demir alabilir
Feriferde eser miktarda paraben var
demir miktari 40mg
Ferrum haussmanda eser miktarda paraben var
Demir miktari 50mg
Ferrosanol damlanin bu lotu toplatiliyor
Ama onceden kullananlar endise etmesin
Bakanligin 2ay onceki kontrollerinde derisiminde sapma bulunmus
Yani eskiden kullananlar canini sikmasin o zaman da kontrol altindaymis
Kullanirken icerigine bakip Dvitamini varsa ayriyeten devit kullanmamak gerekebilirmis
Ferrosanol surupta dvtamini var mesela
O nedenle yarim doz veriyoruz
Eczacidan aldigim blgiler
Gorusuruz..
valla ya ne de güzel olur biyologcummmmmistanbulda bi yer buldum gitcem haftaiçi bayağıda bi tavsiye ettiler bi ara benimde vardı siyah ama yırandı artık yenisini almam lazım. birde ben böyle keskin değişimleri seviyorum saşıma biraz ziyan ediyorum ama napıyım . mesalab iekresinde hiç aklımda yokken mavi siyyahtan sarıya dündüm ama ne dönmee sabah 8 de bi girdim kuaföre akşam 6 da çıktım ama kuaförümede maşlaah gram takmadı sacımı ama ton ton açtı hep. hatta bir gun önceden saçımın arka iç kısmından bi tutam kesti ve denedi yaıncakmı diye ertesi gun yok bi sorun kalk gel dedi neyse yaptırdım akşam eşimin sıfatı hala aklımda herif şok oldu gen edemiyorum bişy yılbaşı gecesi eltimde ev partisini yapıyoruz geleneksel yılbaşı partımızı orayagitcem simsiyah uzun saçlarla
bizim kız da daha diş çıkarmadı ama şu iki gün hariç gece sürekli kalkıyodu ben de birtürlü anlam vermedim(ne kadar yardımcı oldum de mi?)
Geçmiş olsun canım bence dr a görünsen iyi olur çünkü öyle hemen geçecek bir şeye benzemiyor. Umarım ciddi bir şey değildir.
Demek önce yediği bulamacı da yemiyo artık. Diş çıkarıyo olabilir canım diş iştahsızlık yapıyomuş.
Kizlar bugun kendime izin verdimmaybabylove canım senide görmek istiyorummm
saol canım çokkk teşekkür ederim yinede teklifin için. valla bursadasın sen ama bilmem bilirmisin kadıköyde çilek skaka diye bi yer var orda bitane perukçu var ordan alıcam ben 3 sene evvel de ordan almıştım 6 parça 160 tlye bakıyım şimdi ne kadar oldu acaba boyası bakımı falan herşey dahildi bu fiyata buaradacnm benimkilerde yıprandı ama yinede çok fazla değil
uzun süre kullandım sürekli maşa düzleştiriciii
bende rengini açtırsammı öyle mi kalsa bilemedim
istersen cidden göndereyim ama seninkide yıpranmışsa benimki işine yaramaz
nerden alıcaksın bende düşünüyorum kuaför kazamdan sonra çok yavaş uzuyor
tavsiye de verebilirim
Kizlar bugun kendime izin verdimiki gun once parmagimi kesmistim ama eldiven kullanma aliskanligim olmadigi icin temizlik vs den enfeksiyon kapmis sabah dr a gittim ilac ve merhem verdi pansuman yapti elini suya sokma izin ver bugun kendine dedi bende tamam dedim ama icim gidiyor evimin hakine yaaa neyse ne demisler tilki misali dondum geldim
Beykozcum ben seni gordum sekerim esmer guzelisin bende beyazimsana gelinlik ve gebelik resmimi koyayim aradaki 7 farki bukursun
Ama hemen kaldiririm valla benim koca cok kizar oleee seylere
Sabah sabah moralim çok bozuk ve gerçi günlerdir de bozuk ya neyse.İkizleri olacak arkadaşım vardı bahsetmiştim o aradı.Şuan hastanede. bebişlerin kalbi durmuş 2 gün önce.kürtaj olacak.tek yumurta ikizleri olduğu için keseleri darmış ve kordonlar birbirine dolanmış.:::::::.....
Bir diğeri Yaren Nur'un 5 gün peditus kullanmamıza rağmen geçmek bilmeyen burun tıkanıklığı için dr.a gittik.kızım orta kulak iltihabı olmuş.Suanda az varmış ve Agumentin antibiyotik kullanacağız 10 gün.ağıza ve buruna damla verdi.serum fizyolojiği kes dedi.10 gün sonra kontrole gideceğiz.bizim iltihab boğaz enfeksiyonundan kaynaklıymış.Ateş ondan olmuştur dedi.Kızım kilo alacağı yere bu hastalıktan 60 gr. Vermiş ve 7.060 gr. Olmuş,iboyu 1 cm uzayarak 68 cm olmuş.Normalde 500-600 gr'lık kayıplar olabiliyormuş o yüzden buna da şükür dedim.Kan tahlili yapıldı.Hemoglobin 10,6 çıktı.Ferrum Sanol'un şurubunu verdi.Ama şimdilik kullanmayı düşünmüyorum.Kızımın keyfi iyi.gelgel yapıyor minicik parmaklarıyla çok tatlı oluyor,desteksiz oturuyor canı isterse,ciciii cicciii yaparken ellerini yüzüme koyuyorum birlikte yapıyoruz o da benimle söylüyor
Buraya giremiyorum.Hızınıza yetişemiyorum.Eksik kalan size katılamadığım,yorum yazmam gerekip yazamadığım eminim çok sey vardır ancak fırsat bulamıyorum.Ama tamamen kopmuş değilim.Bulabildiğim fırsatlarda yazarım.Bizimle ilgili bilgi vermek istedim size.Hasta bebek,yoğun iş,ki ben de daha doğru dürüst iyileşmiş sayılmam kolay değil kızlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Umarım hasta kuzularımız iyileşmiştir,keyiifleri yerine gelmiştir.Allah hepimize can sağlığı,ağız tadı,huzur versin.Hepinizi öpüyorum
bır gecede 15 kere uyanılırmı
offf hıc uyuyamadımmm
bu cocuk nıye boyle yapıyo
dıs mı kızlar dısı cıkanlar fıkır verın bakımmm
bugun dr agoturcem kızımı
hem kontrol hemde cılgınlıgının sebebı ıcın
telden yazdım dıye ıkon eklemek zor
her cumle sonunda gulucuk hayal edın anacım
tanımadıgım ekleme taleplerını kabul etmıyorum
malum arkadaslarımız ıcın album yaptık
herkes gorcekse ortaya koyardık foto
melegım sut kesılıne nokta nokkta beyazlık oluyor mınık kar yagmıs gıbı
kesın anlardın tatlım anlasılmayacak gıbı degılll
tatlı cadı sende foto koyarmısın
hafta basindan beri midemin ustunde bir aci vardi
Sanki okkali bir yumruk yemis gibi
Omer.i hasta etmemeye odaklandim pek umursamadim
Sonra afedersiniz ishal basladi
Yine Omerle ilgilenmekten umursamadim
Dun aksam kollarim inanilmaz uyustu
Omere kemik ve et suyu hazirlamistim dudukluku kaldiramadim
Kulaklarimdan dis etlerime kadar sizim sizim sizladim
Cimde ates yaniyor sanki cok acayibim
Geceyarisi birden icim patlarcasina istifra ettim
Sabah da bogazimda kasint basladi
Grip desem mide ne alaka
Enfeksiyon desem burnum neden tikali
Hele o uyusma hissi basli basina korkuttu
Butun eklemlerime yayildi dusuverecektim
Insan hemen evladni dusunuyor
Ona nasil bakacagm
Ya ciddi birseyse
Bla bla bla...
Hic keyfim yok ozetle
Omerin yuzume bakip anlarcasina guldugu zamanlar haric
hatırlayamıyorum ferro sanol muydu bugün dr .a sorucammm....
birde Asya hiçbir ek gıdayı yemiyor
dün yaptığım peynirden yumurta sarısından azıcık yumuşasın diyede yoğurttan koydum
öğürürken kıpkırmızı oldu kızımm
asla ama asla yemiyor ne denediysem sevemedi
dr. sorucam anne sütü kaç aya kadar çocuğa yeterli diye
her öğün işkence hem ona hem bana
bugüne kadar ne yaptıysam istisnasız çöpe döktümmmm
sadece tv açıkken yiyorrrr
onuda eşim ben yokken spordayken mecbur kalınca öyle denemiş ordan öğrendim dün akşam
3 kere fln yedirmiş tv karışısında
onuda ben yapmıyorummmm
off çok çaresiz kaldım
kilosu iyi gayet ama bu anne sütü ne zamana kadar yeterli diye sorucam dr.uma....
Günaydın 2012 nin en guzel mayıs anneleriben 2013 mayıs annesiym şuan oğluşum 18haftalık Allah kısmet ederse ilk çocugum mayısta kucagıma alıcam :) sizlere bi sorum olucaktı malum hamıleleğı yarıladım sayılır,,ihtiyaçlarımızı simdiden yavas yavas almaya baslamam gerektiğini düşünüyorum.. beşiğini fln almaya karar verdim ama Normal mobilya beşikmi alsam yokSa parkyataklardan mı alsam birturlu karar veremedim.. bebeğim 5-6 ay belki 8ay bizimle yatak odasında kalıcam beşiğini oraya kycam daha sonra braz uykusu duzene girince beşiğini odasına götürp kurmayı dusunuyorm.. Sizlerin tecrubelernızden yararlanmak istedim :26: bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz hangisi daha kullanışlı olur.. Kimi parkbeşiklerin gıcırdadıgını buyuyunce cocugun yatamadıgını ses yaptıgını fln duymustum kararsız kaldım.. Bi akıl verir misiniz_? :44::26:
Günaydın mayıs annecikler nasılsınız işe gelmiş ve pazartesi sendromunu atlatamamış biri olarak berbatımEki Görüntüle 567112
bebeğimin son aşıları yapılacak bugün umarım çok ateşlenmez işten izin alıp gitmem gerekecek...:26: emzirmem lazım aşıdan sonra sakinleşsin diye
Her sabah beni görmekten bıkmadınız de mi?:18:
Kızlarıma sebze corbası yapıyorum mercımek,kabak,havuc,bulgur karısımı pure seklınde cok sukur yıyorlarda kakaları sankı kabızmıs gıbı haslanmıs patates gıbı yapıyorlar bıde ıhh ıhh ses cıkarıyorlar acaba neden anlamadım gunde 2 kez kaka yapıyorlar sebze corbası verdım verelı
Şuan annemlerdeyim.Guya dinlenmeye gelmiştim ama Kayra yine yapıştı bana.Hep kucağımda olmak istiyor.Babasına bile gitmiyor.Hele babamla erkek kardeşimi görünce ciyak ciyak başlıyor.Gece de yerini aradı herhalde,saat başı uyandı ve beni hiç uyutmadı(
Düzenimiz bozulmaya gelmiyor anlayacağınız.
Kayranın şuan ki davranışları tipik 8 aylık bebeğin davranışları...Anneye birden bağlanıp yabancılardan fazlasıyla ürkme...
Bunun başıma geleceğini biliyordum ama daha 2 hafta vardı :))
valla ya ne de güzel olur biyologcummmmmistanbulda bi yer buldum gitcem haftaiçi bayağıda bi tavsiye ettiler bi ara benimde vardı siyah ama yırandı artık yenisini almam lazım. birde ben böyle keskin değişimleri seviyorum saşıma biraz ziyan ediyorum ama napıyım . mesalab iekresinde hiç aklımda yokken mavi siyyahtan sarıya dündüm ama ne dönmee sabah 8 de bi girdim kuaföre akşam 6 da çıktım ama kuaförümede maşlaah gram takmadı sacımı ama ton ton açtı hep. hatta bir gun önceden saçımın arka iç kısmından bi tutam kesti ve denedi yaıncakmı diye ertesi gun yok bi sorun kalk gel dedi neyse yaptırdım akşam eşimin sıfatı hala aklımda herif şok oldu gen edemiyorum bişy yılbaşı gecesi eltimde ev partisini yapıyoruz geleneksel yılbaşı partımızı orayagitcem simsiyah uzun saçlarla
Kizlar bugun kendime izin verdimiki gun once parmagimi kesmistim ama eldiven kullanma aliskanligim olmadigi icin temizlik vs den enfeksiyon kapmis sabah dr a gittim ilac ve merhem verdi pansuman yapti elini suya sokma izin ver bugun kendine dedi bende tamam dedim ama icim gidiyor evimin hakine yaaa neyse ne demisler tilki misali dondum geldim
Beykozcum ben seni gordum sekerim esmer guzelisin bende beyazimsana gelinlik ve gebelik resmimi koyayim aradaki 7 farki bukursun
Ama hemen kaldiririm valla benim koca cok kizar oleee seylere
Sabah sabah moralim çok bozuk ve gerçi günlerdir de bozuk ya neyse.İkizleri olacak arkadaşım vardı bahsetmiştim o aradı.Şuan hastanede. bebişlerin kalbi durmuş 2 gün önce.kürtaj olacak.tek yumurta ikizleri olduğu için keseleri darmış ve kordonlar birbirine dolanmış.:::::::.....
Bir diğeri Yaren Nur'un 5 gün peditus kullanmamıza rağmen geçmek bilmeyen burun tıkanıklığı için dr.a gittik.kızım orta kulak iltihabı olmuş.Suanda az varmış ve Agumentin antibiyotik kullanacağız 10 gün.ağıza ve buruna damla verdi.serum fizyolojiği kes dedi.10 gün sonra kontrole gideceğiz.bizim iltihab boğaz enfeksiyonundan kaynaklıymış.Ateş ondan olmuştur dedi.Kızım kilo alacağı yere bu hastalıktan 60 gr. Vermiş ve 7.060 gr. Olmuş,iboyu 1 cm uzayarak 68 cm olmuş.Normalde 500-600 gr'lık kayıplar olabiliyormuş o yüzden buna da şükür dedim.Kan tahlili yapıldı.Hemoglobin 10,6 çıktı.Ferrum Sanol'un şurubunu verdi.Ama şimdilik kullanmayı düşünmüyorum.Kızımın keyfi iyi.gelgel yapıyor minicik parmaklarıyla çok tatlı oluyor,desteksiz oturuyor canı isterse,ciciii cicciii yaparken ellerini yüzüme koyuyorum birlikte yapıyoruz o da benimle söylüyor…
Buraya giremiyorum.Hızınıza yetişemiyorum.Eksik kalan size katılamadığım,yorum yazmam gerekip yazamadığım eminim çok sey vardır ancak fırsat bulamıyorum.Ama tamamen kopmuş değilim.Bulabildiğim fırsatlarda yazarım.Bizimle ilgili bilgi vermek istedim size.Hasta bebek,yoğun iş,ki ben de daha doğru dürüst iyileşmiş sayılmam kolay değil kızlar.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Umarım hasta kuzularımız iyileşmiştir,keyiifleri yerine gelmiştir.Allah hepimize can sağlığı,ağız tadı,huzur versin.Hepinizi öpüyorum
Şuan annemlerdeyim.Guya dinlenmeye gelmiştim ama Kayra yine yapıştı bana.Hep kucağımda olmak istiyor.Babasına bile gitmiyor.Hele babamla erkek kardeşimi görünce ciyak ciyak başlıyor.Gece de yerini aradı herhalde,saat başı uyandı ve beni hiç uyutmadı(
Düzenimiz bozulmaya gelmiyor anlayacağınız.
Kayranın şuan ki davranışları tipik 8 aylık bebeğin davranışları...Anneye birden bağlanıp yabancılardan fazlasıyla ürkme...
Bunun başıma geleceğini biliyordum ama daha 2 hafta vardı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?