2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Biz bi türlü iyileşemiyoruz. Bestenin o günden sonra öksürüğü daha da arttı. Huysuzluk tavan yapmış durumda hastalıktan sonra resmen huy değiştirdi çocuk. Ne oyun oynamaktan. ne yemek yemekten, ne yatmaktan, ne oturmaktan kısaca hiçbir şeyden mutlu olmuyor. İnşallah en kısa zamanda düzelir çünkü gerçekten yıprandım. Hele 'yalnızlık' daha da bi koyuyo böyle zamanlarda.

Çok teşekkür ederim canım

sağol canım gerçekten artık yaz gelsin istiyorum

Geçmiş yine almış başını yürümüş üstünkörü okuyup geçtim.
Bizi bir tek meleğim,çiçek ve planner teyzemiz sormuş kızımla küstük bilginiz olsun.
Tatlıcadı hoşgelmişsin canım
Hamiş olan arkadaşlar valla cesaretinize hayran kaldım ben de 2. yi çok istiyorum ama şu an değil. Allah yavrularınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Zeyno'nun saçlarına bittim
Zeynep adanın yeni oyuncakları hayırlı olsun.Bizimki de oyuncaklarla pek oynamıyor varsa yoksa kumanda,kablo,tabak,kaşık,çanak... O yüzden oyuncağa artık para vermiyoruz.
Ayrıca hasta olan bebişlere allah şifa versin.

Son düzenleme:
İlk günaydın mı bilemiyorum ama günaydınlar canlarım...

dilaradg cnm hayırlı olsun.okuyunca böyle oldum.benden hızlı çıktın maşallah:))Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

turuncu,zada kuzularınıza çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin bir an evvel...

miram ve diğer arkadaşlar sizler de hoşgeldiniz...

azraece; kocişle kavuşmussunuz hoşgeldin cnm.ecoşuma geçmiş olsun.yeni hinlikleri yok mu cadımızın?

Gunaydın herkese,,sağlıklı sıhhatli bol kahkahalı bir hafta diliyorum canlar
Dilaradg hayırlı uğurlu olsun şekerim,,sağlıkla gelsin bebiş inşallah.
Biyolog sende 2.yi düşünüyorsan Asya kızımızın mükemmel bir abla olacağından kuşkun olmasın
6 ayda mutfakta tencerelere yönelen, 1,5yaşında kardeşine mamasını hazırlar walla
Meleğimmm; Oy için çabalarından bende anneme bide arkadaşlarıma söyledim,üye olup bize oy vericekler,herkesi sandık başına bekliyorum
Miram(geçmiş olsun) ve diger arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz
Kayra & Beste kuzularımız geçmiş olsun,,kış şartları ağırlaştıkça bebişleri korumamız zorlaşıyor galiba,bahar bebeklerimiz bizim onlar
Zeynep Ada'nın ördeğinin adı ne bakimm Hemen isim koyun ona, bakıcı teyzemiz bizimkinin bi bebeğine zeynep adı koymuş ve sanırım sürekli tekrarlıyo,zeynep nerde diyince bebeğe bakıyo artık,,bende nasipleniyorummŞapkası da ayrı bir güzel
Planner canım sen nasılsın?

Bizi soracak olursanız; çok şükür iyiyiz ama uykusuzluk had safhada,,şuraya birgün; kızlaar dün geceyi çok güzel uyuyarak geçirdik
yazabilecek miyim acaba merak ediyorum?

Ve son olarak yine oy oy oy oyyy diyoruz,herkesi sanal sandıklara bekliyoruz arkadaşlarrr:126: Mayıs anneleri

Merhaba kızlar,
Çalışan annelere iyi haftalar diliyorum.
İşlerin yoğunluğu nedeni ile uğrayamadım özledim hepinizi. Herkes iyidir inş.
Daha önce uzun süre çalışıp bebekten sonra işi bırakan anniişler var mı aranızda?
Çelişki içindeyim anlayacağınız 10 yıllık iş hayatı biterse ne olur neler olur???? pöfffffffff

sağol canım gerçekten artık yaz gelsin istiyorum

bende YAZ gelsin diyenlerdenim bacım hep hasta oluyo bebişlerimiz

GÜNAYDIN 'lar mayıs anneleri ve datlu bebişleri iyi sağlıklı ve hamileli bir hafta geçer işlaa

hamile haberleri gelio şok oldum ALLAH sağlıklan kucağınıza almayı nasip etsin

işlaa bende bu kervana katılmam her ay direkten dönenlerdenim ayyyyy öle bişe olsa nasıl bakarım bu tavşanla zor boğuşuyorum durmadan huy değiştiriyor tavşanım anlamıyorum geceleri 2 önce uyumuyor gündüzleri huysuz ne yapcamı bilmiyorum ALLAH kolaylık versin hepimize tavşanım uyurken gidem azda ben uyuyayım geceden beri hortlak gibi ayaktayım babası ayrı dert tavşanı ayrı

Günaydınlar...Zor bir gecenin ardından sabah erken doktora gittik.Çok şükür büyük bir sıkıntımız yok.Sadece nezle olmuşuz o kadar.Zaten belirtilerde onu gösteriyordu ama ben ciğer ve kulaktan korktuğum için hemen götürmek istedim.Bir iki kendisini rahatlatacak ilaç verdi ve evimize geldik.Şuan bayılmış gibi uyuyor yavrum.Burnu için serum aldım.İğneyle içine sıkıp bol bol yıkayacağım ki bir an önce açılsın.

Son olarak buhar makinası almayı düşünüyoruz.
Sizin kullanıyorsanız hangi marka ve memnunmusunuz ?

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrr hepimizee çok güzel bir hafta diliyorummm

buarada haftasonu ara ara girip okuyorum kaçak haldee

canım öksürük önce çok artıyor ama sonra birden kesiliyor zeynoda oyle olmuştu ama inş biranönce geçer yorucu oluyor gerçekten hasta olmasın bu mınnoşlar ama geçici bir süreç canım öyle düşünnn, besteciğide kocamnnn öppp benim içinnn

canımm ohhh negüzell bir günaydın bu yahuu neşem yerine geldi sayendeeee biz iyiyiz canım sagolasın zeynomda aradabir burun tıkanıklığı oluyor sanki fizyolojik damlatıyorum açılıyor ama umarım nezle olmaz yıneee tabi ben gelir gelmez alışverişe daldım yinee zeynoma çok güzel patikler aldım unna..dan:)

uykusuzluğunuzda düzelecek canım inş sabır birazcıkk

canım zor bir karar inş hakkında hayırlısı neyse o olsun diyelimm

canım kayracık hastaymış çok geçmiş olsun bol nezleli bir kış oluyor hepimiz için ama bunada şükür en kötüsü bu olsun kuzularımız için biz kullanmıyorum buhar makinası ama sanırım bende alsam iyi olacak sanırımmm:26:

gunaydin herkese,

gecmis olsun dileklerini ileten herkese tesekkur ederim. hafta sonu giremedim,anneannemizdeydik, git, gel, tasi, yerlestir yoruluyor insan:) Can da sagolsun 1 dk durmuyor yerinde, hep ziplayacak, artik kollarimiz dayanmiyor :) bir gecmisi okuyayim, geliyorum.

gecmis olsun Kayraya canim. iki hafta once bizde de burun tikanikligi oldu. gece aglayarak uyanmaya baslayinca Can doktora goturdum. burun tikanikliligi yapmaz dedi, dislerdendir. ben de serum fiz. aldim ve otri bebe aldim eczaneden. hergun temizlemeye calistim. hic hoslanmadi oglan ama bayagi ise yariyor, hele otri bebe mucize gibi, iki tane aspirator almistim chiccodan, cope attim sonra. ve her sabah ihlamur ve elma kabugunu kaynatip icirdim.
buhar makinesi istiyorum ama hic arastirmadim. simdilik peteklerin uzerine cam kasede su koyuyorum.

kızlar 2 gündür kıvranıyorum sancıdannn
koltuklara altıma alt açma bezi serip oturuyorummmm
saat başı wc ye koşuyorum
gece yattım sabah yatağın halini sormayın
yatak korumasının üzerini alt açma örtüsüyle kaplamıştım geceeeeee
bu nedir anacımmmmm ilaçta almak istemiyorum
ne yiyorum ne içiyorummm
2 gündüz kıvranıyorummmmm
bu arada 12 kg vermişim toplammmmmmm
üstelik c.tesi spora gidemedim birde boğazlarım şiş sesim çıkmıyooooo uheeuheuehueheueh

Dilaradg canim hayirli olsun
bu bebişini de saglikla kucagina alirsin inşallah

kizlar benim kiz cok edepsiz oldu gece falan dinlemiyo cigliklar atiym sesi deöyle kalin ki beni bile korkutuyo valla

ondan birtane de bizim evde var....
eşim diyor ki bu kızın sesi inşallah böyle kalmazz hueheuheu

biz uzlaştık Asya 2 yaşına gelinceee düşünüyoruzzz
eşim hala istemese deeeee ben bu duyguyu birkez daha tatmak istiyorumm hatta 2 kez bile olabilir

Hosgeldinnn sefalar getirdin sekerim anammmm bu regli de topigi kirdi gecirdi valla bende oldum biyolog da olmus
ecoş ada cok gecmis olsun hayatim ana kiz Allah a emanet olun prensesimizi cokkk

hemde ne olmaaaa ölüyorummmmmm.......

zeynep dün seni arıcaktım geç olduuu
mahvoldum zeynep sende böylemi oldun dicektimm ki sen yazmışsınnnnnnnnnnn

ben ilk 2 gün 3'er tane ilaçla dururdummmmm
şimdi içmek istemiyorum
dkontrol hapıda rahatlatıyordu benii
pek ağrım olmuyorduuu
bu ağrıyı yaşamayalı 2 sene olmuşşşşşş
biliyormusun hiç özlememişimmmmmmmmm
acil hapıma başlamam lazımmmm

tatlım geçmiş olsunnn
buhar makinası yerine ben petek suluğu kullanıyorum
her peteğe 3 tane asıyorum çünkü benm petekler büyük ve kaynıyorlar resmen
üstümüzü örtmeden yatıyoruz
sende oğlunun odasına koyabilirsinnn buhar makinaları sağlıksız diye duymuştummm...

birde nasıl serum aldınn normal serummu fizyolojik damlamıııı?????

canim insallah sizinkisi sadece bir enfeksiyondur, hemen atlativerir Zeynep. bizim de e.coli uremesi olmustu. ama kiz bebeklerde hijyenden kaynaklanan enfeksiyon cok sik goruluyormus. erkek bebeklerde cok daha tehlikeli imis.
biz simdi 1 yasina kadar antibiyotik kullanacagiz. suprax veriyorum her gece 1 cc. 1 cay kasigi kadar. 1 yasinda tekrar voiding yapilacak, sonucu alinca tekrar doktora goturecegiz. genelde 2 yasina kadar demisti doktorumuz, insallah daha erken biter gider. Azalma olursa derecesinde tekrar ayni programa devam edecegiz ve 2 yasinda tekrar voiding cekilecek. Allah korusun ilerleme gosterirse ameliyat edecekmis.
Ben hala kaynamis su ile banyo yaptiriyorum, icme ve mama suyunu kaynatiyorum. bezini sik sik degistirmeye calisiyorum. atlatana kadar bu illeti havuz ve deniz yasak ogluma. Ve her ay idrar testi ve kulturu veriyoruz. sinsi de seyredebiliyormus.
Sen icin ferah tut tatlim, dedigin gibi hijyen kaynaklidir. Ama birkac ay idrar testi verip kontrol ettir istersen.istahinda azalma olursa Zeynep'in hemen test yaptir canim. ya da Doktorunla da bir gorus bu konuyu icin rahat etsin canim. cok gecmis olsun tekrardan.

Malumunuz olan reklamdan bizim fıstıklar çok etkilendi anlaşılan Burunlar hep tıkalı,,
Şimdiye kadar uyguladıklarım: serum fizyolojik damla&otri bebe(doğumdan bu yana),
coldmix(bir beze uygulayıp yatağının yakınına bırakma), buharlı suyu odada gezdirme,
buharlı suyun içine biraz viks atıp oadasında gezdirme, odasını gün içinde bol bol havalandırma,
peteklerin üzerine su bırakma...Sonuç= hiçbirşey değişmedi
Diş, burun tıkanıklığı yapıyor dedim,dişler var ama açılmadı,,buhar makinesini çok araştırdım,dr.da ısrarla alma diyor,
bebek ona alışırsa senin için kötü olur,zaten İst.havası gayet nemli diyor.Üstüne birde eşimi damla alsın diye ecz.gönderdiğimde,
eczazı bunu çok kullanmayın demişmii,eşimde almamışmııgelsin ecz. açsın kızın burnunu dedim
İşe yarayan öneri bulan olursa 3 göbek adağım var kızlar

canım ne zorlu bir süreçmiş ya bukadar uzun süre antibiyotik kullanacak minik kuzu allah yardımcınız olsun inş en kısa zamanda kurtulursunuz bu hastalıktan

bende çok sık damlatmamaya calışıyorum ama burnu tıkalıysa yapacak başka birşey yokki ayrıca hergünde tıkalı değil yani sonuçta hergün damlatmıyoruz sen hergün kullanıyormusun fizyolojik canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…