Istemiyerek yazdiklarina guluyorum ama valla sinirden cunku artik sunu soylemekten sikildimda, BIZIMKIDE AYNISI Malasef ne diye olman icten danismali takip ediyorlar birbirlerini, anam hastalanirlarken bile pespese oluyorlar varmi boyle birseyAllahada cok dua ediyorum yalan yok, isyan etmiyorum ama biraz buruk kalbim
Cnm orda cok pahali, tr ye geldigim baktim fiyatlara cok abartmislar size lazim olan seyleri bana soylersiniz gelmeden ben size getiririm burda ne varsa, mesal ikili emzik 30 tl idi orda burda sadece 3.99 pounds yani 10 tl civari gibi uc kat daha fazla satiliyor, Evt avent in uretim yeri burasi ve bu yuzden daha cazip fiyatlari, hem orjinal olma ihtimali % 100
Hay allah sizde mi..pitir pitir dokuluyorlar yavrular..allah sifa verir ins tez vakitte iyilesmeniz dilegiyle cnm
Cok tatlisin yaa. bende bazen eksik ve yanlis yaziyorum, umarim Turk dili ve kurumdan birileri yoktur muhahaha
Uykusuz her gece sarkisini tuttum bende, hadi bize gelsin bari dimi :))
günaydın kızlarrr
ben hala çok iyi değilim ama idare ediyorum işte ilaç alamamak ne kötüymüş ya sanırım grip olucam ve zeyno geçicek diye çok korkuyorum dün akşam doğru dürüst öpüp koklayamadım bile mis kokulu mınnoşumuuu
buarada biz dün akşam 5 te çıkmıştık ve ben 5.30 da evdeydim, kadıköy-kartal arası sahil yolu açıktı süperdi ya keşeke hergün 5.30 da evde olsammm
öperim tabii teyzesii bahane olur banadaaabuarada bakıcı bulmuşsun canım hayırlı olsun inş gözü gibi bakar tatlı mınnoşuna seninde gönlün rahat olur inşş
canım bana göz doktoru 6 aylıkken götür mutlka demişti ama hala bir girişimde bulunmadım bende birkaç aya götürmek istiyorum ama inş bir çocuk göz doktoru bulmak gerekecek çünkü
benim kızım iki tutamcık sırma saçını seve seve paylaşır beyza arkadaşıyla teyzesiiiiayy keşke büyüyünce arkadaş olsalar bu minnoşlar yaa ne güzel olurrrr canım evimizle ilgili güzel dileklerin için sagol daha iyisi ve güzeli sizlerin olsun inş canım arkadaşlarım, evet canım evimiz harika bir deniz manzarasına sahip ve kocaman iki terasımız var biri deniz biri orman manzaralı, ahh bir taşınıp yerleşseydik salonumda manzalı bir kahve keyfi harika olacak inşş
canım johnsons markasını hiç denemedim fikrim yok ama musteladan çok memnunum aslında ama töpfer organik bir ürün diye tercih ettim orda organik olartak başka güzel markalarda vardır heralde dimi
ooo o taraf baya kötüymüş canım ya anadolu yakasındada kar vardı ama çok rahat gittim ben çok şükür bakalım bugün durum ne olacakk:26:
akşama kızıma bu şarkıyı söylücem teyzesii, mahiden sana geliyor bu şarkı zeynomm dicemm
canım çok geçmiş olsun ya şu kışı bir geçirseydik hayırlısıyla
bizide aramadılar ya neden acabaa:26:
Çok teşekkür ederim canım
sağol canım gerçekten artık yaz gelsin istiyorum
Biz bi türlü iyileşemiyoruz. Bestenin o günden sonra öksürüğü daha da arttı. Huysuzluk tavan yapmış durumda hastalıktan sonra resmen huy değiştirdi çocuk. Ne oyun oynamaktan. ne yemek yemekten, ne yatmaktan, ne oturmaktan kısaca hiçbir şeyden mutlu olmuyor. İnşallah en kısa zamanda düzelir çünkü gerçekten yıprandım. Hele 'yalnızlık' daha da bi koyuyo böyle zamanlarda.
Gunaydın herkese,,sağlıklı sıhhatli bol kahkahalı bir hafta diliyorum canlar
Planner canım sen nasılsın?
Bizi soracak olursanız; çok şükür iyiyiz ama uykusuzluk had safhada,,şuraya birgün; kızlaar dün geceyi çok güzel uyuyarak geçirdik
yazabilecek miyim acaba merak ediyorum?
Ve son olarak yine oy oy oy oyyy diyoruz,herkesi sanal sandıklara bekliyoruz arkadaşlarrr:126: Mayıs anneleri
Merhaba kızlar,
Çalışan annelere iyi haftalar diliyorum.
İşlerin yoğunluğu nedeni ile uğrayamadım özledim hepinizi. Herkes iyidir inş.
Daha önce uzun süre çalışıp bebekten sonra işi bırakan anniişler var mı aranızda?
Çelişki içindeyim anlayacağınız 10 yıllık iş hayatı biterse ne olur neler olur???? pöfffffffff
Günaydınlar...Zor bir gecenin ardından sabah erken doktora gittik.Çok şükür büyük bir sıkıntımız yok.Sadece nezle olmuşuz o kadar.Zaten belirtilerde onu gösteriyordu ama ben ciğer ve kulaktan korktuğum için hemen götürmek istedim.Bir iki kendisini rahatlatacak ilaç verdi ve evimize geldik.Şuan bayılmış gibi uyuyor yavrum.Burnu için serum aldım.İğneyle içine sıkıp bol bol yıkayacağım ki bir an önce açılsın.
Son olarak buhar makinası almayı düşünüyoruz.
Sizin kullanıyorsanız hangi marka ve memnunmusunuz ?
Günaydınlar...Zor bir gecenin ardından sabah erken doktora gittik.Çok şükür büyük bir sıkıntımız yok.Sadece nezle olmuşuz o kadar.Zaten belirtilerde onu gösteriyordu ama ben ciğer ve kulaktan korktuğum için hemen götürmek istedim.Bir iki kendisini rahatlatacak ilaç verdi ve evimize geldik.Şuan bayılmış gibi uyuyor yavrum.Burnu için serum aldım.İğneyle içine sıkıp bol bol yıkayacağım ki bir an önce açılsın.
Dilaradg canim hayirli olsun
bu bebişini de saglikla kucagina alirsin inşallah
kizlar benim kiz cok edepsiz oldu gece falan dinlemiyo cigliklar atiym sesi deöyle kalin ki beni bile korkutuyo valla
İstiyorum valla ama eşim şu anda istemiyor 2. Ye sıcak bakmıyordu ikna oldu 4 sene sonra olsun istiyo
Ben o kadar bekleyememarada yaş farkı çok az olsun istiyorum kazaya kurban gitmem lazım tabii herşeyin hayırlısı
Canım bence benim bebiş gezmek istiyo artık oyun üretemiyorum o kadar çok oynuyoruz ki...ama yuvarlanarak kapı önüne gidip ağlıyor,bu gün babası dışarı çıktı kapıdan yolladık sonrasında ağlamaya başladı... Artık herşeyi anlıyorlar işimiz zorlaştı:44:
Geçmiş olsun canım.. Bende burun için okyanus suyu kullanıyorum memnun kaldım inş hemen iyileşir yakışıklım
Aynennnn canım bizimkide çok edepsiz oldu bi sinirlenmesi bi bağırması var ki sorma
Sinirlenince ğığığığıııı yapıyo önüne ne gelirse elleriyle vuruyo ama çok tatlı oluyoooo
Her hâli çok tatlı bunların
ne güzel kilo vermişsin canım ya tebrik ederimm
Bu gidişle topikteki herkes 0 beden olucak...ben hariçç
Bendenesem bu formülü tadı nasıl olur acaba:26:
Paylaştığın için sağol canım
Hosgeldinnn sefalar getirdin sekerim anammmm bu regli de topigi kirdi gecirdi valla bende oldum biyolog da olmus
ecoş ada cok gecmis olsun hayatim ana kiz Allah a emanet olun prensesimizi cokkk
biyolog ben senin gibiyim regli konusunda
Normal dogumu cok iste?mistim regli agrilarim gececek diye
Bu aya kadar agrim olmamisti bu ay eski gunlerdeki gibi surundum
Sicak kompresler inlemeler ulumalar solucan gibi kivrilmalar....
Dilaradg cok cok cok heyecanlandim Allah yardimciniz olsun
2tane hamisimiz var desenize vay bee
Bir yandan da gozum korktu cunku 45gunden fazla regli olmamistim doktorum kimyasal gebelikten bahsetti
Omerden once de yasamistim
Vucut hamile gibi davraniyor ama tutunma yok
Silik cizgi bile gormustum!
Ikisi birden buyur sonra rahatlarsin kalbini ferah tut
Turuncu cok gecmis olsun ya kuzucuk yeni iyilesmisti kiyamadim ona
Odasinin nemini kontrol altinda tutmakta fayda var
cnm regli sancısını ben ilk olmaya basladığımdan beri çekiyorum gunde 4 hap alırım..hapsız hayatta atlatamam..doğumdan sonra bende gecmesini umut ediodum ama doğurdum 1 ay sonra aynı sancı ve aynı regli..belki normal yepsaydık geçerdi ama olmadı işte..
cnm Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş..ikinci uğurunuz geliyor ne güzel..Allahım gönlüne göre versin inş nur topu gibi sağlıklı bir kızın olur..ben hamile kalsam müdürüm beni sopayla kovalar heralde:))
bu arada ağustos anneleri topiğinede gidersin şimdi sen..burayı bırakma sakınn..
cnm seninde bebşin hayırlı olsun..Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin..ayy costuk valla..hadi bakalım devamları gelsin..
cnm cok geçmiş olsun acil şifalar diyorum kayrama..heemen götür cnm bencede..
ay cnm istiyosun demek ikinciyi hemen...Allahım gönlüne göre versin inş..
cnm prz. ucunu kes kocanada delikmiş hay allah dersinn
cnm ben yarın deniycem bu formulu solerım tadını sana..
cnm ececimede cok geçmiş olsun yaa kıyamam ona ben..ya bütün bebişler hastalandılar yaa..
yalnızlık zor cnm Allah kolaylık versın zaman su gıbı akıp gecsın ıns..
cnm şuan idrar yolu enfeksiyonu geçiren biziz..söylediklerinden çok etkilendim ve korktum..inş. bizimki geçici bir enfeksiyondur..bizde çıkan enfeksiyon "E.COLİ" doktor kaka enfeksiyonu dedi..sanırım birdahaki tahlile kadar bu söylediklerin beni hep düşündürecek..
sizde çıkan enfeksiyonun adı neydi?
gerçekten çok kötü günler geçirmişsiniz..çok geçmiş olsun cnm..iki kere okudum yazını Allahım acil şifalar versin tamamen geçsin inş.
ne zmna kadar antibiyotik kullanıcaksınız cnm..
canim insallah sizinkisi sadece bir enfeksiyondur, hemen atlativerir Zeynep. bizim de e.coli uremesi olmustu. ama kiz bebeklerde hijyenden kaynaklanan enfeksiyon cok sik goruluyormus. erkek bebeklerde cok daha tehlikeli imis.
biz simdi 1 yasina kadar antibiyotik kullanacagiz. suprax veriyorum her gece 1 cc. 1 cay kasigi kadar. 1 yasinda tekrar voiding yapilacak, sonucu alinca tekrar doktora goturecegiz. genelde 2 yasina kadar demisti doktorumuz, insallah daha erken biter gider. Azalma olursa derecesinde tekrar ayni programa devam edecegiz ve 2 yasinda tekrar voiding cekilecek. Allah korusun ilerleme gosterirse ameliyat edecekmis.
Ben hala kaynamis su ile banyo yaptiriyorum, icme ve mama suyunu kaynatiyorum. bezini sik sik degistirmeye calisiyorum. atlatana kadar bu illeti havuz ve deniz yasak ogluma. Ve her ay idrar testi ve kulturu veriyoruz. sinsi de seyredebiliyormus.
Sen icin ferah tut tatlim, dedigin gibi hijyen kaynaklidir. Ama birkac ay idrar testi verip kontrol ettir istersen.istahinda azalma olursa Zeynep'in hemen test yaptir canim. ya da Doktorunla da bir gorus bu konuyu icin rahat etsin canim. cok gecmis olsun tekrardan.
Malumunuz olan reklamdan bizim fıstıklar çok etkilendi anlaşılanBurunlar hep tıkalı,,
Şimdiye kadar uyguladıklarım: serum fizyolojik damla&otri bebe(doğumdan bu yana),
coldmix(bir beze uygulayıp yatağının yakınına bırakma), buharlı suyu odada gezdirme,
buharlı suyun içine biraz viks atıp oadasında gezdirme, odasını gün içinde bol bol havalandırma,
peteklerin üzerine su bırakma...Sonuç= hiçbirşey değişmedi
Diş, burun tıkanıklığı yapıyor dedim,dişler var ama açılmadı,,buhar makinesini çok araştırdım,dr.da ısrarla alma diyor,
bebek ona alışırsa senin için kötü olur,zaten İst.havası gayet nemli diyor.Üstüne birde eşimi damla alsın diye ecz.gönderdiğimde,
eczazı bunu çok kullanmayın demişmii,eşimde almamışmııgelsin ecz. açsın kızın burnunu dedim
İşe yarayan öneri bulan olursa 3 göbek adağım var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?