2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

TURUNCU VE ANNE ZEYNEP! bebislerin dusmesine inanin coookkk uzuldum neyseki birsey olmamis umarim bidaha yasamazsiniz boyle bir durum,cok cok gecmis olsun.

ILKIM canim hastaliginin ilerlemsine uzuldum korktugum basina gelmis cunku bende daha tam hastalanmadan goturmeme ragmen cok agirlasmisti.Kizinin meyve yemesi konusunda sunlari soylemek istiyorum,benim kizimda cok sevmiyor ama bir sekilde yedirmeye cylisiyorum fakat israrla yemediginde kullandigim yontem kendi hazirladigim meyveye yari yariya hazir milupa meyve puresi ekliyorum ozaman yiyor tabi cok koyu kivamli olmamak sartiyla.Tabiki ekmegini bile kendim yaparken hazir meyve vermek istemiyorum ama caresiz kalinca hic yememesindense bu sekilde kendi hazirladigim degisik meyvelerle karistirarak vemeyi tecih ediyorum,istesen bir dene canim baska aklima birsey gelmiyor.

TURUNCU! ya seninle ve pinarla hemen hemen ayni seyleri yasadim hep,putur olayi bizdede cok buyuk sorun hem oyle buyukki ben rondoda bile yapsam bogazina takiliyor resmen suzuyorum meyvenin cilkini cikariyorum,pirak puturu koyu kivamli bile migdesini bulandiriyor,ve maglesef senin kadar cesur olamiyorum :'( ben bu denli zor yediriken bide putur yuzunden kusmasina katlanamiyorum yani cabayi birakali cok oldu,keske bende senin gibi ustune gitsem..

CEREN kusura bakma cok gec olcak ama cok gecmis olsun atlatmaniza inanilmaz sevindim,benim yegenimdede ayni sorun var sanirim oda operasyon gecircek.

Günaydın çiçek,
O gece uyanmaları bizde uzun zamandır var. üçüncü ayımızdan itibaren gece 1 kere kalkan bebeğim şimdi saat başı kalkar oldu.
Bizimde bu gecemiz perişan geçti.
Pişik olmuştu. Acaba ondan mı dedim. Yanıma yatırdım. Altına alt açma örtüsünü serdim bezini çıkardım öyle yatırdım.
Ama yok. Sabaha kadar guguklu saat gibi uyandık durduk.
Yoğurttan değildir canım yaa. yoğurt aksine uyku yapar. ama bu bıdıklara ters tesir ediyor sanırım.

Emir Ege de yoğurt yemeyenlerden di, ilk başta cennet hurmasıyla başladım vermeye.
Sonra limon sıkılmış turp dilimi verdim eline. Limon ekşi geldikçe yoğurt verdim. öyle yedi.
Şimdi sade halde yemeye başladı.
Ama bu ne kadar sürer bilinmez. Her gün değişik huy ediniyorlar.

Biz kızımla sabah 6 da güne merhaba dedik hadi sizde kalkın ama olmuyo böyle
Günaydıınnn :18:
Biz de bu sabah 6.da uyananlardanız...
Seninle aynı binada komşu olsaydık bebeleri sabah bir araya getirirdik oynarlardı.Bizde sabah kahvesi içerdik

Günaydın kızlaaarrrrrr.....umarım tüm annelerimiz ve tatlı bebişleri sağlık ve sıhhattedirler.....

Günaydııınnn..İyi çalışmalaar.
Biz iyiz çok şüküür.Senin fındığın nasıldı bu sabahh.

Benim eşimde türkçe öğretmeni
Deli ediyor beni bazen .
Ben yurtdışında doğum büyüdüm,bazen yanlış cümle veya kelime kullandığımda hemen gülüyor
Ağız tadıylada konuşamaz olduk dediğin gibi :)))

günaydın kızlar....yaman a öğle menüsü düşünüyorum şimdiden....eskiden çalışırken yarın ne giyicem derdi vardı....şimdi yarın yamana değişik ne yapsam derdindeyim....

Ben de onu düşnüyordum şimdi...
Aslında ev yemeklerine geçiş yapmak istiyorum.Yani evde ne pişerde ondan vereyim diyorum ama ben yemeğimi ikindin vakti hazırlıyorum.Kayrada sebzeyi öğlen yiyor.Bir düzen tutturamadık anlayacağın.
Neyse ben bugün kııymalı mercimek yapayım bari.Baya oldu kırmızı mercimek vermeyeli.

Günaydın canım yokluğun belli olmaz mı hiç aslında kendi adıma, girmeyen birçok arkadaş aklıma geliyor yazayım diyorum ve unutuyorum. Ben de zaten unutkanlık tavan yapmış durumda o gün ocakta yemeği unuttum ve yaktım. Eşim bir tane çocukla sen böyle olduysan ikinciyi düşünemiyorum diyo. Neyse konuya gelince ben de turuncunun dediği gibi ondan olduğunu düşünmüyorum gerçi ben kızıma yediremedim bir türlü ama burada birçok arkadaş yedirdi. Bugün de aynı şekilde huzursuz olursa başka sıkıntısı var demektir.

Günaydın canım
Ay ne güzel olurdu valla, çok isterdim.

Gunaydıın güzel anneler,herkese hayırlı cumalar,meleklerinizi kocaman öpüyorum
Bu arada mutlu_baba ya oy kullandırdım oylama devam ediyor,,yuppii
Eki Görüntüle 590301

Günaydın sabah neşesiii
Hayırlı cumalar.
Karikatür süpermişşş
Bu babalara oy kullandırtma fikri iyi güzelde yani sahte üyelik diyerek silerler diye bir düşünce var bende de

Çok teşekkür ederim canım...İnşaallah bir daha böyle bir durumu kimse yaşamaz.

Yeme olayında problemleri birbirine çok benziyor evet.3üde sağılarak beslendi,3ünde de kusma problemi var,3ünde de yememe problemi var,3ünde de kısa aralıklarla beslenmeyi ret etme ve yeterince süt içmeme problemi var ve son olarak pütür problemi bile aynı.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Tek farkımız erkek olmamız herhalde
Tatlım Kayranın yemesi düzelmeye başlamıştı.Yani ben pütürsüz yedirseydim bu ay kesin en az yarım kilo alırdı ama nereye kadar böyle kaymak gibi yiyecek.Artık köfte makarna yeme zamanı geldi ama bizimkiler tembellik yaparsa onlarıda yiyemiyecekler.
Ben mama sandalyesine koyduğumda önüne oyuncaklarını falan verirdim ama şu aralar ekmek,bisküvi,haşlanmış sebze veya meyve veriyorum.Onları eline alınca yüzündeki ifadeyi bir görsen.Uzaylı görmüş gibi bakıyor,tiksinir gibi yüzünü buruşturuyor ve ağzına bile almadan yere atıyor.Başka çocuk olsa merak edip ağzına alır hemen ama yok.Sanki zehir veriyorum çocuğa...
Şimdiden alıştırmassam ilerde beni çok zorlar.Forumları gezdim okudum.Pütürlüye alıştırılmayan bebekler uzun süre alışkanlıklarından vazgeçemiyorlarmış.Yani 1.5-2 yaşına gelip hala bulamaç yiyip çorba içen çocuklar var.
1 ayımız kilo almadan geçsin ama en azından çiğnemeye alışsın diyorum.Umarım doğru yapıyorumdur

Çok sağol canım iyi dileklerin ve önerilerin için, sana katılıyorum yemeleri için elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz her şey onlar için. Dediğini deneyeyim bakalım umarım sever.

İkinci dişimizde patladı çok şükür...Her bebeğin diş çıkarma dönemi farklı geçiyor sanırım çünkü Kayra da dişe bağlı bir huzursuzluk hiç olmadı.Yani her zaman ki durumu nasılsa öyleydi.İnşaallah diğer dişlerimizde sıkıntısız bir şekilde çıkar.

Hadi gözünüz aydın canım darısı ağrısız sızısız diğer dişlerine olsun.

Hadi hayırlısı olsun.
Kimbilir ne tatlı görünüyorlardır. Bu arada alttan çıktı değil mi dişler?
Yanlış hatırlamıyorsam Kayra nın üstten çıkarma durumu vardı?
İnşallah hepimizin bebişleri böyle rahat çıkartır.

Turunucum şekerim sahte üyelik değil o,ben annemi de üye yapiverdim Hoşuna gitti bu site
Malum bir sürü forum var,faydalansın kadıncağız dimi yani hmmm

Nagiş sana aşkolsun,bende senin için mama sandalyesi tavsiyemi yazmıştım görmedin sanırım

Annezeyno;kayınvalide durumu çok zor galiba bütün arkadaşlarım dertli benimki ise rahmetli,ama bi görümcem var kiiii
evlere şenlik kendisi. En güzeli her zaman mesafeli davranmak galiba!

Ceren nasıl diyeceğim ama Çağla'yı da sormadan olmaz,,ek gıda konusunda sen daha tecrubelisin canım malum missler gibi
buyutmussun Ceren'i, her bebek ayrı hiiç takma bence Annem bana bluğ çağımda şöyle derdi; "küçükken sürekli sana ye derdik,
şimdi yeme diyoruz"

Hepinizi ayrı ayrı merak ediyoruz,,çünkü herkesden birşeyler öğreniyoruz Çiçekçim Mesela ben şuan deli gibi Planner'ı merak ediyorum Ece'yi, Asya'yı da...Ama yazamıyorum ayıp geliyo:26: Defne Karen'den yeni resim vermı dicem mesela
Tatlı cadıya kızıcam geceleri giriyo göremiyorum onu diye...Ama yazamıyorum işte

Hepicinize gunaydinnnnbasim deli gibi agriyor ve gece hic guzel uyuyamiyorumzeynep bebek geliveriyor gozumun onune ne zormus yaaa Allah im yardimcilari olsun ailenin bu hafta sonu arabamiz insallah cikiyor servisten zeynep bebege bir seyler alayim hediye olarak diyorum ama aile yanlis anlamaz dimi kizlar?nasipse yarin gitmeyi dusunuyorum bas sagligina.
Okiss hanim in keyfi yerinde dun gece babasiyla yikandi bende kapida bekledim onlari sonra masajj derken mis gibi uyudu ve sunu farkettimki ben gun icinde bu kiza ne yaparsam yapayim babayi ozluyor ve onunla vakit gecirmek istedigini o kadar bariz belli ediyorki sasip kaliyorum.kizlar yaaa hepiniz iyisiniz dir insallah kuzularinizda iyilerse bugun is guc yapmayin valla uzatin ayaklari alin kahveleri elinize ohhhh keyif yapin anasini satayim bir daha mi gelecez dunyaya yaaaairgat gibi is is is is

Kızlar heyecanlandım valla arada sadece 20 kişi var acaba hepimiz kocişlere kullandırsak mı geçeriz valla o zaman. Ne zamana kadar devam edecek oylama bilen var mı?

Günaydın Canım bu kızların nazı annelerine. Beste hanım bütün gün ağladı durdu burnumdan getirdi babası gelince süt dökmüş kedi. Ağzının içine bakıyor resmen. Gün boyu durmadı diyorum yalancı durumuna düşüyorum, nankör kediler

bayanlar merhaba
bugün doppler randevum var. hstaneden üzerinde randevumun yazılı oldugu kagıt vermişlerdi onu evde unuttum.
isterler mi dersiniz.herhangi bi evrak istiyorlar mı, yoksa kimlikle gitmek yeterlimi acill cevap lütfennn ((

kızlarr günaydın herkseee

dün yeni evimize taşındık bugün ise işteyimmm vee nekadar yorgun olduğumuu anlatamıyacak kadarr yorgunummm herkes iyidir umarım, geçmişi okumadan duramıyorum bu halde bileeee hemenn geliyoruuuuummmm

Kiz bak kedi dedinde aklima geldi okise miyaffff diyorum oda miyaaaaa diyor bazen möwwww diyor ay cok tatli oluyor yaaa neyse kizlar size doyum olmaz icerdeki pilic acikmaya basliyor opuldunuz

Ben her zaman verilen kağıtları evde unuturdum bi sorun olmadı hiç,umarım seninde olmaz canım,randevun onlarda kayıtlıdır ve bilgilerde,olmazsa ara bir sor istersen, mayıs annelerine bir oy ver de git istersen bide canım,Çok sağol oy verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…