Gunaydin arkadaslar nette sorun vardi giremedim,dun gece kizim hic uyumayinca soyle bir baktim gecmise, zaten yoklugumuz hiiiicccc farkedilmemis artik nakadar kafama taktiysam ara ara daldigimda sizleri gordum ama skintili bir ruyaydi
Daha sonra gecmisle alakali yazacagim kizlar ama acil olarak sormak istedigim birsey var? Kizimin gece cok uyandigi olurdu ama dunku gibi hiiccc olmamisti resmen on dk arayla uyandi agladi mahvoldummm.Dun ilk defa yoguttan nefret eden kizima sizin yontemlerden biri olan cennet hurmali yogurt yedirdim ve cok sukur yedi sasirdim ve cok mutlu oldum ama ardindan gece boyle yapinca acaba dokundumu diye merak ettim.Sizin bebislere dokunuyormu,acaba miktarimi abarttim,bende hep hurmali yeirrim yeterki yesin demistim ama ege ondan olduysa yedirmemelimiyim ki napim sizce bugunde denesemmi?
Günaydıınnn :18:Biz kızımla sabah 6 da güne merhaba dedik hadi sizde kalkın ama olmuyo böyle
Günaydın kızlaaarrrrrr.....umarım tüm annelerimiz ve tatlı bebişleri sağlık ve sıhhattedirler.....
hiç sorma canım yaaa...aynı durum bizde de var yani eşim yapar benim de...eşim Türkçe Öğretmeni konuşurken hemen avlar beni ve ben de hep kızarım sana seminer mi veriyorum şöle ağız tadıyla ev ortamında rahat rahat konuşuyorum nolcak diyorum yaniiii...bazen de bilerek yapıyorum benle uğraşması hoşuma gidiyor....:)
günaydın kızlar....yaman a öğle menüsü düşünüyorum şimdiden....eskiden çalışırken yarın ne giyicem derdi vardı....şimdi yarın yamana değişik ne yapsam derdindeyim....
Gunaydin arkadaslar nette sorun vardi giremedim,dun gece kizim hic uyumayinca soyle bir baktim gecmise, zaten yoklugumuz hiiiicccc farkedilmemis artik nakadar kafama taktiysam ara ara daldigimda sizleri gordum ama skintili bir ruyaydi
Daha sonra gecmisle alakali yazacagim kizlar ama acil olarak sormak istedigim birsey var? Kizimin gece cok uyandigi olurdu ama dunku gibi hiiccc olmamisti resmen on dk arayla uyandi agladi mahvoldummm.Dun ilk defa yoguttan nefret eden kizima sizin yontemlerden biri olan cennet hurmali yogurt yedirdim ve cok sukur yedi sasirdim ve cok mutlu oldum ama ardindan gece boyle yapinca acaba dokundumu diye merak ettim.Sizin bebislere dokunuyormu,acaba miktarimi abarttim,bende hep hurmali yeirrim yeterki yesin demistim ama ege ondan olduysa yedirmemelimiyim ki napim sizce bugunde denesemmi?
Günaydıınnn :18:
Biz de bu sabah 6.da uyananlardanız...
Seninle aynı binada komşu olsaydık bebeleri sabah bir araya getirirdik oynarlardı.Bizde sabah kahvesi içerdik
Günaydııınnn..İyi çalışmalaar.
Biz iyiz çok şüküür.Senin fındığın nasıldı bu sabahh.
Benim eşimde türkçe öğretmeni
Deli ediyor beni bazen .
Ben yurtdışında doğum büyüdüm,bazen yanlış cümle veya kelime kullandığımda hemen gülüyor
Ağız tadıylada konuşamaz olduk dediğin gibi :)))
Ben de onu düşnüyordum şimdi...
Aslında ev yemeklerine geçiş yapmak istiyorum.Yani evde ne pişerde ondan vereyim diyorum ama ben yemeğimi ikindin vakti hazırlıyorum.Kayrada sebzeyi öğlen yiyor.Bir düzen tutturamadık anlayacağın.
Neyse ben bugün kııymalı mercimek yapayım bari.Baya oldu kırmızı mercimek vermeyeli.
Gunaydıın güzel anneler,herkese hayırlı cumalar,meleklerinizi kocaman öpüyorum
Bu arada mutlu_baba ya oy kullandırdımoylama devam ediyor,,yuppii
Eki Görüntüle 590301
TURUNCU VE ANNE ZEYNEP! bebislerin dusmesine inanin coookkk uzuldum neyseki birsey olmamis umarim bidaha yasamazsiniz boyle bir durum,cok cok gecmis olsun.
TURUNCU! ya seninle ve pinarla hemen hemen ayni seyleri yasadim hep,putur olayi bizdede cok buyuk sorun hem oyle buyukki ben rondoda bile yapsam bogazina takiliyor resmen suzuyorum meyvenin cilkini cikariyorum,pirak puturu koyu kivamli bile migdesini bulandiriyor,ve maglesef senin kadar cesur olamiyorum :'( ben bu denli zor yediriken bide putur yuzunden kusmasina katlanamiyorum yani cabayi birakali cok oldu,keske bende senin gibi ustune gitsem..
TURUNCU VE ANNE ZEYNEP! bebislerin dusmesine inanin coookkk uzuldum neyseki birsey olmamis umarim bidaha yasamazsiniz boyle bir durum,cok cok gecmis olsun.
ILKIM canim hastaliginin ilerlemsine uzuldum korktugum basina gelmis cunku bende daha tam hastalanmadan goturmeme ragmen cok agirlasmisti.Kizinin meyve yemesi konusunda sunlari soylemek istiyorum,benim kizimda cok sevmiyor ama bir sekilde yedirmeye cylisiyorum fakat israrla yemediginde kullandigim yontem kendi hazirladigim meyveye yari yariya hazir milupa meyve puresi ekliyorum ozaman yiyor tabi cok koyu kivamli olmamak sartiyla.Tabiki ekmegini bile kendim yaparken hazir meyve vermek istemiyorum ama caresiz kalinca hic yememesindense bu sekilde kendi hazirladigim degisik meyvelerle karistirarak vemeyi tecih ediyorum,istesen bir dene canim baska aklima birsey gelmiyor.
TURUNCU! ya seninle ve pinarla hemen hemen ayni seyleri yasadim hep,putur olayi bizdede cok buyuk sorun hem oyle buyukki ben rondoda bile yapsam bogazina takiliyor resmen suzuyorum meyvenin cilkini cikariyorum,pirak puturu koyu kivamli bile migdesini bulandiriyor,ve maglesef senin kadar cesur olamiyorum :'( ben bu denli zor yediriken bide putur yuzunden kusmasina katlanamiyorum yani cabayi birakali cok oldu,keske bende senin gibi ustune gitsem..
CEREN kusura bakma cok gec olcak ama cok gecmis olsun atlatmaniza inanilmaz sevindim,benim yegenimdede ayni sorun var sanirim oda operasyon gecircek.
Gunaydıın güzel anneler,herkese hayırlı cumalar,meleklerinizi kocaman öpüyorum
Bu arada mutlu_baba ya oy kullandırdımoylama devam ediyor,,yuppii
Eki Görüntüle 590301
İkinci dişimizde patladı çok şükür...Her bebeğin diş çıkarma dönemi farklı geçiyor sanırım çünkü Kayra da dişe bağlı bir huzursuzluk hiç olmadı.Yani her zaman ki durumu nasılsa öyleydi.İnşaallah diğer dişlerimizde sıkıntısız bir şekilde çıkar.
İkinci dişimizde patladı çok şükür...Her bebeğin diş çıkarma dönemi farklı geçiyor sanırım çünkü Kayra da dişe bağlı bir huzursuzluk hiç olmadı.Yani her zaman ki durumu nasılsa öyleydi.İnşaallah diğer dişlerimizde sıkıntısız bir şekilde çıkar.
Hepicinize gunaydinnnnbasim deli gibi agriyor ve gece hic guzel uyuyamiyorum zeynep bebek geliveriyor gozumun onune ne zormus yaaa Allah im yardimcilari olsun ailenin bu hafta sonu arabamiz insallah cikiyor servisten zeynep bebege bir seyler alayim hediye olarak diyorum ama aile yanlis anlamaz dimi kizlar?nasipse yarin gitmeyi dusunuyorum bas sagligina.
Okiss hanim in keyfi yerinde dun gece babasiyla yikandi bende kapida bekledim onlari sonra masajj derken mis gibi uyudu ve sunu farkettimki ben gun icinde bu kiza ne yaparsam yapayim babayi ozluyor ve onunla vakit gecirmek istedigini o kadar bariz belli ediyorki sasip kaliyorum.kizlar yaaa hepiniz iyisiniz dir insallah kuzularinizda iyilerse bugun is guc yapmayin valla uzatin ayaklari alin kahveleri elinize ohhhh keyif yapin anasini satayim bir daha mi gelecez dunyaya yaaaairgat gibi is is is is
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Kiz bak kedi dedinde aklima geldi okise miyaffff diyorum oda miyaaaaa diyor bazen möwwww diyor ay cok tatli oluyor yaaa neyse kizlar size doyum olmaz icerdeki pilic acikmaya basliyor opuldunuzGünaydın Canım bu kızların nazı annelerine. Beste hanım bütün gün ağladı durdu burnumdan getirdi babası gelince süt dökmüş kedi. Ağzının içine bakıyor resmen. Gün boyu durmadı diyorum yalancı durumuna düşüyorum, nankör kediler
bayanlar merhaba
bugün doppler randevum var. hstaneden üzerinde randevumun yazılı oldugu kagıt vermişlerdi onu evde unuttum.
isterler mi dersiniz.herhangi bi evrak istiyorlar mı, yoksa kimlikle gitmek yeterlimi acill cevap lütfennn((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?