2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Az evvel esimin uyeligi ile oy verdik ehueheu ..198 bizim oy sayimiz ve mart anneleride 222 yani eger firsatiniz varsa hadiyin bir kez daha bastiralim ve biterelim bu isi ...ben bundan sonraki mesajda linki yeniden veriyim belki goren olur

annezeynep-senin işinde zor be canım hem çalış hem evişi hem ömer Allah yardımcın olsun...
kaynanada içinden geldigi gibi davran kasma kendini neden hep biz alttan alıyoruz onları..
biraz bizimde kıymetimizi bilsinler...bana deger verene deger veririm ben(yeni yeni yapmaya çalışıyorum)

Beykoz o gun bir arkadas girip verememisti galiba simdi ona burdan duyuralimda ins gorur tabii versin oyunu kacmasin gayri...
Canlar yaa hadiyin herkes bir oy getirse bitti bu is..tamam olucak

İstersen dıktorunla görüş inşallah seğildir ama süt alerjisi olabilir

Canım ben de senin gibi karıştıranlardanım.3 çeşit malzemeyi tencereye koyunca gözüm doymuyor,şundan da,bundan da derken bakıyorum 5-6 çeşit olmuş.Yarasın bebişlerimize,fakat kusmadan

Bende aynı şekilde gözüme az geliyor. Birde hepsinin vitamini ayrı. Ondan şundan bundan derken çok oluyor.
Hepimizin bebişine yarasın inşallah. Şifa olsun.

Az evvel esimin uyeligi ile oy verdik ehueheu ..198 bizim oy sayimiz ve mart anneleride 222 yani eger firsatiniz varsa hadiyin bir kez daha bastiralim ve biterelim bu isi ...ben bundan sonraki mesajda linki yeniden veriyim belki goren olur

canımm ugraşlarına hayranım
keşke vaktim olsa bende yardımcı olabilseydim..
kopyalayıp başka forumlara nasıl yapıştıracagımı bile bilmiyorum
kocaman alkışlıyorum seni ve diger oy veren arkadaşları
benimde çenem düştümü tam düşer ben gidip yatıyım iyi gecelerrrr

Oyy iyi doysandin sut bebeginin agulamalarina, valla ben cok ozledim agu sesleri duymayi,,bizimki bir zamanlar bir aguuu cekerde hemde uzun hava seklinde :)) hey gidi gunler heyyy,
Moralin sifir olmasin guzelin beterin beteri var, mesela benim velet cok kotu son zamanlardaki beslenmesi..hergun bagrismaya basladik oglanla o bana ben ona...evt evt yanlis duymadiniz oglanda bagiriyor bana dusunun artik halimizi...
Mizmiz yok diye karar verdim kendi kendime artik gittigi yere kadar...hele sekerimserbetimin saglik durumunu ogrenince dedim ki once saglik olsun sonra zaten olacagi var olanlar biz istesekte istemesekte oluyor..ki senin bel agrin var lutfen kendini uzup sinirlerini harap etme..
Bugunlerin gecici oldugunu dusunuyorum, suaralar sunu yapiyorum, ne yiyorsa onu yapiyorum,,taaa ki yedigini buluna kadar..bulma seruveni bazen bir kac cesiti gecebiliyor...misal corba veriyom yemiyor. sonra mama deniyorum yemiyor ,sonra pure deniyorum yemiyor.sonra pirinc muhallabesi ve biskuvi deniyorum onu bakiyorum az yiyor tamam diyorum mecburen ..iste bizden haberler boyle sekerim,,yaa

bütünn geçmişi taradımm:))hepsini okudum bitirdim
aklımda Ömer in düşüşü kaldı çok üzüldümmgeçmiş olsun zeynepcim
inş tekrar yaşamazsınız..birazdan hemen resimlerine bakıcam eminim ilaç gibi gelicek bana:)

turuncunun pütürlü gıdaları kaldı:)canım bu bıdık seni çok yoruyo inş ilerde hayırlı bi evlat olur yakışıklım bi kaç gündür benim bıdıkta kendini kusturmak için öğürüyo çok uyanıklar bunlar
aynı senin yaptığın gibi yüksek sesle şarkılara başlıyorum..yutuyobazende yutmamak için ağzı açık bekliyo robot gibi:)
bu gün komşumuz şarkı seslerin inletiyo apartmanı dedi euheueheuh
dediğin gibi şebek oluyoruzz..herşey yavrularımız için

Okişin maceraları:)topiğin hızlı bebekleri Okiş ve Ece maşallah onlara

nagihancım ben mama sandalyesi olarak kraft idol kullanıyorum..rengi haricinde herşeyinden memnunum..tekerlekli olması benim çok işime geliyo malum bel sakat:)çift tepsili ve sırt kısmı geniş,yüksekliğini ayarlıyabiliyosun tarık buğra rahat ediyo ve seviyo..bi o modelede göz at istersen

süt anne olmak inanılmaz güzel..her emzirdiğimde çoook mutlu oluyorum
sütümle bi bebeğin karnını doyuruyorum daha güzel ne olabilir ki..
keşke yakın olsakta her gün emzirsem..ya da yakınlarımda bi bebek olsada sütümden faydalansa..
nasıl mutlu olurum

canım bizde bu meme bırakma olayı 3. ayında başladı sürekli kafasına estiği zaman bırakıyo:)
o zamandan bu zamana kadar genelde geceleri emdi ve ben o zamandan beri gece kuşu gibi oğlumu emzirmek için oturuyorum:)
bende inş bırakmaz diyorum ama bırakırsa ne yapıcam diye kara kara düşünüyorum
ceren nasıl oldu iyi mi?

her kuzunun bi zorluğu var...
ahhh ahh bi yazsam canım..çok yazmış olurum yazmıyorum
tarık buğra emmeyi bırakırsa biberon kullanmıyo devam sütü versem içemez,bardakla denedim kahvaltıda öğürüyoo
denemediğim devam sütü kalmadı..sma,aptamil,bebelac,herobaby,similac hepsini belli aralıklarla denedim öğürdü
aç bıraktım emsin diye en uzun emdiği 7 dk..geceleri güzel emiyo ama benimde belim kopuyo gibi ağrıyo
o ağrıya rağmen oturuyorum emsin diye
ağlayark emzirdiğimi hatırlıyorum..gündüzleri uyuyup dinlenim desem yapamıyorum
uyurken ufak tefek ev işi..acaba ne hazırlasam yer diye düşünüyorum uyanmış oluyo..birlikte vakit geçirelim diye oyunlara başlıyoruz
odadan bi çıkıyorum 2 gündür arkamdan ağlıyo..yoğurt harici bi şey yemiyo ve emmiyo
bu gün eşim yemiyo ve emmiyo di mi? diye sormasıyla sarılıp ağlamaya başladım çok doldum
sütümde var..olmasa tmm diycem
sağdığım zaman göğsüm boşalmıyo..Tarık Buğra her emdiğinde kısa süreli emdiği halde göğüslerim sızlamaya başlıyo süt fışkırıo
bende dün süt oğlumu emzirdim bol bol:)
o agu yaptıkça bizimkide haguuu yaptı çok tatlılar bende özlemişim agu ları

arko tüpte olandan canım zaten ben bir yerim kasınsa kızarıklıga yada yanık türü yaraya onu sürerdim gecerdi ....pişigimiz azda olsa oluyorsürüyorum düzeliyor

Kadir tuğcu da ısrarla flor takviyesini önerenlerden...
Kararsız kaldım bende şimdi

Pınarcım kahvaltıda verdiğin tahini çıkararak aynı şekilde tekrar dene.Ben ne zaman tahin versem Kayra kusuyordu.Menüden çıkarınca kusması kesildi.Dene bakalım...
Miktar olarak fazla gelmedi bana.Hemen hemen bizimkiyle aynı ama ben cicibebe yerine ekmek içi veriyorum bir kibrit kutusu kadar.

Kayrada 2.5 saat arayla hiç beslenmek istemeyen bir bebek.En az 3-3.30 saat geçmesi gerekiyor.Haliyle bu şekilde az beslenmiş oluyor ama çaresini bulamadım.Ne zaman 2-2.5 saat arayla versem kusuyor.Ama şu var,verdiğim miktarlar her zamankinden az olursa kabul ediyor yoksa yok.
Pütürlü için ne yapacağımı bilmiyorum.Fena öğürüyor ve ağzında bekletiyor ama devam etmeliyim diye düşünüyorum.Bakalım sonumuz ne olacak.

Kahvaltıya ekmek eklersen cicibebeyi çıkar derim.
Sebzede pirinç,irmik,bulgur tarzında k.hidrat yok ise ekmek ekliyorum ben.Çok nadir oluyor gerçi bu.

Evet maceralar başladı yine :)))
Kayra 4-4.5 aylık iken yapıyordu onu.Kendisi zamanla unuttu,ben müdahele etsem daha da çok yapıyordu.

süt oğlunu sevsinler seninnnnnn
Tarık paşa diş mi çıkarıyor acep.Bu iştahsızlık ondan kaynaklanıyor olabilir ya da huy edinmiştir bilemiyorum.
Allah kolaylık versin.

Gunaydin arkadaslar nette sorun vardi giremedim,dun gece kizim hic uyumayinca soyle bir baktim gecmise, zaten yoklugumuz hiiiicccc farkedilmemis artik nakadar kafama taktiysam ara ara daldigimda sizleri gordum ama skintili bir ruyaydi
Daha sonra gecmisle alakali yazacagim kizlar ama acil olarak sormak istedigim birsey var? Kizimin gece cok uyandigi olurdu ama dunku gibi hiiccc olmamisti resmen on dk arayla uyandi agladi mahvoldummm.Dun ilk defa yoguttan nefret eden kizima sizin yontemlerden biri olan cennet hurmali yogurt yedirdim ve cok sukur yedi sasirdim ve cok mutlu oldum ama ardindan gece boyle yapinca acaba dokundumu diye merak ettim.Sizin bebislere dokunuyormu,acaba miktarimi abarttim,bende hep hurmali yeirrim yeterki yesin demistim ama ege ondan olduysa yedirmemelimiyim ki napim sizce bugunde denesemmi?

hiç sorma canım yaaa...aynı durum bizde de var yani eşim yapar benim de...eşim Türkçe Öğretmeni konuşurken hemen avlar beni ve ben de hep kızarım sana seminer mi veriyorum şöle ağız tadıyla ev ortamında rahat rahat konuşuyorum nolcak diyorum yaniiii...bazen de bilerek yapıyorum benle uğraşması hoşuma gidiyor....:)

İnşaallah canım inşaallah...Ben kasıtlı olarak yaptığını düşünüyorum.Yani yutamadığından değil,tembellik edip çiğnemek istemediği için yapıyor bunu.Önceden ağzında hiç bekletmez yutardı ama iki gündür ağızda bekletmeyi öğrendik.Özümü ömrümü yiyor bu çocuk
Neyse rabbim can sağlığı versin,hayırlı evlat olsun inşaallah da ben razıyım bütün bunlara..
Tarıkın emmeme sorunuda seni baya yıpratmış.Bu kuzuların derdi ne bilmiyorum ki.Mis gibi memede sıcacık süt.Kayra daha 1 haftalıkken meme verdiğimde bas bas bağırırdı,kafayı sağa sola çevirir kendisini kasıp geriye atardı sıpa.Hadi ben de süt azdı diyelinde seninki niye böyle yapıyor acep.
Hele bel fıtığı ile emzirmek işkence gibi geliyordu sana..Yeter ki iki damla boğazından geçsin diye ne acılara katlanıyorsun.
Rabbim yardımcın olsun..
Yinede çok şükür halimize diyorum çünkü geçen internette gezinirken tesadüf eseri downsendromlu bebekler için açılmış bir foruma girdim.Allahımm içim öyle bir yandı ki anlatamam...Yani bizim çocuklar emmeselerde,yemeselerde yinede çok şükür ki sağlıkları yerinde diyorum...Nasıl olsa bir gün herşeyi öğrenecekler.

günaydın kızlar....yaman a öğle menüsü düşünüyorum şimdiden....eskiden çalışırken yarın ne giyicem derdi vardı....şimdi yarın yamana değişik ne yapsam derdindeyim....

Canıımm ben dün akşam nete girdiğimde çiçek_çiçek nerelerde acaba diye soracaktım ama benim oğlan huysuzlanınca yarım kaldı.Hatta birazdan yazayım diye niyetliydim ki sen geldin.

Aynı şekilde dilekmete,hgencturk,searchbau da aklımdaydı...

Gece uyanmaları olarak diş mi geliyor acaba diyorum ?
Hurmalı yoğurdun dokunacağını zannetmiyorum ama bunu anca deneme yanılma yolu ile öğrenebiliriz.Bugün verme yoğurttan,yarın tekrar dene.Yine aynı huzursuzluğu olursa ondandır diyebiliriz.

Zeynepcim çok geçmiş olsun.
Canım paylaşımın için çok sağol aklıma hiç avokado gelmedi doğrusu. meyve sevmeyen kızıma bir de bunu deneyeyim bakalım ne yapacak:44:
Hoşgeldin canım işe başlayacakmışsın sana kolay gelsin inşallah bakıcıdan da memnun kalırsın da gözün arkada kalmaz.
Ada'nın günden güne daha iyi olmasına ve diş işinin bitmesine sevindim.
Asya kızımıza ve sana çok geçmiş olsun canım. Soğuklar başladı peşinden hastalıklar... Beste de yeni yeni toparlanıyo. Siz de inşallah hemen atlatırsınız.
Ben daha önce yazmıştım ama görmedin canım sanırım, alacağın mama sandalyesi hafif ve sağlam olsun bence. İkea da satılan modeli önerebilirim.
canım ben hem uzun kollu hem de kısa kollu çıtçıtlı badi aldım. Doğumdan sonra uzun kollu giydirdim fakat yazın hep kısa kollu giydirdim. Dedğin gibi çok alma bence çünkü çok çabuk büyüyolar.

Ahh canım yaa aynı dertten muzdaribim. Emir Ege de gündüz hiç emmiyor 3 hatfa oldu. Gece emiyor. o da uykulu ne olduğunu anlamadığı için sanırım.
Sütüm iyice azaldı. SMA promil kullanıyorum mecburen. Hayır tadı iğrenç ötesi. Mis gibi anne sütü dururken ne bulurda içer şu şeyi anlamam.

Gunaydıın güzel anneler,herkese hayırlı cumalar,meleklerinizi kocaman öpüyorum
Bu arada mutlu_baba ya oy kullandırdım oylama devam ediyor,,yuppii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…