Hayatim zaten yola cikmissin yani hastaneye gidince sorsan bence daha verimli olurbayanlar merhaba
bugün doppler randevum var. hstaneden üzerinde randevumun yazılı oldugu kagıt vermişlerdi onu evde unuttum.
isterler mi dersiniz.herhangi bi evrak istiyorlar mı, yoksa kimlikle gitmek yeterlimi acill cevap lütfennn((
çok teşekkür ederim yaa cevap için
sabah otobüsü kacıracagım, işe kalacagım diye acele cıktım , evraklar kaldı evde.şimdi gidip alsam randevuma geç kalırım
öyle kararsız kalmıştım
en iyisi tecrübelilere sormak dedim size sordum
sizin menüleri görünce acaba ben çocugumu açmı bırakıyorum diye düşünmeye başladım
yanlış anlaşılmasın kimseye fazla yediriyosun demiyorum ama bizim menü daha azmış bunu anladım..
sabah- yarım yumurta sarısı,1 tk labne,1 tk pekmez ve ıhlamur
öglen-sebze püresi yaklaşık yarım kase
akşam üstü-meyve püresi 4 tatlı kaşıgı kadar
akşamda sadece yogurt
tabi aralarda hep emiyo canı ne zaman isterse emziriyorum ben..
pirinç unu vermiyorum ben..muhallebide yemiyo..irmigi genelde yemeklerinde kullanıyorum
haftada 3 gün kıyma koyuyorum yemeklerine..daha tavuk ve balık hiç vermedim..
az mı sizce?
zorlamıyorum sadece yedigi kadar veriyorum:18:
İkinci dişimizde patladı çok şükür...Her bebeğin diş çıkarma dönemi farklı geçiyor sanırım çünkü Kayra da dişe bağlı bir huzursuzluk hiç olmadı.Yani her zaman ki durumu nasılsa öyleydi.İnşaallah diğer dişlerimizde sıkıntısız bir şekilde çıkar.
Geçmişi okuyamadım ne olmuş bilmiyorumİnşallah yılsonu yoğunluğu biterde bende rahat bi nefes alırım
kızlar oğlumun alttan iki dişi çıkmıştı şimdide üst dişi patlamış dişlerini birbirine sürtüyo nasıl iç gıcıklayıcı bi ses
dikkatini dağıtınca vazgeçiyo çok tepki vermeyeyim diyorum ama yapamıyorum napsam bilemedim varmı bunu yaşayan ???
Ayne ben çocuğu aç bırakıyroum sanırımsadece meyvelerini günlük yediriyorum bunun dışında yoğurt yiyosa çorba yapamıyorum çorba yediyse diğerleri eksik kalıyor 1 haftadır devam sütünü reddediyor ve 2 gündür sadece anne sütü alıyor, herşeye ağzını kitliyor, ısrar edersem eliyle itiyor, kaşığa vuruyor ne yapsam olmuyor geçicidir deyip beklesem mi denemeey devam mı etsem
ceren iyi teyzesi ama nezle oldu sanırım o kadar çok dondurma yediki..yarın kontrolü var bakalım inşallah herşey yolundadır..Turunucum şekerim sahte üyelik değil o,ben annemi de üye yapiverdimHoşuna gitti bu site
Malum bir sürü forum var,faydalansın kadıncağız dimi yani hmmm
Nagiş sana aşkolsun,bende senin için mama sandalyesi tavsiyemi yazmıştım görmedin sanırım
Annezeyno;kayınvalide durumu çok zor galiba bütün arkadaşlarım dertli benimki ise rahmetli,ama bi görümcem var kiiii
evlere şenlik kendisi. En güzeli her zaman mesafeli davranmak galiba!
Ceren nasıl diyeceğim ama Çağla'yı da sormadan olmaz,,ek gıda konusunda sen daha tecrubelisin canım malum missler gibi
buyutmussun Ceren'i, her bebek ayrı hiiç takma benceAnnem bana bluğ çağımda şöyle derdi; "küçükken sürekli sana ye derdik,
şimdi yeme diyoruz"
Hepinizi ayrı ayrı merak ediyoruz,,çünkü herkesden birşeyler öğreniyoruz ÇiçekçimMesela ben şuan deli gibi Planner'ı merak ediyorum Ece'yi, Asya'yı da...Ama yazamıyorum ayıp geliyo:26: Defne Karen'den yeni resim vermı dicem mesela
Tatlı cadıya kızıcam geceleri giriyo göremiyorum onu diye...Ama yazamıyorum işte
bende hemen eşimi üye yapıyım oy kullanalım..herkes eşini yapsa farkı kapatırız..Kızlar heyecanlandım valla arada sadece 20 kişi var acaba hepimiz kocişlere kullandırsak mı geçeriz valla o zaman. Ne zamana kadar devam edecek oylama bilen var mı?
ah canım çoookk yorucudur ev taşımak hele o evin düzenlenmesi 2 haftanı alır..kolay gelsin canımkızlarr günaydın herkseee
dün yeni evimize taşındık bugün ise işteyimmm vee nekadar yorgun olduğumuu anlatamıyacak kadarr yorgunummmherkes iyidir umarım, geçmişi okumadan duramıyorum bu halde bileeee hemenn geliyoruuuuummmm
unutkanlık ve akıl karışıklığı konusunda tavan yapmış durumdayım.kelimel ağzımdan simsonlardaki kedili kadın gibi karmaşık çıkıyor ,çoğu kez aklımdaki şeyle dilimden çıkanın farklı olduğunu farkediyorum.en son da çay tabağı koyup çay bardağı koyduğumu vasayıp çay tabağına çay koyarken kendime gelmemdi.şimdi vitamin b 12 ve enerji içeceği içiyorum.1. çocukta mental olarak çöktüm resmen.
bir dönem ben de öyle olmuştum canımunutkanlık ve akıl karışıklığı konusunda tavan yapmış durumdayım.kelimel ağzımdan simsonlardaki kedili kadın gibi karmaşık çıkıyor ,çoğu kez aklımdaki şeyle dilimden çıkanın farklı olduğunu farkediyorum.en son da çay tabağı koyup çay bardağı koyduğumu vasayıp çay tabağına çay koyarken kendime gelmemdi.şimdi vitamin b 12 ve enerji içeceği içiyorum.1. çocukta mental olarak çöktüm resmen.
Ahh canım yaa aynı dertten muzdaribim. Emir Ege de gündüz hiç emmiyor 3 hatfa oldu. Gece emiyor. o da uykulu ne olduğunu anlamadığı için sanırım.
Sütüm iyice azaldı. SMA promil kullanıyorum mecburen. Hayır tadı iğrenç ötesi. Mis gibi anne sütü dururken ne bulurda içer şu şeyi anlamam.
İkinci dişimizde patladı çok şükür...Her bebeğin diş çıkarma dönemi farklı geçiyor sanırım çünkü Kayra da dişe bağlı bir huzursuzluk hiç olmadı.Yani her zaman ki durumu nasılsa öyleydi.İnşaallah diğer dişlerimizde sıkıntısız bir şekilde çıkar.
ay bayıldım şu IRGAT GİBİ yorumuna :):):) sen çok yaşa e mi uykusuzluktan yorgunluktan perişan olmuş bu zavallı çalışan anneyi kopardın sabah sabah :).kizlar yaaa hepiniz iyisiniz dir insallah kuzularinizda iyilerse bugun is guc yapmayin valla uzatin ayaklari alin kahveleri elinize ohhhh keyif yapin anasini satayim bir daha mi gelecez dunyaya yaaaairgat gibi is is is is
al benden de o kadarGünaydın Canım bu kızların nazı annelerine. Beste hanım bütün gün ağladı durdu burnumdan getirdi babası gelince süt dökmüş kedi. Ağzının içine bakıyor resmen. Gün boyu durmadı diyorum yalancı durumuna düşüyorum, nankör kediler
günaydın kızlar....yaman a öğle menüsü düşünüyorum şimdiden....eskiden çalışırken yarın ne giyicem derdi vardı....şimdi yarın yamana değişik ne yapsam derdindeyim....
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Huzurevinin bahçesinde iki tonton yaşlı adam bi banka oturmuş laflıyorlar, -Aaah ah.. yaş oldu 73.. elim ayağım tutmuyor, her tarafım ağrıyor.. benle aynı yaşta değil misin ya sen kendini nasıl hissediyorsun? -Yeni doğmuş bir bebek gibi.. - A aa? Nasıl yani? - Kafada saç yok, ağızda diş yok, galiba az önce de altıma yaptım....
kızlar bende kocişimi üye yaptım ama haberi yok ZADACAN..
henüz aktifleşmedi umarım oylama bitmemiştir..aktifleşince kullancam hemen..erkek üye kabul etmiyolarmış bende ablama veririm olmazsa üyeliği:))
mutluanne karikatür süperdi koptum..
ilkimcim çok saol güzel dileklerin için. teşekkür ederiz kızımla..bestemi ve seni öpüyoruz...
kızlar bugün bizim şirkette yılbası eğlencesi var arayıp çağırdılar aynı şekilde eşiminde şirketinde yılbaşı partisi var...ben benimkine gitmeyi düşünmüyorum zaten carsamba işe başlıycam hepsini görcem sorada hep birlikteyiz..
eşiminkine gitmek istiyorum çalıştığı yere gitmedim hiç birsürü kızın içinde çalışıyor
eşime güvenmediğimden fln deilde görmek istiyorum ortamı bölede bir fırsat varken gitsemmi ayıp olurmu bilemedim..
kocişe sordum geleyimmi diye istiyosan gel tabi dedi..işe başladıktan sonra bidaha gitme sansım olmayacak..
eşim kızıda getir diyo..ben kızı anneme bırakmak istiyorum..çünkü eşim arabayla üsküdara kdr gitmiş otoparka parketmiş ve karsıya ole geçmiş..şimdi ben karsıya arabayla gitsem dönüşte aksam trafiği fln olcak kız arkada tek basına okadr oturmaz aglar gibime geliyor..ee taksiyle gitsem donuste motordu fln kız üşür..bilemedim napım kızı goturmeden tek bnm gitmem ayıp olurmu onuda bilemedim napım sızce? gidimmi gitmiyimmi
anneZEYNEP ömer paşaya geçmiş olsun canım allah korusun ve birdaha göstermesin hiçbir yavrumuza inş,
zaten her halde yapıp yada yapmadığı diğer şey için en çok endişe duyan kişiye "anne" denir diye düşünüyorummm
Aklıma da geldi walla görünce zadacanıhadi bakalım hayırlı ugurlu olsun oylarımız
Özletiyosun sende kendini ve ZeynepAda'yı lillac gibiMadem görüşemiyoruz yeni yıldan sonra bi resim güncellemesi bari yapalım kızlar
Giyin süslen git walla sekerim, senin ruhun için de bir değişiklik olur,bi hava almış olursun,
Zeyno'yu bilemedim hava güzel ama çocuk hırpalanır dersen götürme..Ama gittt mutlaka,ben olsam kaçırmazdım
kızlar bugün bizim şirkette yılbası eğlencesi var arayıp çağırdılar aynı şekilde eşiminde şirketinde yılbaşı partisi var...ben benimkine gitmeyi düşünmüyorum zaten carsamba işe başlıycam hepsini görcem sorada hep birlikteyiz..
eşiminkine gitmek istiyorum çalıştığı yere gitmedim hiç birsürü kızın içinde çalışıyor
eşime güvenmediğimden fln deilde görmek istiyorum ortamı bölede bir fırsat varken gitsemmi ayıp olurmu bilemedim..
kocişe sordum geleyimmi diye istiyosan gel tabi dedi..işe başladıktan sonra bidaha gitme sansım olmayacak..
eşim kızıda getir diyo..ben kızı anneme bırakmak istiyorum..çünkü eşim arabayla üsküdara kdr gitmiş otoparka parketmiş ve karsıya ole geçmiş..şimdi ben karsıya arabayla gitsem dönüşte aksam trafiği fln olcak kız arkada tek basına okadr oturmaz aglar gibime geliyor..ee taksiyle gitsem donuste motordu fln kız üşür..bilemedim napım kızı goturmeden tek bnm gitmem ayıp olurmu onuda bilemedim napım sızce? gidimmi gitmiyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?