2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr iyi akşamlar herkeseee bende kaçıyorum veee dağınık evimee ama güzel kızıma koşuyorummm öpüyorumm siziiiii

1-2 saattir bilgisayara kilitlenmiş halimi gören annemin yorumu
"azcık kızınla ilgilensene, tam karşısındasın, bari el salla"

şu oylamanın heyecanından ilgisiz anne oldum

sağol tatlıcadı... valla ben de bu ara (özellikle gece emzirmelerinden sonra) mutfakta buluyorum kendimi... hiç de hayra alamet değil bu olay hadi hayırlısı

şimdiden iyi hafta sonlarııı....Herkes kendine ve evlatçıklarına iyi baksın.kocaman kocaman

Gideyim de fıstığımı mıncıklayayımm.Tabi daha 1 saat var.boşlukta bari size veda edeyim dedim.

Tatlıcadımm; sen çok tatlı bir cadısın...

huuuuu kuduruk beykoz naptın bakem?

meleğim; cnm senin de geçmiş d.günün kutlu olsun valla yeni öğrendim cnm ya...

sağol tatlıcadı... valla ben de bu ara (özellikle gece emzirmelerinden sonra) mutfakta buluyorum kendimi... hiç de hayra alamet değil bu olay hadi hayırlısı

kızlar her yazdıgını gülerek okuyorum begene basmaktan parmagım nasır olcak alemsiniz yaaa dogum günü olanların rabbim ailece size saglıklı huzurlu ilimli uzun ömür versin tabi parada versin ama az verip aratmasın cok verip azdırmasın yettigi kadar

napıyım gııı kv cagırdı bir ara ona gittim yoktum şimdi takipteyim ama eşim gelince mama sandalyesiyle dolap bakmaya gitcezzz alısveriş yapmayı cok seviyorummm

napıyım gııı kv cagırdı bir ara ona gittim yoktum şimdi takipteyim ama eşim gelince mama sandalyesiyle dolap bakmaya gitcezzz alısveriş yapmayı cok seviyorummm

ne marka almayı düşünüyorsun bakim?yorumlarını bekliyorum...dolap; enes'e gardolap mı alacaksınız?sarı şeker napıyor bakim şimdi.bu arada eşim kızıma baba dedirtmeyi başardı.Yaren Nur ağzını öyle bir lafla dolduruyor ki konuşsa neler neler diyecek güzel sesli kızım benim...

selam kızlar sizleri ve minişleri kocaman öpüyoruz cok fazla giremıyorum yogun bir tempo içindeyım burda
spora tam gaz devam 1 kg gitti henüz ama kalçada 3 cm sıkılaşma mevcut
kızımda iyi cok şükür anneannesiyle güzel vakit geciriyorlar
yeme sıkıntımız yok şükürler olsun 1 hafta sonra 8 ayımız bitip 9 a giriyoruz
kızım 9.600 kg
yememi cok kısamıyorum onu emzirdiğim için bakalım ne olacak inş.70 e düşerim kısa zamanda
herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum sağlıklı mutlu huzurlu yavrulamızla beraber güzel bir 2013 olur inş.
2012 hepimiz için unutulmaz bir yıl oldugunu düşüyorum yavrularımızı aldık kucagımıza rabbim her yılımızlı hayırlı eyler inş.
cok öpüyoruz herkesi kendinize ve kuzucuklara iyi bakın byy

Bence Zeynos u goturme yazik perisan olur, uyuyamaz gelen giden sever, cocuk huysuzlanir o kadar insani birden gorunce,, bide yapili saclarda korkutabilir,,benim oglan kabarik sacli ve siyah sacli olan bayanlardan korkup agliyor ne diye agliyorsa...anlamadim gette
Sana simdiden iyi eglenceler...bir guzel mutlu ol cnm hakkediyorsun

Gunaydıın güzel anneler,herkese hayırlı cumalar,meleklerinizi kocaman öpüyorum
Bu arada mutlu_baba ya oy kullandırdım oylama devam ediyor,,yuppii
Eki Görüntüle 590301

Bittim buna ben yaa. cok komik:))
Guzel yakalamissin yine..,Mutlu etmeye devam
Oy veren elleriniz dert gormesin devamm,,,

Cnm sagol nicel yillara beraberce ins..

Gizz valla nerden ogrendin, sendende birsey kacmiyor yaw..cnm gizledim simdi bana yasin kac diye sorarsiniz yasim cikmasin tekrardan ortaya , anlasalim simdiden yasimi sormak yok :))
Bu dogum gunumun en guzel yani ne oldu biliyormusun kizlar, esim ilk defa zarfa para koyup kartla vermedi hediye diye bana, kafasini yormus hediye almis ve ilk defa aldigini begendim..yani demek insan kafa patlattiginda oluyormus bunu aynen soyledim kendisine, o halan sen zorsun deyip duruyor muhahaha guleyim buna ..

çok sevindim memnun olmanıza ben playscholl almayı düşünüyordum uyarını dikkate alıp chicco aldık bakalım gelince bizimki gezmeyi basarabililecekmi boy meselesini anlamadım ama yani uzun mu geldi size kısa mı alırken hiç düsünmemiştim bunu

çok şükür oku oku bitirebildim..coşmuşunuz kızlar bugün....okurken bile heyecanlandım...emekleriniz boşa gitmemiş gibi görünüyo...tebrikler...ha bu arada meleğim doğum günün kutlu olsun...eşinin seni mutlu ettiğine sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…