şekerrsizyeşilçay diş buğdayınız ve ikramlıklarınız harika gözüküyo görünce acıktığımı hissettim..defne ve sen çok tatlısınız
diş buğdayınızı aşureye benzettim canım aşure istedi
geçmiş doğum günün kutlu olsun eşin ve yavrunla sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllar diliyorum
sağol tatlıcadı... valla ben de bu ara (özellikle gece emzirmelerinden sonra) mutfakta buluyorum kendimi... hiç de hayra alamet değil bu olay hadi hayırlısı
şimdiden iyi hafta sonlarııı....Herkes kendine ve evlatçıklarına iyi baksın.kocaman kocaman
Gideyim de fıstığımı mıncıklayayımm.Tabi daha 1 saat var.boşlukta bari size veda edeyim dedim.
Tatlıcadımm; sen çok tatlı bir cadısın...
huuuuu kuduruk beykoz naptın bakem?
meleğim; cnm senin de geçmiş d.günün kutlu olsun valla yeni öğrendim cnm ya...
napıyım gııı kv cagırdı bir ara ona gittim yoktum şimdi takipteyim ama eşim gelince mama sandalyesiyle dolap bakmaya gitcezzz alısveriş yapmayı cok seviyorummm
kızlar bugün bizim şirkette yılbası eğlencesi var arayıp çağırdılar aynı şekilde eşiminde şirketinde yılbaşı partisi var...ben benimkine gitmeyi düşünmüyorum zaten carsamba işe başlıycam hepsini görcem sorada hep birlikteyiz..
eşiminkine gitmek istiyorum çalıştığı yere gitmedim hiç birsürü kızın içinde çalışıyor
eşime güvenmediğimden fln deilde görmek istiyorum ortamı bölede bir fırsat varken gitsemmi ayıp olurmu bilemedim..
kocişe sordum geleyimmi diye istiyosan gel tabi dedi..işe başladıktan sonra bidaha gitme sansım olmayacak..
eşim kızıda getir diyo..ben kızı anneme bırakmak istiyorum..çünkü eşim arabayla üsküdara kdr gitmiş otoparka parketmiş ve karsıya ole geçmiş..şimdi ben karsıya arabayla gitsem dönüşte aksam trafiği fln olcak kız arkada tek basına okadr oturmaz aglar gibime geliyor..ee taksiyle gitsem donuste motordu fln kız üşür..bilemedim napım kızı goturmeden tek bnm gitmem ayıp olurmu onuda bilemedim napım sızce? gidimmi gitmiyimmi
Gunaydıın güzel anneler,herkese hayırlı cumalar,meleklerinizi kocaman öpüyorum
Bu arada mutlu_baba ya oy kullandırdımoylama devam ediyor,,yuppii
Eki Görüntüle 590301
Siz mayıs annelerine oy verdiniz mi kızlar. Eğer vermediyseniz oy istiyoruz lütfeeeeeeen
şimdiden iyi hafta sonlarııı....Herkes kendine ve evlatçıklarına iyi baksın.kocaman kocaman
Gideyim de fıstığımı mıncıklayayımm.Tabi daha 1 saat var.boşlukta bari size veda edeyim dedim.
Tatlıcadımm; sen çok tatlı bir cadısın...
huuuuu kuduruk beykoz naptın bakem?
meleğim; cnm senin de geçmiş d.günün kutlu olsun valla yeni öğrendim cnm ya...
Enişteye iyi seneler nelleporter, Şekersizçaycımm; sağlıklı ve mutlu nice yaşlara hayatım....
Bu arada sanki 1 hafta falan önce de meleğim'in yaş günüydü atmıyorsam eğer,
Meleğimmm, Mahirin güzel,eğlenceli annesi...iyiki doğdun canım
çok sevindim memnun olmanıza ben playscholl almayı düşünüyordum uyarını dikkate alıp chicco aldık bakalım gelince bizimki gezmeyi basarabililecekmi boy meselesini anlamadım ama yani uzun mu geldi size kısa mı alırken hiç düsünmemiştim bunuKargocu zile basınca bizim oğlan uyandı.
Yatana kadar canımıza okur artık ...
İyi haber chicoo yürütecimiz geldi ve çokk beğendim.Kayra bey şuan tadına bakmakla meşguller ama sanırım kendileride beğendi.
ÖÖÖöööö bööööö diye sesler çıkardığına göçre beğenmiştir diyorum
Kızlar yürüteç çok kullanışlı.4 tekerli ve arka tekerlerin kilidi var.O kilidi kapalı tutunca yavaş yavaş ilerliyor bebek,açınca biraz daha hızlı gidiyor.Halının üzerinde eymen rahatça ilerleyebiliyor.Tabi şimdilik oyuncakları daha çok ilgisini çekti.Onlara bakmaktan iki eliyle tutamadı bir türlü :))
Oyuncakları ve müziği çok hoşuma gitti.Kısacası tavsiye ettiğimiz bir ürün.Oğlumda oooooo aaaaaa uuuuuu diyor,yani beni destekliyor
mayis annisleriii bizim ust disimizde ciktiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?