2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Happybirthday meleğim

Sagolun can arkadaslarim eksik olmayin, sizlerle nice guzel yillar geciririz ins,optum sizleri muck

mayis annisleriii bizim ust disimizde ciktiiiiiiiii

Hayirli olsun cnm, altlar ne zaman cikmisti, Cicek nasil bir turlu haberlesemiyoruz, sen nasilsin
Cicek ins, tum dislerini kolayca cikarir annesi sanada kendinede cektirmez ins

Meleğim doğum günün gözümden kaçmış
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu huzurlu daha çok yaşlar göresin inş:)

Meleğim doğum günün gözümden kaçmış
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu huzurlu daha çok yaşlar göresin inş:)

Cnm zaten soylememistim, cunku geceli bir hafta olacak, nerden ogrendi ise bizim mutlu- anne ogrenmis masallah ajan gibi:)) kacmiyor hicbirsey..sagolsun o hatirladida iste oyle yani kacirmis degilsin uzme kendini sekerim...sagol guzel dilekler icin hepberaber yasariz ins

canım yaa inan görmedim kusura bakma lütfen :26: oğluşum 12:36 da epidural sezeryanla doğdu , 3 haziran da doğcaktı ama benim çalıştığım yer ücra bi yer olduğu için planlı bi sezeryan olmak zorunda kaldı doğumumuz yoksa normal doğumu çok istiyodum ama çok şükür sağlıklı bi yakışıklım var şimdi ya bizim tosuncuk hala emeklemiyo zaten sadece yüz üstünden sırt üstüne dönebiliyoruz senin prenses ne durumda bizim ki baya rahatına düşkün tembel şey

kızlarbu arada ben takip edip fazla yazamayanlardanım doğum günü olan tüm arkadaşlara mutlu yıllar, ayrıca oyumu kullanalı da bi kaç gün oluyo bildireyim dedim

Son düzenleme:
kızlar tam 1 saattir aralıksız geçmiş okudum..alemsiniz siz yaa ama çok mutlu oldum oylamada geçmişiz şuan 235 biz 227 onlar..oleyyyyy

babyceren misafirlerinin gelmesine koptum selam vermişsin borçlu çıkmışsın..ama herşey mayıs anneleri iiçin cnm..

annezeynepcim ve ilkimin mart anneleri topiğinde ne konusuolar diye izlemeleri beni benden aldı..süpersiniz kızlar..

mutlu anne senin meme fıkranı okurken resmen altıma çiş yapacaktım o derece güldüm..eşimede okuttum oda koptum..Allah iyiliğini versin..

şekersiz yeşilçaycım doğum günün kutlu olsun ve diş buğday gününüz cok guzel görünüyor..defne karen galiba makas almıs..

meleğim doğum günün kutlu olsun..nie solemiyosun ayoll..aşkolsun..

turuncum oyuncağınız hayırlı olsun güle güle kullansın kayracık..

ve diğer bütün güzel anneler bu oylama konusundaki bütün yorumları hiç sıkılmadan zevkle okudum..keske bende evde olup size katılabilseydim çok eğlenmişsiniz bugün..ama bende okurken cok mutlu oldum..işte bizim farkımız..

Canım ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden zeynoyu annene bırakır giderdim. Çocuk bu tarz yerlerde huzursuz olur siz de bir şey anlamazsınız hem de annen yani,gözün arkada kalmaz.

Kalkk kalkkk,hemen hazırlan ve git.
Zeyno ile yol yorar ama beraber gitmeniz güzelde olabilir.En güzeli annene sor bence

koş koş koş, hazırlan git çabuk zeynoyu götürme konusunda bişey diyemicem ama değişiklik olur valla

kızlar hepinize teşekkür ederim valla sizin yorumlarınızla bir gazla hazırlandım süslendim...turuncum adayıda götürsen güzel olur yorumunu okumustum en son ve babasınında ıstegını göz onunde bulundurarak kızımıda susledım ve götürdüm..
3 te evden cıktık 4 te aksaraydaydık..toplam 20 kişi çalışıyor 5 erkek 15 kız..anam bir süslediler ofisi yickler içecekler bide müzik açtılar oynayan oynayana..iyiki gitmişim en azından aklımda kalamayacak..iyiki adayıda götürmüşüm en azından herkes kızı fln sevmeye yanımıza gelince cok yabancılık hissetmedim..yalnız giderken ada huysuzluk yaptı arabada yalandan eee eee diye aglama numarası yaptı sonuna dogru gercekten aglamaya başladı..aksaray girişinde bir cepte durup biraz süt ve emziğini verdim..8'e kadar durduk daha fazla kalamadık ada cok yoruldu uyumak ıstedı kalktık..donuste uyudu bi güzel..ii oldu...hee birde babası kızıma 2 dilim peynirli pizzanın üstünü yedirdi..sadece alt ince tabakası kaldı yani hamurunu fln yedi..ben verme dedikce bişey olmaz diyip verdi kızda istiyor ağlıyor yicem diye..umarım bişey olmaz..bu kız böle yicekleri seviyo yaa..ama bizim başbasa yemek olayı yattı tabii..inş. bidahaki sefere..

Vatan cd oturan bir arkadasın olarak yıkıldım suan demek buralara geldiniz,,bize de gelin zeynoylaMadem esın de burada çalışıyor yine gelin olur mu

misafirler 7 de geldi 11 de gitti
tamda tahmin ettigim gibi 4 saat oturdular..
bu geçmiş olsun faslı normalde 2 den önce kalkmazlar
ankette önde olmamıza çok sevindim arada açılmış bi,raz ama ne zaman bitecekki bu oylama..
çok güldüm bugün sizin sayenizde..
mutlu anne nin espirileri,beykozun aa be kaynanaaa şarkısı,ismini hatırlayadım bir arkadaş yazmıştı hemen bitsin oylama diye
tatlı cadının yazdıkları,kimler vardı başka yaa(çok unutkanım çokkk)
annezeynep çok ugraştı oy toplamak için
bir arkadaş yazmış kim oldugumu boşverinonada tşk
öldüm yorgunluktan ve yoruldugumla kaldım oy falanda kullanmadı yengem..
mail gelmedi msn e neden bilmiyorum
ben kaçar iyi geceler

kızlar ya sayfalar çok ilerlemiş bakamadım. oylama noldukine?

Cnm one gectik onee..dusunebiliyormusun..bence gecmisi oku cok eglenecegine eminim, cok guzel yazismalara ve donemin belki en heyecanli paylasimlarina tanik oldu bugun
Ne mutlu Mayis annesi olana ehuehuehu

Sekersizyesilcay;
Gecmis dogum kutlu olsun cnm, gec oldu ama sorry , bu aralar ucuyoruz malum oylama isine mihlanip kaldik..sana ve Defne Karene saglik mutluluk dilerim, hayirli olsun dis hediginiz ayrica,optuk sizi
Sende oglaksin dimi! ne guzel bende :))

Senin esinin dogum gunu mutlu olsun cnm,allah nice guzel yillar nasip etsin ins.

Vatan cd oturan bir arkadasın olarak yıkıldım suan demek buralara geldiniz,,bize de gelin zeynoylaMadem esın de burada çalışıyor yine gelin olur mu

aa sen vatan cd oturuyorsun demek bilmiyordum şekerimmm...bilsem biraz daha erken çıkar önce senin şirkete uğrayıp bir kutlama yapardık hayatımm...neyse ben yolu öğrendim bidahakine inş..seninde yolun ümr. taraflarına düşerse bende beklerimm...

Kizlarrrrr yapimda ve yayinda emegi gecen herkese tesekkur ederim sahsim adina
zeynep bebegin ailesine yarin gidecektik ama son anda vaz gecip aksam gittik hemen alel acele chicco ya gittik kociskomla tesaduf zaten indirimde varmis %40 hem zeynep bebege oyuncak aldim hani su ciftlik varya ondan i pad den yazdigim icin resim ve link koyamiyorum okis ede atlet yelek uzun kollu badi aldim hatuna kucuk geliyor artik citcitlilari alttan cekince yakasi aciliyorduneyse zeynep bebek bayagi iyiymis ve o minik melek 1 gece yagmurda kalmiskaza sebebi yagmurmus zatendr lardan daha dogrusu beyaz onluklu lerden korkuyormus yavrum bugun yine anne diye aglamis kuzumailenin genel durumu biraz daha iyiydi toparlamislar ama tabi bu disariya yansiyan yuzu ama okisi sevdiler biraz iyi geldi onlara.
yarin annemin dogum gunu ve hatirlamamis gibi yaptim uzuldubeni aramis diyorki kizim yarin gelirmisin teyzenler gelecek dedi bende hayridir niye geliyorlar dedimaaa unutmussun sennnn yarin benim dogum gunum ya dedianammmm bende akilmi kaldi ddim yaaa kusura bakma tabiki gekirimde bakalim kizin durumuna gore yani kacta gelirim bilemem dedim halbuku malzeme aldim anama kendi ellerimle pasta yapicam rus salatasi ispanakli ve kiymali borek birde kisir yapayim diyorum okurmu ki bu ara benim canim cok cekiyor salak gibi gecen gun domates koydum vicik vicik olduuuuuneyse ben su pastanin kekini ik dakka cirpip atayim firina bizde durumlar boyyyleee
Yesilcay bacim dogum ğunun kutlu olsun Allah saglikla sihhatle nice seneler nasip etsin insallah

Çok tesekurler evet oğlak burcuyum ve burcumu cok seviyorum :)

Zadacım tesekkurler, makas aldı benim kız evet

Kızlar bişey sölicem size az önce mart annesileri bakim dedim oy toplamaya calışıyolarmı diye de hepsi birinci olduk diyo bizim önde olduğumuzdan haberleri yok heralde suanda mayıs anneleri:241 mart anneleri :227

Kızlar bişey sölicem size az önce mart annesileri bakim dedim oy toplamaya calışıyolarmı diye de hepsi birinci olduk diyo bizim önde olduğumuzdan haberleri yok heralde suanda mayıs anneleri:241 mart anneleri :227

Ayyy evet ya koptum suan,1.saniyorlar arkadaslar kendilerini öyle yorumlar yapmışlar hep,,son gülen iyi güler gibi oldu resmen
Kimse kusura bakmasın,,şampiyon belli 2.kim

Misafir sanatçılar bı oy verebilir misiniz mayis annelerine gece gece sevaptir,,sabah arkadaslarim da gorur seviniriz hep beraber, hem belki uğurlu gelirsiniz bebisim uyur bideÇok teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…