Happybirthday meleğim
çok şükür oku oku bitirebildim..coşmuşunuz kızlar bugün....okurken bile heyecanlandım...emekleriniz boşa gitmemiş gibi görünüyo...tebrikler...ha bu arada meleğim doğum günün kutlu olsun...eşinin seni mutlu ettiğine sevindim..
mayis annisleriii bizim ust disimizde ciktiiiiiiiii
Meleğim doğum günün gözümden kaçmış
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu huzurlu daha çok yaşlar göresin inş:)
kızlar damdan düşer gibi olacak ama resim koydum:))
şekersizyeşilçay cnm geçmiş doğum günün kutlu olsun,nelleporter eşinin d.günü kutlu olasun....
mama sandalyesi ile ilgili yorunmara teşekkür ederim.ilkim ve mutlu anne sağolun.ama gözden kaçırmısım.mutlu anne sizinki neydi?
edaackkkk oğlun kızımın doğum günü arkadaşı daha önce yazmıstım ama görmedin.bir muhabbet edelim.merak ediyorum.saat kaçta ve nasıl doğdu?
kızlar damdan düşer gibi olacak ama resim koydum:))
Canım ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden zeynoyu annene bırakır giderdim. Çocuk bu tarz yerlerde huzursuz olur siz de bir şey anlamazsınız hem de annen yani,gözün arkada kalmaz.
Kalkk kalkkk,hemen hazırlan ve git.
Zeyno ile yol yorar ama beraber gitmeniz güzelde olabilir.En güzeli annene sor bence
koş koş koş, hazırlan git çabukzeynoyu götürme konusunda bişey diyemicem ama değişiklik olur valla
ZADA ben senin yerinde olsam şöyle süslenip püslenip giderdim deüişiklik olur senin içinde ama yorulucağından bahsettiğin için kuzuyu götürmezdim sen iyisi mi annene bırak 1 günlük eşinle kaçamak yap
Bence Zeynos u goturme yazik perisan olur, uyuyamaz gelen giden sever, cocuk huysuzlanir o kadar insani birden gorunce,, bide yapili saclarda korkutabilir,,benim oglan kabarik sacli ve siyah sacli olan bayanlardan korkup agliyor ne diye agliyorsa...anlamadim gette
Sana simdiden iyi eglenceler...bir guzel mutlu ol cnm hakkediyorsun
kızlar ya sayfalar çok ilerlemiş bakamadım. oylama noldukine?
kızlar bugün eşimin doğum günü pasta hediye işlerini halletmiştim önceden allahtan oyların peşine düşüp akşamın hazırlıklarını yakmak üzereyim romantik atmosfer yaratmam lazım yani çıkıyorum top sizlerde boş bırakmayın topiğimizi....gerçekten çok güsel bir kaç saat geçirdim hepinize teşşekürler ayrıca önde olduğumuzu da gördüm ya tamamdır görüşmek üzere....yamanda hepinizi öpüyor...
Vatan cd oturan bir arkadasın olarak yıkıldım suandemek buralara geldiniz,,bize de gelin zeynoyla Madem esın de burada çalışıyor yine gelin olur mu
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Sekersizyesilcay;
Gecmis dogum kutlu olsun cnm, gec oldu ama sorry , bu aralar ucuyoruz malum oylama isine mihlanip kaldik..sana ve Defne Karene saglik mutluluk dilerim, hayirli olsun dis hediginiz ayrica,optuk sizi
Sende oglaksin dimi! ne guzel bende :))
Senin esinin dogum gunu mutlu olsun cnm,allah nice guzel yillar nasip etsin ins.
Kızlar bişey sölicem size az önce mart annesileri bakim dedim oy toplamaya calışıyolarmı diye de hepsi birinci olduk diyo bizim önde olduğumuzdan haberleri yok heralde suanda mayıs anneleri:241 mart anneleri :227
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?