kızlar dün neler döktürmüşsünüz öyle,Allah iyiliğinizi versin.bir ara geçmişi okuyordum kalkmak zorunda kaldım.neyse şimdi süt sağarken bakınayım dedim.sekersizyesilcay;
gecmis dogum kutlu olsun cnm, gec oldu ama sorry , bu aralar ucuyoruz malum oylama isine mihlanip kaldik..sana ve defne karene saglik mutluluk dilerim, hayirli olsun dis hediginiz ayrica,optuk sizi
Sende oglaksin dimi! Ne guzel bende :))
senin esinin dogum gunu mutlu olsun cnm,allah nice guzel yillar nasip etsin ins.
hayırlı olsun canım,blogunda biraz gezindim hatta yorum yaptım eklenmedi.doğum gününü kutlar ailenle nice sağlıklı ve mutlu seneler dilerim.çok tesekurler evet oğlak burcuyum ve burcumu cok seviyorum :)
zadacım tesekkurler, makas aldı benim kız evet
Günaydın çiçek,
O gece uyanmaları bizde uzun zamandır var. üçüncü ayımızdan itibaren gece 1 kere kalkan bebeğim şimdi saat başı kalkar oldu.
Bizimde bu gecemiz perişan geçti.
Pişik olmuştu. Acaba ondan mı dedim. Yanıma yatırdım. Altına alt açma örtüsünü serdim bezini çıkardım öyle yatırdım.
Ama yok. Sabaha kadar guguklu saat gibi uyandık durduk.
Yoğurttan değildir canım yaa. yoğurt aksine uyku yapar. ama bu bıdıklara ters tesir ediyor sanırım.
Emir Ege de yoğurt yemeyenlerden di, ilk başta cennet hurmasıyla başladım vermeye.
Sonra limon sıkılmış turp dilimi verdim eline. Limon ekşi geldikçe yoğurt verdim. öyle yedi.
Şimdi sade halde yemeye başladı.
Ama bu ne kadar sürer bilinmez. Her gün değişik huy ediniyorlar.
Günaydın canım yokluğun belli olmaz mı hiç aslında kendi adıma, girmeyen birçok arkadaş aklıma geliyor yazayım diyorum ve unutuyorum. Ben de zaten unutkanlık tavan yapmış durumda o gün ocakta yemeği unuttum ve yaktım. Eşim bir tane çocukla sen böyle olduysan ikinciyi düşünemiyorum diyo. Neyse konuya gelince ben de turuncunun dediği gibi ondan olduğunu düşünmüyorum gerçi ben kızıma yediremedim bir türlü ama burada birçok arkadaş yedirdi. Bugün de aynı şekilde huzursuz olursa başka sıkıntısı var demektir.
Günaydın sabah neşesiii
Hayırlı cumalar.
Karikatür süpermişşş
Bu babalara oy kullandırtma fikri iyi güzelde yani sahte üyelik diyerek silerler diye bir düşünce var bende de
Çok teşekkür ederim canım...İnşaallah bir daha böyle bir durumu kimse yaşamaz.
Yeme olayında problemleri birbirine çok benziyor evet.3üde sağılarak beslendi,3ünde de kusma problemi var,3ünde de yememe problemi var,3ünde de kısa aralıklarla beslenmeyi ret etme ve yeterince süt içmeme problemi var ve son olarak pütür problemi bile aynı.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Tek farkımız erkek olmamız herhalde
Tatlım Kayranın yemesi düzelmeye başlamıştı.Yani ben pütürsüz yedirseydim bu ay kesin en az yarım kilo alırdı ama nereye kadar böyle kaymak gibi yiyecek.Artık köfte makarna yeme zamanı geldi ama bizimkiler tembellik yaparsa onlarıda yiyemiyecekler.
Ben mama sandalyesine koyduğumda önüne oyuncaklarını falan verirdim ama şu aralar ekmek,bisküvi,haşlanmış sebze veya meyve veriyorum.Onları eline alınca yüzündeki ifadeyi bir görsen.Uzaylı görmüş gibi bakıyor,tiksinir gibi yüzünü buruşturuyor ve ağzına bile almadan yere atıyor.Başka çocuk olsa merak edip ağzına alır hemen ama yok.Sanki zehir veriyorum çocuğa...
Şimdiden alıştırmassam ilerde beni çok zorlar.Forumları gezdim okudum.Pütürlüye alıştırılmayan bebekler uzun süre alışkanlıklarından vazgeçemiyorlarmış.Yani 1.5-2 yaşına gelip hala bulamaç yiyip çorba içen çocuklar var.
1 ayımız kilo almadan geçsin ama en azından çiğnemeye alışsın diyorum.Umarım doğru yapıyorumdur
Turunucum şekerim sahte üyelik değil o,ben annemi de üye yapiverdimHoşuna gitti bu site
Malum bir sürü forum var,faydalansın kadıncağız dimi yani hmmm
Nagiş sana aşkolsun,bende senin için mama sandalyesi tavsiyemi yazmıştım görmedin sanırım
Annezeyno;kayınvalide durumu çok zor galiba bütün arkadaşlarım dertli benimki ise rahmetli,ama bi görümcem var kiiii
evlere şenlik kendisi. En güzeli her zaman mesafeli davranmak galiba!
Ceren nasıl diyeceğim ama Çağla'yı da sormadan olmaz,,ek gıda konusunda sen daha tecrubelisin canım malum missler gibi
buyutmussun Ceren'i, her bebek ayrı hiiç takma benceAnnem bana bluğ çağımda şöyle derdi; "küçükken sürekli sana ye derdik,
şimdi yeme diyoruz"
Hepinizi ayrı ayrı merak ediyoruz,,çünkü herkesden birşeyler öğreniyoruz ÇiçekçimMesela ben şuan deli gibi Planner'ı merak ediyorum Ece'yi, Asya'yı da...Ama yazamıyorum ayıp geliyo:26: Defne Karen'den yeni resim vermı dicem mesela
Tatlı cadıya kızıcam geceleri giriyo göremiyorum onu diye...Ama yazamıyorum işte
kızlar dün neler döktürmüşsünüz öyle,Allah iyiliğinizi versin.bir ara geçmişi okuyordum kalkmak zorunda kaldım.neyse şimdi süt sağarken bakınayım dedim.
Ben de oğlak burcuyum:))
hayırlı olsun canım,blogunda biraz gezindim hatta yorum yaptım eklenmedi.doğum gününü kutlar ailenle nice sağlıklı ve mutlu seneler dilerim.
Ayyy gerçekten oyle saniyorlar kizlar simdi hafta sonu girdi ya bunlar oyu moyu unutur227-443 olmus
mart annelerinin bu durumdan haberi yok girip söyleyim dedimneyse benden duymasınlar nasılsa duyarlar aralarında birinciliklerini birtaz daha kutlasınlar
Sekerim bende sana yorum yapmistim ama gelmedi galibaaaaCanım bloga baktım yorum gelmemiş. Mobil mi bağlanıyorsun yoksa pc dm mi? Telefondan yazıyorsan safariden ya da chrome dan yazarsan gelir yorum sanıyorum
Sekerim bende sana yorum yapmistim ama gelmedi galibaaaaneyse buradan yazayim cok guzellll eline koluna yuregine saglik hayatim devamini bekliyoruz
Rumuzumu degilde kudurugun annesi yazsam sen yine beni taniGelmiş gelmiş :) çok tesekkur ederim :)
Arkadaslar yorumlarınıza en azından burdaki rumuzlarınızı yazarsanız kim yazmış diye bakabilirim :) çok tesekkur ediyorum hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?