2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün neler döktürmüşsünüz öyle,Allah iyiliğinizi versin.bir ara geçmişi okuyordum kalkmak zorunda kaldım.neyse şimdi süt sağarken bakınayım dedim.
Ben de oğlak burcuyum:))
çok tesekurler evet oğlak burcuyum ve burcumu cok seviyorum :)

zadacım tesekkurler, makas aldı benim kız evet
hayırlı olsun canım,blogunda biraz gezindim hatta yorum yaptım eklenmedi.doğum gününü kutlar ailenle nice sağlıklı ve mutlu seneler dilerim.

Son düzenleme:

kızlar bu resmi görünce aklıma biz mayıs anneleri geldik.herhalde hepimiz evde net.e böyle takılıyoruzdur,ya da takılmak istiyoruzdur.Her şey elimizin altında olsun yeter ki bilgisayar başından kalkmayayım:))

Canim ben kizima iki aydir yogurdu sade bir sekildd yeiriyorum aslinda ama okadar nefret ediyorki he lokmada ici titriyor,emzigi cikarip yogurdu veip tekrar emzik seklinde yediriyordum bazen agliyordu ozaman yedirmiyordum,amacim yogurdu severek yemesiydi ki bayilmasada o sekilde yedi,fakat dun ondan degildir tesaduftur diye tekrara yedirdim yaklasik iki saat sonra cok agladi, daha bugun hayatta vermem ama yine ayni huzursuzlugu yaparsa demekki baska skintisi var, bugun belli ocak artik,sagol canim cvp icin

Canim arkadasada yazdim salak kafam ondan degildir diye verdim yine ayni oldu bugun vermjcem bakalim ne olcak,ya bu arada suda var hurmaliyi yedigi icin yogurdun olcusunude arttirdim acaba ondanmi olduki,yogurt bazen bende bike sislik yapiyor ne bilim iste ya dertlerinden anlamamk cok yipratici :'(

Canim cook dogru yapiyosun ama iste sabir ve cesaret isi,bende dun senden guc alarak baslim dedim,oncelikle puturlu degilde meyvesini koyu kivamli yapim dedim ikinci kasikta kustu ki malesef Kayra gibi rol degil gercekten migdesi bulaniyor engellemye calisiyor ama olmuyor off hemen sulandirip icirdim napim :-( sonra corbasindan 3 kasik ayirdim blandirdan gecirdim ayirdigim kismi catalla ezip ekledim cok mugdesi bulandi bir kac kasik icirdim sonra bende tadina baktimki canim ya dusunemedim ben buzluktan bezelye koymustum biraz,hani zari varya benim bile bogazima yapisti bebek nasil yesin kizdim kendime hemen gerisinide blandirdan gecirdim ama soyle bes kasik karisik yedi ogure ogure.insallah devam edebilirim,sence bu sekilde baslamam dogrumu sen nasil puturler deniyorsun?

Canim evet biliyorum aslinda herkes cok yogun ama okadar baglandimki sizlere ya hergun ruyamda aklimda dilimdesiniz,bazen iste klasik yengec burcu kendi kendime acaba hislerin tek taraflimi, acaba varliginin bu gurupta bir anlami varmi diye kendi kendimi uzuyorum, mazosistm sanirim birazcik Mesela surekli okuyorum ama pat pat yazamiyorum,hani cekingen ice donuk cocuklar olur ya oyunu knardan buzuserek sessizce izler ici gider ama sadece izler,izlerken oyle bir kaptirirki kendini sanki oyunun icinde gibi guler eglenir kendi kendine bazen ayni oyle hissediyorum

Herkese günaydınnnn
Eşleriniz ve yavrularınızla hepinize iyi bi hafta sonu geçirmenizi diliyorum

Benim bıdık hafta içi geç uyanıyo hafta sonları babasının şansına erken uyanıyo 8de uyandı bu gün:)
Babasıyla öpüşüp koklaştılar bu sıpa babası varken benim hiç suratıma bakmıyo

Kizlar gunaydinnn hepimiz icin iyi bir hafta sonu olsun insallahbabamiz bugunden sonra 15 gun izinliiiiSevineyim mi uzuleyim mi bilmiyorum biz bu kis isvicreye gidecektik amma sanki arakamizdan atli kovaliyor gibi okis hanim i yaptikgerci iyikide yapmisiz prensesimi aslinda cok uyumlu bir cocuk uyku ve aclik harici mizrdanmasi neredeyse yok denecek kadar az hava soguk olmasaydi beraber giderdik ama kismet olmadiseneye insallah
neyse kizlar bu arada zeynep galiba turuncunun almak istedigi oyuncaktan alacakti yurume arkadasim dan anatolium chicco da indirim var haberiniz olsun %40tekstil oyuncak ayakkabi ozellikle 50 tl ye dusuyor bakmanizi tafsiye ederim pazartesi oradayimokis e seneye kisa yatirim yapmak lazimmesela benim dun zeynep bebege aldigim oyuncak 110 tl den66tl ye dustu

Bi burçdaş daha :) çok teşekkür ederim. Blog yorumun için bakiiim bi onay isteyebilir benden. Çok tesekkurler

227-443 olmus
mart annelerinin bu durumdan haberi yok girip söyleyim dedim neyse benden duymasınlar nasılsa duyarlar aralarında birinciliklerini birtaz daha kutlasınlar

Canım bloga baktım yorum gelmemiş. Mobil mi bağlanıyorsun yoksa pc dm mi? Telefondan yazıyorsan safariden ya da chrome dan yazarsan gelir yorum sanıyorum

227-443 olmus
mart annelerinin bu durumdan haberi yok girip söyleyim dedim neyse benden duymasınlar nasılsa duyarlar aralarında birinciliklerini birtaz daha kutlasınlar
Ayyy gerçekten oyle saniyorlar kizlar simdi hafta sonu girdi ya bunlar oyu moyu unuturzaten birinci olduk diye agizlari fiyonk olmusturama guzel bir cekismeydi tabiiiineticede hepimiz anneyiz hangi ay oldugu farketmez hepimizin bebeklerine Allah saglik sihhat versin Mevlammm

vallahi özledim yahu. ama gerçekten giremiyorum artık. azranın uykusunu düzene sokamadım.. 9dan 10, 11den 12ye derken iki gün önce 3te yattı hanfendi..hemde zoraki uyuttum.
ertesi gün ek gıdayı abarttığımdan mıdır yoksa bir gün önceki uykusuzluktan mı bilinmez 10da yattı (aman dilimi ısırayım nazar deymesin)
dünde yine 10da yattı umarım böyle devam eder.
insan gecelere kadar yorulup, gece bikaç kez kalkıp sabahın köründe de yine ayağa dikilince sersem gibi oluyo.. sonra pcyi açmaya bile üşeniyorum
ankette birinciymişiz bende baktım çok mutlu oldum
beykoz ve diğer tüm arkadaşlarımın emeğine sağlık..
kızlar bu bebekler büyüdükçe zor oluyomuş valla.. yerde bir battaniye üzerindede yorgan var.
geçenlerde tam odaya giriyordum, koltuğun kenarından tutup ayağa kalkmış bende onu öyle görünce hiii diye istem dışı tepki verdim korkumdan düşer diye
azrada bnm tepkime sevinip ellerini bırakınca arkaya sırt üstü güm diye düştü
ama nasıl bir ses çıktı içim gitti. ağladı ama kucağıma alır almazda sustu gülmeye başladı. korktu tabi yavrum..
ev kalkmış gidiyo halde bu yüzden. ne kadar yorganda sersem düşecek diye yanından ayrılamıyorum.
iyide yapıyorum aslında. öğrendiya tutup tutup kalkıyo.
allah hepimizin yavrularını kazadan beladan korusun.
bgn inşallah geçmiş okuyup özlem dindireceğim..
bütün yavruların bacaklarından totolarından öpüyorum

Sabah uyandi uyanali hala uyanikkucuk hanim mama bile icmek istemiyor kudurmaktan valla aldim ayagimda salladim yok anacim yokkk zor bela uyudu ama ayagimdan birakinca bi kaldirdi kafayi hemen acildi o misket gozleri sonrasi malummmm kizim ne istiyorsun diyorum yaaa oyleeee bakiyor yuzume varsa bir sikintin soyle diyorum yokkkkeeee niye agliyorsun diyorum el cirpmaya basliyor artik yere yattimda ustume cikti valla kizlar dikkat edelim bizimki bacagini kaldirip cikmaya basladi yani ustume anammmm fena bunlar valla mama sandalyesinde kemeri takili olmasin hemen bacagini cekiyor biraksam altina alip diz cokecek kalkacak ayyyy valla yaz biran evvel gelsede atsak bunlari bicir bicir denize kuma yaaa kizlar sizin bebeleri bilmiyorumda ben bu zilliden cekecem galiba.annemde guluyor ohhhh iyi oluyor sen bana az yapmadin diye

Bu gün hafta sonu kimsecikler yok
Heyyy bebekler burayada uğrayın biraz
Dün işimi gücümü yaptım bu gün tembel tembel bi sağa uzanıyorum bi sola
İstanbul da hava yağmurlu ve soğuk eve kapandık bu gün

Bu arada bu günkü menümüz:klasik kahvaltı yanii bulamaç,et suyuna kereviz çorbası içerisine 3 ince dilim kereviz,minik bi patatesin yarısı,bi tane minik havuç ve arpacık soğan ekledim...
Bakalım kerevize burun kıvıran oğlum uzun ara verip yaptığım yemeğini beğenecek mi
Akşama muhallebi vericem bu gün içerisine haşlanmış kestane ekliycem sever inş

Son düzenleme:
Sekerim bende sana yorum yapmistim ama gelmedi galibaaaaneyse buradan yazayim cok guzellll eline koluna yuregine saglik hayatim devamini bekliyoruz

Gelmiş gelmiş :) çok tesekkur ederim :)

Arkadaslar yorumlarınıza en azından burdaki rumuzlarınızı yazarsanız kim yazmış diye bakabilirim :) çok tesekkur ediyorum hepinize

Gelmiş gelmiş :) çok tesekkur ederim :)

Arkadaslar yorumlarınıza en azından burdaki rumuzlarınızı yazarsanız kim yazmış diye bakabilirim :) çok tesekkur ediyorum hepinize
Rumuzumu degilde kudurugun annesi yazsam sen yine beni taniheheuheuheu aglaya aglaya uyudu zilli valla yaaa simdide uyandirmak ayri bir det olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…