Canım bloga baktım yorum gelmemiş. Mobil mi bağlanıyorsun yoksa pc dm mi? Telefondan yazıyorsan safariden ya da chrome dan yazarsan gelir yorum sanıyorum
yesinler senin o oyunuTeyzelerrrr benden hepinize bi oy geldiiii
Ayrıca annem teyzemide ikna etmişti 1oyda ondan geldiii
Arkadaşlarım ve anneleri 1. Olmalı
Teyzelerini ve arkadaşlarını çok seven TARIK BUĞRA
Pinarcim soyleyeceklerimi sakin yanlis anlama diyerek konuya girmek istiyorum affina siinarakpc den yazdım tatlım.Öf bu arada kızım kahvaltısını gene kustuuuuuu..
Ohoooohoooo gecmis olsun bacimmerhaba güzel mayıs anneleri allah nasip ederse bende sizin gibi bir mayıs annesi olacağım. benim aldığım kilolarla başım dertte 57 kilo ile hamile kaldım 23. haftada 65 kiloyu görünce resmen beynimden vurulmuşa döndüm benden tecrübeli olduğunuz için danışmak istedim sizler hamileliğiniz boyunca kaç kilo almıştınız ve ne kadar sürede verebildiniz yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Ohoooohoooo gecmis olsun bacimamannn ne cok kilo almissin yaaa hayatim bebek 25-26.haftaya kadar zaten anneden bir sey almaz mis ayni gaflete bende dustum dogum yapti. Halaaaa kilo duruyor gerci bi caba sarfetmiyorum bu haftadan sonra bence bir diyetisyene git ve dikkat et derim daha fazla alma diye saglikli ve yarayisli gidalarla beslenirsen daha rahat olur dogumunda bebek bakiminda bizzz anneyiz yaaaa kilo yu annelikle sakliyoruz ama gel gorki icimiz mutlu degil neyse canim insallah bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin Allah im
gerçekten mi yaaaaaaaaa iyice moralim bozuldu bittim ben demek ki nasıl vericem bu kiloları yaaaaaaaaaaaa
selam kızlar bende geçen sene sizlerle birlikte başlamıştım ama bebişimi 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybetmiş aranızdan ayrılmıştık(((
oyumu size verdim destekçinizimmmmm
merhaba güzel mayıs anneleri allah nasip ederse bende sizin gibi bir mayıs annesi olacağım. benim aldığım kilolarla başım dertte 57 kilo ile hamile kaldım 23. haftada 65 kiloyu görünce resmen beynimden vurulmuşa döndüm benden tecrübeli olduğunuz için danışmak istedim sizler hamileliğiniz boyunca kaç kilo almıştınız ve ne kadar sürede verebildiniz yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Tşk ederiz oy verdiğin için canım...ben gebelik dönemimde riskli bi gebelik geçirdiğim için buraya dahil olmak istememiştim
Ama her gün okuyordum yazılanları herkesi tanıyordum yanii buraya katıldığımda senide hatırlıyorum:)
İnş zamanı geldiğinde sağlıklı sihatli hayırlı bi yavrun olur
Bende senin yaşadığın haftalarda ve daha ileri haftalarda olmak üzere 3bebeğimi kaybettim
Şu anda yavrum benimle inş istediğin zamanda sende alırsın yavrunu kollarına
Pinarcim soyleyeceklerimi sakin yanlis anlama diyerek konuya girmek istiyorum affina siinarak
oncelikle Doga icin ne kadar cirpindiginin farkinda oldugumu ve takdir ettigimi bilmeni isterim,herkez fosur fosur uyurken senin sabah ezaniyla kalkip bebegin beslensin diye o pompanin sesiyle uykunu bolup sut sagman zaten hice sayilacak bir oz veri degil cok buyuk bir fedakarlik senin yaptigin ama iste bu amanin sonrasinda en son isteyecegim sey seni incitmek AMAAAAAA
bazi benekler cok yerken bazilari az yiyebiliyor hayatim ve senin Dogan da az yiyip oz yiyenlerden bence ve bir cogumuzun bebegine gore kilosuda maasallah cok iyi durumdabenim okiş ten bile iyi kilosu okiş deli gibi mama ictigi halde ama yakiyor hareketli cunku ve ben kisitliyorum ictigi miktari her icmesinde 200 cc icmesin diye ve su icmeyi sevmedigi icin 5 olcek mamaya yaklasik 200 cc su koyuyorum cok yemesi cok kilolu olmasi saglikli oldugu anlamina gelmiyor ben ve esim kilolu grubundayiz o yuzden dikkat ediyorum okiş te obezite ye karsi resmen mucadele veriyoruz ipin ucunu bi kacirsam gider ama cok dikkat edyorum:18 kiş sabah 1 yumurta sarisi,2 tatli kasigi labne,1 yemek kasigi pekmez,1 tatli kasigi ceviz yiyoooo ama kati oldugu icin bazen tahilli kasik mamasi ile beraber veriyorum bulamac yapiyorum cunku ayri yemeleri icin bazi bebekler henuz hazir degil ve son bir haftadir damklarinda puturlu gelen seyleri ezmeye basladi
gun icinde meyve yogurt ve sebze yer ama her biri milupanin kavanozu kadar bazen gun yetmiyor meyveye yada yogurt a ama itina ile vermeye calisiyorum.
bebegin gelisimini yine soyluyorum gayettttt iyi ve sen onu yemeye zorladikca gun gelir belki yemekten sogur karistirmadan yediginin ne oldugunu ve tatlarini once bi bilsin derim gecen gun kahvalti menunuzu yazdiginizda ben yorum yapmadim kasitli degil bir sey cikti ve yazamadimama bana fazla geldi yedikleri in icinde sevmedigi bir sey olsa bile anlaman zorlasir.
sen bir egitmen olarak ogrencilerine surekli ayni seyi dikte edersen cocuk bikar sendende derstende
benim nacizane fikrim biraz az vermen yonunde bebek onu bi sindirsin midesi alissin simdi sen yuklenirsen mide genisler ve daha cok yemek ister buda obezite ye davetiye olur zaten Doga yi takip edersen aciktigini da belli eder sana guzel arkadasim umarim seni uzmedim ben sadece fikrimi soyluyorum emin ol ne kusmasi kalacak ne yemek isteginde bir azalma olacak bilakis artisi goreceksin birden yuklenirsek kompresorle hava basilmis gibi bebecikler olur bunlar ama az az sık sık verirsen emin ol aldigin verim daha mutlu eder seni ve gece kendiliginden uyanmiyorsa elleme derim ben gece uyanmalara alisirlarsa hep uyanip yemek ister bunu aciktigi icin degil sure gelen bir aliskanlk oldugu icin isterler tipki benim okis in biberon istemesi
saglicakla kalin Doga kizimizida cok opuyorum.
yazimda imla hatasi gorursen affola hocammm
merhaba güzel mayıs anneleri allah nasip ederse bende sizin gibi bir mayıs annesi olacağım. benim aldığım kilolarla başım dertte 57 kilo ile hamile kaldım 23. haftada 65 kiloyu görünce resmen beynimden vurulmuşa döndüm benden tecrübeli olduğunuz için danışmak istedim sizler hamileliğiniz boyunca kaç kilo almıştınız ve ne kadar sürede verebildiniz yanıtlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 591049
kızlar bu resmi görünce aklıma biz mayıs anneleri geldik.herhalde hepimiz evde net.e böyle takılıyoruzdur,ya da takılmak istiyoruzdur.Her şey elimizin altında olsun yeter ki bilgisayar başından kalkmayayım:))
Biraz da güleliim:))
Teyzelerrrr benden hepinize bi oy geldiiii
Ayrıca annem teyzemide ikna etmişti 1oyda ondan geldiii
Arkadaşlarım ve anneleri 1. Olmalı
Teyzelerini ve arkadaşlarını çok seven TARIK BUĞRA
selam kızlar bende geçen sene sizlerle birlikte başlamıştım ama bebişimi 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybetmiş aranızdan ayrılmıştık(((
oyumu size verdim destekçinizimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?