Kiz kv gelmek istemedi mi dis bugdayina
bugun evde Omerle oldugum halde 3kere sut sagdim!
Cok sukur sutum var
Omer emmeye baslayinca sizlayarak daha cok geliyor
Ama adam emmiyor emmiyor!
Biberonla verdim 200cc icti ama gogsumden almiyor kurt gibi kayniyor
Saga bak sola bak sirtini ger otur ters don
Kucagimda oturarak ve ayni zamanda kitabiyla oynayarak yarim agizla zar zor emzirdim
TatliCadi Tarik Bugra da zor emiyordu galiba
Siz astiniz mi bu sorunu
Deli oluyorum ya gogsumde dururken biberonla veriyorum resmen
azraece!
Yazacak kelime bulamiyorum sana bayiliyorum bir elime gecirsem o tombik sarkik yanaklarini isiracagim sen nasil birseysin yaaaa!!!
Gelinligini de gorun boyle saglikli mutlu kalabalik muruvvetleriniz olsun insallah!aminnn
Teyzelerrrr benden hepinize bi oy geldiiii
Ayrıca annem teyzemide ikna etmişti 1oyda ondan geldiii
Arkadaşlarım ve anneleri 1. Olmalı
Teyzelerini ve arkadaşlarını çok seven TARIK BUĞRA
Haydaaaa o yedi kilo aldi simdi benmi kabahatli oldumay çok güldüm ya mybabylove canım ne kadar açık sözlüsün sen kızı darma duman etmişsin
verirsin canım korkma ben ilk hamileligimde 22 kilo aldım verdim gitti hepsini..korkma canım
ya ben seni yerim kuzuuu
selam kızlar bende geçen sene sizlerle birlikte başlamıştım ama bebişimi 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybetmiş aranızdan ayrılmıştık(((
oyumu size verdim destekçinizimmmmm
Kizlar ugur bocugumle gorustum onada dun sms atmistim oy verdin mi diyeee size soracakti sordumu oy verdi mi?
Yok cnm ya süt yüzüne gözüne akıyo ama bizim ki hiç oralı bile değil bende aynı senin gibi deliriyorum
Dediğin gibi gözü sağda solda oturup etrafı izliyo sanki hiç görmediği yerlermiş gibi
En sinirimi bozan şey oturup ayaklarını sallayıp ayaklarını izliyo emmeye tenezzül bile etmiyo:)
Dün sabah duş almıştım saçım havluya sarılıydı havluya bakıp sırıtarak emdi gün içinde saçımı havluyla sarark bi kaç kez emzirdim
Aynı şeyi bu günde yaptım ama yemedi
Yarın kafama şapka takıp deniycem euheuheuh
canım senin kayınvalidene mail atma zamanın geldiyse bir oy da ondan isteseydik
umarım kızmassın cnm şaka yapıyorum
yerim seni gece gece güldürdün beni. haberi olmadı yada davet eden olmadı ki şekerim. anneannesi yaptı sayılır herşeyi. elini kolunu sallaya sallaya gelip oturacak birde herşeye kulp bulacaktı. istemez sağ olsun yerinde olsun. ama eşim yumurtlamış ki hard diske resimleri atta annemler merak ediyorlar dedi içimden bir mutluluk rüzgarı geçti o an:)) öpüyorum okişimi
Sizinkiler meme emerken oraya buraya bakiyorlar icmiyorlar benimkide biberona aynisini yapiyor...bizimki disarda iken daha cok iciyor ve o zamanlar kafamda bere oluyor simdi dusundumde acaba degisiklik mi istiyorlar bunlar..birde biberon memesini dis kasiyici niyetine kullanma istegide cokdeli bu cocuklar yaa akil erdiremedim gitti
Hep analarımı oy kullanacak canım ya biraz da danaları kullansın
Ben danama kullandırdı sizde kullandırın büyüdüler artık
Zilancım nasılsın uzun süredir gözükmüyosun?
Berfin Zeynep nasıl?özletme canım kendini
wintersun hatırlıyorum seni ben gelmiştim sen gittin hatta gampilimiz ve ikizlerimiz vardı sana cok üzülmüstüm naptın tekrar hamile kaldınmı cok saol bizi unutmayıp oyunu kullandıgın için
Hayırlı geceler güzel mayıs anneleri ve onların tatlı bebişleri
hasta olan bebeklerimize Allah şifa versin
İştahsızlara iştah uykusuzlara uyku
Rabbim hepsine sağlık,mutluluk,uzun ömürler versin.
İnşallah hayırlı evlat olsunlar....
Yatmadan önce içimden geldi sizlerde okuduğunuzda amin diyin olur mu?
Haa bu arada mayıs anneleri önde gidiyor hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?