2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kiz kv gelmek istemedi mi dis bugdayina

yerim seni gece gece güldürdün beni. haberi olmadı yada davet eden olmadı ki şekerim. anneannesi yaptı sayılır herşeyi. elini kolunu sallaya sallaya gelip oturacak birde herşeye kulp bulacaktı. istemez sağ olsun yerinde olsun. ama eşim yumurtlamış ki hard diske resimleri atta annemler merak ediyorlar dedi içimden bir mutluluk rüzgarı geçti o an:)) öpüyorum okişimi

Yok cnm ya süt yüzüne gözüne akıyo ama bizim ki hiç oralı bile değil bende aynı senin gibi deliriyorum
Dediğin gibi gözü sağda solda oturup etrafı izliyo sanki hiç görmediği yerlermiş gibi
En sinirimi bozan şey oturup ayaklarını sallayıp ayaklarını izliyo emmeye tenezzül bile etmiyo:)
Dün sabah duş almıştım saçım havluya sarılıydı havluya bakıp sırıtarak emdi gün içinde saçımı havluyla sarark bi kaç kez emzirdim
Aynı şeyi bu günde yaptım ama yemedi
Yarın kafama şapka takıp deniycem euheuheuh

azraece!
Yazacak kelime bulamiyorum sana bayiliyorum bir elime gecirsem o tombik sarkik yanaklarini isiracagim sen nasil birseysin yaaaa!!!
Gelinligini de gorun boyle saglikli mutlu kalabalik muruvvetleriniz olsun insallah!aminnn

saol zeynepcim. inşallah hepimiz ileride düğün resimlerinide böyle paylaşırız ne güzel olur ya:)) yani erkek anneleri malum azınlıktasınız hepiniz kapışıldınız:)) ececim bindallısını giydi gördünüzde bizede çıkar elbet bir kısmet:))

ay çok güldüm ya mybabylove canım ne kadar açık sözlüsün sen kızı darma duman etmişsin
verirsin canım korkma ben ilk hamileligimde 22 kilo aldım verdim gitti hepsini..korkma canım
Haydaaaa o yedi kilo aldi simdi benmi kabahatli oldumtabiki bu isin latifesi de hayatim gercekten yol yakinkien gitsin yani diyetisyene sen ne yersen ye yani bebek alacagini aliyor zaten amaaaa ben onca kiloya ragmen okis i 4 kg ya yakin cikarttim ya dr umuz bile sasirmisti aferim sana kizzz dedi

selam kızlar bende geçen sene sizlerle birlikte başlamıştım ama bebişimi 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybetmiş aranızdan ayrılmıştık(((
oyumu size verdim destekçinizimmmmm

wintersun hatırlıyorum seni ben gelmiştim sen gittin hatta gampilimiz ve ikizlerimiz vardı sana cok üzülmüstüm naptın tekrar hamile kaldınmı cok saol bizi unutmayıp oyunu kullandıgın için

cnm güzel yöntemmiş havlu
yarın bende deneyeyim bakim..bu bıdıklar bizi ne hallere sokuyor ya..

canım senin kayınvalidene mail atma zamanın geldiyse bir oy da ondan isteseydik
umarım kızmassın cnm şaka yapıyorum

Allah iyiliğini versin emi
Çok güldüğüm için eşim meraktan çatlıyo şu anda
Nerde aklına geldi kızzz valla ne iyi olur 1 oy 1 oydur

Ohh icimin yaglari eridi, ne guzel yapmissin iyi olmus :))

Zilancım nasılsın uzun süredir gözükmüyosun?
Berfin Zeynep nasıl?özletme canım kendini

Sizinkiler meme emerken oraya buraya bakiyorlar icmiyorlar benimkide biberona aynisini yapiyor...bizimki disarda iken daha cok iciyor ve o zamanlar kafamda bere oluyor simdi dusundumde acaba degisiklik mi istiyorlar bunlar..birde biberon memesini dis kasiyici niyetine kullanma istegide cokdeli bu cocuklar yaa akil erdiremedim gitti

Yarın ben şapka deniycem canım baktım sonuç olumlu yazarım buraya
Ertesi günlerde farklı renklerde şapka ve bereler kullanırım
Modeller tükenince şal eşarp falan kullanırım
Sonrada erkek kılığına girer sakal ve bıyık şekilleri çizerim suratıma değişiklik istiyorsa ben kılıktan kılığa sokarım kendimi yeterli emsin sıpam

Hep analarımı oy kullanacak canım ya biraz da danaları kullansın
Ben danama kullandırdı sizde kullandırın büyüdüler artık

Tabii cnm ogrensinler simdiden bizlerin izimizden gitmeyi..onlarida buyutup mayis anneleri nufusuna alalim kocaman olalim dimi,sonra gelsin hersene birincilikler..millet o zaman ne der bilmiyorum ama cilgin diyecekleri kesin..

Zilancım nasılsın uzun süredir gözükmüyosun?
Berfin Zeynep nasıl?özletme canım kendini

sorduğun için çok sağol canım ben biraz daha iyim ama Berfinimde hastalandı çok öksürüyor emerken nefes alamıyor dr ilaç verdi ama iyi gelmedi hala aynı üst dişlerde çıkıyor gece ağlayarak uyanıyor geç yatıyor bende zombi gibiyim, sen nasılsın canım tağrık buğra nasıl ben fırsat buldukça okuyorum sizleri zaten kopamam burdan ama sohbetlerinize pek katılamıyorum okumakla yetiniyorum, herkese hayırlı geceler sevgiler..

wintersun hatırlıyorum seni ben gelmiştim sen gittin hatta gampilimiz ve ikizlerimiz vardı sana cok üzülmüstüm naptın tekrar hamile kaldınmı cok saol bizi unutmayıp oyunu kullandıgın için

yok canım o zaten 4. denemem ve ilk hamiliiğimdi 5. deneme olumsuz sonuçlandı şimdi 6. tüp bebek için kolları sıvadım iğneler vuruluyo dua edin bana mayıs annelerrriiiiii:))))

Amin cnm, agzina eline saglik dualar icin..

Turuncu; cnm son yazini okudumda..bende acizeene bir kac sey soyluyum dedim, ins kotu etmemisimdir.. evt bizim buralarda da farkli beslenme sekilleri olabiliyor...mesela sadece yumurta sarisi olayini ben sizlerden ogrendim burda butun verilebiliyor hatta tavada omlet seklinde dahi oneriliyor..Seker ve tuz bir yasina kadar kullanma ama ne verirsen ver durumu var burda da..yalniz ben yine cocugum benim cocugum bu konuda en iyi anlayan yine ben olurum fikrini tasiyorum , mesela ben mandali denedim ama benim oglana iyi gelmedi kestim, halbuki mandalinayi saglikli yiyende cok olabiliyor..birde su grissini-pirinç patlağı bende veriyorum eline, alissin isirarak yemeyi diye birde el biskuvisi veriyorum hem her yeri batirmayi ogreniyor sipa :)) hemde zevkle tek basina birseyler kemirmeyi..Burdaki cocuklar cok tombul ama cok hareket eden bebekler degiller...kuzu gibiler cok tepkisizler sanki ruhlari yok yaw..oyle bebek olsada sikar yaa :)) bizim cocuklari tercihim her zaman cin gibiler..kanimca bizim bidiklarin IQ leri yuksek masallah hepsine...
Bende artik blenderi sadece et icin kullaniyorum, sebzeler eger yumusaksa az catalla ezerek veriyorum..birde sunu farkettim biz yemek yeme esnasinda eline ve agzina ne verirsek aliyor bir ozentisi var bizde bu firsatla agzina birseyler tikistiyorum bir iki seklinde cok degil ama en azindan biraz buyuk parcalari agzinda damagi ile ezerek cignemeyi ogrenmis oluyor..hic yoktan iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…