Pinarcim spagetti biraz riskli olabilir ama eriste olabilir belki hatta ev eristesi varsa daha rahat cigner kalem makarna lar varya oda olabilir ben bugun muz verdim eline meyve verincede seviyorAslında dişleri tamamen çıksa ya da az biraz,bu sayede sofrada bizimle beraber daha rahat yiyebilirler.Acaba spagetti falan mı pişirsek şöyle et suyundan,yoğurtlu veya sade veya tahin-ceviz-lor katsak versek önlerine elleriyle tutup tutup ağızlarına götürseler erken mi olur?
Oy oyyy Ömercik bugün birazcık yaramazlık yapmak istemiş annesi.
Belkide kıyma her zamankinden daha iri olmuştur ya da karnı tam aç değildir,o yüzden yapmıştır
Burda hiç birimiz birbirimizi kınamıyoruz,hep birbirimizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz.O yüzden için rahat olsun
Evet Ömerin yaptığı o öğürme,tükürme ve elleri ağıza sokarak içindekileri çıkarmaya çalışma hareketini yapıyor benim oğlan pütürlü verildiğinde.İlk iki gün yoğun öğürme sonucu kendisini kusturdu,bugünde dışarda babamız ördeklere ekmek atarken fırsattan istifade temiz havada muhallebi yedirmeye çalıştım ama kıvamı koyu olunca öğkkkk dedi ve kustu..
Alışverişe gittim grissini aldım deneme amaçlı.Birde akşam yemeği için lahmacun yapmıştım,temizlik için masa sandalyeyi kaldırınca yerde yiyelim dedik.Kayrayıda yanımıza oturttuk ve eline grissini verdik.İnanırmısın onu emerek geveleyerek yedi.Ağzına parça geldiğinde sağa sola çevirerek yumuşattı ve çevire çevire yedi.Sonra lahmacuna atıldı,onuda verdim eline,ağzına götürdü,biraz kıymasından yedi,sonra sıkılıp maydanozlarla oynamaya başladı.Yani yerde bizim yanımızda epeyce eğlendi ve ağzına bir şeyler götürmeye çalıştı.Kendi masasında hiç yapmazdı böyle şeyleri.
Bundan sonra akşam yemeklerini ara sıra böyle yere sereceğim ve bizim masamıza tamamen dahil olabilmesı için önüne yiyebileceği şeylerden koyacağım.Bugün ki denemeden sonra çok da umutsuz vaka olmadığımızı anladım
En kısa zamanda köfte yiyor artık diye yazacağım buraya(ümitvar olmak gerek ama dimi )
Aslında dişleri tamamen çıksa ya da az biraz,bu sayede sofrada bizimle beraber daha rahat yiyebilirler.Acaba spagetti falan mı pişirsek şöyle et suyundan,yoğurtlu veya sade veya tahin-ceviz-lor katsak versek önlerine elleriyle tutup tutup ağızlarına götürseler erken mi olur?
Azraececiğim,diş buğdayı partinize şöyle bir göz attım çok mu çoook hoşsunuz,hele hele kraliçemiz Ece...Misler gibiçok tatlı kuzum benim,hayırlı olsun canım.
Kızlarrrr nerdesiniz ayol
Hafta sonu olunca burası boş kalıyo
Benim kociş ütü yapıyo bende bi ne var ne yok diye bakim dedim
Görse ütü yapmadığım için söylenir
Bende kuzumu yıkıycm yağlıycam masaj yapıcam totosunu kremliycem
Oğlumu şımartim biraz
herkese merhaba:)
bugün sabahtan akşam 5 ekadar elektirik yoktu
internette oyalanacagım vakti halı silmeye ayırdım mecburen..
iyide oldu halılar mis gibi ama belim koptu
üstünede misafir geldi 6 büyük 4 çocuk :)
cerene geçmiş olsuna geliyolar..
misafiri severim ama temizligin üstüne gelen misafiri hiç sevmem
ben misafir gelecek diye temizlik yapanlardan degilde misafir gittikten sonra temizlik yapanlardanım
gidiyim evi siliyim boş oturanı kimse sevmez
Kızlar salı gününe misafir gelecek 3 bayan arkadaş.Ne yapsam ne yapsam?Aslında misafir severim ve de sıkıldığımdan gelmelerini de istiyorum fakat doğumdan sonra o kadar üşengeç oldum ki hiçbir şey yapasım gelmiyor...
Alışverişe gittim grissini aldım deneme amaçlı.Birde akşam yemeği için lahmacun yapmıştım,temizlik için masa sandalyeyi kaldırınca yerde yiyelim dedik.Kayrayıda yanımıza oturttuk ve eline grissini verdik.İnanırmısın onu emerek geveleyerek yedi.Ağzına parça geldiğinde sağa sola çevirerek yumuşattı ve çevire çevire yedi.Sonra lahmacuna atıldı,onuda verdim eline,ağzına götürdü,biraz kıymasından yedi,sonra sıkılıp maydanozlarla oynamaya başladı.Yani yerde bizim yanımızda epeyce eğlendi ve ağzına bir şeyler götürmeye çalıştı.Kendi masasında hiç yapmazdı böyle şeyleri.
Bundan sonra akşam yemeklerini ara sıra böyle yere sereceğim ve bizim masamıza tamamen dahil olabilmesı için önüne yiyebileceği şeylerden koyacağım.Bugün ki denemeden sonra çok da umutsuz vaka olmadığımızı anladım
En kısa zamanda köfte yiyor artık diye yazacağım buraya(ümitvar olmak gerek ama dimi )
sanırım yeni yıla yorgun giricem( bütün yılda öyle mi olucak ya annemler varken dün komşumu yemeğe aldım. bugünde bütün evi tekrardan sil süpür, annemleri yolcu ettim. içimde kalmıştı forumun ekmek ve bisküvi tariflerini yaptım. ilk defa için idare eder:)) zaten bir kerede tuttursaydım şaşardım:)) şimdi hoşafım çıkmış bir halde size yazıyorum. beni yatak paklar hepinize iyi geceler
Oy oyyy Ömercik bugün birazcık yaramazlık yapmak istemiş annesi.
Belkide kıyma her zamankinden daha iri olmuştur ya da karnı tam aç değildir,o yüzden yapmıştır
Burda hiç birimiz birbirimizi kınamıyoruz,hep birbirimizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz.O yüzden için rahat olsun
Evet Ömerin yaptığı o öğürme,tükürme ve elleri ağıza sokarak içindekileri çıkarmaya çalışma hareketini yapıyor benim oğlan pütürlü verildiğinde.İlk iki gün yoğun öğürme sonucu kendisini kusturdu,bugünde dışarda babamız ördeklere ekmek atarken fırsattan istifade temiz havada muhallebi yedirmeye çalıştım ama kıvamı koyu olunca öğkkkk dedi ve kustu..
Aslında dişleri tamamen çıksa ya da az biraz,bu sayede sofrada bizimle beraber daha rahat yiyebilirler.Acaba spagetti falan mı pişirsek şöyle et suyundan,yoğurtlu veya sade veya tahin-ceviz-lor katsak versek önlerine elleriyle tutup tutup ağızlarına götürseler erken mi olur?
Masallah ne hamarat beyler varmis oyle, benimki utu asla yapmaz isin garibi bende yapmam oyle utusuz giyinir, banane yahu ben bile kendime utu gerektircek kyafet almam sirf utu yapmamak icin,evlenmedende once pesin pesin soyledim ona gore ben utu sevmem hatta bilmemde. oda geribim boynunu egdiben cok Caduyum yaa:)) yazik di mi herufe
Ask olsun suan bosmusun ki bizlerle konuusuyon ya bizde misafiriz ama temizlikten sonra geldik, galiba sevilmedik mi ne :))
Mutlu- anne nin verdigi mantarli salatayi denemeni tavsiye ederim biz dun yaptik cok leziz oluyor cnm
Aman cnm oldugu kadar artik, sanki pastaneci veya firincimiydik ki tam dort dortluk tutturalim,
Uzun zamandir ben misafir agirlamiyorum hatta en son Tr ye gelmeden gelenler olmustu, simdi valla kimseye gelin oturalim bile diyesim yok...bende yoksa bir gun oncesinden temizlik, yemek derken harap oluyorumdum, zaten oglan ediyor yazik yaa bizlere.. simdilerde buldum caresiini bana gelmek isteyenleri evime yakin cafe veya resturantranta gelin goruselim diyorum..cok avrupayi oldu ama ne yapayim kizlar, benim burda kimsem yok,.hadi bir allah kulu bana yardim edin desem oda yok bu yuzden bu yonteme bas vurdum artik gittigi yere kadar
Haftaya pazar kv nin arkadaslari gelecek okiş i gormeye babamiz da izinl olacak o okisi oyalar ve hatta bana yardim bile eder yani ne yapayim kizlar yemegemi alayim yoksa corek borek mi yapsam:44:karar veremedim hamile iken onlarla gune girmistim beni cok guzel agirlamislardi ama sen yorulma diye bana gelmemislerdi simdi onlar gelince basit bir sekilde agirlamak da hos olmaz nasil yapayim kizlar akil verin bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?