2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Pinarcim spagetti biraz riskli olabilir ama eriste olabilir belki hatta ev eristesi varsa daha rahat cigner kalem makarna lar varya oda olabilir ben bugun muz verdim eline meyve verincede seviyor
Kizlar birde bogazina takilinca yedigi şşişşştttt diyorum rahat cikartiyor yoksa biraksam ogurecek belki kusturacak kendini ama iste her bebekte ayni etkiyi gostermiyor bazi taktikler

Son düzenleme:

cnm çok sevindim grisini ve lahmacun gevelemesine bu çok büyük bir gelişme..evet nedense bu bıdıklar bizlerle yemeyi çok seviyorlar
cnm kesinlikle ümit var en kısa zmnda kayranın köfte yediğini yazacaksın inş..

herkese merhaba:)
bugün sabahtan akşam 5 ekadar elektirik yoktu
internette oyalanacagım vakti halı silmeye ayırdım mecburen..
iyide oldu halılar mis gibi ama belim koptu
üstünede misafir geldi 6 büyük 4 çocuk :)
cerene geçmiş olsuna geliyolar..
misafiri severim ama temizligin üstüne gelen misafiri hiç sevmem
ben misafir gelecek diye temizlik yapanlardan degilde misafir gittikten sonra temizlik yapanlardanım
gidiyim evi siliyim boş oturanı kimse sevmez

anneZEYNEP ; İnternette 8.ay itibari ile 15 günde bir ciğer verilebileceği yazıyor.Biraz araştırdım ve bazı kişiler hayvanlara verilen ilaçların vs hep ciğere işlediğini ve bu yüzden kesinlikle yedirilmemesi taraftarı,diğer bir kesim ise doktor söyledi diye yediriyor.
Ben etraflıca araştırmasamda yedirmeyi düşünmüyorum şimdilik ama sen araştırma yaparsan veya gıda uzmanı arkadaşlarına sorarsan bizide bu konu hakkında bilgilendirmeni isterim

Kızlar salı gününe misafir gelecek 3 bayan arkadaş.Ne yapsam ne yapsam?Aslında misafir severim ve de sıkıldığımdan gelmelerini de istiyorum fakat doğumdan sonra o kadar üşengeç oldum ki hiçbir şey yapasım gelmiyor...

canım spagetti değilde ben kalem (penne)makarna aldım kepekli.Onu iyice yumuşayana kadar haşlayıp önüne koyacağım.Yani tatlandırmaya ilk etapta gerek yok,amaç eline alıp gevelemesi.Eğer severlerse labne peyniri-yoğurt vs ile tatlandırabiliriz.

Azraececiğim,diş buğdayı partinize şöyle bir göz attım çok mu çoook hoşsunuz,hele hele kraliçemiz Ece...Misler gibiçok tatlı kuzum benim,hayırlı olsun canım.

Turuncum milföyün muhallebisi için hangi malzemeleri kullandın?Yani labne,şanti falan var mıydı?Galiba ben de yapmayı düşünüyorum.AYRICA MİLFÖYÜ ŞERİTLER HALİNDE KESİP KAĞIDA SARDIN DE Mİ?

sanırım yeni yıla yorgun giricem( bütün yılda öyle mi olucak ya annemler varken dün komşumu yemeğe aldım. bugünde bütün evi tekrardan sil süpür, annemleri yolcu ettim. içimde kalmıştı forumun ekmek ve bisküvi tariflerini yaptım. ilk defa için idare eder:)) zaten bir kerede tuttursaydım şaşardım:)) şimdi hoşafım çıkmış bir halde size yazıyorum. beni yatak paklar hepinize iyi geceler

Azraececiğim,diş buğdayı partinize şöyle bir göz attım çok mu çoook hoşsunuz,hele hele kraliçemiz Ece...Misler gibiçok tatlı kuzum benim,hayırlı olsun canım.

sağol güzelim. bir anda kalkıştım ama iyi ki yapmışım diyorum şimdide. 2. çocuğu düşünmüyorum ya en azından içimde kalmaz herhalde. o yüzden sizde zorlayın şartlarınızı küçük büyük yapın hatıra kalsın derim. doğacımı çok çok öpüyorum

Masallah ne hamarat beyler varmis oyle, benimki utu asla yapmaz isin garibi bende yapmam oyle utusuz giyinir, banane yahu ben bile kendime utu gerektircek kyafet almam sirf utu yapmamak icin,evlenmedende once pesin pesin soyledim ona gore ben utu sevmem hatta bilmemde. oda geribim boynunu egdiben cok Caduyum yaa:)) yazik di mi herufe

Ask olsun suan bosmusun ki bizlerle konuusuyon ya bizde misafiriz ama temizlikten sonra geldik, galiba sevilmedik mi ne :))

Mutlu- anne nin verdigi mantarli salatayi denemeni tavsiye ederim biz dun yaptik cok leziz oluyor cnm

45 dakkadır kızı ayağımda sallıyorum sonunda maçı o kazandı bıraktım koltuğun üzerine...Hadi kızım uyu ki ben de uyuyayım dimi amaHayırlı geceler hepinize

Tabii cnm hep umitvar olmak lazim, yoksa ne olur halimiz, habire olumsuz seylerin uzerine gelmesi ile coktan bitmistik o zaman di mi
Canim ben inaniyorum Kayra ve diger hepsi duzelicek, hatta benim oglanda citozluktan cikip tavlanacak, hep umidim var.,,rabbim yardimci olur malum emegi goren ve verende o. bu yuzden mevlama havale ediyorum en iyisini o bilir.,
Yerde yemek isi cok guzel fikirmis bizde bir ara masada yeme isinde sikinti cekersek onu deneyelim, siraya koydum bile
Ooo kofte neki daha neler neler yer bu bidiklar. hele su bir yasa bir gelek o zaman biraz daha isimiz kolayliyacak, simdi sinirli herseyleri ondan da bir sikinti oluyor tabiiki

Aman cnm oldugu kadar artik, sanki pastaneci veya firincimiydik ki tam dort dortluk tutturalim,
Uzun zamandir ben misafir agirlamiyorum hatta en son Tr ye gelmeden gelenler olmustu, simdi valla kimseye gelin oturalim bile diyesim yok...bende yoksa bir gun oncesinden temizlik, yemek derken harap oluyorumdum, zaten oglan ediyor yazik yaa bizlere.. simdilerde buldum caresiini bana gelmek isteyenleri evime yakin cafe veya resturantranta gelin goruselim diyorum..cok avrupayi oldu ama ne yapayim kizlar, benim burda kimsem yok,.hadi bir allah kulu bana yardim edin desem oda yok bu yuzden bu yonteme bas vurdum artik gittigi yere kadar

Bravo kayra ya pirinçten midesi bulanan bıdık isteyince nasıl gevelemiş ağzında çevirmiş
Ben yemişim gibi sevindim valla
İnş köfte yediği günleride görürsün canım ışık var bu tatlişkoda

Canım çok hoşsun yaaspagettiyi et suyuyla pişirmişsin yoğurt,tahin,ceviz,lor eklemişsin nasıl vitaminli bi hale gelmiş
Anne eli değmiş gibi
Bi kaç ay sonra yemeyi becerirler inş

Doğum sonrasında ütü işi ona kaldı canım aslında yapmaya vaktim oluyo da alışmışken devam etsin zaten hiç hoşlanmam ütü yapmaktan
Benim ki asla ütüsüz giymez itina ile ütüler
O ütüye başlayınca araya ben benimkileride sıkıştırıyorum sağolsun aradan çıkmış oluyo
Bende askılara takıp yerleştiriyorum
Sende de cadılık varmış euheuheuhe
Yazık kız adama arada bi ütüle bari öyle giymesin

senin yöntem çok güzel ama biz burda yapsak bi daha yüzümüze bakmazlar
evinimi kirletecezki derler
habersiz misafiri hiç sevmem ben,düşünsene çatkapı biri geldi aa bir dakka kapıda bekleyin üstümü giyim karşı pastaneye gidelim desem
böyle kalırlar demi

Haftaya pazar kv nin arkadaslari gelecek okiş i gormeye babamiz da izinl olacak o okisi oyalar ve hatta bana yardim bile eder yani ne yapayim kizlar yemegemi alayim yoksa corek borek mi yapsam:44:karar veremedim hamile iken onlarla gune girmistim beni cok guzel agirlamislardi ama sen yorulma diye bana gelmemislerdi simdi onlar gelince basit bir sekilde agirlamak da hos olmaz nasil yapayim kizlar akil verin bakem

Uye olupta online olan arkadaslarin hepsinin yaninda + var...bu demek oluyorki bizbize sayiliriz kizlar...dusununki bir araya geldik muhabbet ediyoruz, dusuncesi bile harika

canım akşammı gelecekler akşamsa bence yemege çagır..
öglen falansa yemek degilde börek çörek tatlı güzel bir menü ayarlayabilirsin bence

Kızlar yarın malum yeni bi yıla giriyoruz..
Biz her sene bayramlarda ve yeni yılda ailecek bir araya gelirdik yemek sohbet vs derken güzel vakit geçirildik
Bu sene ilk defa herkes kendi evinde olucak ablamın küçük bebeği var
Benim küçük bi danam var..
Sizler neler yapacaksınız yarınn:119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…