senin yöntem çok güzel ama biz burda yapsak bi daha yüzümüze bakmazlar
evinimi kirletecezki derler
habersiz misafiri hiç sevmem ben,düşünsene çatkapı biri geldi aa bir dakka kapıda bekleyin üstümü giyim karşı pastaneye gidelim desem
böyle kalırlar demi
Haftaya pazar kv nin arkadaslari gelecek okiş i gormeye babamiz da izinl olacak o okisi oyalar ve hatta bana yardim bile eder yani ne yapayim kizlar yemegemi alayim yoksa corek borek mi yapsam:44:karar veremedim hamile iken onlarla gune girmistim beni cok guzel agirlamislardi ama sen yorulma diye bana gelmemislerdi simdi onlar gelince basit bir sekilde agirlamak da hos olmaz nasil yapayim kizlar akil verin bakem
Merhaba
2012 Enlerini(Anne Adayları Kulübünde severek takip ettiğiniz, aktif, popüler Anne Adayları grubu ?) seçiyoruz Mayıs Anneleri gurubuna oylarınızı bekliyoruz....
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...iginiz-aktif-populer-anne-adaylari-grubu.html
Haklisin cnm hic bilmezmiyim, dedikodusu alir basina gider valla, karsida pastane varmi peki :))
Kızlar yarın malum yeni bi yıla giriyoruz..
Biz her sene bayramlarda ve yeni yılda ailecek bir araya gelirdik yemek sohbet vs derken güzel vakit geçirildik
Bu sene ilk defa herkes kendi evinde olucak ablamın küçük bebeği var
Benim küçük bi danam var..
Sizler neler yapacaksınız yarınn:119::119::119:
karşıdan saga dönüyosun tam karşında marketin yanındauyduruk bir pastane var
dedigin gibi dedikodu olur bizim kız sosyete olmuş derler
Bizi cagiran olmadiolsaydi belki giderdik ama saglik olsun biz artik evde Mahir ve Esimle beraber oluruz ne yapalim di mi?burda birde yilbasi sizden iki saat once olcak. bebek yokken gidip havafisek gosterisi seyrediyorduk, yada fasil veren bir yerde egleniyorduk, simdi tum bunlar Mahir pasamla zor olur, malum bu tip yerleden gece 2 de falan eve donus oluyor oda benim kuzuyu hasta eder, kiyamam ona ..
canım akşammı gelecekler akşamsa bence yemege çagır..
öglen falansa yemek degilde börek çörek tatlı güzel bir menü ayarlayabilirsin bence
Himmmm kizlar bu hatunlar oglen gelecekler 7-8 kisi hepsi ogtetmen emeklisiYemek ve sonrasi cay yanina bir kac sey konularak guzel agirlanabilir, ben gerci misafir agirlamanin cok azina yapabilen hatta hic yapamiyan biri olarak fikrimi sundum ama ne bileyim yinede fikrimi soylemek istedim,umarim kararini vermende yardimci olabilmisimdir
tatlıcadım ailecek bizim evde toplanacağız ben mercimek köftesi ve külahta muhallebi yapacağım ablam tiramisu annem de börek :)Kızlar yarın malum yeni bi yıla giriyoruz..
Biz her sene bayramlarda ve yeni yılda ailecek bir araya gelirdik yemek sohbet vs derken güzel vakit geçirildik
Bu sene ilk defa herkes kendi evinde olucak ablamın küçük bebeği var
Benim küçük bi danam var..
Sizler neler yapacaksınız yarınn:119::119::119:
bence erken değil biz bugün kurabiye ve köfte verdik zaten kaşığı ağzımıza ve kendi ağzına götürmeye başlamıştıAslında dişleri tamamen çıksa ya da az biraz,bu sayede sofrada bizimle beraber daha rahat yiyebilirler.Acaba spagetti falan mı pişirsek şöyle et suyundan,yoğurtlu veya sade veya tahin-ceviz-lor katsak versek önlerine elleriyle tutup tutup ağızlarına götürseler erken mi olur?
senin okiş büyümüş de küçülmüş mybbylove bayılıyorum onun bu cadı ve akıllı bıdık hallerine =)Pinarcim spagetti biraz riskli olabilir ama eriste olabilir belki hatta ev eristesi varsa daha rahat cigner kalem makarna lar varya oda olabilir ben bugun muz verdim eline meyve verincede seviyor
Kizlar birde bogazina takilinca yedigi şşişşştttt diyorum rahat cikartiyor yoksa biraksam ogurecek belki kusturacak kendini ama iste her bebekte ayni etkiyi gostermiyor bazi taktikler
tam üstüne bastınanneZEYNEP ; İnternette 8.ay itibari ile 15 günde bir ciğer verilebileceği yazıyor.Biraz araştırdım ve bazı kişiler hayvanlara verilen ilaçların vs hep ciğere işlediğini ve bu yüzden kesinlikle yedirilmemesi taraftarı,diğer bir kesim ise doktor söyledi diye yediriyor.
Ben etraflıca araştırmasamda yedirmeyi düşünmüyorum şimdilik ama sen araştırma yaparsan veya gıda uzmanı arkadaşlarına sorarsan bizide bu konu hakkında bilgilendirmeni isterim
benim üşenmeye fırsatım olmadığı için mecburen alıştım cnmKızlar salı gününe misafir gelecek 3 bayan arkadaş.Ne yapsam ne yapsam?Aslında misafir severim ve de sıkıldığımdan gelmelerini de istiyorum fakat doğumdan sonra o kadar üşengeç oldum ki hiçbir şey yapasım gelmiyor...
bence yemek zor işHaftaya pazar kv nin arkadaslari gelecek okiş i gormeye babamiz da izinl olacak o okisi oyalar ve hatta bana yardim bile eder yani ne yapayim kizlar yemegemi alayim yoksa corek borek mi yapsam:44:karar veremedim hamile iken onlarla gune girmistim beni cok guzel agirlamislardi ama sen yorulma diye bana gelmemislerdi simdi onlar gelince basit bir sekilde agirlamak da hos olmaz nasil yapayim kizlar akil verin bakem
havaların sağı solu belli olmuyor cidden ama azıcık güneş görelim muhakkak beklerimZynepcim yazmistim ama gormedin herhalde hayatim ben ankaradaki anatolium dan bahsediyordum canim benim
esim istersen ayin 7 sinde bizde kuzenle gideriz bursaya diyor ama kizi hasta etmekten korkuyorum o yuzden yaza erteledim aslinda yaz olmasinada gerek yok yani babamiz iki haftada bir pazartesi sali izinli oluyor pazar aksami cikariz pazartesi sizi goruruz kuzenimizi goruruz evimize doneriznasillll?havalar isinsin oradayiz bacim
turuncucum ömer sıvının içindeki sertlikleri sevmiyor genel olarak
Oy oyyy Ömercik bugün birazcık yaramazlık yapmak istemiş annesi.
Belkide kıyma her zamankinden daha iri olmuştur ya da karnı tam aç değildir,o yüzden yapmıştır
Burda hiç birimiz birbirimizi kınamıyoruz,hep birbirimizden bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz.O yüzden için rahat olsun
Evet Ömerin yaptığı o öğürme,tükürme ve elleri ağıza sokarak içindekileri çıkarmaya çalışma hareketini yapıyor benim oğlan pütürlü verildiğinde.İlk iki gün yoğun öğürme sonucu kendisini kusturdu,bugünde dışarda babamız ördeklere ekmek atarken fırsattan istifade temiz havada muhallebi yedirmeye çalıştım ama kıvamı koyu olunca öğkkkk dedi ve kustu..Bugün ki denemeden sonra çok da umutsuz vaka olmadığımızı anladım
En kısa zamanda köfte yiyor artık diye yazacağım buraya(ümitvar olmak gerek ama dimi )
mybabylove belki haber vermek istersin zeynep bebek için topik acılmıs
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/583171-zeynep-bebek.html
sağol tatlım,tariflerinden tiramisuyu yapayım dediğin gibi bir gece önceden olması işime gelir.tatlıcadım ailecek bizim evde toplanacağız ben mercimek köftesi ve külahta muhallebi yapacağım ablam tiramisu annem de börek :)
yine tombala oynarız kazananın hediyesini de yarın alacaım geçen sene termos bardak hediye etmiştim yine bizim evdeydi Ömer karnımda tepik atıyordu =)
bence erken değil biz bugün kurabiye ve köfte verdik zaten kaşığı ağzımıza ve kendi ağzına götürmeye başlamıştı
belki içini doldurup ağzına götürmeyi akıl edinemez ama kendi kendine yemek yemenin zevkine varsın istiyorum
senin okiş büyümüş de küçülmüş mybbylove bayılıyorum onun bu cadı ve akıllı bıdık hallerine =)
tam üstüne bastın
annem ömere ciğer verelim demişti ben de uygun mudur değil midir diye araştırmaya başlamıştım
bugün tüm gün dışarıdaydık yarım kaldı ama en kısa zamanda bulduklarımı paylaşırım canım
benim üşenmeye fırsatım olmadığı için mecburen alıştım cnm
allah razı olsun evimizi sessiz koymasın ama cidden bazen gelmeyin yav bi gelmeyin diyesim geliyor
ben tiramisuya alışmıştım bir ara kolay geliyordu
keki çok basit kreması da lezetli oluyor diye geceden onu hazırlıyordum
buzluğumda da börek oluyor genelde hemen çıkarıveriyrum
kurabiye konusunda el emeği göz nuru pastaları olan bir fırınımız var hemen kapısına dayanıyorum
salatam da genelde kısır patates salatası ya da şehriyeli salata oluyor
hem çocuk hem misafir hem ev toplama cidden zor oluyor gelen giden telaşesi
kolay gelsin cnm halledersikalabalı deillermiş zaten
bence yemek zor iş
salatası meşrubatı yemeklerin hepsinin sıcak olması vs vs
börek çörek yaparsan geceden hazırlama şansın olur kuzum
havaların sağı solu belli olmuyor cidden ama azıcık güneş görelim muhakkak beklerim
biz de ya 15tatilde ya da bayram öncesi düğüne geleceğiz hala netleşmedi
turuncucum ömer sıvının içindeki sertlikleri sevmiyor genel olarak
ama çok şükür arıza çıkarmadan yiyordu
,bugünkü hali cidden çileden çıakrdı beni
alışmamışız zor geldi yazık yavruma kızdım birazcık :26:
onun da hakkı var halbuki çocuk olmaya di mi ama!
dediğim gibi sıvının içinde sertlik pütür sevmiyor ama köfteyi erişteyi bayıla bayıla yiyor
kıymaları itina ile yanağında biriktirip toplu bir atışla odaya saçınca ben de bize kızarttıpım köftenin içinden verdim
1köfteye yakın yedi
belki kayra da sadece sıvı ya da sadece koyu istiyordur köfte konusunda umutluyum deneme sonucunuzu merakla bekliyorum
ben eşimin uyarısıyla hiç izlememiştim zeynep bebeğin haberini
çocuklara karşı aşırı hassasiyetim eskiden beri bilinir
çocuk yuvasına gideriz her yıl, gitmeden önce ve sonra günlerce toparlanamam aklımdan çıkmazlar
dayanamadım izledim
evladımı koydum onun yerine, kıyamadım içim cız etti
kim bakacak zeynep'e MYBABYLOVE haberin var mı?
maddi ya da manevi yapılabilecek birşey varsa haber vermeni çok isterim
evlat edinmeyi de, edindirmeyi de, ya da ne bileyim eğitim masraflarını görmeyi de
kı
zlar yatıp kalkıp sağlıklı geçen her anımıza şükretmemiz lazım
çok nankör buldum kendimi
hayallerimdeki sesi yüzü herşeyi gerçek olan bir evladım var
rabbim evlatlarımızla sınamasın
bizi birbirimizden ayırmasın
akıllı sağlıklı hayırlı günlerini göstersin...
sıl uyurum bilmem bu gece...
Ne haber kızlar nasılsınız hafta sonu giremediğim için ilk iş oylara bakmak oldu 1.olmuşuz bile çok sevindim.
Beste hanım da iki gündür uyumama rekoru kırıyo. İki gecedir her saat başı uyanıyo. Acaba dişler mi deyip parmağımla üst dişlerine baktım kabarmıştı sanırım onun sıkıntısı.
İlkim abla yaptı canım yemekleri ama o günkü halimi görmeliydin elim ayağıma dolandı. Oy derdinnen misafirler aç kalacaktı neyseki hallettik.Yok mu sizin oralarda Ayşe abla ev yemekleri falanyada ensaf lokantası
Süperdi ya koptumtatlım kv ve yanında kimler geliyosa üye yap onlarıdayakın olsaydık ben gelirdim şekerimm birimiz oy peişine koşarken diğeri yemekleri hallederdi
MELEĞİM canım geçmiş doğum günün kutlu olsun.Cnm sagol nicel yillara beraberce ins..
Gizz valla nerden ogrendin, sendende birsey kacmiyor yaw..cnm gizledim simdi bana yasin kac diye sorarsiniz yasim cikmasin tekrardan ortaya , anlasalim simdiden yasimi sormak yok :))
Bu dogum gunumun en guzel yani ne oldu biliyormusun kizlar, esim ilk defa zarfa para koyup kartla vermedi hediye diye bana, kafasini yormus hediye almis ve ilk defa aldigini begendim..yani demek insan kafa patlattiginda oluyormus bunu aynen soyledim kendisine, o halan sen zorsun deyip duruyor muhahaha guleyim buna ..
Hayırlı olsun canım incileriniz. Sanırım bizimki de yolda.mayis annisleriii bizim ust disimizde ciktiiiiiiiii
Biraz da güleliim:))
Çok hoşsun aynı beni tarif etmişsin bu resimde.Eki Görüntüle 591049
kızlar bu resmi görünce aklıma biz mayıs anneleri geldik.herhalde hepimiz evde net.e böyle takılıyoruzdur,ya da takılmak istiyoruzdur.Her şey elimizin altında olsun yeter ki bilgisayar başından kalkmayayım:))
Çiçek Çiçek nasıl oldu canım kızın? merak ettim.Canim ben kizima iki aydir yogurdu sade bir sekildd yeiriyorum aslinda ama okadar nefret ediyorki he lokmada ici titriyor,emzigi cikarip yogurdu veip tekrar emzik seklinde yediriyordum bazen agliyordu ozaman yedirmiyordum,amacim yogurdu severek yemesiydi ki bayilmasada o sekilde yedi,fakat dun ondan degildir tesaduftur diye tekrara yedirdim yaklasik iki saat sonra cok agladi, daha bugun hayatta vermemama yine ayni huzursuzlugu yaparsa demekki baska skintisi var, bugun belli ocak artik,sagol canim cvp icin
Canim arkadasada yazdim salak kafam ondan degildir diye verdim yine ayni oldu bugun vermjcem bakalim ne olcak,ya bu arada suda var hurmaliyi yedigi icin yogurdun olcusunude arttirdim acaba ondanmi olduki,yogurt bazen bende bike sislik yapiyor ne bilim iste ya dertlerinden anlamamk cok yipratici :'(
Canim cook dogru yapiyosun ama iste sabir ve cesaret isi,bende dun senden guc alarak baslim dedim,oncelikle puturlu degilde meyvesini koyu kivamli yapim dedim ikinci kasikta kustu ki malesef Kayra gibi rol degil gercekten migdesi bulaniyor engellemye calisiyor ama olmuyor off hemen sulandirip icirdim napim :-( sonra corbasindan 3 kasik ayirdim blandirdan gecirdim ayirdigim kismi catalla ezip ekledim cok mugdesi bulandi bir kac kasik icirdim sonra bende tadina baktimki canim ya dusunemedim ben buzluktan bezelye koymustum biraz,hani zari varya benim bile bogazima yapisti bebek nasil yesin kizdim kendime hemen gerisinide blandirdan gecirdim ama soyle bes kasik karisik yedi ogure ogure.insallah devam edebilirim,sence bu sekilde baslamam dogrumu sen nasil puturler deniyorsun?
Canim evet biliyorum aslinda herkes cok yogun ama okadar baglandimki sizlere ya hergun ruyamda aklimda dilimdesiniz,bazen iste klasik yengec burcu kendi kendime acaba hislerin tek taraflimi, acaba varliginin bu gurupta bir anlami varmi diye kendi kendimi uzuyorum, mazosistm sanirim birazcikMesela surekli okuyorum ama pat pat yazamiyorum,hani cekingen ice donuk cocuklar olur ya oyunu knardan buzuserek sessizce izler ici gider ama sadece izler,izlerken oyle bir kaptirirki kendini sanki oyunun icinde gibi guler eglenir kendi kendine bazen ayni oyle hissediyorum
Azranın tutunup kalkmasına çok sevindim aferin ona. Tabii düşmesine çok üzüldüm canım umarım aynı şeyi tekrar yaşamazsınız.vallahi özledim yahu. ama gerçekten giremiyorum artık. azranın uykusunu düzene sokamadım.. 9dan 10, 11den 12ye derken iki gün önce 3te yattı hanfendi..hemde zoraki uyuttum.
ertesi gün ek gıdayı abarttığımdan mıdır yoksa bir gün önceki uykusuzluktan mı bilinmez 10da yattı (aman dilimi ısırayım nazar deymesin)
dünde yine 10da yattı umarım böyle devam eder.
insan gecelere kadar yorulup, gece bikaç kez kalkıp sabahın köründe de yine ayağa dikilince sersem gibi oluyo.. sonra pcyi açmaya bile üşeniyorum
ankette birinciymişiz bende baktım çok mutlu oldum
beykoz ve diğer tüm arkadaşlarımın emeğine sağlık..
kızlar bu bebekler büyüdükçe zor oluyomuş valla.. yerde bir battaniye üzerindede yorgan var.
geçenlerde tam odaya giriyordum, koltuğun kenarından tutup ayağa kalkmış bende onu öyle görünce hiii diye istem dışı tepki verdim korkumdan düşer diye
azrada bnm tepkime sevinip ellerini bırakınca arkaya sırt üstü güm diye düştü
ama nasıl bir ses çıktı içim gitti. ağladı ama kucağıma alır almazda sustu gülmeye başladı. korktu tabi yavrum..
ev kalkmış gidiyo halde bu yüzden. ne kadar yorganda sersem düşecek diye yanından ayrılamıyorum.
iyide yapıyorum aslında. öğrendiya tutup tutup kalkıyo.
allah hepimizin yavrularını kazadan beladan korusun.
bgn inşallah geçmiş okuyup özlem dindireceğim..
bütün yavruların bacaklarından totolarından öpüyorum
Valla okişimiz forumun en hareketli bebelerinden işin zor şekerim senin.Sabah uyandi uyanali hala uyanikkucuk hanim mama bile icmek istemiyor kudurmaktan valla aldim ayagimda salladim yok anacim yokkk zor bela uyudu ama ayagimdan birakinca bi kaldirdi kafayi hemen acildi o misket gozleri sonrasi malummmm kizim ne istiyorsun diyorum yaaa oyleeee bakiyor yuzume varsa bir sikintin soyle diyorum yokkkk eeee niye agliyorsun diyorum el cirpmaya basliyor artik yere yattimda ustume cikti valla kizlar dikkat edelim bizimki bacagini kaldirip cikmaya basladi yani ustume anammmm fena bunlar valla mama sandalyesinde kemeri takili olmasin hemen bacagini cekiyor biraksam altina alip diz cokecek kalkacak ayyyy valla yaz biran evvel gelsede atsak bunlari bicir bicir denize kuma yaaa kizlar sizin bebeleri bilmiyorumda ben bu zilliden cekecem galiba.annemde guluyor ohhhh iyi oluyor sen bana az yapmadin diye
Seni de oyunu da yerim ben tatlı kuzuTeyzelerrrr benden hepinize bi oy geldiiii
Ayrıca annem teyzemide ikna etmişti 1oyda ondan geldiii
Arkadaşlarım ve anneleri 1. Olmalı
Teyzelerini ve arkadaşlarını çok seven TARIK BUĞRA
selam kızlar bende geçen sene sizlerle birlikte başlamıştım ama bebişimi 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybetmiş aranızdan ayrılmıştık(((
oyumu size verdim destekçinizimmmmm
günaydın cnm
dedigin gibi dişlerden olabilir..
sen 2 gündür çekiyosun ben 1 buçuk aydır..düşün halimi
umarım düzelirler çok zor oluyo gece kalkmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?