2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Haklisin cnm hic bilmezmiyim, dedikodusu alir basina gider valla, karsida pastane varmi peki :))

Yemek ve sonrasi cay yanina bir kac sey konularak guzel agirlanabilir, ben gerci misafir agirlamanin cok azina yapabilen hatta hic yapamiyan biri olarak fikrimi sundum ama ne bileyim yinede fikrimi soylemek istedim,umarim kararini vermende yardimci olabilmisimdir

Bizi cagiran olmadi olsaydi belki giderdik ama saglik olsun biz artik evde Mahir ve Esimle beraber oluruz ne yapalim di mi?burda birde yilbasi sizden iki saat once olcak. bebek yokken gidip havafisek gosterisi seyrediyorduk, yada fasil veren bir yerde egleniyorduk, simdi tum bunlar Mahir pasamla zor olur, malum bu tip yerleden gece 2 de falan eve donus oluyor oda benim kuzuyu hasta eder, kiyamam ona ..

Evt canım kuzular olunca herşey değişiveriyo..plan program yaparken önce onları düşünüyoruz
Bizde sizin gibi çekirdek aile olarak giricez yeni yıla
Kendime kırmızı bi şeylerde almadım euheuheuhe

canım akşammı gelecekler akşamsa bence yemege çagır..
öglen falansa yemek degilde börek çörek tatlı güzel bir menü ayarlayabilirsin bence

Himmmm kizlar bu hatunlar oglen gelecekler 7-8 kisi hepsi ogtetmen emeklisikimisi ozel egitimde hala calisiyor sohbetleri malumunuz yanineyse yas ortalamalari 50-60 arasi olacak yani cok agir seyler yemiyorlar cogunluk sebze salatasi belki bir iki kurabiye ama siz yemiyorsunuz bende ondan yapmadim demkte olmaz yanizeytin yagli yaprak sarma ve biber dolma zaten cepte patates salatasi yada kisir yapayim(benim kv hic sevmez)brokoli salatasi yapayim tatliyida seker pare yada krem karamel yapayim diyorum ama bakalim kv seker pare cok sever belki onu yapabilirimtepsi boregi yapayim diyorum kek yapmaya gerek yok galibaa:44:neyse bakalim iyicene dusuneyim ben haftaya kadar dimi daha coookkk varama degisik onerileriniz varsa tarif isterim yaniii aslinda su kulahta muhallebi hos gorunuyor kizlar dondurma kulahina sararsaniz daha kolay yapilabilir gibi geldi bana milfoy kulahlari

kızım çağla nın yapabildikleri...
desteksiz oturuyo(yaklaşık 2 aydır)
her türlü dönüp yuvarlanabiliyoruz
desteksiz ayakta 4-5 saniye durabiyo
koltuk kenarında yürüyebiliyo(1 haftadır)
sadece bababaa diyoruz
gel gel yapamıyoruz ama anneyi görünce kolarımızı çookk açıyoruz
bu hareketi çok güzel yapıyoruz özellikle yemek esnasında
emekleme girişimi bile yok çünkü yüzüstü durmaktan nefre ediyo
2 tanede dişimiz var veee
reklamları çookkk seviyoruz böyle durup izliyo eger önüne geçersem saçlarımı yoluyo

aklıma gelenler bunlar
hmm unutmadan anne ve babadan başka kimseye giderse çokkk güzel aglıyo

tatlıcadım ailecek bizim evde toplanacağız ben mercimek köftesi ve külahta muhallebi yapacağım ablam tiramisu annem de börek :)
yine tombala oynarız kazananın hediyesini de yarın alacaım geçen sene termos bardak hediye etmiştim yine bizim evdeydi Ömer karnımda tepik atıyordu =)

bence erken değil biz bugün kurabiye ve köfte verdik zaten kaşığı ağzımıza ve kendi ağzına götürmeye başlamıştı
belki içini doldurup ağzına götürmeyi akıl edinemez ama kendi kendine yemek yemenin zevkine varsın istiyorum

senin okiş büyümüş de küçülmüş mybbylove bayılıyorum onun bu cadı ve akıllı bıdık hallerine =)

tam üstüne bastın
annem ömere ciğer verelim demişti ben de uygun mudur değil midir diye araştırmaya başlamıştım
bugün tüm gün dışarıdaydık yarım kaldı ama en kısa zamanda bulduklarımı paylaşırım canım

benim üşenmeye fırsatım olmadığı için mecburen alıştım cnm
allah razı olsun evimizi sessiz koymasın ama cidden bazen gelmeyin yav bi gelmeyin diyesim geliyor
ben tiramisuya alışmıştım bir ara kolay geliyordu
keki çok basit kreması da lezetli oluyor diye geceden onu hazırlıyordum
buzluğumda da börek oluyor genelde hemen çıkarıveriyrum
kurabiye konusunda el emeği göz nuru pastaları olan bir fırınımız var hemen kapısına dayanıyorum
salatam da genelde kısır patates salatası ya da şehriyeli salata oluyor
hem çocuk hem misafir hem ev toplama cidden zor oluyor gelen giden telaşesi
kolay gelsin cnm halledersikalabalı deillermiş zaten
bence yemek zor iş
salatası meşrubatı yemeklerin hepsinin sıcak olması vs vs
börek çörek yaparsan geceden hazırlama şansın olur kuzum
havaların sağı solu belli olmuyor cidden ama azıcık güneş görelim muhakkak beklerim
biz de ya 15tatilde ya da bayram öncesi düğüne geleceğiz hala netleşmedi
turuncucum ömer sıvının içindeki sertlikleri sevmiyor genel olarak
ama çok şükür arıza çıkarmadan yiyordu
,bugünkü hali cidden çileden çıakrdı beni
alışmamışız zor geldi yazık yavruma kızdım birazcık :26:

onun da hakkı var halbuki çocuk olmaya di mi ama!
dediğim gibi sıvının içinde sertlik pütür sevmiyor ama köfteyi erişteyi bayıla bayıla yiyor
kıymaları itina ile yanağında biriktirip toplu bir atışla odaya saçınca ben de bize kızarttıpım köftenin içinden verdim
1köfteye yakın yedi
belki kayra da sadece sıvı ya da sadece koyu istiyordur köfte konusunda umutluyum deneme sonucunuzu merakla bekliyorum

mybabylove belki haber vermek istersin zeynep bebek için topik acılmıs

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/583171-zeynep-bebek.html

ben eşimin uyarısıyla hiç izlememiştim zeynep bebeğin haberini
çocuklara karşı aşırı hassasiyetim eskiden beri bilinir
çocuk yuvasına gideriz her yıl, gitmeden önce ve sonra günlerce toparlanamam aklımdan çıkmazlar

dayanamadım izledim
evladımı koydum onun yerine, kıyamadım içim cız etti

kim bakacak zeynep'e MYBABYLOVE haberin var mı?
maddi ya da manevi yapılabilecek birşey varsa haber vermeni çok isterim
evlat edinmeyi de, edindirmeyi de, ya da ne bileyim eğitim masraflarını görmeyi de

zlar yatıp kalkıp sağlıklı geçen her anımıza şükretmemiz lazım
çok nankör buldum kendimi
hayallerimdeki sesi yüzü herşeyi gerçek olan bir evladım var
rabbim evlatlarımızla sınamasın
bizi birbirimizden ayırmasın
akıllı sağlıklı hayırlı günlerini göstersin...

sıl uyurum bilmem bu gece...

sağol tatlım,tariflerinden tiramisuyu yapayım dediğin gibi bir gece önceden olması işime gelir.

Ya ben ya ben....
Hiç aklımdan çıkmıyorki o ağlaması...
Buna yürek nasıl dayanır...
Rabbimden ona anne ve baba eksikliğini göstermemesini diliyorum...
Vallahi bana verseler tıpkı Doğanın ikiziymiş gibi bakarım...
Dediğin gibi halimize şükretmek lazım...

Kızım gece beni hiç uyutmadı ve de hiç bir şey yemedi.Ne oldu bu kıza,nazarım mı değdi ne...Kucağıma alıyorum susuyor,yatağına bırakıyorum çığlık çığlığa.Ben de kendi yatağımıza yanıma yatırdım artık ve de uyuyuverdi

Ne haber kızlar nasılsınız hafta sonu giremediğim için ilk iş oylara bakmak oldu 1.olmuşuz bile çok sevindim.
Beste hanım da iki gündür uyumama rekoru kırıyo. İki gecedir her saat başı uyanıyo. Acaba dişler mi deyip parmağımla üst dişlerine baktım kabarmıştı sanırım onun sıkıntısı.

günaydın cnm
dedigin gibi dişlerden olabilir..
sen 2 gündür çekiyosun ben 1 buçuk aydır..düşün halimi
umarım düzelirler çok zor oluyo gece kalkmak

Yok mu sizin oralarda Ayşe abla ev yemekleri falan yada ensaf lokantası
İlkim abla yaptı canım yemekleri ama o günkü halimi görmeliydin elim ayağıma dolandı. Oy derdinnen misafirler aç kalacaktı neyseki hallettik.
tatlım kv ve yanında kimler geliyosa üye yap onlarıda yakın olsaydık ben gelirdim şekerimm birimiz oy peişine koşarken diğeri yemekleri hallederdi
Süperdi ya koptum bak bu aklıma hiç gelmemişti. Hala burdalar söyleyeyim de kullansınlar arayı iyice açalım.
MELEĞİM canım geçmiş doğum günün kutlu olsun.
ŞEKERSİZYEŞİLÇAY senin de doğum günün kutlu olsun canım ikinize de bebiş ve kocişlerle uzun ömürlü mutlu senelere...
mayis annisleriii bizim ust disimizde ciktiiiiiiiii
Hayırlı olsun canım incileriniz. Sanırım bizimki de yolda.
Biraz da güleliim:))

Çok hoşsun aynı beni tarif etmişsin bu resimde.
Çiçek Çiçek nasıl oldu canım kızın? merak ettim.
Azranın tutunup kalkmasına çok sevindim aferin ona. Tabii düşmesine çok üzüldüm canım umarım aynı şeyi tekrar yaşamazsınız.
Valla okişimiz forumun en hareketli bebelerinden işin zor şekerim senin.
Teyzelerrrr benden hepinize bi oy geldiiii

Ayrıca annem teyzemide ikna etmişti 1oyda ondan geldiii
Arkadaşlarım ve anneleri 1. Olmalı

Teyzelerini ve arkadaşlarını çok seven TARIK BUĞRA
Seni de oyunu da yerim ben tatlı kuzu
selam kızlar bende geçen sene sizlerle birlikte başlamıştım ama bebişimi 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybetmiş aranızdan ayrılmıştık(((
oyumu size verdim destekçinizimmmmm

Canım hoşgeldin . Çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum ben de ilk bebeğimi 10 haftalıkken kaybetmiştim sonra Allahım bana 1 sene sonra kızımın gül yüzünü gösterdi inşallah sen de istediğin zamana bir evlat sahibi olursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…