Turuncum milföyün muhallebisi için hangi malzemeleri kullandın?Yani labne,şanti falan var mıydı?Galiba ben de yapmayı düşünüyorum.AYRICA MİLFÖYÜ ŞERİTLER HALİNDE KESİP KAĞIDA SARDIN DE Mİ?
Haftaya pazar kv nin arkadaslari gelecek okiş i gormeye babamiz da izinl olacak o okisi oyalar ve hatta bana yardim bile eder yani ne yapayim kizlar yemegemi alayim yoksa corek borek mi yapsam:44:karar veremedim hamile iken onlarla gune girmistim beni cok guzel agirlamislardi ama sen yorulma diye bana gelmemislerdi simdi onlar gelince basit bir sekilde agirlamak da hos olmaz nasil yapayim kizlar akil verin bakem
Kızlar yarın malum yeni bi yıla giriyoruz..
Biz her sene bayramlarda ve yeni yılda ailecek bir araya gelirdik yemek sohbet vs derken güzel vakit geçirildik
Bu sene ilk defa herkes kendi evinde olucak ablamın küçük bebeği var
Benim küçük bi danam var..
Sizler neler yapacaksınız yarınn:119::119::119:
kızım çağla nın yapabildikleri...
desteksiz oturuyo(yaklaşık 2 aydır)
her türlü dönüp yuvarlanabiliyoruz
desteksiz ayakta 4-5 saniye durabiyo
koltuk kenarında yürüyebiliyo(1 haftadır)
sadece bababaa diyoruz
gel gel yapamıyoruz ama anneyi görünce kolarımızı çookk açıyoruz
bu hareketi çok güzel yapıyoruzözellikle yemek esnasında
emekleme girişimi bile yok çünkü yüzüstü durmaktan nefre ediyo
2 tanede dişimiz var veee
reklamları çookkk seviyoruzböyle durup izliyo eger önüne geçersem saçlarımı yoluyo
aklıma gelenler bunlar
hmm unutmadan anne ve babadan başka kimseye giderse çokkk güzel aglıyo
tam üstüne bastın
annem ömere ciğer verelim demişti ben de uygun mudur değil midir diye araştırmaya başlamıştım
bugün tüm gün dışarıdaydık yarım kaldı ama en kısa zamanda bulduklarımı paylaşırım canım
turuncucum ömer sıvının içindeki sertlikleri sevmiyor genel olarak
ama çok şükür arıza çıkarmadan yiyordu
,bugünkü hali cidden çileden çıakrdı beni
alışmamışız zor geldi yazık yavruma kızdım birazcık :26:
onun da hakkı var halbuki çocuk olmaya di mi ama!
dediğim gibi sıvının içinde sertlik pütür sevmiyor ama köfteyi erişteyi bayıla bayıla yiyor
kıymaları itina ile yanağında biriktirip toplu bir atışla odaya saçınca ben de bize kızarttıpım köftenin içinden verdim
1köfteye yakın yedi
belki kayra da sadece sıvı ya da sadece koyu istiyordur köfte konusunda umutluyum deneme sonucunuzu merakla bekliyorum
Kızım gece beni hiç uyutmadı ve de hiç bir şey yemedi.Ne oldu bu kıza,nazarım mı değdi ne...Kucağıma alıyorum susuyor,yatağına bırakıyorum çığlık çığlığa.Ben de kendi yatağımıza yanıma yatırdım artık ve de uyuyuverdi[/QUOTE
Canım arada bir huysuzlukları oluyor bu bıdıkların...Önceki gece de Kayra 12den 2 ye kadar oturdu oynadı
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum.Nedendir bilmem hatta yarın tatil de değilim.Ama bizim şirketin işleri neredeyse durdu diyebilirim. Bizi işler bazen böyle olabiliyor.Belki yarını tatil ederler.:44:
Kızlar c.tesi eşimle Bostancı Hello Babye gittik. Çok güzel bir mağaza yapmışlar ne ararsan var. Çok beğendik eşimle. Kızıma Chicco Polly mama sandalyesi aldık.2 adet pijama takımı.dalin ıslak mendiller indirimdeydi 3lü paket 7,5 tl.Aldım 2 paket de ondan.2 tane önlük aldım.Şu limon renginde meşhur bir önlük vardı ondan aldım.Play Wholl muydu neydi 100 adet küçük top aldık.Koyduk beşiğe Yaren Nuru. Şaşkınlık içinde kaldı yavrum yukarıdan aşağıya döktük.Ağzı açık bakakaldı.ehehehehSonra da saldırdı toplara.Rengarenk olduğu için topun birini aldı ağzına sokmaya çalıştı.Sokmayı başaramayınca ve önünde bir sürü top olduğu için yenilerini tek tek alıp denedi ağzına soktu. Toplarla konuştu,söylendi.Mama sandalyesini de beğendi.Hiç gıkı çıkmadı ve çok mutluydu gülüp durdu.Kızımın rahat poziyonunu bilenler vardır resimlerden.aynen o şekilde kolları iki yana açıp kaykıldı çok rahattı.Ve bu mama sandalyesi beni de çok rahatlattı.En azından karşısına oturup aynı hizada iki büklüm olmadan yedirebildim kızımı.Ek gıdada bu hafta beni hiç üzmedi yavrum.Ne verirsem ımmmhhh diyerek konuşa konuşa yedi kart sesli kızım.Kaşıkları ağzı açık titreyerek bekledi yavrum.Ya aşığım ben bu kıza ya .
Dünde babası yürüyen ve şarkı söyleyen ışıklı bir kaplumbağa aldı.Bütün oyuncaklarını bıraktı ve uzunca bir süre onu evirdi çevirdi.ışıklarını yakalamaya çalıştı.Ağzına sokacak yer aradı ve o şekilsiz sayılacak oyuncakta yerini buldu ve ağzına soktu.Çok tatlıymış gibi ımmmhhh yaptı.Ya çok fena vallahi ya.Ama şükürler olsun ki kızımın keyfi yerinde ve büyüdükçe (suanlık tabiki) çok da zorlanmıyorum.Oyuncaklarıyla oynamayı,bizleri izlemeyi,konuşan birinin ağzına bakmayı,onun yüzüne dalmayi ve tabiki kudurmayi,oynatılmayı çok seviyor kuzum.Bak yine özledim sevgilimi.:
Nagihancım içindeki neşeyi çok güzel bir şekilde ifade etmişin,mutluluğunuz daim olsun canım...
Yaren Nurumun cicileri hayırlı olsun...Güle güle günlerde kullansınnn
günaydın tatlılar perşembeden beri yoktum özledim sizi
inşallah yavrularınızla birlikte iyisinizdirgeçmişe bakmadım deli gibi merak ediyorum
hafta sonu herzamankı gıbı yogun ,yorucu ve üzücüydü eşimin anneannesini kaybettik Allah mekanını cennet eylesin
çok iyi bir insandı
yarın ve çarşamba evdeyim kızımlayım umarım geçmişi okuyabilirim
şimdiden hepimize bizi çekirdek aile yapan minik yavrularımızla geçireceimiz sağlıklı,mutluluk ve sevgi dolu yıllar seneler diliyorum rabbim dileklerinizi
kabul etsin gönlünüzden geçenler sizinle olsun diyorumm
ve tabiki topiğimizle birlikte daha nice senelere güzel 2012 mayıs anneleri
hepinizi yavrularınızla birlikte öpüyorum
Canım başınız saolsun
Mekanı cennet olsun anneannemizin..
Kizlardayanabikirseniz anlatayim ama ben oyle cok etkilendimki hala kendime gelemedimben eşimin uyarısıyla hiç izlememiştim zeynep bebeğin haberini
çocuklara karşı aşırı hassasiyetim eskiden beri bilinir
çocuk yuvasına gideriz her yıl, gitmeden önce ve sonra günlerce toparlanamam aklımdan çıkmazlar
dayanamadım izledim
evladımı koydum onun yerine, kıyamadım içim cız etti
kim bakacak zeynep'e MYBABYLOVE haberin var mı?
maddi ya da manevi yapılabilecek birşey varsa haber vermeni çok isterim
evlat edinmeyi de, edindirmeyi de, ya da ne bileyim eğitim masraflarını görmeyi de
kı
zlar yatıp kalkıp sağlıklı geçen her anımıza şükretmemiz lazım
çok nankör buldum kendimi
hayallerimdeki sesi yüzü herşeyi gerçek olan bir evladım var
rabbim evlatlarımızla sınamasın
bizi birbirimizden ayırmasın
akıllı sağlıklı hayırlı günlerini göstersin...
sıl uyurum bilmem bu gece...
günaydın herkesee
bu gün Tarık Buğraya mutlu_annenin kaşarlı omletinden yaptım..yanında da 1 çay bardağı portakal suyu
omletin ilk lokmasında öğürdü..sonrasında gayet güzel yedi
meyve suyu sevmiyo bu sıpa içse gayet rahat yutabilir onunda yarısını içti
omleti yediği için çok sevimiştim kii..
komşumuzun yeğeni bağırsak kanseriydi daha 6 yaşında yavrum
beynine kadar yayılmış
yapılan tahlilleri çok pahalıymış ailesinin gücü yetmiyomuşş
doktor ailenin onayını alarak fişini çekelim demiş:2::2:
yaklaşık 10 gündür yatıyo galiba
annesi çekilsin demiş..babası çekilmesin
hastanenin bahçesinde yatıp kalkıyomuş ailesi
içim çok acıyo daha 6 yaşında
çok üzüldüm
şimdide yine Elif Zeynep i okudum çok kötü oldum
Allah ım kimseyi evlatlarıyla sınamasın..hepsine sağlıklı güzel uzun ömürler versin
çok üzüldüm nefes alamıyorum
ben okuduklarım ve duyduklarımla bu kadar etkielnirken aileleri,yakınları nasıl dayanır
Allah sabır versin hepsine
kızım çağla nın yapabildikleri...
desteksiz oturuyo(yaklaşık 2 aydır)
her türlü dönüp yuvarlanabiliyoruz
desteksiz ayakta 4-5 saniye durabiyo
koltuk kenarında yürüyebiliyo(1 haftadır)
sadece bababaa diyoruz
gel gel yapamıyoruz ama anneyi görünce kolarımızı çookk açıyoruz
bu hareketi çok güzel yapıyoruzözellikle yemek esnasında
emekleme girişimi bile yok çünkü yüzüstü durmaktan nefre ediyo
2 tanede dişimiz var veee
reklamları çookkk seviyoruzböyle durup izliyo eger önüne geçersem saçlarımı yoluyo
aklıma gelenler bunlar
hmm unutmadan anne ve babadan başka kimseye giderse çokkk güzel aglıyo
Bugün kendimi çok iyi hissediyorum.Nedendir bilmem hatta yarın tatil de değilim.Ama bizim şirketin işleri neredeyse durdu diyebilirim. Bizi işler bazen böyle olabiliyor.Belki yarını tatil ederler.:44:
Kızlar c.tesi eşimle Bostancı Hello Baby’e gittik. Çok güzel bir mağaza yapmışlar ne ararsan var. Çok beğendik eşimle. Kızıma Chicco Polly mama sandalyesi aldık.2 adet pijama takımı.dalin ıslak mendiller indirimdeydi 3’lü paket 7,5 tl.Aldım 2 paket de ondan.2 tane önlük aldım.Şu limon renginde meşhur bir önlük vardı ondan aldım.Play Wholl muydu neydi 100 adet küçük top aldık.Koyduk beşiğe Yaren Nur’u. Şaşkınlık içinde kaldı yavrum yukarıdan aşağıya döktük.Ağzı açık bakakaldı.ehehehehSonra da saldırdı toplara.Rengarenk olduğu için topun birini aldı ağzına sokmaya çalıştı.Sokmayı başaramayınca ve önünde bir sürü top olduğu için yenilerini tek tek alıp denedi ağzına soktu. Toplarla konuştu,söylendi.Mama sandalyesini de beğendi.Hiç gıkı çıkmadı ve çok mutluydu gülüp durdu.Kızımın rahat poziyonunu bilenler vardır resimlerden.aynen o şekilde kolları iki yana açıp kaykıldı çok rahattı.Ve bu mama sandalyesi beni de çok rahatlattı.En azından karşısına oturup aynı hizada iki büklüm olmadan yedirebildim kızımı.Ek gıdada bu hafta beni hiç üzmedi yavrum.Ne verirsem ımmmhhh diyerek konuşa konuşa yedi kart sesli kızım.Kaşıkları ağzı açık titreyerek bekledi yavrum.Ya aşığım ben bu kıza ya….
Dünde babası yürüyen ve şarkı söyleyen ışıklı bir kaplumbağa aldı.Bütün oyuncaklarını bıraktı ve uzunca bir süre onu evirdi çevirdi.ışıklarını yakalamaya çalıştı.Ağzına sokacak yer aradı ve o şekilsiz sayılacak oyuncakta yerini buldu ve ağzına soktu.Çok tatlıymış gibi ımmmhhh yaptı.Ya çok fena vallahi ya.Ama şükürler olsun ki kızımın keyfi yerinde ve büyüdükçe (suanlık tabiki) çok da zorlanmıyorum.Oyuncaklarıyla oynamayı,bizleri izlemeyi,konuşan birinin ağzına bakmayı,onun yüzüne dalmayi ve tabiki kudurmayi,oynatılmayı çok seviyor kuzum.Bak yine özledim sevgilimi.
Bugün yılbaşı diye özel bir şey yapmayacağız. Evdeyiz. Geçen seneden beri kutlama yapmama kararı aldık.Bundan önceki yıllarda da yaptığımız organizasyonları yeni yıl geldi kutluyoruz değil de eğlenmeye bir fırsat çıktı gözüyle bakıyoruz.Yani bizde çekirdek aile olarak gireceğiz yeni yıla.Hatta 2011’e girerken kendime yeni yıl kıyafetleri bile almıştım.anladınız siz onu ilk defa hemde.eheheehhh Teklifler var fakat değerlendirmedik vazgeçtik .Evdeyiz yani.Nagihan evde’de.ehehehhhh
Cenera; Cnm çok geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyileşir yavrumuz.
Babyceren;Cnm size de ailecek geçmiş olsun.İnş. sizde en kısa zamanda şifa bulursunuz.
Topiğimizin oy kullanan minikleri sizi var ya sizi totonuzdan mıncırırım.
Kızlar şimdilik benden bu kadar.Bugün bol bol vaktim olacak gibi….Öptüm hepinizi.
Beykoz cugum o konuya hakim bir baska akrabasi daha cikmis ama ben baba tarafini tanimadigim icin o arkadasida tanimiyorum ama konuya vakif biri galiba bilgi vermis sagolsunda cokta tasfif etmedim yani zeynep in uzerinden konu yurutulmesinimybabylove belki haber vermek istersin zeynep bebek için topik acılmıs
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/583171-zeynep-bebek.html
canim sanada insallah Allah hayirli dogumlar nasip etsin yavrunu insallah sag saglim kucagina almayi nasip eder Allah ayrintili ultrason bizden istenmedi cunku bizim dr umuz zaten her gittigimizde bakiyordu ama cag hastanesinde daha uygun fiyati istersen oraya git zaten ayrintili ultrason diyince insanlar carsaf gibi bir sayfa bekliyor ama oyle degil genel bilgilerin yazdigi bir kac paragraftan olusan bir rapor diyelim kuzenimde cag hastanesinde yaptirdi dr adi verirdim ama gitti maalesef dr umuz ama dogum u yaptirmak istersen tobb daki dr umuz oraya da gidiyor dogum a istersen orada yaptir hatta ozel saglik guvencen varsa direk tobb da rutin kontrollerini yaptir derim yaniAnneleeer anneler,
Öncelikle hepinize yavrularınızla, sevdiklerinizle sağlık, mutluluk dolu bir 2013 diliyorum.
Ben Allah nasip ederse 2013 Mayıs ayında anne olacağım, sizin yavrucaklar 1 yaşına girdiğinde.
Şu anda 18+5 im ayrıntılı ultrason için randevu alıyorum ama aklımı karıştıran bir iki yer var ANKARA'daki anneler tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ne olur bana yardımcı olun.
Ankara'da Eyüp EKİCİ var evet ama Allah'ıma şükür 2li ve 3lü testte bir sıkıntımız olmadı ve kuzenim Eyüp Hocadan çok memnun kalmamıştı bir de malum çok pahalı, sağlık para ile ölçülmez tabi ama artık başka yerlerde uzmanlaşıyor bu konuda.
ben Fatih Hastanesinde takip ediliyorum, randevumu aldım, radyolog bakıomuş, 25-30 dak. sürüomuş, cd veriolar 150 TL
Bir de kuzenimin memnun kaldığı Servet Ünsal var. onda da radyolog bakıo 180 tl.
Siz nerelere gittiniz ya da neler duydunuz, paylaşırsanız çok memnun olurum.
ayy canim yaaa kiyamam yavruma ben Allahim sifasini versin insallah cok zorrrr canim Allah kimseyi evladi ile sinamasingünaydın herkesee
bu gün Tarık Buğraya mutlu_annenin kaşarlı omletinden yaptım..yanında da 1 çay bardağı portakal suyu
omletin ilk lokmasında öğürdü..sonrasında gayet güzel yedi
meyve suyu sevmiyo bu sıpa içse gayet rahat yutabilir onunda yarısını içti
omleti yediği için çok sevimiştim kii..
komşumuzun yeğeni bağırsak kanseriydi daha 6 yaşında yavrum
beynine kadar yayılmış
yapılan tahlilleri çok pahalıymış ailesinin gücü yetmiyomuşş
doktor ailenin onayını alarak fişini çekelim demiş:2::2:
yaklaşık 10 gündür yatıyo galiba
annesi çekilsin demiş..babası çekilmesin
hastanenin bahçesinde yatıp kalkıyomuş ailesi
içim çok acıyo daha 6 yaşında
çok üzüldüm
şimdide yine Elif Zeynep i okudum çok kötü oldum
Allah ım kimseyi evlatlarıyla sınamasın..hepsine sağlıklı güzel uzun ömürler versin
çok üzüldüm nefes alamıyorum
ben okuduklarım ve duyduklarımla bu kadar etkielnirken aileleri,yakınları nasıl dayanır
Allah sabır versin hepsine
Aynen turuncum cok sukur valla bir sey diyeyim mi ben 1 haftadir okise sarilirken dayanamayip agliyorum o bana kollarini acnca icim gidiyor ama takdiri ilahi demekten baska elimizden birsey gelmiyor Allah olumun bile hayirlisini versin vakitsiz olum vermesinKızlar yavrularımız gün içerisinde bizi çok yorsalar da,yemek yemeseler de,uykusuz bıraksalar da yanıbaşımızdalar...Kokularını alıp doyasıya sevebiliyoruz onları..En önemliside sağlıklılar..Ne kadar şükür etsek azdır...
Zeynep bebek için çok üzülüyorum,detaylı anlatılınca daha bir kötü oldum ..
Tatlıcadı;bahsettiğin o yavruya da çok üzüldüm...Büyüt besle ve 6 yaşına kadar getir,sonra da çaresizce fişinin çekilmesini iste...Çok acı...
Dünya bir imtihan yeri,aldığımız her nefese binlerce şükür edelim arkadaşlar...
Kızlar yavrularımız gün içerisinde bizi çok yorsalar da,yemek yemeseler de,uykusuz bıraksalar da yanıbaşımızdalar...Kokularını alıp doyasıya sevebiliyoruz onları..En önemliside sağlıklılar..Ne kadar şükür etsek azdır...
Zeynep bebek için çok üzülüyorum,detaylı anlatılınca daha bir kötü oldum ..
Tatlıcadı;bahsettiğin o yavruya da çok üzüldüm...Büyüt besle ve 6 yaşına kadar getir,sonra da çaresizce fişinin çekilmesini iste...Çok acı...
Dünya bir imtihan yeri,aldığımız her nefese binlerce şükür edelim arkadaşlar...
günaydın tatlılar perşembeden beri yoktum özledim sizi
inşallah yavrularınızla birlikte iyisinizdirgeçmişe bakmadım deli gibi merak ediyorum
hafta sonu herzamankı gıbı yogun ,yorucu ve üzücüydü eşimin anneannesini kaybettik Allah mekanını cennet eylesin
çok iyi bir insandı
yarın ve çarşamba evdeyim kızımlayım umarım geçmişi okuyabilirim
şimdiden hepimize bizi çekirdek aile yapan minik yavrularımızla geçireceimiz sağlıklı,mutluluk ve sevgi dolu yıllar seneler diliyorum rabbim dileklerinizi
kabul etsin gönlünüzden geçenler sizinle olsun diyorumm
ve tabiki topiğimizle birlikte daha nice senelere güzel 2012 mayıs anneleri
hepinizi yavrularınızla birlikte öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?