2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bugün kendimi çok iyi hissediyorum. Nedendir bilmem hatta yarın tatil de değilim.Ama bizim şirketin işleri neredeyse durdu diyebilirim. Bizi işler bazen böyle olabiliyor.Belki yarını tatil ederler.:44:
Kızlar c.tesi eşimle Bostancı Hello Baby’e gittik. Çok güzel bir mağaza yapmışlar ne ararsan var. Çok beğendik eşimle. Kızıma Chicco Polly mama sandalyesi aldık.2 adet pijama takımı.dalin ıslak mendiller indirimdeydi 3’lü paket 7,5 tl.Aldım 2 paket de ondan.2 tane önlük aldım.Şu limon renginde meşhur bir önlük vardı ondan aldım.Play Wholl muydu neydi 100 adet küçük top aldık.Koyduk beşiğe Yaren Nur’u. Şaşkınlık içinde kaldı yavrum yukarıdan aşağıya döktük.Ağzı açık bakakaldı.eheheheh Sonra da saldırdı toplara.Rengarenk olduğu için topun birini aldı ağzına sokmaya çalıştı.Sokmayı başaramayınca ve önünde bir sürü top olduğu için yenilerini tek tek alıp denedi ağzına soktu. Toplarla konuştu,söylendi.Mama sandalyesini de beğendi.Hiç gıkı çıkmadı ve çok mutluydu gülüp durdu.Kızımın rahat poziyonunu bilenler vardır resimlerden.aynen o şekilde kolları iki yana açıp kaykıldı çok rahattı.Ve bu mama sandalyesi beni de çok rahatlattı.En azından karşısına oturup aynı hizada iki büklüm olmadan yedirebildim kızımı.Ek gıdada bu hafta beni hiç üzmedi yavrum.Ne verirsem ımmmhhh diyerek konuşa konuşa yedi kart sesli kızım.Kaşıkları ağzı açık titreyerek bekledi yavrum.Ya aşığım ben bu kıza ya….
Dünde babası yürüyen ve şarkı söyleyen ışıklı bir kaplumbağa aldı.Bütün oyuncaklarını bıraktı ve uzunca bir süre onu evirdi çevirdi.ışıklarını yakalamaya çalıştı.Ağzına sokacak yer aradı ve o şekilsiz sayılacak oyuncakta yerini buldu ve ağzına soktu.Çok tatlıymış gibi ımmmhhh yaptı.Ya çok fena vallahi ya.Ama şükürler olsun ki kızımın keyfi yerinde ve büyüdükçe (suanlık tabiki) çok da zorlanmıyorum.Oyuncaklarıyla oynamayı,bizleri izlemeyi,konuşan birinin ağzına bakmayı,onun yüzüne dalmayi ve tabiki kudurmayi,oynatılmayı çok seviyor kuzum.Bak yine özledim sevgilimi.

Bugün yılbaşı diye özel bir şey yapmayacağız. Evdeyiz. Geçen seneden beri kutlama yapmama kararı aldık.Bundan önceki yıllarda da yaptığımız organizasyonları yeni yıl geldi kutluyoruz değil de eğlenmeye bir fırsat çıktı gözüyle bakıyoruz.Yani bizde çekirdek aile olarak gireceğiz yeni yıla.Hatta 2011’e girerken kendime yeni yıl kıyafetleri bile almıştım.anladınız siz onu ilk defa hemde.eheheehhhTeklifler var fakat değerlendirmedik vazgeçtik .Evdeyiz yani.Nagihan evde’de.ehehehhhh

Cenera; Cnm çok geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda iyileşir yavrumuz.
Babyceren;Cnm size de ailecek geçmiş olsun.İnş. sizde en kısa zamanda şifa bulursunuz.

Topiğimizin oy kullanan minikleri sizi var ya sizi totonuzdan mıncırırım.
Kızlar şimdilik benden bu kadar.Bugün bol bol vaktim olacak gibi….Öptüm hepinizi.

günaydın tatlılar perşembeden beri yoktum özledim sizi
inşallah yavrularınızla birlikte iyisinizdir geçmişe bakmadım deli gibi merak ediyorum
hafta sonu herzamankı gıbı yogun ,yorucu ve üzücüydü eşimin anneannesini kaybettik Allah mekanını cennet eylesin
çok iyi bir insandı

yarın ve çarşamba evdeyim kızımlayım umarım geçmişi okuyabilirim

şimdiden hepimize bizi çekirdek aile yapan minik yavrularımızla geçireceimiz sağlıklı,mutluluk ve sevgi dolu yıllar seneler diliyorum rabbim dileklerinizi
kabul etsin gönlünüzden geçenler sizinle olsun diyorumm

ve tabiki topiğimizle birlikte daha nice senelere güzel 2012 mayıs anneleri

hepinizi yavrularınızla birlikte öpüyorum

selaaaaaaaaaaaaaaam kızlar....yılın son günü...akşam bizde yaman ben eşim çekirdek aile takılacağız....eskiden olsa programsız bir yılbaşı beni ciddi mutsuz edebilirdi...neeee evdemi oturucaz falan...ama bu annelik insanı bir değiştiriyor bir sakinleştiriyor...nirvanaya ermiş gibi hissediyorum kendimi bi durmuş oturmuşluk bir mutluluk huzur hali....hiçbişey canımı yakamazmış...hiçkimse beni üzemezmiş gibi hissediyorum...güçlü ve özgüvenli...iyi ki anne olmuşum kızlar....ne kadar kıymetli bişeymiş bu bir kadın için...
yeni yılda hepinize mutlu sağlıklı huzurlu ve bol vakit diliyorum bebeklerinizle....

birde isteyen herkese bebek diliyorum....eşimi canım sevgilimi artık ihmal etmeyip,birde fitmi fit bir vücut çalışmasına gireceğimin kararını da veriyorum...

ve gidiyorum kızlar mutfak beni bekler bugün çok sıkı çalışmalıyım...hepinizi seviyorum....

Canım ben dr.oetker in vanilyalı muhallebisinden koydum içine.Çok da güzel oldu.
Canım önce kağıttan külahları hazırladım.Sonra kalan artık kağıt parçalarını o külahların içine doldurdum ki milföy pişerken çökmesin.
Son olarak milföyün uzun tarafından 1 parmak genişliğinde şeritler keserek bu külahlara sardım ve akşamdan buzluğa attım.Sabah kalkınca ise önceden ısıtılmış fırına tepsiyi attım.Piştikten sonra biraz ılımasını bekledim ve içini doldurdum.

Canım öğlen geleceklermiş sanırım...Salatalarla ve sütlü tatlılarla güzel bir masa hazırlayabilirsin.Madem eşinde yanındaymış,o zaman 6-7 çeşit kadar hazır derim

Bizim yılbaşı gecemizin diğer gecelerden hiç bir farkı olmadı bugüne kadar...
Bu gecede geleneği bozmayız sanırım.

Bu kızlar var yaa tam cimcimeleeerrrr.İlk yürüyenlerde bu kızlar olacak görün bakın

Ciğer araştırmanı bekliyorum...
Evet Kayrada genel olarak sıvının içindeki pütürleri sevmiyor ve fena tepki veriyor.Sabah kendi yaptığım lor peynirinden yedirdim ve geveleye geveleye yedi.Aynı şekilde yine grissini verdim ve onuda geveledi.Ben de pütürlü şeyleri sıvının içine karıştırmaktansa biraz daha koyu yapıp yemek gibi teklif edeceğim ara sıra.Daha 8 aylık nasıl olsa,Böyle böyle zamanla alışacaktır diyorum.

Canım başınız saolsun
Mekanı cennet olsun anneannemizin..

Bu bir gelişim göstergesimidir bilmiyorum ama Kayra dilini çıkarmayı öğrenmiş
Aylardır gell geel yapmayı,alkışlamayı ve bir yere giderken el sallamayı öğretmeye çalışıyorum ama bizim oğlan tuttu son birkaç haftadır oyun oynarken dil çıkarıyordum, onu öğrendi.
Ben dilimi çıkarıp öööööö yapıyorum,o da bana aynısını yapıyor sırıtarak.Birde dedeler gibi çenesini öne çıkarıp gülmeyi öğrenmiş,ısırasım geliyor.Tam taklitçi bu çocuk yaaa.Ben ne yaparsam yapayım,o yinede hep kendi bildiğini okuyor

yılın son günü 2012 veda ediyoruz cok sükür genel olarak güzel biryıdı anne oldum daha ne olsun bide atamam oldu oglumun sansıydı
oğlum bikaç haftadır baybay yapıyor (canı isteyince ) daha dogrusu kucaga alıp yürümeye baslayınca..... bugün onla eski yıla bay bay yapıcaz
yeni yıl inşallah yavrularımızla güzel biryıl olur bu yıl içinde yürürler konusurlar.......
hepinize çokkk güzel biryıl diliorum Allahtan
buaksam kıbrısta kumarhane kumarhane dolasmak vardı ama bebek yaman ı napıcaz ??
yine evde egleniriz bizde

Kizlardayanabikirseniz anlatayim ama ben oyle cok etkilendimki hala kendime gelemedimsaga donuyorum sola donuyorum hep gozumun onune geliyor cok aci bir olay ve aileyi taniyinca daha cok etkiliyormus yaaa ve bu olayin oncesinde bizim arabanin basina gelenler beni kendime getirdi zaten hep sukreden bir aileyiz ama bu olay her animizi var olmamizi bir tesaduf degil kader oldugunu gosterdi bana Allah vakitsiz olumler vermesin kimseye
kizlar simdi zeynep bebegin babaannesi benim (Amcamin hanimi)yengemin kuzeni oluyor ayni mahallede oturuyorduk her hafta gorusurduk hatta Allah razi olsun her geldiginde evimizde namazini kilip yasin i serif okurdu
neyse baba murat benden bir yas buyuk kendine munasir bir utangac kisiligi ile saygili efendi bir cocuktu kafasini kaldirip bakmazdi yanisimdi gelinin amcasinin cenazesine gelirken datca dan cikmadan yagmur yagiyorve kaza gerceklesiyoro sirada annesi minik yavrusunu emziriyormus nasil oldu bilemiyorum ama anlatilana gore zeynep kirilan camdan firlamis araba takla atinca muhtemelen o anda aile can vermis ki cunku yardim isteyebilirlerdi diye dusunuyorum otopsi sonucunu sormadim ama neyse zeynep yaklasik olarak 100 m emekleyerek gitmis ve orada biriken yagmur sularini icmis yani bir gece yagmurda kalmiscok aci bir kader benim hala yuregim sıkisiyor 25-26 saat sonra bulunuyorlar ve mucize bebek yasiyor
gece boyu yagmurda kalmasinin bir avantajini gormus yagmur insan kokusunu ekarte etmis yoksa yaban domuzu ve yabani hayvanlarin oldugu bir bolge imis buda bebegin daha alacak nefesinin oldugu icin Allah in bebege bir lutfu diyorum yani suan gatada yatiyor enfeksiyon riskine karsi tedavi goruyor babaannesi bakacak diye biliyorum ama tabiki anneanne ninde torununu sevip gorme hakki var tabiki muhtemelen ara ara oradada kalacak hayat boyu saglik ve egitim masrafi karsilanacakmis simdilik durum bundan ibaret arkadaslar Allah in en guzel lutfu bizlere unutmak ve yasantimiza devam edebilmemiz icin yardim etmesi diyorum.

selam güzel mayıs anneleri ve onların kuzucukları
herkesler iyidir inşallah geçmişe pek bakamadım baya kaynatmışsınız
2012 nin son günü,bizim için normal sırıdan bi gün hiç bir zaman özel olmadı ailece evimizde oluruz her zamanki gibi:)
geçen yıl kuzular karnımızdaydı şimdi yanımızda şükürler olsunrabbim evlatlarımıza sağlık,salih evlat olmalarını nasip etsin
sevdiklerimiz hep yanımızda olsun inşallah...
cumartesi tartılma günümdü,1 hafta da 1.900 gr vermişim,herşey yedim ama azalttım baya
ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan,tatlı yemedim hiç bu hafta ama ilerleyen haftalarda az da olsa yerim çünkü ben tatlısız yaşayamam
en önemlisi insan önce kararlı olacak zayıflamak için,sonrada yediklerine dikkat edince gidiyor kilolar ama daha kimse farketmedi zayıfladığımı
kıskanıyorlar mı ne
benim oğlum gel gel yapıyor,alkış yapıyor,emekleme yok yerde yuvarlanmaya bayılıyor
ayakta dikilmeyide çok seviyor,oturmayı hiç sevmiyodaha yeni yeni desteksiz yarım saat oturabiliyor
anneeeee diyor,ama baba demiyo
bütün heceleri çıkarıyor bi bababaaaaaa demiyo sıpa tabii eşim sinirden çatlıyor
ek gıdada daha iyi gidiyor şükür
oğlum tarhana çorbasına bayılıyor bi kaseyi bayıla bayıla bitiriyo
devam sütünede çare buldum geceleri uykulu uykulu içiyor 150,210 arası
gündüzde emziriyorum
dişimiz hala yok bu arada :18:ama 2 gündür fena saldırıyo elime
bakalım en geç diş çıkaran kim olacak
bu arada oylamada birinci olmuşuz ayol ne zaman kapanacak şu anketbirinciyiz işte
oy toplayan arkadaşlara bir kez daha teşekkür ediyor ve kocamn öpüyoruz hepinizi
kızlar iyiki varsınız çok şey öğreniyorum sizlerden

Anneleeer anneler,

Öncelikle hepinize yavrularınızla, sevdiklerinizle sağlık, mutluluk dolu bir 2013 diliyorum.

Ben Allah nasip ederse 2013 Mayıs ayında anne olacağım, sizin yavrucaklar 1 yaşına girdiğinde.
Şu anda 18+5 im ayrıntılı ultrason için randevu alıyorum ama aklımı karıştıran bir iki yer var ANKARA'daki anneler tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. ne olur bana yardımcı olun.

Ankara'da Eyüp EKİCİ var evet ama Allah'ıma şükür 2li ve 3lü testte bir sıkıntımız olmadı ve kuzenim Eyüp Hocadan çok memnun kalmamıştı bir de malum çok pahalı, sağlık para ile ölçülmez tabi ama artık başka yerlerde uzmanlaşıyor bu konuda.
ben Fatih Hastanesinde takip ediliyorum, randevumu aldım, radyolog bakıomuş, 25-30 dak. sürüomuş, cd veriolar 150 TL
Bir de kuzenimin memnun kaldığı Servet Ünsal var. onda da radyolog bakıo 180 tl.

Siz nerelere gittiniz ya da neler duydunuz, paylaşırsanız çok memnun olurum.

günaydın herkesee
bu gün Tarık Buğraya mutlu_annenin kaşarlı omletinden yaptım..yanında da 1 çay bardağı portakal suyu
omletin ilk lokmasında öğürdü..sonrasında gayet güzel yedi
meyve suyu sevmiyo bu sıpa içse gayet rahat yutabilir onunda yarısını içti
omleti yediği için çok sevimiştim kii..

komşumuzun yeğeni bağırsak kanseriydi daha 6 yaşında yavrum
beynine kadar yayılmış
yapılan tahlilleri çok pahalıymış ailesinin gücü yetmiyomuşş
doktor ailenin onayını alarak fişini çekelim demiş:2::2:
yaklaşık 10 gündür yatıyo galiba
annesi çekilsin demiş..babası çekilmesin
hastanenin bahçesinde yatıp kalkıyomuş ailesi
içim çok acıyo daha 6 yaşında
çok üzüldüm
şimdide yine Elif Zeynep i okudum çok kötü oldum
Allah ım kimseyi evlatlarıyla sınamasın..hepsine sağlıklı güzel uzun ömürler versin
çok üzüldüm nefes alamıyorum
ben okuduklarım ve duyduklarımla bu kadar etkielnirken aileleri,yakınları nasıl dayanır
Allah sabır versin hepsine

ohh yarasın paşaya bende yarın yapayım inş benm kuzuda sever
ben bu sabah kahvaltıyı biraz abarttım galiba kuzucum fazla gelenleri kustu
komşunun çocuu için çok üzüldüm
çok zor bi durum insan anne olunca hemen yavrusunu koyuyo yerine
off Allahım sabır ver sen o aileye:26:

babayceren cerenciğimiz nasıl oldu ameliyattan sonra pek giremedim okuyamadım yazdıysanda
çağla bebek ve sende iyisiniz inşallah

mybabylove senin akraban içinde çok üzüldüm
rabbim o bebeğe güzel yazılar yazsın

yeni yıla herkes evde giriyo anlaşılan:)
bizde geçtiğimiz yıllarda zeynep ve ailesi gibi hep bir arada girerdik yemek,sohbet,tombala..
bu sene evimizdeyiz
geçen sene göbüşlerimizde olan bebeklerimiz şimdi kollarımızda
2012 yılının en güzel hediyeleri..

maşallah çağalaya topikteki kızlar yürüyüp koşmayı öğrenicekler
bizim tembel erkekler de emekleyerek arkalarından el sallarlar
benim ki çok tembell
çenesi çok kuvvetli ama emekleme ayakta durma

mama sandalyeniz ve oyuncaklarını hayırlı olsun canımm
yarennur içinde hanım ağa gibi yayılsın mamalarını yesin,yarasın büyüsünn..
oyuncaklarıylada keyifli zamanlar geçirip ağzına soksun,tadına baksın
yerim ben o fıstığıı
canım ben topları merak ettim..ben bile heveslendim yanii
nasıl bi şey,markası ne:26:
bu gün vaktin bol bol olucakmış şekerim sevindimm

mybabylove belki haber vermek istersin zeynep bebek için topik acılmıs

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/583171-zeynep-bebek.html
Beykoz cugum o konuya hakim bir baska akrabasi daha cikmis ama ben baba tarafini tanimadigim icin o arkadasida tanimiyorum ama konuya vakif biri galiba bilgi vermis sagolsunda cokta tasfif etmedim yani zeynep in uzerinden konu yurutulmesini

canim sanada insallah Allah hayirli dogumlar nasip etsin yavrunu insallah sag saglim kucagina almayi nasip eder Allah ayrintili ultrason bizden istenmedi cunku bizim dr umuz zaten her gittigimizde bakiyordu ama cag hastanesinde daha uygun fiyati istersen oraya git zaten ayrintili ultrason diyince insanlar carsaf gibi bir sayfa bekliyor ama oyle degil genel bilgilerin yazdigi bir kac paragraftan olusan bir rapor diyelim kuzenimde cag hastanesinde yaptirdi dr adi verirdim ama gitti maalesef dr umuz ama dogum u yaptirmak istersen tobb daki dr umuz oraya da gidiyor dogum a istersen orada yaptir hatta ozel saglik guvencen varsa direk tobb da rutin kontrollerini yaptir derim yani

ayy canim yaaa kiyamam yavruma ben Allahim sifasini versin insallah cok zorrrr canim Allah kimseyi evladi ile sinamasin

Kızlar yavrularımız gün içerisinde bizi çok yorsalar da,yemek yemeseler de,uykusuz bıraksalar da yanıbaşımızdalar...Kokularını alıp doyasıya sevebiliyoruz onları..En önemliside sağlıklılar..Ne kadar şükür etsek azdır...

Zeynep bebek için çok üzülüyorum,detaylı anlatılınca daha bir kötü oldum ..

Tatlıcadı;bahsettiğin o yavruya da çok üzüldüm...Büyüt besle ve 6 yaşına kadar getir,sonra da çaresizce fişinin çekilmesini iste...Çok acı...

Dünya bir imtihan yeri,aldığımız her nefese binlerce şükür edelim arkadaşlar...

Aynen turuncum cok sukur valla bir sey diyeyim mi ben 1 haftadir okise sarilirken dayanamayip agliyorum o bana kollarini acnca icim gidiyor ama takdiri ilahi demekten baska elimizden birsey gelmiyor Allah olumun bile hayirlisini versin vakitsiz olum vermesin

canımmm çok haklısın zeynep bebeği ve o 6 yaşındaki bebeği gözlerim dolu dolu okudum
sonra kendime kızdım,bazen oğlum yemiyo uyumuyo diye dert yanıyorum kendimden utandım resmen
sağlığı yerinde olsun yeter bebişlerimiz hep yanımızda olsun çok acı bir durum çok:26:

basınız sagolsun canım rabbim size sabır versin ve anneannenizin taksiratını affetsin canım cok üzücü bir sey ...
duan için aminnnn diyorum inş ...
buarada kızlar ablam hamile ya 2gün önce gitmiş büyük olasılık kıza benziyor demiş ablamın bir oglu var bir kızı olcak dogruysa cok güzel bişeyyy coookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…